| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:14
- Nahlásit
né komáři né !!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:15
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:19
- Nahlásit
Alexa
ale na vaše kino to nemá
ty woe, už zase
ale tak ... nemá no
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:20
- Nahlásit
Lucie od Artaprosim pekne, pan Viggo alias Bodlak alias spratek ma dneska prvni narozeniny
juu gratulujeme
ja koukala na male fotecce co je to tam snim za ratlika a kdyz jsem to rozklikla si rikam sakra ten pes je mi nakej povedomej a von to Tobias, jen tady vypada desne malej, jsi ho ve fotosopu zmensila, aby bodlacek vypadal vetsi co ?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:21
- Nahlásit
Crysa
stříbrnou folíí ho přikryli
To jeste neni tak hrozny, taky ho mohli odvizt v takovym tom cernym spacaku jako tuhle jednu pani, co na sebe strhavala pozornost na parkovisti pred mistnim stadionem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:24
- Nahlásit
leyenda
taky ho mohli odvizt v takovym tom cernym spacaku jako tuhle jednu pani, co na sebe strhavala pozornost na parkovisti pred mistnim stadionem.
lepší akčňák pro tu pani už asi moc ne no
Du si lehnout k mušovi s Máldrem
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:24
- Nahlásit
laguna
né komáři né !
uplne s tebou souhlasim, tady uz jich je spousta, uz jsem vyvezla a zprovoznila lapace, abych zachytila ty prvni a moc se mi tu nerozmnozili
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
davidkova renata
né..nepoznáš krtka blpko?
to je krtek??? ja doted zila v tom, ze je to ovce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lucYnka XIII
paní jak s tou flexinou?????
Lucie od Arta
prosim pekne, pan Viggo alias Bodlak alias spratek ma dneska prvni narozeniny
áááá sem to úpa přehlídla tak to panu Bodláčkovi šecko neeeeeej a ať ho panička nezlobí a tady má ňamku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:35
- Nahlásit
Alexa
paní jak s tou flexinou?????
no ja myslwla, ze jsme domluvene, ze mi ji nechas u Hriba. Nebo si mam pro ni sjet?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 22:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
no ja myslwla, ze jsme domluvene, ze mi ji nechas u Hriba.
aháá no vona ta holka k němu nechodí a navíc je teď někde pryč, ale zase tě sem nechci honit, jestli jí hned teď nepotřebuješ, určitě se uvidím s holkama pražandama bo ti jí můžu poslat počtou, tak mi kdyžtak napiš do emila adress a já ti jí pošlu, to bude asi nejjednodušší
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:25
- Nahlásit
brou noc
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:26
- Nahlásit
Alexa
no do libre chodim pomerne ccasto a k tobe je to pak jen kousek
treba v sobotu tam urcite pojedu odpoledne a mozna i driv
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:28
- Nahlásit
Crysa
dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:32
- Nahlásit
Alexa
,mas porad ten samej telefon? ja se ti dyztak ozvu kdyz tam pojedui a pokud by se nam to nepovedlo spachat do konce tydne tak muzes poslat postou - napises mi pak postovne plus co chces za flexinu a ja ti to poslu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:33
- Nahlásit
Crysa
to je roztomilouške jak ma ty nozicky nahoru dobrou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:36
- Nahlásit
Crysa
nee tohle je ještě roztomilejší než ta předtim!!! A Makrela bude blejt a dobře jí tak!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 23:54
- Nahlásit
Ste příšerní vůbec nedrásáte,takže nemám co číst za dlouhých zimních večerů,tudíž du k modrejm do moudré modré studnice moudrosti na živou vodu(a esli mě to nějak postihne třá,že budu tahat nohu,pamatujte ŽE ZA TO MŮŽETE!) preventivně si stáhnu cryso hajací mímo abych měla po ruce něco hezkého na detox dyby mě to modromodrémoudrémodro sejmulo moc ztuha
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 06:41
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, neflákejte se a dělejte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:23
- Nahlásit
Čus bus!
fstávat a makat lemuřice, neflákejte se a dělejte
Se strašně moc musím sostředit a sbírat psychické síly, neb mě čeká další jednání na ministerstvu. Kdybych to náhodou nezvládla a toho jednoho konkrétního pána zabila, kdo si vemete na opatrování kluky, než mě zase pustěj?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:31
- Nahlásit
Bré jitro
já taky jedu do práce kouknout na vrchnost. Kdybych seděla s Baicovou, tak Cryse dodělejte zkoušky a můžete nás jezdit canystrovat bílejma a voranzovejma psama
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:32
- Nahlásit
bré ráno, nejde mi najet FB, snad ho neblokli zase
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:34
- Nahlásit
Montybré ráno, nejde mi najet FB, snad ho neblokli zase
tě jen vyhodili
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:36
- Nahlásit
Monty
mi taky nejde-vůbec ta stránka hlavní facebookovská
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:40
- Nahlásit
makrel
píše mi to server nenalezen
Crysa
píšu, že mi nejde najet, ne, že se nemůžu dostat do nějaké skupiny
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno, nejede mi fb vůbec a bloknout mi ho nikdo určitě nemoh. Leda by sem měla banána na fb
Ale chci se vás naprosto seryjózně zeptat - je reálný aby byl čokl takovej magor aby slyšel hlasy? Jináč už si to ovečkinovo šílenství nedokážu vysvětlit. Vždycky byl psycho, měl třá nervy jen tak, ale bál se konkrétních věcí - deště, větru, bouřky, ohňostroje atd. Ale to co teď v poslední době dělá, to je úpa něco jinýho - je to tak přes měsíc (?), začalo to tim třídenním totálním psychpatěním, po těch 3 dnech a nocí dal relativně pokoj, ale v menšim se mu to vrací pořád. Třá zas dneska ráno - pes u mě normálně v klidu sedí, rejpe se v nose, pohoda, klídek, venku úplnej klid, ani to neni klid před bouří.. A najednou sebou čokl trhne, vytřeští oči a vyděšeně se rozhlíží. Chová se jako by ho vyděsil nějakej zvuk a on hledá odkud jde. Když (kupodivu) nevidí zdroj jeho úleku, začne se klepat a hledat u mě schovku, min. na mě zírá ať s tim něco udělam, když je hůř tak se pokouší někam schovat. Neumim si to vysvětlit, kdyby to dělal od začátku tak to budu brát jako následek nějaký prožitý hrůzy, ale proč to začal dělat po roce a půl? Nevim jak mu od toho strachu odpomoct. Zvládáme strachy z konkrétního, převedu prostě pozornost jinam, už je na to naučenej a zvládne to, ale todle je něco jinýho, hlavně příliš častýho Dělá to téměř denně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:46
- Nahlásit
my jsme ho zničily !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:50
- Nahlásit
krásný den
sluníčkoooo svítí a já du brzo domki cvičákovat holki
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 07:55
- Nahlásit
bonc
Chová se jako by ho vyděsil nějakej zvuk a on hledá odkud jde. Když (kupodivu) nevidí zdroj jeho úleku, začne se klepat a hledat u mě schovku, min. na mě zírá ať s tim něco udělam, když je hůř tak se pokouší někam schovat. Neumim si to vysvětlit, kdyby to dělal od začátku tak to budu brát jako následek nějaký prožitý hrůzy, ale proč to začal dělat po roce a
no když to můžou slyšet lidi proč ne??? ale taky je možný že třá jak vycejtěj zvířat zemětřesení a podobný katastrofy že se něco takovýho dějě, vždyť tam u vás ty mírný otřesy bejvaj, můžou bejt takový že lidi o tom neví, ale on jak je psycho tak to prostě cejtí
bonc
Monty
makrel
mě teda de, asi ste tam vyváděly neplechu tak vás blokli
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 08:17
- Nahlásit
bonc
nevím, jestli hlasy, ale může reagovat na cokoliv co my nevnímáme.
|