Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:10
- Nahlásit

Eninka
však já její pomoc přijala a na rozdíl od výčitek nenasazení košíků mi pomohla

Potom nechápu poznámku Vlčáčkové, že bychom ti měly pomáhat, když už jsi byla v kontaktu s Gi a smečkou.
A ne že bychom se nesnažily, teda krom mě, mě už z kraje bylo jasný, že je to k hovnu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:12
- Nahlásit

Tak já se přiznám, že jsem se moc nesnažila, protože neumím moc radit ostatním

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:12
- Nahlásit

Eninka
viděla si někdy někoho ze žumpy žvatlat takový nesmysli v tv??? Došlo ti že pes neni dítě a lidi co ho tak berou ubližujou nejen tomu psovi ale i ostatním pejskařům protože pak si každý myslí že káždej pejskař je vypatlaný hov*do.

a ještě ke knížce buď si jistá že by to byl bestseler.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:13
- Nahlásit

Jimmi

podle čeho soudíš?

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:13
- Nahlásit

Eninka-o je jako řešení navždy, nasadit košíky a nechat je psům do konce života? -a to je vono, to je jediný co jsi schopna si z toho vzít. Nezlob se, přijdeš mi jako naštvana, baculatá, bloňdatá... 13letá holčička, která přišla ukázat novou sukýnku a né každýmu se líbila....pokud někdo říká co nechceš slyšet, hned je zlej....VlčáčkováPročpak jste Enince s pejsky nepomohly samy, když jste tu k tomu měly příležitost?-protože Eninka chce někoho kdo jí bude takat....a pokud vím bylo tady dost lidí, kteří se jí pokoušeli poradit, ale -soudím dle toho co jsem slyšela v tom hrůzným dokumentu - i pan D jí zřejmě nemůže přesvědčit o tom, že pes není člověk...Já jí osobně neznám..jen z příspěvků které jsem četla tady, z reakcí...ten dokument mě dodělal, protože já viděla nemocnýho člověka a takovej přece nemůže velet smečce, která jí přerostla...přerůstá....škoda energie.Ona nepotřebuje pomoci..ona si potřebuje pokrafat...a tu pomoc kterou by opravdu potřebovala jí tady nikdo nemůže poskytnout.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:15
- Nahlásit

Nezklamaly jste, dámy!
Dobrou.

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:15
- Nahlásit

Jimmi
Jee nazdar jimmiofko, jak se mate vy a vase psiska, co andik? grinecek furt eeste nema kratkosrsty golie rad, je to rasista

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:16
- Nahlásit

hally001

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:17 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

laguna

viděla si někdy někoho ze žumpy žvatlat takový nesmysli v tv

já kromě Bilušky v tv nikoho neviděla, žumpizny se objevují v TV jo? Jestli jo, tak tipuju na horory a na ty já nekoukám

Došlo ti že pes neni dítě

to, že pes spí v posteli nějak souvisí s poměřováním k dítěti?
Znám mraky psů, co spěj v posteli a nikdo nad nima nos neohrnuje

a ještě ke knížce buď si jistá že by to byl bestseler

spíš seller, než best

edit: oprava gramatiky

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:21
- Nahlásit

laguna
bohužel jsem teď viděla pět minut slavného dokumentu a na víc nemám sílu. A děkuji aktérkám a celému štábu protože teď si lidi budou myslet že majitelé psů jsou magoři a psychopati.
Jasně a kdž se někdě ojeví obrázky z jatek, tak si lidi myslí, že všichni jezeďáci jsou vrahové zvířat.

A poté, co zde zveřejním toto video pro otrlé si lidi budou myslet, že koni stačí k životu dvě nohy, že ano?

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:24
- Nahlásit

hally001

já nic slyšet nepotřebovala, sis asi nevšimla, mám svůj názor a tím to končí, anebo myslíš, že jsem tady na žumpě, aby mi někdo něco odsouhlasoval nebo pochvaloval? To si fakt myslíš?
Rady tenkrát jsem vyslyšela, nebudu polemizovat, jak to bylo, neboť to vytrháváš z kontextu

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:25
- Nahlásit

Eninka-to s dětma se asi postele netýkalo...spíš tý komunikace...mluvíš s nima jako s dementama...

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:25
- Nahlásit

all
Biluška
Život je krátký, dělám jen to co mě ba. Krom vysávání teda, to má vyjímku.

Vidíte to? To je žena jak má být!!!!! Žasnu!!!

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:26
- Nahlásit

Eninkamám svůj názor a tím to končí, .NO PRÁVĚ...vo tom jsem v předešlém příspěvku psala...

Eninka
Člen
- Nahlásit

hally001

mluvíš s nima jako s dementama...

naučila jsem se to od žumpy, ta taky tak komunikuje s okolím

Jimmi
Člen
- Nahlásit

Grin
Ahojky pani, Andy se má výborně, jenom teď trochu lenošíme. Náááhodou se měli dost rádi, když uvážím ten omezenej prostor, tak to šlo

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:27
- Nahlásit

janapalko
ty nevysáváš?

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:28
- Nahlásit

Eninka-jsi únavná..tlustá, 13ti letá, nazlobená a rozmazlená holčička...končím, debata o ničem mě unavuje

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Potom nechápu poznámku Vlčáčkové, že bychom ti měly pomáhat
Opravdu? Mě se to tedy jeví lehce pochopitelné, tedy za předpokladu, že čitatel je schopen idetifikovat slovesné časy.
Pročpak jste Enince s pejsky nepomohly samy, když jste tu k tomu měly příležitost?

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:31
- Nahlásit

Jimmi
No andik je totiz normalni a je uplne v pohode, proste milej pes a Grin k nemu muze vzhlizet. Ale jsou i golii feny se kterejma nechce nic mit! je to dementek, dycky se znechucene odvrati a de pryc
A jak zijete, psiska jsou zdravy?

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:32
- Nahlásit

hally001

máš recht, s tebou je to debata o ničem, radši skonči

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:33
- Nahlásit

hally001
Vyser se na reakce na ty dvě krávy a psíčka,páč to je jinak nekonečný.

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:37
- Nahlásit

laguna
viděla si někdy někoho ze žumpy žvatlat takový nesmysli v tv???
Nebude v tomhle ten problém, že o ně není v tý TV zájem?

Došlo ti že pes neni dítě a lidi co ho tak berou ubližujou nejen tomu psovi
A vona ho tak Eninka bere? Jak se to projevuje?
A co lidi, co maj psa nevychovanýho? Ti neubližujou ostatním pejskařům? A kolikpsů je vychovanejch? 10% Tůdle nůdle, ani to zdaleka. Takže když 90% dejmě tomu ubližuje 10%, co je tak katastrofálního na tom, že mezi ně patří i Eninka? Nebo žeby zase a opět obvyklý stádečkovitý efekt a hon na čarodějnice?

ale i ostatním pejskařům protože pak si každý myslí že káždej pejskař je vypatlaný hov*do.
Tak každej rozhodně ne, ale v populaci, kde je většina VH je logický, že i většina pejskařů budou VH nebo ne? Stejně se to dá přirovnat třeba ke zdejší komunitě nebo ke kterékoliv jiné a není to těžké na pochopení.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:38 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Jebloň

Vyser se na reakce na ty dvě krávy

dobrej nápad, o reakce zamindrákovanejch lidí (hally001) nikdo nestojí

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:39
- Nahlásit

hally001
Nezlob se, přijdeš mi jako naštvana, baculatá, bloňdatá... 13letá holčička, která přišla ukázat novou sukýnku a né každýmu se líbila....pokud někdo říká co nechceš slyšet, hned je zlej....
Jste si jista, že jste si to nepopletla a tohle není přesný obraz, jak funguje většina zdejší komunity?

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:39
- Nahlásit

janapalko
já nejsem blonďatá

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:46
- Nahlásit

makrel
ty nevysáváš?
Nevím, jak odpovědět nyní, nicméně ženy, které vysávají, považuji za úžasné.

Jebloň
Vyser se na reakce na ty dvě krávy a psíčka,páč to je jinak nekonečný
Pěkný slovník. Je teda pravda, že potkat, krásnou, chytrou a slušnou ženu (samozřejmě i muže) je dost kuriózní. Tak trochu i proto, že já žiji v té izolaci, nicméně většina lidí má aspoň něco z uvedeného.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:47
- Nahlásit

janapalko
Nevím, jak odpovědět nyní,
no normálně, ano nebo ne

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:48
- Nahlásit

makrel
já nejsem blonďatá
To neva, od čeho máme kadeřníky. Podstatný je ten byt!

Jebloň
Vyser se na reakce na ty dvě krávy a psíčka,páč to je jinak nekonečný.
Nebo možná lepší na postel?

janapalko
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:49
- Nahlásit

makrel
no normálně, ano nebo ne
Složitá odpovědět. Pokud však mám jen ty dvě volby, pan ANO.

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání