Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:24
- Nahlásit

stetisek123
ty woe neseď tu a volej sanitku

Vůbec, dej mi radši číslo na tvýho samečka, řeknu to radši jemu

Eninka
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Tohle přirovnání mi přijde divný

odpověděla jsem na otázku, jestli je slečna vpoho,a protože se chovala zcela normálně, což se tady říct nedá, tak bych jí prostě svěřila radši svýho psa, než zlomyslným lidem odsud

Alexa
Člen
- Nahlásit

stetisek123
krev ti teče, protože jsi dostala léky proti srážlivosti, asik warfarin, to bere otec, páč má kardiomyostimulátor a z každý sebemenší ranky se mu leje spousta krve a nejde zastavit, essi máš doma tampony tak si je tam nacpy

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:25
- Nahlásit

stetisek123
už je to tady, už pět minut mi teče krev z nosu. TO se mi nikdy nestalo, vždycky se to hned zastavilo. Tak se modlim, ať to přestane
Nebojte, to přejde. A když ne, zavoláte sanitku. Starou klávesnici ale nevyhazujte, prodejte ji Makrel, ona si ničeho nevšimne nejspíš.
Jinak doporučuji místo modlení se snažit spíše zastavit či zmírnit krvácení.

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Eninka
Bára utíkala před lidma, ne před Eninkou. Za normálních okolností naskáčou do postele a spí spolu celou noc

proč si teda jela za etológem,když si vlastně neměla problém? zvláštní žes tam sama řikala,že plesnifka po nich jde...

Grin
Člen
- Nahlásit

stetisek123
grin dobrý, přestává to, udělala sem tamponádu,a le šlo to do krku, už myslím, že mám vyhráno. Kdepak, žumpa je všemocná, jak něco napíšu, tak to pomůže

Nutně potřebuju smajlika mlátícího hlavou do zdi...!!

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:26
- Nahlásit

janapalko
prodejte ji Makrel,
mi stačí jedna klávesnice, ale díky

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:26
- Nahlásit

Eninka
Bára utíkala před lidma
Sice to tak neni, ale dobře. Ale i kdyby utíkala "jen" před lidma, tak mi to přijde dost děsný. Hlavně, že chceš mít psy v bezpečí, ale domu si nakvartýruješ celej štáb, když víš, že čuba nemá ráda cizí lidi. To je od tebe vůči tomu psu velmi ohleduplné!!!!!

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A tohles myslela jak? Taky to vůbec nechápu
Plně chápu, že to nechápete.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:30
- Nahlásit

Sízra Milanová

zvláštní žes tam sama řikala,že plesnifka po nich jde...

kdybys to sledovala pořádně, zjistila bys, že jsem tam říkala:
aby se holky spolu neternily, tak to nepleť...

proč si teda jela za etológem

protože v Liberci byl krásnej snížek, tak jsem se chtěla koulovat, když tady v Brně nebyla ani vločka, chápeš???

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:30
- Nahlásit

Eninka
a protože se chovala zcela normálně

Já už tomu rozumim! Ten pořad podle tebe ukazuje jak by se měli lidi chovat ke svým zvířatům, je to tak?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:31
- Nahlásit

Eninka
tak bych jí prostě svěřila radši svýho psa, než zlomyslným lidem odsud

Víš, to mi přijde zvláštní, já bych mnohem radši svěřila svý psy žumpiznám alias herdekbabám, protože vím, že se ke psům chovají normálně, dokážou je provozovat k jejich spokojenosti především. Naopak mi přijde hodně zvláštní, že bys svý psy svěřila člověku, který se ke psům nechová normálně - usuzuju z toho, co se tu psalo - pořad jsem neviděla a dneska už ho nestihnu zkouknout.
Ať jsou herdekbaby jaký jsou, tak ve vztahu ke psům jsou, no jak to říct, prostě pokud soudím podle psů, tak super, no

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Ať jsou herdekbaby jaký jsou, tak ve vztahu ke psům jsou, no jak to říct, prostě pokud soudím podle psů, tak super, no

no a to já právě posoudit nemůžu, soudím pouze podle toho, jak se chovají ke mně, tudíž moji důvěru jaksi nemaj

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:34
- Nahlásit

davidkova renata
jůů děckáá tady to jedéééé,akorát teda nečtu úpa janapalku bo mě trošku nudí,je to moc dlouhý,možná dyby sem dala nějaký videjko třá
Vždycky jsem měla moc ráda děti, jsou velmi roztomilé, a když jsem tady s vámi, mám stejně pěkné pocity.
Vhodné videjko zrovna nemám skladem, ale co třeba dát si mňamku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:34
- Nahlásit

Grin

jestli sis nevšimla, tak ten pořad je úplně o něčem jiným, nechápu, že to nechápeš

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:35
- Nahlásit

janapalko

nečtu úpa janapalku bo mě trošku nudí

víš, proč nudíš? Protože jsi slušná, nejsi sprostá ani útočná, vyjadřuješ se logicky a to se tady na fóru nenosí

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:38
- Nahlásit

Baico
grin by se pos...- když mi přijde návštěva, Grin s náma nemusí (ale může) bejt, má otevřeno po celým bytě a když se mu někdo nelíbí, zůstane prostě v ložnici. Většinou nakonec zvítězí zvědavost a jde sám oxidovati k návštěvě.

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:39
- Nahlásit

Baico
Sice to tak neni, ale dobře. Ale i kdyby utíkala "jen" před lidma, tak mi to přijde dost děsný. Hlavně, že chceš mít psy v bezpečí, ale domu si nakvartýruješ celej štáb, když víš, že čuba nemá ráda cizí lidi. To je od tebe vůči tomu psu velmi ohleduplné!!!!!
Goebbels was noob!

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:41
- Nahlásit

Eninka
jestli sis nevšimla, tak ten pořad je úplně o něčem jiným, nechápu, že to nechápeš
no já jsem z toho pochopila, (a psala jsem to už na začátku týhle dikuze) že to je o tom jak může bejt láska ke psům zvrhlá a podivná, pokud to někdo bere za špatnej konec. Nicméně se nechám poučit, jestli mi povíš o čem to je přesně, já netvrdim, že mám pravdu, jen píšu svůj názor.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:42
- Nahlásit

Grin
grin by se pos...- když mi přijde návštěva
Ale návštěva je něco jiného než celej televizní štáb

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:44
- Nahlásit

Grin
grin by se pos...- když mi přijde návštěva, Grin s náma nemusí (ale může) bejt, má otevřeno po celým bytě a když se mu někdo nelíbí, zůstane prostě v ložnici. Většinou nakonec zvítězí zvědavost a jde sám oxidovati k návštěvě.

A není to tím, že má z návštěv fóbii? Nebo možná má fobii z otevírání dveří a když jsou otevřené, jak návštěva vchází dovnitř, tak se tak vystresuje, že pak celou tu dobu chudáček trpí o samotě. Netýráte to zvíře náhodou? Nebo možná má nějakou úplně jinou fobii nebo prostě jen strašně trpí. Aby z toho nakonec neměl vředy chudinka malinkej. Nebo aby mu neslezly vlasy! Jsem z toho v šoku. Je to prostě hrůza!

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:45
- Nahlásit

Na netu jsem k tomu našla tohle:

Jsou psi stále jen domácí zvířata, nebo jsme je už povýšili na úroveň lidí?

Cesta psa od narození až po jeho důstojný pohřeb a kremaci. Pes jako módní doplněk, pes jako náhrada rodiny, pes jako umělec. Režisér Martin Dušek, ceněný mimo jiné za dokumenty Poustevna, das ist Paradies nebo Ženy SHR, pátrá po lidech, kteří se mezi zvířaty cítí lépe než v lidské společnosti.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:47
- Nahlásit

Grin
pes jako náhrada rodiny
To bude ono!

makrel
Člen
- Nahlásit

Grin
mezi zvířaty cítí lépe než v lidské společnosti.
jo tak to mi z toho vyplynulo

Grin
Člen
- Nahlásit

janapalko
A není to tím, že má z návštěv fóbii?
To já nevim, ale týranej rozhodně je, protože jsem protivná sprostá holka co chodí do žumpy. ergo je jasný že se ke psu budu chovat hrozně!

janapalko
Člen
- Nahlásit

Grin
Jsou psi stále jen domácí zvířata, nebo jsme je už povýšili na úroveň lidí?
Cesta psa od narození až po jeho důstojný pohřeb a kremaci. Pes jako módní doplněk, pes jako náhrada rodiny, pes jako umělec. Režisér Martin Dušek, ceněný mimo jiné za dokumenty Poustevna, das ist Paradies nebo Ženy SHR, pátrá po lidech, kteří se mezi zvířaty cítí lépe než v lidské společnosti.

Trochu zmatené a myslím, že i hloupé, nekorespondující v mnohém s obsahem dokumentu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:48
- Nahlásit

janapalko
a tys ho viděla, ten dokument?

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:51 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

makrel
jo tak to mi z toho vyplynulo

já se taky mezi zvířatama cejtim většinou líp. A myslim žetěch lidí je dost co to maj podobně, ale naházet je do jednoho pytle a vybrat jako jejich reprezentanty slečny "Pes jako módní doplněk" "pes jako náhrada rodiny" a "pes jako umělec"... to mi přijde jako prostředek zvýšení sledovanosti.

janapalko
edit: zmetené...hloupé... nekorespondující s obsahem dokumentu
ehm, ano... bohužel je to oficiální text k tmu dokumentu viz http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100627928-ta-n ase-povaha-ceska/312294340010001-ve-znameni-psa/

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:52
- Nahlásit

Jebloň
Takový zvrhlý pocit. Jak je toho někdo schopen? Co by to byl za život se psama? No fuj! Taková ubohost. Copak se s nima dá diskutovat o kynologii a lásce ke zvířatům na foru?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:55
- Nahlásit

janapalko
Citát

Jebloň
Takový zvrhlý pocit. Jak je toho někdo schopen? Co by to byl za život se psama? No fuj! Taková ubohost. Copak se s nima dá diskutovat o kynologii a lásce ke zvířatům na foru?

Co chceš?Nemám pocit,že bych něco takovýho psala a už vůbec ne tobě!

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání