Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:55
- Nahlásit

tak já přestanu konečně závidět enince a půjdu se svalit s kníškou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:58 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Dnes nám paní cvičitelka dala řádně do těla a prej, že v pondělí to bude ještě větší záhul, tak nevím jestli se mám těšit nebo ne
Myslela jsem si, že doma sednu k večeři hned, ale neuvědomila jsem si, že muš nejel domů, ale ještě něco vyřizoval ve městě a tak jsme ještě venčili, krmili a napájeli a do toho vysvětlovali Viktorovi, že papať bude za chviličku, že nejdřív pejskové (to je mimochodem jediný na co to dítě slyší )
Do toho mi muš přivezl tu čupku NO takže už je Afra doma a zůstane tu minimálně následující rok až dva
Je strašlivě obrovská a vůbec ničeho se nebojí

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:58
- Nahlásit

a my už jdeme spát, děcka kupodivu spí, ikdyž je jejich hodina ale dneska řádili od 16:15 do 22:15 beze spánku
Dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:00
- Nahlásit

Taky si du lehnout k Máldrovi teda k mušovi s Máldrem
Dobrou

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:05
- Nahlásit

Eldoguero
Původně jsem to chtěla přelouskat celý, ale hrozně mi vadí stále se opakující, nicneříkající věty Eninky a její neustálé napadání zde přispívajících a příspěvky Psíčka Je to dost nuda.
Napsala jste, že Vám vadí (i mé - pokud mne tedy nazýváte psíčkem) příspěvky a hned poté jste napsala, že je to nuda.

Jsou tedy dvě logické možnosti vysvětlení.
Buď tvrdíte, že Vám mé příspěvky vadí a hned na to, že je to nuda a tudíž se jedná o absenci výrokové logiky.
Nebo vás na mých příspěvcích otravuje to, že jsou nudné, pak jste to ovšem napsala chybně z hlediska českého jazyka a nezbývá než se podivit, co vás tedy motivuje k reakci na¨něco, co Vás nudí a otravuje.

Tak nějak mi to ani v jednom případě nevychází racionálně.
Ale to nevadí, jsme přeci mezi kynoložkami z cz-pes.cz, že ano?

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:09
- Nahlásit

Eldoguero
Jedině snad - nevím proč si myslíš, že lidi odsud jsou zapšklí a že takto reagují proto, že ti závidí? Nějak to nepobírám. Osobně netuším co konkrétně bychom ti měli závidět.
Jestli jsi zvyklá na to, že lidi na tvou osobu reagují závistivě, tak to ale netahej sem, tady na to není nikdo moc zvědavý.

Možná by bylo před psotováním dobré se uklidnit a soustředit. Tipuji, že o závisti jsem psaal já a já si zatím stojím, z mého pohledu je to více než evidentní. Samozřejmě to neznamená, že závidí každý jeden, to jsem zase nikde nepsala.

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:10
- Nahlásit

Eldoguero
Stran vystupujících lidí, mě napadá pouze slova jako jsou perverzní, úchylný, nezdravý vztah ke psům, celkově ujetý.
A na tu paní spalovačku tedy pasuje konkrétně co z tohoto?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:13
- Nahlásit

Eldoguero
ajo ty seš vlastně cvičenec! Pěkně pěkně, jen ať vám dá pořádně záhulec, budeš v létě kraslice zformovaná a budeme ti my, nutellisti závidět. Jen houšť, ať se práší za kočárem. S těma čoklama...čoveče dostávám se někam, kde se asi už neorientuju, jaká čupka zase?????? Znám jenom Happu, dogy tři, Bonninku, Liliji, Máchse...a dál nevim nic....ale zas je to lepčí skore než u Biluše, tam nevim vůbec krom Lilátka...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 05:59
- Nahlásit

Dobrdán, ma smysl to tady docitat? Tusim, ze ne, tak na to kaslu.
Myslite, ze nas tady dneska zase pocti nezvanou navstevou nekdo z tech, co zumpu nectou?

Nestiham, jdu vencit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 06:42
- Nahlásit

makáte vy ludry? Nemakáte, flákáte se, co? Taky nemakám, soustředím se na, abych neumrzla. Moc mi to nejde teda

pawLINka
Myslite, ze nas tady dneska zase pocti nezvanou navstevou nekdo z tech, co zumpu nectou?
To byl ftip ne? Pamatuješ jeden jedinej den, gdy by sem něgdo z nich nelezl?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:12
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno žumpo

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:17
- Nahlásit

Čus bus!!!
Myslím,že je nejvyšší čas tu trošku uklidit.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:44
- Nahlásit

bré ránko, konečně páteček!!!!!!
nevím kolik tam bylo °C ale byla tam nehorázná kosa

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:53
- Nahlásit

Monty
Nevím jak v Ostravě, ale u nás bylo -10°.
Ale pozitivná zpráva je, že Fanouš už začal baštit. Sice s menší chutí, ale už baští i grancle a piškoty do něj už padají jak němci do krytu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:59
- Nahlásit

Baico
Myslím,že je nejvyšší čas tu trošku uklidit.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:08
- Nahlásit

Baico
Jdu ti pomoct.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:11
- Nahlásit

Jebloň
Baico
Vyvezte to pořádně holky a pak vyvětrejte, ju? Musím dřít, ale až přijedu tak ty zbytky povysávám

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:13
- Nahlásit

Baico
hm, tak mě se zdálo hodně pod - 10 °C...
Ale pozitivná zpráva je, že Fanouš už začal baštit
no super

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:22
- Nahlásit

čus bambus, musim říct že mě přítomnost některejch osob tady prostě znechucuje. Nestýkam se s lidma který nemam ráda, tak nevim proč bych to měla dělat virtuelně. Nemam ráda psa, eninu ani vlčáčici, klidně se k tomu veřejně přiznam, a vadí mi když se tady musim prodírat jejich příspěvkama. Maj svoje témata, nechť si exhibujou v nich. Ale oni asi nemaj takovou sledovanost co

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:26
- Nahlásit

bonc
musim říct že mě přítomnost některejch osob tady prostě znechucuje
Pani nebojte, už jsme s Jabkem uklidili. Tak snad to bude dneska cajk.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:28
- Nahlásit

Baico
už jsme s Jabkem uklidili.
děkuji, jste vzorné hospodyňky Něco je moc velkej hnůj i na žumpu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:36
- Nahlásit

Baico
Pani nebojte, už jsme s Jabkem uklidili. Tak snad to bude dneska cajk.

to doufám.
bonc
děkuji, jste vzorné hospodyňky Něco je moc velkej hnůj i na žumpu

víš co mě to stálo sil!....tak teď už datluju z pelechu.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:37
- Nahlásit

bonc
děkuji, jste vzorné hospodyňky
No to víš, co by jsme neudělay v zákmu družstva, jestli mi jako rozumíš .

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:47
- Nahlásit

dobrý den celý den

můžete mi někdo vysvětlit proč jedinej den v tejdu ve čtvrtek muselo mrtkovat, když sem měla jet do práglu????? a navíc se nám v práci rozbil kotel a docela maj děcka zimu, já v mý mrňavý kancelářičce mám teploučko, ale děcek je mi líto, a nejvíc mě fascinujou matky cio sou na mateřský, a i přesto, žýe na to byly upozorněný, tak sem ty děti daj, fakt nechápu

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:49
- Nahlásit

Alexa
matky cio sou na mateřský, a i přesto, žýe na to byly upozorněný, tak sem ty děti daj, fakt nechápu
se nich chcou asi zbavit

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:51
- Nahlásit

Alexa
můžete mi někdo vysvětlit proč jedinej den v tejdu ve čtvrtek muselo mrtkovat, když sem měla jet do práglu?????
Takže ten sníh napadal včera kvůlivá tobě? Tak to ti dík

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:06
- Nahlásit

Alexa
no daj to tam aby probrali s kamoskama tehu ne a starosek neprekazel novoskovi neo nejak tak..jinak sme moc rada ze se tu nic nemeni..nevim co ste uklizeli?byl tu nejaky svinec?ja mam selektivni videni asi...

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:09
- Nahlásit

sarax
ja mam selektivni videni asi...
No vy kojící matky máte to vidění nastavené jinak

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:12
- Nahlásit

sarax

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:14
- Nahlásit

Baico
presne mam ho*en tolik doma,ze jiny nevidim
Alexa
no coco

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání