| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
nevim esli tu eště si. Ten bul se každou volnou chvilku neustále točil na místě dokola, jako by si honil vocas. Kolovalo to video po netu, už je to ale pár let, já ho teď nedohledala.
Měl tu obsesi, dostával léky a pak se na to ještě používá taková výchova, kdy musíš rázně tuto činost ukončit nějakým slovem a odejít pryč (bez nadávek a chválení), vrátíš se a opět. Psa o kerým píšeš se ale neviděla a vlastně ani nevim, co si o něm psala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
stetisek123
Měl tu obsesi, dostával léky a pak se na to ještě používá taková výchova, kdy musíš rázně tuto činost ukončit nějakým slovem a odejít pryč (bez nadávek a chválení), vrátíš se a opět.
aha..já si pamatuju nějakýho snad retrívra vlastně,myslim,že to řešila V.Stillvel nebo někdo takovej,možná to najdu..jako v zásadě se snažej to rázně ukončit,věnujou semu, nenechávaj ho to dělat,ale je to dost těžký páč to dělá furt prostě..viděla sem to 3krát a stačilo.-(((
tagže zas ste mi poradili trousek,to je tu normální uš su zvyknuté
připomínám též farmáře jako aleksa a du se asi svalyt
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:50
- Nahlásit
davidkova renatapřipomínám též farmáře jako aleksa a du se asi svalyt
ste tu už zas všecky vyvorvaněný u bedny, jo?
asi dneska taky půjdu, byl to krásný den Alberti, xicht mám slunkem sežehlý, ale už jde na mě únava veliká. Třá mě zas u telky zachytí časová smyčka a vyplivne mě ve dvě v noci úpa ready.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:58
- Nahlásit
Crysa
Třá mě zas u telky zachytí časová smyčka a vyplivne mě ve dvě v noci úpa ready.
tak bacha po půlnoci je nějakej ostrov tak když usneš u farmáře aby ses nelekla že jsou najdnou v džungli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:58
- Nahlásit
Crysa
Třá mě zas u telky zachytí časová smyčka a vyplivne mě
třá na vysočině???
kam bys šla v psychicky narušeným čoklem případně? myslim toho točivýho NO..myslim někoho vo kom myslíš že by moh pomoct..
stetisek123
heleuš to mám,ale to bylo krapet cosi jinýho
http://www.vimevic.cz/video/SETR/video.html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:13
- Nahlásit
davidkova renatakam bys šla v psychicky narušeným čoklem případně? myslim toho točivýho NO..myslim někoho vo kom myslíš že by moh pomoct..
já bych asi jela k veterináři a asi bych šla buď Jaggy (tam si psala že našli prtku), nebo bych zkusila toho.. nooooo Vepřeka, už jsem si vzpomněla, třá se ho telefonem aspoň zeptat esli by nevěděl koho doporučit, on jako veterinář, odborník zvířátkový. http://www.veterinarniklinika-mimon.cz/cs/
esli by ani on nevěděl za kým zajet a sám zkušenosti nemá, pak už neporadím.
Ale s tou parazitologií co psala Bilu mi to příjde taky dobrej tip, neurotoxiny těhle sráčů červavejch dokážou moc, i segru šetřili esli není začervená když tahá nohu.. tak červy nemá, máí asi něco inýho, ale i jí na červy vyšetřovali.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
čéče a nebo zkusit veterináře ze ZOO, tam by mohli mít zkušenosti s psychoporuchama aj u exotickejch zvířat, tak by třá u vobyčenýho vlčáka Kazana vědíli, píchnou mu nějaký sloní sedativa a dva roky bude sedět
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:16
- Nahlásit
Alexatak bacha po půlnoci je nějakej ostrov tak když usneš u farmáře aby ses nelekla že jsou najdnou v džungli
tak porát lepčí jak tudle byla Krvavá Laguna..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
je zde nějaký velkokynolog?????????????????????
Tak to sme tu snad všichni, ne?
JInak přeju dobrý večer
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:23
- Nahlásit
Teď jsem dorazila z práce...faktem je, že jsem se cestou domů zdržela na 4 decky....sem na šrot ))))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
tak tys tu fcelku scházela
ooh, tak to mě nevýslovně těší
,nevydáme zas nějakou kuchařku???
Kerou? Vaříme nezdravě, nechutně, zato hospodárně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:37
- Nahlásit
Jimmi
Teď jsem dorazila z práce...faktem je, že jsem se cestou domů zdržela na 4 decky
Hele, dneska se stavim za Jindrou v práci, jo? - a co dělá Jindra? - čííííšníka ))
Nazdar lidé, Maruška už má 95 hlasů v pytlíkové soutěži. Jednou vás ta dobrota přivede do nebe, díky všem za hlas!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:39
- Nahlásit
Gerda
a kolik mají ostatní? ještě zahlasuju z mamčiného emailu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:41
- Nahlásit
Gerda
Maruška už má 95 hlasů v pytlíkové soutěži.
to je výborné, pani ale zajímalo by mě, jestli budeme za odměnu dostávat ty pytlíky s fotkou použité a nebo ne
inu
Mohu se nabídnout jako spoluautor, neboť vařim nechutně, nezdravě a nevzhledně, zato nehospodárně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:42
- Nahlásit
Gerda
Nazdar lidé, Maruška už má 95 hlasů v pytlíkové soutěži. Jednou vás ta dobrota přivede do nebe, díky všem za hlas!
nojo ale furt je to málo
inu
noooo nebo nepoživatelná jídla do 20 káče
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:42
- Nahlásit
Gerda
tak už posláno, celkem ze 4 emailů
äsi se tam může za celou dobu sputěže, jen z jednoho emailu, že? jako, že to asi není každý den obnoveno, co?
a o co se hraje? Rozešlu to Ostravským pejskařům
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:44
- Nahlásit
Venta
se nabídnout jako spoluautor, neboť vařim nechutně, nezdravě a nevzhledně, zato nehospodárně
paní a kdo sou jako vaši strávníci?
Alexa
nebo nepoživatelná jídla do 20 káče
na to ti přeciš stačí spálit rohlík f mikrovlnce!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:44
- Nahlásit
o pytlíky??? jaké proboha? :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:48
- Nahlásit
Šiš to ste zlatý lidi! Hraje se o tvář kampaně Sbírejte hovna po svém psu, takže pes, co to vyhraje, bude na pytlikách na hovna po celé praze 4 Máňa má 95 a ti, co mají nejvíc, jsou přes 200. Když nevyhraje, vůbec to neva, se mi líbí, že ste jí naposílali tolika hlasůch!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:53
- Nahlásit
Jdu tapetovat. Pár fotek ze soboty:
A pár z neděle:
Gerontek Aaronek bežžubej:
Tahle je boží:
"Máš ještě odvahu přijít?"
"No pojď!"
"Srabe"
A poloslepá Dylina:
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:54
- Nahlásit
lidi jsem smutná že je na fb chcíplo, teď už nevim proč ho mám vlastně
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:55
- Nahlásit
inu
paní a kdo sou jako vaši strávníci?
moc jich není mám celkem vycvičenýho muže a děcko, ale jinak asi už nikdo, no....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
jo to sem taky nedávno viděla. Ale tohle byl bul a vim, že třeba přišli z venku, ona se ještě zouvala a on okamžitě začal točit, kruci, kdyby se mi to podařilo někde najít..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:56
- Nahlásit
pawLINka
krásný máte fotky pani, Džessynka je výborná! A Áronek, přestože zupů nemá, kousání ho teda dost bafčí, ne? Jen ať mu to vydrží, to velice mu přejeme!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:57
- Nahlásit
pawLINka
krásné fotečky Mooooooooooooooooooooc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:57
- Nahlásit
Venta
mám celkem vycvičenýho muže a děcko
ste vdaná za pštrosa? Ti prej sežerou šecko a navíc blbě viděj
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:59
- Nahlásit
Gerda
Děkujem.
Aaronek kousání mylákuje. Jenže skrz jeho hnusnoartrózu už 2 roky v podstatě nekouše. V neděli byl na zkoušku jestli nebude kulhat a nekulhá, tak mu to zase občas dopřejem.
Ale jen tak lehoučce, žádný výskoky a tak. Prostě jen si kousnout, zavstekat se a zazpívat u toho (slyšela jste už Lálonkův zpěv??? ) a hlavně si zvednout sebevědomí, že pořád má na to, aby fižiránovi natrh prcku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:00
- Nahlásit
Grin
jak nežije, tvoje stěna dneska žije
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:01
- Nahlásit
Gerda
z mejch třech už to máňa má, ještě to vemu z dětí a pošlu po rodině.
Máňa musí vyhrát!!!!
Tak se žencký pochapte
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:03
- Nahlásit
Monty
Dneska to tu prostě žije! Udělal by chybu, kdo by se hned vzdáááálil. Kdo by tuhle diskotéku míííjel. O,o, o, decybely lásky! O,o,o, to je muzika..
|