| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:08
- Nahlásit
Dobré jitro národe, dneska bych asi ráda napravila fčerejí menší renonc, co se nám vymkl. kdo měl asi tak fčéra narozky? Aha?
TAKŽE SOUDRUŽCE GRINOVÉ S OPOŽDĚNÍM JEDNOHO DNE PŘEJEME FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZKÁM, HODNĚ VŠEHO MOC DŮLEŽITÉHO, ZA SEBE JÍ PŘEJU, ABY ASPOŇ TROŠKU ZTLOUSTLA...NE TO SE NEMÁ VLASTNĚ ŘIKAT NAHLAS...TAKŽE TO JÍ PŘEJU JEN POTICHU, NAHLAS JÍ PŘEJU, ABY MĚLA POŘÁD TAKOVÉ HEZKÉ A MILÉ PEJSKY A SPOUSTU PENĚS, DYJAMÁNŮ, KRÁSNÝCH, BOHATÝCH A NELAKOMÝCH MUŠŮCH A ABY SE CO NEJDŘÍVE UŽ NAŠLA V SEZNAMU NEJBOHATŠÍCH LIDÍDHC SVĚTA A MOHLA SI CELOU TELEVIZNÍ REDAKCI KOUPIT A MÁVAT NA NÁS Z TELKY KAŽDEJ DEN!
Všechno nej k včerejším narozkám, Grinečková! Bohužel se mi tu zablokovalo dávání dárků, tak i tobě posílám na účet první základní milijoun!
Baico
Jinak krásná chytrá Maryje má již 149 hlasů
Pani zlatá, teď už má víc, protože se její krása vynesla až do kraje páně gogova, a ti, jež neřezají sobě uch, klikají Marunkoj na krásný obličej! A tímto jim ještě jednou velice děkujemééééééééééé!
Dejte za mě někod dárek Grinkoj prosím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
kolik hlasu potrebuje jeste Maryje aby uplne vyhrala?
gerda říkala že nejlepší maj kolem 200
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
Gerda
sakra nakej pes co maryji nesaha ani o kotniky ma pres 400 hlasu, to je zly to je zly
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja si stezovala az kdyz si tu nebyla uz, radsi
A to děláš dobře, vždycky je lepší si stěžovat, když u toho ten dotyčný není
A jak dopadla operace, přežila to paní doktorka i kočka?
Gerda
Tak to by krásná maryje mohla vyhrát, Vendule i Toníkovi by se moc krásně sralo, kdyby jí viděli na pytlíkách
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:16
- Nahlásit
Venta
operace dobre, kocka ma tri kvasny deticky. Doktorka tam nastesti nebyla a nevidela me jak jsem tam dovalila cela zablacena
Venta
Tak to by krásná maryje mohla vyhrát,
tak hlasujte vsichni mnohokrat ja uz hlasovala z trech mailu a du lanarit dalsi lidi, chci maryji na pytlicich
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:16
- Nahlásit
Souška Grinová má narozeniny jo? Jako opravdický?
Tak paní Grinová já vám opožděně přeju taky fšecko nejlepší, hlavně uš žádného bílého psa
Tu máš nějaký muše, nesou ti dárky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
Doktorka tam nastesti nebyla a nevidela me jak jsem tam dovalila cela zablacena
Tak příště nedělej provaz, když máš jít do sterilního prostředí
Jj, já hlasovala, ještě to předám dál
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:22 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Gerda
Ježkovo oko!!! No tak to děkuji teda ještě se zpožděním Já klidně ztloustnu, vůbec mi to nebude vadit, tak která si mě vemete na výkrmník????
Jo a díkec za ten mylyjo, hodí se mi velmi !!!
edit: jsem se zase málem nahlásila!!
Biluše díky a nejvíc oceňuji to přání už žádného bílého psa, jeden pubescentní exemplář stačí chlapi dobrý, beru
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:29
- Nahlásit
VentaTak příště nedělej provaz, když máš jít do sterilního prostředí
to jsem nevedela jinak bych si delani provazu nechala na jindy, ze jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
BiluškaNavíc dostane rýmečku a víš jak vyvádí sameček s rýmečkou?
Vím! Jsem to měla minulý týden doma.
Grinová měla narozky???
Jsem to nějak propásla nebo co!
Nesu dar:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:36
- Nahlásit
Gerda
jesli vyhrajete, tak chceme jeden sračkopytel poslat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:37
- Nahlásit
Nazdar, co zas děláte?
My máme dnes krátce vyprocházkováno jednu část, zbytek pouze vyvenčen a půjde odpol., taky máme odcvičíno jedn část a druhá půjde odpol.
Teď si dávám káfu
Co děláte, krom gratulací Grinový, kterýžto jsem gratulovala aktuálně na fb
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:37
- Nahlásit
Grin
hapy bezdej tu juuu
tady mas dort i pocitac v jednom
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:38
- Nahlásit
Eldoguero
hlasujem pro Maryji? Uz jsi hlasovala? a vsichni tvy znamy hlasovali? redhonil ji naky osklivy usaty Eston a to nemuzem doustit
http://www.praha4.cz/path/psi/lang/default.aspx?pa th=psi&Act=7&idPes=50
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:41
- Nahlásit
Jsem to projela a pred ni jsou tri psi, jeden jen o tri hlasy toho zrusime hned, ale dalsi maj docela naskok. Zalozte si aspon deset mailu kazdej a hlasujte!!!!!!!!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
dort i pocitac v jednom
juuuuuu TO JSEM DYCKY CHTĚLA!!! ale teď jsem rozpolcená, mám ho sežrat nebo použít?? asi ho budu používat a postupně ujídat. Až mi začnou vynechávat písmenka, tak jsem se projedla ke klávesnici
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:52
- Nahlásit
pawLINka
ale to je moc pjekný dar! Ten využiju!
Eldo: Oni mi všichni gratulovali na fb fčetně gerdy, tak nevim, nějaká panyka tady zase, musim mít asik žumpí gratulaci eště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:53
- Nahlásit
Maryje je nyní na 4. místě v počtu hlasů, první je Eliška jakási se skoro 400 hlasy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:56
- Nahlásit
Gerda
jupí, to dáme, ještě jsem rozeslala emaily a s prosbou, ať to rozesílají dále
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:57
- Nahlásit
Gerda
prvni je jakysi Eston se 417 hlasy hajzl
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
už hlasuju
Grin
šiš, tak pro jistotu eště jednou i zde gratulacéééééééééééééé
Gerda
Maryje musí vyhrát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:04
- Nahlásit
Prosím vás matky zkušené, mám dotaz. Chci nechat Viktora očkovat na klíšťovou encefalitidu, ale nevim essi už není pozdě, jde to ještě teď začátkem jara?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
Eldoguero
Chci nechat Viktora očkovat na klíšťovou encefalitidu, ale nevim essi už není pozdě, jde to ještě teď začátkem jara?
Myslím, že teď je nejvyšší čas.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
Aha, Estona jsem přehlídla, takže Marunek není čtvrtým )))) Neni hajzl, je prostě krásnější
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:15
- Nahlásit
je blbé, že se na to nejde podívat podle počtu hlasů... nebo jde? já to nikde nenašla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:17
- Nahlásit
leyendadobra zprava je to, ze prijedou zumpari, doufam teda. Klidne by mohli vypadat jako kdyby je poslala Crysicka
tak tady máš žumpaře na zakázku
ten druhej je asi ze sousedství a taky nevyspanej kvůli mistrálu, ale prej to všechno taky zvládne
EldogueroChci nechat Viktora očkovat na klíšťovou encefalitidu, ale nevim essi už není pozdě, jde to ještě teď začátkem jara?
podle mě by to mělo jít, mám přeočkování taky dycky takle na jaře, ale těch prvních dávek se dává víc. Výhoda podhůří, že budete mít klíšťata o něco dýl jak máme tady na naší placce v nížinách (kolegyně už našla na psoj jedno )
Jsme zpátky z kousaček, Kamílek naškubnul fíkovi mikinu, teda chyběl centimetr dva a jeli jsme na šití Nějak ho dneska rozpumrlíkoval do nepříčetna, páč Kamílek chtěl hlídat a štěkat na rukáv a fík ho místo toho zlobil a hrál zlýho strejdu a tak mu to Kakáč vrátil a pak ještě párkrát pustil hněv, že by ho klidně kous. Už i hezky vyhledává a začíná i pěkně vyštěkávat v terénu. Bude to luxusní služebník
Jen je teď tuze ošklivý línací, vypadá chuderka můj malej jak vytaženej z konťáku, nejradši bych ho vzala do vany a vyprala v šamponu s kondicionerem a projela furminátorem. Kamílek je opačného názoru, že muš má být neučesaný a má smrdět. Fakt se mi buď vrátil Falco a nebo poslal svojí dobrou náhradu. Falco bral česání jako nejvíc nejpotupnější činnost, co se může mušovi stát.
Jdu na zahradu prznit nůžkama stromečky.
Čůs
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:25
- Nahlásit
Baico
Mě právě říkali všichni, že ideální je to v zimě, ale třeba to je teď ještě v pohodě, že jo. Tak já si to skočím k doktorce objednat.
Crysa
To máš pravdu, takže prostě teď je fakt nejvyšší čas. Ok, tenhle týden to objednám a třeba ji i hned oočkují, uvidíme.
Dík za info
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:27 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
zas dvakrát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:32
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že můžou hlasovat i cizinci????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:40
- Nahlásit
Monty
nejde musis si rozkliknout seznam vsech psuch a orovnavat
Gerda
Neni hajzl, je prostě krásnější
neni krasnejsi, to akorat jeho panickoive ho urcite vsude rozesilaj, Maruna je krasnejsi a basta fidli
|