| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
A já si právě myslím, že uklidňováky je blbost dávat... Neumím si představit, že bych měla psa trvale oblblýho.
A bohužel ty věci na přírodní bázi evidentně nefungají, co jsem zjišťovala.
Dyk lidský antidepresiva taky nemusí být nějaký uspávací a oblbovací. Můžou působit prostě tak, že člověk jenom nemůže myslet na to hnusný, lajcky řečeno...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:46
- Nahlásit
Jebloň
buranskej víkend 28-29/4 spojenej s nájezdem do štětí za cryskem, kde eldo soutěží v nějakejch psích sportech, asi dogdéncink, přijede monty a paw, budou nás zase buransky obtěžovat celý víkend a pokud zůstanou i na čarodky, který budou spojený s pohřbem starý žumpy (9000 stran), upálíme je prostě až na konci toho víkenda...tak ti právě řikám, že tu máš rezervovanej gauč...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:47
- Nahlásit
Jebloň
buranskej víkend 28-29/4 spojenej s nájezdem do štětí za cryskem, kde eldo soutěží v nějakejch psích sportech, asi dogdéncink, přijede monty a paw, budou nás zase buransky obtěžovat celý víkend a pokud zůstanou i na čarodky, který budou spojený s pohřbem starý žumpy (9000 stran), upálíme je prostě až na konci toho víkenda...tak ti právě řikám, že tu máš rezervovanej gauč...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:47
- Nahlásit
pawLINka
že bych měla psa trvale oblblýho.
neni voblblej prej hele je to tady cca 2 strany od wami tak číhněte
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=9&t=10346&start =120
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
měla jsem pro něj Calming, prej děsně úžasná věc, doporučila mi ho vetka, neni to fet ale působí to na tvorbu Thiaminu - pes je prostě hepy, tak nemůže stresovat, bere se to trvale.. ani hovno samozřejmě, vůbec to nefunguje. Samozřejmě ráda vyzkoušim i jiný obdobný věci, když to nejsou fety tak si myslim že to nemůže uškodit.. ale předem řikam že tomu moc nevěřim. Ale když mě to nebé stát milijon tak za pokus nic nedam, čokl neví že tomu nevěřim
pawlinka
bysem do něj nerada rvala chemii když by to nebylo vono... třá fakt něco slyší...musim za vet stejně během března s Carevnou, tak to znova proberem.
na ten víkend ZATIM nic nemam, když do toho nic nevleze tak se samozřejmě dogestim, ale takhle daleko do předu nemůžu slibít.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:54
- Nahlásit
Gerda
Jé,to moc děkuju,ale ještě nevím,Tom má 29.4 narozeniny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:56
- Nahlásit
bonc
Ale když mě to nebé stát milijon tak za pokus nic nedam, čokl neví že tomu nevěřim
tak jasně..já třá taky nejsem úpa přesvedčená,ale jaxem nakoupila tak prodávám ..uš du fakt!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
dík za odkaz, proštudovala jsem to, ale zas nic - ten relaxis je jednorázovej, působí několik hodin - takže silvestr a pod., pro ovec by mělo význam něco dlouhodobýho (a o účincích bohužel taky pochybuju, páč to má podobný složení jak ten Calming). A ten druhej od phytovetu jsme měli na koně a byl taktéž úpa k hovnu...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:18
- Nahlásit
bonc
nebo zkus Serene me zatim na kocky dycky fungoval nebo se daj primo na miru namichat bachovky, musi se to davat dlouhodobe, ale u moji kocky mi to fungovalo, vono za zkousku nic nedas, nemusi ti to fungovat ale muze, ty bachovky stojej asi petikilo, ale mas to na dyl.
http://www.vseprozvire.cz/zklidneni-psa/serene-um- pro-psy-a-kocky-30-tbl
http://umarkety.cz/index.php
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:29
- Nahlásit
Tady máte jedno veselé Fanoušátko
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
dík, ukládam odkazy a vyzkoušíme, u toho Serene - účinný látky - můžu doufat jen v působení toho L-tryptofanu, všechno ostatní (E, B, A) se cpe všude, včetně třá toho calmingu. Ale zkusim. A zkusim pak i ty slavný bachovky, zkazit tim nic nemůžu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:45
- Nahlásit
Baico
klááááásnýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!! moooooc
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:45
- Nahlásit
bonc
jj presne nic tim neskazis, kdyz to nebude fungovat tak nebude, ale treba jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:47
- Nahlásit
lidi co používáte skype, mě teď nejde skype, že by pro změnu výpadek skypu???
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
Monty
me skype jde
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
Baico
juuuuuu chundelaté ňuňuuuuuuu lostomilýýý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 13:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
aha díky, no kámoška se nemohla přihlásit od včerejška a já asi hodinu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:06
- Nahlásit
Gerdahele ty dogdencyngu, zařiď si pro Maryji PPP - ten Průkaz Pracovního Psa, aby mohla taky na zkoušky jakožto pes nejšlechtěnější a pěkně s náma pomažete na BH!!! abys taky měla důvod o to větší tám být Ty dvě odkládačky co ve zkoušce jsou vyřešíme o víkendu s cvičitelkama a chůze máte pěkný, takže žádný takový, že nebudete taky účastníkama. Na to ti sral Bílej Tesák.
Ad akce na zkoušky - na zkoušky prostě bude klid, všichni účastníci tam jedou s tím, že zázemí rodinné bez čumilů. Sice je to akce veřejná a veřejně přístupná, ale v rámci solidarity tam nikoho nezvem a ani nechcem. Max. že tam přijede 2-4 lidi dělat skupinku na poslušnosti s tím, že po dobu akce budou psové "skupinkářů" pozavíraní.
Po akci můžem chvíli posedět, sice nám teď vypli vodu, takže bude ještě trochu adrenalin, ale na kafe tam voda bude. Volný pobíhání psů tam moc vítaný není, jsou tam kočky a ubytovaní psové, ale dá se tam jít i se projít po periferii fabriky, tedy prochajda kolem fabrického plotu z jedné strany a záhrádkářský kolonie z druhý strany. To tam můžu domluvit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:08
- Nahlásit
bonc
hele s tím zemětřesením měla Alexa docela dobrej tip, zkus si zavolat na nějakou tu stanici a vypozorovat to esli se náhodou ty doby psovo strachu neshodujou s nějakejma záchvěvama země, který zaznamenaj ti sejzmografové, ale lidi nevnímaj.
Anébo druhá varianta, takový choválí popisoval v tom dokumentu i chlap, co bydlel se psem v baráku u Friclů a netušil, že pod nima se něco děje, ale čokl to slyšel a cejtil, tak koukni do sklepa ale tam nemáš nějakou mladou Friclovou s malými Friclaty
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:14
- Nahlásit
Crysa
Anébo druhá varianta, takový choválí popisoval v tom dokumentu i chlap, co bydlel se psem v baráku u Friclů a netušil, že pod nima se něco děje, ale čokl to slyšel a cejtil, tak koukni do sklepa ale tam nemáš nějakou mladou Friclovou s malými Friclaty
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:20
- Nahlásit
Crysa
Friclovou s malými Friclat
kdo je fricl?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
Crysa
tak koukni do sklepa ale tam nemáš nějakou mladou Friclovou s malými Friclaty
Blbe.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:24 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
lucYnka XIIIkdo je fricl?
strejda gůgl ví vše o věci: http://www.google.cz/search?q=Fritzl&ie=utf-8&oe=u tf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">fficial&client=firefox
Mr. Fritzl and his Facebook
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:30
- Nahlásit
Crysa
HO- VA DOOOOOOOOOOOOO!!!! cik
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:38
- Nahlásit
Tak jste si mě zas užily a mizím. Pro změnu do Kanady, ééé vemu kanady a jedem na pole čmuchat.
Pac a pusu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 14:43
- Nahlásit
Crysa
dekuji uz jsem poucena o pripadu jsem vedela jen jsem si samozrejme nepamatovala jmeno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 15:16
- Nahlásit
Crysa
zkus si zavolat na nějakou tu stanici a vypozorovat to esli se náhodou ty doby psovo strachu neshodujou s nějakejma záchvěvama země, který zaznamenaj ti sejzmografové, ale lidi nevnímaj.
ok, tak já to zkusim zejtra pohledat na netu, esli by třá neuveřeňovali nějaký výstupy toho jejich měření, asi by neměli radost kdyby sem jim 2x denně volala "A co teď? Teď nic?", "A teď?Fakt ne? A měříte to pořádně, nemáte to třá rozbitý?"
Ovšem esli ten pes psychopatí kvůli změnám tlaku, velmi vzdálenejm otřesům nebo něčemu podobnýmu, tak mu vod toho taky těžko vodpomůžu Ale možná by se to dalo nějak zpeněžit, jako čumte jakej sem šaman, eště to musim promyslet
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 15:17
- Nahlásit
a du čus bus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 15:31
- Nahlásit
Crysa
zařiď si pro Maryji PPP - ten Průkaz Pracovního Psa, aby mohla taky na zkoušky jakožto pes nejšlechtěnější a pěkně s náma pomažete na BH!!!
jooo děfče, já už ani nejsem nikde člen, známky nemaje...chůzi dvojnou nedáme, s plnym soustředěnim a odkládačky nemáme taky )) Prostě sme teď úplně nedocvičený, už zatraceně dlouhou dobu. Na víkendu si ukážem, co umíme a co ne, mylsim, že by chudák rozhodec umřel vzteky, kdyby mu tam napochodoval tým, co nic neumí )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 15:50
- Nahlásit
za deset minut valím domů
čau večer
|