| Autor |
Zpráva |
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
V poslední době se fórum hrozně blbě načítá, někdy i několik minut. Vložené příspěvky se neuloží buď vůbec, nebo naopak dvakrát. Dalo by se s tím prosím něco udělat? Díky moc.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:09
- Nahlásit
problém se pokoušíme řešit
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 13:13
- Nahlásit
Jasně, chápu, že to není leckdy jednoduché - jen jsem si chtěla být jistá, že o tom víš Každopádně díky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 20:42
- Nahlásit
Ech jo.
HTTP Error 504: Gateway Timeout
The server, while acting as a gateway or proxy, did not receive a timely response from the upstream server it accessed in attempting to complete the request.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:24
- Nahlásit
Pane admine, prosím pěkně, víte o tom, že zejména v časech největších diskusí jde cz pes veeeeelmi pomalu a často se ani nenačte? Šlo by s tím něco udělat? Děkujiiii
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:28
- Nahlásit
Ty jo, sem si tuhle diskusi našla přes vyhledavač a obsahovala úpa něco jinýho, tak do toho napíšu svůj dotaz a ona se změnila a můj dotaz už je v podstatě zodpovězený...
Tak mě teda spíše zajímá, jestlit o nějak pokročilo, zda už se blýská na lepší časy?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 00:22
- Nahlásit
stetisek123
Pane admine, prosím pěkně, víte o tom, že zejména v časech největších diskusí jde cz pes veeeeelmi pomalu a často se ani nenačte? Šlo by s tím něco udělat? Děkujiiii
já vim co s tim je
|
Jannie
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2012 13:39
- Nahlásit
Víťa
Dobrý den, jsem tady nová a nevím jak jinak kontaktovat administrátora, tak to zkouším touto cestou - zvolila jsem si přihlašovací jméno, které se podobá jinému zde používanému jménu, nechci aby docházelo k záměnám, proto se na Vás obracím s dotazem, zda vůbec a jak si lze změnit aktuální nick. Děkuji.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 6 Dub 2012 00:10
- Nahlásit
Jannie
U uživatelském nastavení nick změnit nelze, ale mohl bych to provést přímo v databázi. Zašli mi jméno, které bys chtěla používat na mail pes@cz-pes.cz. Pokud bude volné, zkusím jej změnit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 13:41
- Nahlásit
Šlo by, prosím, odemknout téma "Pro Eninku"? Je zamčeno nedopatřením - viz téma pro Vlčáčkovou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit
posouvám...Víťo, prosímtě, mohl bys odemčít moje téma, které
jsem nechtěně zamkla blbým kliknutím? Děkuju
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:19
- Nahlásit
Eninka
spíš mu napiš mail
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:22
- Nahlásit
Jebloň
asi jo, počkám do zítra a pisnu mu
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 19:15
- Nahlásit
Eninka
odemčeno
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit
Víťa
odemčeno
díky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 20:56
- Nahlásit
Víťa
Jen takovy napad, neslo by udelat u uzamceni fora neco ala "Opravdu chcete zamknout toto téma" a potvrdit? Jiz se mi taky malem stalo, ze jsem se preklikla. "Poslat zpravu" a "Zamknout tema" jsou proklate blizko u sebe.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 07:32
- Nahlásit
Můžu se zeptat z jakého důvodu bylo včera nebo předvčera odemknuto bez odůvodnění mnou zamknuté téma štěněte na ostnáči? Díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
je dobře, že bylo, přijdou tam fotky proti úmyslně křivýmu nařčení. Pak je možný to zamknout. Ale až to tam bude všechno.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:50
- Nahlásit
Gerda
přijdou tam fotky proti úmyslně křivýmu nařčení
jo byl to velkej komplot ze strany Grin,chtěla vás zničit,to je hotovka , ale já nehodnotim zda je to dobře nebo špatně,ale proč to bez udání důvodu Víťa otevřel...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 19:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
prostě to otevřel, protože chtěl, tady je Víťovo, chápeš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 08:37
- Nahlásit
Adiddaska
prostě to otevřel, protože chtěl, tady je Víťovo, chápeš
už mi to došlo,tady se měří totiž dvojím metrem...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 08:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
zřejmě klesla sledovanost czpsa,tak bylo potřeba ji nějak zvednout.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 08:59
- Nahlásit
Jebloň
zřejmě klesla sledovanost czpsa,tak bylo potřeba ji nějak zvednout.
v tom případě bysme měli dostat bonus nějakej, ne?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 09:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
už mi to došlo,tady se měří totiž dvojím metrem...
Budíček, dobré ráno, vstávat mladá dámo. Voni nevěděly, jak funguje společnost? Samozřejmě že se měří dvojím metrem. U soudu, ve špitále, v zaměstnání. Vždy!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 09:42
- Nahlásit
jindra 22
Budíček, dobré ráno, vstávat mladá dámo. Voni nevěděly, jak funguje společnost? Samozřejmě že se měří dvojím metrem. U soudu, ve špitále, v zaměstnání. Vždy
já myslela že czko je jediný spravedlivý a krásný virtuální místo na zeměkouli!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:27
- Nahlásit
Mohu se zeptat proč bylo smazáno téma dvojí metr????Jaká pravidla toto téma porušovalo že muselo být nekompromisně smáznuto ????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 19:58
- Nahlásit
laguna
bylo moc bekaný
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 22:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
bekanýho je tady toho víc, a rychlost admina je v určitých chvílích až kosmická.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:11
- Nahlásit
ronysek
Málo to tu prožíváš, musíš prostě víc a pěkně pořádně hlásit, co se kde děje, koho je třeba smáznout a co je třeba smáznout.
na to nemám "koule"
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:30
- Nahlásit
ronysek
kochám se )
|