| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:44
- Nahlásit
Monty
JO UDĚLEJME NĚCO PŘES VÍKEND 28. - 29.4
Hele tak velká pohoda, uděláme ten víkend spojenej s tou soutěží u Crysy, voni se tam pak táhnou nějaký velikonočky nebo čarodějnice nebo co, takže tu rovnou s Paw můžete zůstat i na čarodějky, ne? Prostě přijedete jakože s Paw, budete zase bydlet buď u Aleksy ve školce, nebo u mě, strávíte tu nějakou dobui a pobyt si odpracujete, no halt... co?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
jj nějak se to zařídí..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:51
- Nahlásit
Gerda
Hele tak velká pohoda, uděláme ten víkend spojenej s tou soutěží u Crysy, voni se tam pak táhnou nějaký velikonočky nebo čarodějnice nebo co, takže tu rovnou s Paw můžete zůstat i na čarodějky, ne? Prostě přijedete jakože s Paw, budete zase bydlet buď u Aleksy ve školce, nebo u mě, strávíte tu nějakou dobui a pobyt si odpracujete, no halt... co?
myslim,že je to pořešený! ))))
jo a esi teda ty čarodky,tak du agitovat s čarodkama na bílce..jana,jarda,,jiřík,já..prostě něco jako vánoční besídka tudle..tagže se nějak popasujte s faktrm,že zas budem mít burany na krku a já du pomalu dřít
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:52
- Nahlásit
Gerda
Jop, já jsem pro.
Mi stačí kousek plácku zeleného na stan, víc v podstatě nepotřebuju.
V sobotu dopo můžu zase přijet a v neděli odpo zase odjet jako minule.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
tagže se nějak popasujte s faktrm,že zas budem mít burany na krku
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že by byla Maryje ráda za mé knírače????
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Alexa
bysme jeli do štětí fandit????
Jsem zásadně proti
davidkova renata
jj to je osud nás veděm
Pravdu díš
super nápad! takže samosebou jedeme,vy se béte ztrapnovat,my se vám béme smát
V tom případě nikam nejedu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
prostě něco jako vánoční besídka tudle
)) takže budou vajce.... )))
pawLINka
proč plácku na stan? Hned začnem vyjednávat s Aleksis.
Monty
myslíš, že by byla Maryje ráda za mé knírače????
ne, byla by příšerně nasraná, a ještě víc krz to, že by dostala koš a vyhubováno )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:58
- Nahlásit
Gerda
proč plácku na stan? Hned začnem vyjednávat s Aleksis.
Protože nechci zase otravovat, né?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:58
- Nahlásit
Eldoguero
bysme jeli do štětí fandit????
Jsem zásadně proti
V tom případě nikam nejedu
No jo, ale už se sem chystaj burani naši...taky tě chtěj vidět, jak soutěžíš přece... ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 11:59
- Nahlásit
pawLINka
stejně už votravuješ, že se s tebou musíme vláčet mezi lidma...co si o nás kdo pomyslí simtě... ))))))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:01
- Nahlásit
Gerda
Asi se bloknu
No jo no, co mám s váma dělat, ale je vám jasný, že essi to neuděláme je to vaše vina jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:02
- Nahlásit
Gerda
stejně už votravuješ, že se s tebou musíme vláčet mezi lidma...co si o nás kdo pomyslí simtě..
žejo
myslim že nebé problém, ale možná by to šlo domluvit i ve Štětí, aby je nemusel nikdo vozit k nám, přeci jen je to zajížďka, bo myslíte v nedělu něco u nás, to ještě doladíme. U nás to určitě pude
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
že essi to neuděláme je to vaše vina jo
aspoň se máš na co vymluvit néé
Gerda
davidkova renata
a co kdyby se v nedělu udělali na Bílce ty čáry a sfoukli s tim pohřep????? ten eště nebyl né???? nebo jo??? ty woe ten německej hajzl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:06
- Nahlásit
Gerda
stejně už votravuješ
přesně!! to mám ráda todleto...né nechci votravovat a pak se jí nemůžeš zbavit!!
Alexa
a co kdyby se v nedělu udělali na Bílce ty čáry a sfoukli s tim pohřep????? ten eště nebyl né???? nebo jo??? ty woe ten německej hajzl
ajo..to by možná šlo!! hele řekni vocogo kolemjdoucím,já musim jít makat..akorát nevim esi ty jelyta nepočítali s pondělkem krs práci...zistim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
esi ty jelyta nepočítali s pondělkem krs práci...zistim
tak to zjisti a pak to rozjedem, takže pohřep žumpy eště nebyl jo?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:10
- Nahlásit
děcka, tak to???
platí to???
Estli jo, tak volám mamce, že ji budeme dělat na cestě garde a ona nám za oplátku pomůže v krizové a stresové situaci
a budu ji vyhrožovat, že jestli nepojede, tak mě má na svědomí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
jo a esi teda ty čarodky,tak du agitovat s čarodkama na bílce..jana,jarda,,jiřík,já
No s Jiříkem si tak jisá nebď. Mluvi něco o tom, že na čáry přijede asi do Zlofsi, prej to nás má již slušnou tradici
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:14
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/261151-faceboo k-postihl-nejvetsi-vypadek-v-historii.html
Gdo to má na svědomí???
Někdo z vás to zablokoval až nahóře, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:17
- Nahlásit
Gerda
že se s tebou musíme vláčet mezi lidma...co si o nás kdo pomyslí simtě..
Asi tě nahlásím pro urážku na cti. I když uvažuju, essi tu čest ještě mám. O tu uš jsem totiš přišla, essi mi rozumíš.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:22
- Nahlásit
pražácííí
co děláte vo víkendu? Nemam ničehož nic v plánu, taxem si řikala že by sem se jeden den mohla dogestit poprocházkovat s váma, ať vás zas po 100 letech vidim, xichti. Co vy na to jako svazáci?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
O tu uš jsem totiš přišla, essi mi rozumíš.
jasný, seš prostě flundra )))
Jablunka
Pani, náš gauč je stále rezervován pro vás, na dubenec jste zvána s našimi burany srdečně samozřejmě též.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Alexa
aspoň se máš na co vymluvit néé
Samozřejmě
Jinak ale s námi počítejte jen na ty zkoušky, pak frčíme domů. Max můžem eště udělat krátkou procházku nebo zakósat, jak béte chtít a když bé kde.
Jdu pryč lidi, nazdár
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:29
- Nahlásit
pawLINka
fejs mi furt ňák nemaká jak má, tak ti napíšu rači tady - s vetem jsem to řešila hned jak jsme si ho brali, páč to že bé psychouš bylo jasný od začátku, ale nic mi neporadil. Ale ani bych to od něj moc nečekala, neni zrovna typ veta kterej by se zabejval tim že ta zvěř má taky nějakou mysl, je to skvělej operatér ale tadle stránka ho moc nebere. Jediný co zmínil byla klasika chemie, antidepresiva apod., což jsme se oba shodli že to ne. Nezhoršuje se to, začal s tim naráz někdy před tim měsícem, prošílel 3 dny a od tý doby je to v mnohem menší a kratší míře, tak ob den. Většinou je to jen pár minutová záležitost, někdy se během toho večera/noci opakuje, někdy je to jednorázovka. Jako nejpravděpodobnější mi připadá nějaká forma duševní nemoci, paranoia, schýza.. Ale je to žumpí pes, tak co by čék taky čekal že jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:31
- Nahlásit
Alexa
takže pohřep žumpy eště nebyl jo?????
pochřep nebyl,nějak sme to vodsunuli,rozhodně je to f plánu..dlouhodobým jako.-)))
Baico
No s Jiříkem si tak jisá nebď. Mluvi něco o tom, že na čáry přijede asi do Zlofsi, prej to nás má již slušnou tradici
hele já nevim...dyš sme byli naposled kosat na bílce,tak jana s jardou za začli,jiřík se aktivně přidal,takže to je poslední moje info..jako uvidíme jaxe to vyvine
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:34
- Nahlásit
bonc
Já ti nevím, ale právě na ty duševní nemoci jsou ty antidepresiva, ne?
By mu to mohlo pomoct od těch psychoz a mohl by být příjemně zfetlej a spokojenej. Možná...
A přijeď do Prahé o tom víkendu 27. - 28.4.!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
blázne 28.-29.4.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
bonc
Jako nejpravděpodobnější mi připadá nějaká forma duševní nemoci, paranoia, schýza.. Ale je to žumpí pes, tak co by čék taky čekal že jo
tak proč vůbec zakládáš zbytečný témata??? .-)))
hele za mě bejt na palici určitě může..stejně jako lidi akorát že u psa to asi nejde vůbec nijak 100% diagnostikovat.-(( neuvažovals vo nějakejch zklidnujících fetech? jako nemusí to bejt chemie,co ty relaxisy a podobný přírodní produkty? eště něco vim,má s tim dobrou zkušenost wami,pak to najdu esi béš chtít,,neni to voblbovák že čokl je vomámenej,normál komunikuje,ale jí to pomohlo moc prej..kuli petardám to měla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:41
- Nahlásit
Monty
Ježiš, to je fuk, prostě sobota a neděle někdy na konci dubna.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:42
- Nahlásit
Gerda
Pani, náš gauč je stále rezervován pro vás, na dubenec jste zvána s našimi burany srdečně samozřejmě též.
Nějak vůbec nevím o co jde?
|