| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:53
- Nahlásit
Eldoguero
no, někdy mám pocit, že ovčáci mají "nejdelší reflexní obrouk" na svjětě
To nemají, to má bezkonkurenčně Lilátko
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:56
- Nahlásit
Biluška
Piš si 29.3. Janov
No ty vole, tak to je hukot
Mimochodem, víš, že máš ve čtvrtek tu Mříčnou
Vím o tom, jsem ti posílala emila nebo né? Všechno až do 20. Nové Město p.S.
Průser je, že vzhledem k tomu, že stále nemám auto, to zatím řešíme tak, že si muš bere volno, aby mohl hlídat malou, páč když ho ráno povezu do práce, pak do Lb s malou a pak na přednášku, znova do Lb pro malou, domu a pak zase pro muše 40 km do práce, tak projedu naftu tak za milijon a to mi doma fakt neprojde už
Jak to vypadá na jaře, jako teď z kraje s těma přednáškama? Essi toho není tolik, mohlo by se to přesouvat na konec května, až červen? To snad už zvládnu pořešit nějaký vůz, teď je to fakt na pikaču
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:58
- Nahlásit
nic se mi nechce a mám toho tolik, problémje, že se mi nic nechce v práci už nějak dlouho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:58
- Nahlásit
Eldoguero
No něco tam už domluvené je ( . Ty nové co budou volat ti teda budu dávat až na pozdní jaro.
Du ven zmlátit koňa, eště dneska nedostal, tak aby zase nezdivočel Pak ti pošlu sovu s těma aktualizacema.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:01
- Nahlásit
900 degeni!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:02
- Nahlásit
Biluška
chudák Lilátko, doufám, že tě neslyší
To je v háji, kolik toho asi tak je? Muš mě zabije docela ...
Pošli mi to, páč já to budu muset nějak promyslet.
Co ještě nemáš naplánovaný, zkus směrovat na ten konec školního roku pokud možno, dík.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
900 degeni!!
za chvíli to bude litr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
si říkám, co se tak radudeš a ty se raduješ, že jsme strašně upsané baby
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:14
- Nahlásit
Eldoguero
Jo pani asi s potkáme na zkouškách ve Štětí. Pokusim se protáhnout Fanóša přes BH a když už tam pojedem tak vezmu Bajkonůra na to UPr1
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:17
- Nahlásit
Taky chci mít příspěvek na straně 900.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:24
- Nahlásit
Baico
No vidíš
Tý vole, já to Cryse nepotvrdila o víkendu jsem nestíhala a po pravdě jsem na to zapoměla.
Zabije mě?
Prosím tě kolikátýho to je, ať to nemusím hledat? Děkuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:26
- Nahlásit
pawLINka
Taky chci mít příspěvek na straně 900
Já chtěla v neděli vyhrát sportku a taky ňyc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:34
- Nahlásit
Eldoguero
o víkendu jsem nestíhala a po pravdě jsem na to zapoměla
Stále s tebou počítá, neboj.
kolikátýho to je
28. dubna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:44
- Nahlásit
Eldoguero
chudák Lilátko, doufám, že tě neslyší
nejsu blbá, Bíbu je venku a než sem přijde tak to smáznu, aby si to náhodou nepřečetla
Taky chci složit BH, řekněte něgdo, plís, mým psům, aby začali něco dělat. Třá cvičit, nebo tak něco
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:49
- Nahlásit
jo ipo bude od letoška dost krutej kalibr
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
agáta12Crysa
Crysa
Crysa
Crysa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chybělabysmi kdekoli !!!
Koukej podat zprávy z nor , teda z hor !
makrelAlexa
no dobře, no.. z razu tu robíte tři mexické vlny, tak teda napíšu i když už jsem chtěla jít ven, sluníčkovat psy.
sem tu v plné své kráse, po nedělní hektické 24ce i po společnym tréninku, Kakáč vyposlouchanej, vykousanej, jdeme se venčit a možná i čuchnout a večer zas přilezem Možná taky někde usnu únavou na mezi..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:56
- Nahlásit
EldogueroTý vole, já to Cryse nepotvrdila o víkendu jsem nestíhala a po pravdě jsem na to zapoměla.
Zabije mě?
už teď jsi mrkvá sámo že nezabiju, jen řekni ano nebo ne, ať víme s kým počítat a na jakou zkoušku, aby jsme vás připsaly s Kamčou na nástěnku na cvičáku
Tréninky tam nejsou problém, stačí hodit echo a pokud nebudu někde pracovně, tak si tam dáme spicha. Plac je neoplocenej, je možný tam zajet i někdy cestou, jen je třeba dát vědět, aby vás někdo zbytečně nepéroval, že lítáte po cvičáku bez vědomí někoho odtamtud. Fík může po domluvě být taky, kdyby jste někdo spáchal nebo měl BH a chtěl jít na něco s kousáním.
A už fakt valíme ven
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:09
- Nahlásit
Biluška
nejsu blbá, Bíbu je venku a než sem přijde tak to smáznu, aby si to náhodou nepřečetla
to bys měla ale rychle
Crysa
Crysááááááá je tuuuuuu
už teď jsi mrkvá
Já vim
Trénink asi neklapne, ledabysme měli cestu někde okolo, ale teď myslím, že spíš ne, nebo leda udělat žumpí kousání třá, že byste mohly zas zneužít muše to bych doma protlačila tak při jednom, že bych si zatrénovala, Kalun bude stejně moc nasraný, že ji nenechám spát
Když bysme tam jeli, tak bychom se 100% domluvili s tebou, rozhodně nebudu někomu lítat po place bez jeho vědomí.
Ale v pátek se začala hárat, tak nebude na zkoušky jak po lobotomii snad
Budeš chtít nějaký nacijonále předpokládám, tak ti je pošlu do emila jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:15
- Nahlásit
Crysa
Eldoguero
Trénink asi neklapne, ledabysme měli cestu někde okolo, ale teď myslím, že spíš ne, nebo leda udělat žumpí kousání třá, že byste mohly zas zneužít muše
jé to by bylo fajn, akorát že 15.4. sou u nás ty závody, tak jedině ten další tejden 21-22.4
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:23
- Nahlásit
Alexa
to budou tarťácký viď, a budou se stopama viď
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:27
- Nahlásit
Alexa
15.4. sou u nás ty závody
To je za měsíc. Už jdou na mě mdloby a panika.
tak jedině ten další tejden 21-22.4
To by mě jako dost mrzelo, když vdávám ségru. A už jsem si vymohla i samostatné obytování. Ale vypadá to, že se budu muset stejně rozdvojit. Naši budoucí příbuzní ze zákona přišli na úžasný nápad jak ušetřit. Prej když mám ten dobrej foťák, tak můžu obřad nafotit já
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:29
- Nahlásit
Jo, chtěla jsem vám říct, že jsem byla taky včera kousat s hafulákama asi po stopadesáti letech.
Všichni se mi smáli, bo jsem nejprve upozorňovala, že Aaron je gerontek artrotickej a navíc bežžubej, tak ať ho nenechá vyskakovat (i když Aaronek by tak ráááád) a ať ho prostě celkově šetří a dá mu kousnou jen tak ze srandy (s těma jeho bezžubama a houbyzákusama to ani jinak nejde).
A dokonce kousala i Delina! To se mi ale zase všichni smáli, bo jsem upozorňovala, že je poloslepá, tudíž je možný, že neotevře jako obvykle včas hubu. Ale kupodivu otevřela a na to, že v životě nekousala na fižirána, tak jsem se divila, že do toho šla. Občas jí dám na klín ze srandy kousnout já nebo muš, ale na cizího člověka nikdy nekousala. Mile mě překvapila, babka moje.
Mám fotky, tak sem večer něco přidám essi budu doma u PC.
Byla tam i Bajkové oblíbená bělucha.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:34
- Nahlásit
pawLINka
Boncofka
Mám natrasovanou další část Lefů. Vede přes Blérvič. Normálně napíšu do itineráře, že v noci tam nevyjíždím ani gdyby tam měl něgdo vykrvácet, je to tam děsně strašidelné i ve dne Chůva prosazuje, abysme povolili oficiální možnost odbočit z trati a jít přes vesnici, asi to tak uděláme páč jinak budu muset vysvětlovat na vyšších místech proč půlka závodníků umřela na trati a druhá půlka se jenom kýve a slintá
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:34
- Nahlásit
tak a je to a je klid
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:35
- Nahlásit
pawLINka
Byla tam i Bajkové oblíbená bělucha
Já bych spíš řekla známá Prostě jsme se letos potkali už 4y na výstavě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:39
- Nahlásit
Alexa
jé to by bylo fajn, akorát že 15.4. sou u nás ty závody, tak jedině ten další tejden 21-22.4
No jo vlastně, a ten týden předtím to asi neklapne páč bude muš v těch Lešanech, ale nedomlouvali jste se s ním na nějaký ofiko trénink? Třá by se to dalo sfouknout při jednom.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:39
- Nahlásit
AkkyHákky
to budou tarťácký viď, a budou se stopama viď
jj ty máš ZNT žejo??? tak buď t1, bo obranářskou OPT1
Baico
Prej když mám ten dobrej foťák, tak můžu obřad nafotit já
a to se bobe vyplatí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:41 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Baico
Já bych spíš řekla známá Prostě jsme se letos potkali už 4y na výstavě
Aha, já myslela, že jste kámošky.
Biluška
Di do prdele!
V sobotu jsme byli výletovat s mušem a šli jsme podél rybníků k lesu. Není to žádný hustý les, bo je to lužní les a ten není vůbec strašidelný! Navíc byl z jedné strany rybník, pak asi 200 metrů les, a pak hned břeh Moravy. Takže jako nic moc. Jsme šli a šli a šli tam, kde jsme nikdy nebyli a chtěli jsme přejít ten les a dostat se na břeh Moravy. Tak jsme se vydali jakousi cestou a v dáli bylo slyšet, jak někdo řeže motorovkou. Tak jsme uvázali psy a najednou jsme viděli uprostřed toho lesa nějaký srub a auto a někdo tam řezal tou motorovkou. Jsem mušovi řekla, že tam teda nejdu, bo nejsem zvědavá, jak na nás bude zase někdo ječet, že jdeme lesem se psama (ve skutečnosti jsem si v duchu představovala, jak nás někdo nahání s tou motorovkou, bo jsme ho vyrušili při řezání mrtvoly). Tak jsme to otočili a vrátili jsme se pár metrů a odbočili jsme na jinou cestičku. Jak jsme odcházeli, tak ta motorovka ztichla a já jsem si vzpomněla na všechny ty horory a tak a řekla jsem mušovi, že se trochu bojím a že bych tam sama nešla.
Normálně se mi začal smát. Nahlas. Prý má chuť něco říct, ale radši bude mlčet.
Já mám prostě panickou hrůzu ze tmy a z lesa i ve dne.
Biluše, já radši asi nepřijedu!
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:42
- Nahlásit
Alexa
bude jenom t1 a opt1 jo? a figurant?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 14:45
- Nahlásit
pawLINka
Biluše, já radši asi nepřijedu!
Amatére
Se náhodou děsně těším jak bude v noci zvonit telefon, do něho bude něgdo brečet, že se ztratil a neví kudy dál a já mu odpovím" Gde jsi? V Blérvič? No tak nepanikař a zemři jako chlap,si tě teda škrtám"
|