Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 22:30
- Nahlásit

Monty
jiné plemena než bílé neuznáváme
LAJK

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 22:45 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

twl a vy ste se smáli Grinovi

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 23:51
- Nahlásit

Biluška
Crysa

děfčata můžete psát sem,já sem psát nebudu totiž...takže to bude vzájemná supershoda!

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 07:08
- Nahlásit

bré ránko
doufám, že dneska bude tak krásně jako včera, ikdyž včera už v tuto dobu svítilo sluníčko, dneska ne
koukám, že tento víkend v buzení vedu já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 10:53
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&v q=medium#t=125 to me dneska fakt docela dostalo

tj, vcera bylo nadherne a dneska nic moc

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 11:42
- Nahlásit

cernej caj
u nás je krásně i dneska, sice chladněji, ale svítí sluníčko

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 14:42
- Nahlásit

Tak jsme doma ze cvičáku. Faru dneska fakt hezky cvičil,když to půjde dál, tak bychom se o to BH mohli pokusit. Jen prostě musíme trénovat. Jinak Baico stále ještě trošku kulhá.
Jo a taky máme dalšího kocoura. Další co, nás adoptoval. Je bílej, tak mu říkáme Sněhurka. Zítra ho vezmeme k doktorce naočkovat. Takže k dnešnímu dni je stav našich koček na čísle 6. Doufám, že se to už zastaví, kočičí útulek doma mít nehodlám.

inu
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:05
- Nahlásit

Šécky skalní příznifky Žumpy zdravím vod protinožcůch!

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:34
- Nahlásit

fotila to kámoška
mám dalmatina

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:44
- Nahlásit

čus dementi co děláte??
inu
zdravím vod protinožcůch!
čuuus gde si??????? chtěla sem s tebou probrat vánoční cukroví atak))))

inu
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:56
- Nahlásit

davidkova renata
čus dementi co děláte??

vybalujem krámy :-D

čuuus gde si??????? chtěla sem s tebou probrat vánoční cukroví atak
momentálně na druhý straně Germánie.

Vánoční cukrofí jsem loni nepekla, pani, nebylo gdy.. zato jsem se dala na dorty Jsou strašně hnusný (opticky), zato mooc toprý (chuťově)

inu
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:58
- Nahlásit

davidkova renata
jináč sem teda loni měla nějaký velký životní změny, mezi něž patřilo i to, že sem přišla vo kablik k internetu..

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:00
- Nahlásit

Nazdar žumpo,
si oprášim stoleček a židličku a snad i něco časem vyplodim
na úvod si dáme píseň
"Sem tvoje stáří, tak pozvi mě dál"

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:04
- Nahlásit

inu
cau, pani , jste u protinozcu jako primo u protinozcu? nebo v tom Holancku? Klaplo to?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:05
- Nahlásit

inu
zato jsem se dala na dorty Jsou strašně hnusný (opticky), zato mooc toprý (chuťově)
no ty voe,ty jedeš!!!!! ale si dobrá,mopje sou hnusný nejen opticky ale i chutově.-)))) takže seru na jejich výrobu a rači to koupim.-)))) letos sem dělala jen vanilkový roj)hle a štoly2..to šlo bo se to jen nakydá dohromady a peče..jinak kámoška má zlepčovák na vaniklový rohle..než by se s tim jebala,tak to prostě dá na plech,upeče to celý a každej si pak ukrojí co je libo.-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:05
- Nahlásit

inu
zato mooc toprý
to se pozná vliv germánské žízně Pečeš aj rakvičky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:06
- Nahlásit

Biluška
Pečeš aj rakvičky?
bohužel jo dávala sem kdysi fotku

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:09
- Nahlásit

davidkova renata
Pečeš aj rakvičky?
bohužel jo

a na rakvicky musi byt nejaka spêcialni formicka, ne, A vzdycky jsem si lamala hlavu, jak to prijde, ze je to vevnitr duty

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
no to vím, sem myslela essi v tom jako pokračuje a zdokonaluje se

Páč já pekla dneska tu pudyngovou buchtu Puding nějak záhadně utekl z plechu, nechápu proč, nigdy předtím to neudělal Zasral celý plech, troubu, dvířka od trouby a eště protekl aj na koberec Uš dlouho zase ňyc píct nebudu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
jinak kámoška má zlepčovák na vaniklový rohle..než by se s tim jebala,tak to prostě dá na plech,upeče to celý a každej si pak ukrojí co je libo.-)))
Tak ale to by šlo s každým cukrovím. A vůbec, proč dělat tak malý kousky, prostě na stůl naflákáš hromadu plechů s upečeným těstem, do jedný mísy grém, do druhý marmošu. Pak někam kokos a čikuládu a ať si každej poslouží..Cukroví ze švéckýho stolu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:13
- Nahlásit

Biluška
zákěřnej puding

Jinak já dnes nepekla,ale dělala sme rejžovej nákyp. Padlo na to kilo a půl rejže a 4 švestkové kompoty. Podotýkám, že já tohle nejim. Přišla sem dolů a f kastrolu zbývaj ta dvě porce!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:14
- Nahlásit

stetisek123
To ale vůbec není špatný nápad paní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:18
- Nahlásit

leyenda
A vzdycky jsem si lamala hlavu, jak to prijde, ze je to vevnitr duty
se musí pak vydlabat né??
stetisek123
Tak ale to by šlo s každým cukrovím. A vůbec, proč dělat tak malý kousky, prostě na stůl naflákáš hromadu plechů s upečeným těstem, do jedný mísy grém, do druhý marmošu
to každopádně! navíc já bych to ani nepekla,prostě at si každej uždíbne z toho těsta dyš pé kolem no né?? .-))

inu
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:18
- Nahlásit

leyenda
nebo v tom Holancku? Klaplo to?

jo, jo, v Holancku. jsou na druhý straně Germánie, proto protinožci

davidkova renata
ale si dobrá,mopje sou hnusný nejen opticky ale i chutově.-

sem trochu povýšila, no.. ceš foto? :-p

ež by se s tim jebala,tak to prostě dá na plech,upeče to celý a každej si pak ukrojí co je libo.-)))

si to nemohla říct dříf, ty rouro? Bych se s tím taky nedrbala.. ofšem tuna není trůba, jen mikrovlnná trůba :-o Asi sem dopekla

Biluška
Pečeš aj rakvičky?

dafítkoj Ti huž vodpověděla co akity?

inu
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:19
- Nahlásit

leyenda
nebo v tom Holancku? Klaplo to?

jo, jo, v Holancku. jsou na druhý straně Germánie, proto protinožci

davidkova renata
ale si dobrá,mopje sou hnusný nejen opticky ale i chutově.-

sem trochu povýšila, no.. ceš foto? :-p

ež by se s tim jebala,tak to prostě dá na plech,upeče to celý a každej si pak ukrojí co je libo.-)))

si to nemohla říct dříf, ty rouro? Bych se s tím taky nedrbala.. ofšem tuna není trůba, jen mikrovlnná trůba :-o Asi sem dopekla

Biluška
Pečeš aj rakvičky?

dafítkoj Ti huž vodpověděla co akity?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
Tak ale to by šlo s každým cukrovím. A vůbec, proč dělat tak malý kousky, prostě na stůl naflákáš hromadu plechů s upečeným těstem, do jedný mísy grém, do druhý marmošu
to každopádně! navíc já bych to ani nepekla,prostě at si každej uždíbne z toho těsta dyš pé kolem no né?? .-))

No, tak potom to zjednodušíme eště víc, napíšeme seznam, kde je mouka, máslo, cukr a ať si každej soukromě upatlá těstíčko...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:23
- Nahlásit

inu
nepiš to dvakrát a naval foto voe.-)))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:24
- Nahlásit

inu
co akity?
Rikina už umřela, je tu jenom Harold. Ten dobrý, kanystruje, uš nikoho nežere, akorát je krapet hlučnej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:24
- Nahlásit

stetisek123
napíšeme seznam, kde je mouka, máslo, cukr a ať si každej soukromě upatlá těstíčko...
hele víš co?? at si ty ingredijence kopěj f krámě sami dyš chtěj nutně cikroví!! a konec ! .-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:25
- Nahlásit

čus degeni

taky sem byla dneska cvičákovat, aj fčéra, a dokonce 2x na obranách, jako ne 2 kola ale na dvouch placech. Zjistila sem že se Bajunka odmítá plazit v bahně
jo a taky vám musim napsat že sem si koupila ty botky v lídlu a vůbec mi nevyhovujou, děsně mě nahoře dřou

leyenda
A vzdycky jsem si lamala hlavu, jak to prijde, ze je to vevnitr duty
to musíš mít to speciální těsto a vono jak to rychle vyběhne tak se tam udělá ta díra

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání