| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:35
- Nahlásit
Eninka
měla bych pocit, že jsem stejná jak vy tady a to bych vážně nechtěla
Vůbec se toho nemusíš bát, vím, že víš, že 100% se ti to nikdy nemůže stát, a jelikož je to tak strašně moc jasný, vůbec si ani náznak takového pocitu nepřipouštěj.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:35
- Nahlásit
EninkaJsem ráda, že máte proti tomu pořadu výhrady, protože kdyby ne, měla bych pocit, že jsem stejná jak vy tady a to bych vážně nechtěla
No jo...
Všichni jsou..., jenom já jsem letadlo.
Tak to já radši budu stejná jako "oni tady" a budu mít normální psy (teda, o tom by se v mé smečce dalo pochybovat) a budu k ním mít především normální vztah bez polidšťování a infantilnosti.
Ale lidi jsou různí. To respektuji. Co mi ale vadí je fakt, že ty čuby jsou nervózní ze sebe navzájem a především z tebe. Prohlídni si to video pořádně a třeba to taky uvidíš.
Třeba to, jak tu borderu pořád křečovitě držíš mimo ostatní psy nebo jak chválíš za vrčení. Je smutné toto veřejně ukazovat.
Teď se ukáže nakolik jsi soudná, abys dokázala otevřít oči.
Ovšem já nejsem žádný etolog, tak tomu vlastně nerozumím. Jsem prostě jenom takypejskař.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:38
- Nahlásit
Jo a psíček se ani nemusí unavovat na mě reagovat, protože mu odpovídat nehodlám.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:41
- Nahlásit
Sízra Milanová
mluvim o tom pořadu voe ne o ní osobně...
to pouze vycházelo ze souvislosti, které jste uvedla
všechno přehnaný může škodit samozřejmě,ale to se tu probíralo milionkrát že jo
Netuším, pokud však vy myslíte, že ano a souhlasíte s tím, nechápu, proč jste psala, co jste psala.
všichni víme že žiješ celkem izolovaně,tvoje subjektivní zkušenost,navíc zatížená vlastními emocemi není v tomto případě relevantní,promiň...
Vy víte, jak já žiji? A to vám pověděla nějaká kamarádka forová velkokynoložka, která to slyšela od své další kamarádky velkokynoložky nebo to snad psali někde v médiích?
Tu souvislost s těmi emocemi jsem nepobrala vůbec, nedává to žádnou souvislost, ať už by se to mělo týkat kohokoliv. Určitě to ale budet schopna vysvětlit, že ano?
A jak toto obojí zmíněné souvisí s relevancí zkušenosti vycházející z pozorován okolí, tak to už nechápu vůbec. Ale tak chápu, že věci je třeba dělat pořádně, wanking nevyjímaje.
laicky myslim, že trvalý napětí mezi psy jim škodí...
To mi přijde podobný jako že "cholesterol škodí".
No jsm ráda, že jsem dnes zde s vámi neb opravdu není nad fundovanou kynologickou debatu s opravdovými pejskařkami.
Jen se bojím, že mě ta kupa fakt a argumentů za chvíli zcela zlomí.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:42
- Nahlásit
pawLINka
a budu mít normální psy
... a Tomáše pani
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:54
- Nahlásit
pawLINka
Všichni jsou..., jenom já jsem letadlo.
Tipnu jo? Foxbat?
Tak to já radši budu stejná jako "oni tady" a budu mít normální psy (teda, o tom by se v mé smečce dalo pochybovat) a budu k ním mít především normální vztah bez polidšťování a infantilnosti.
A jak to děláte, že své psy nepolidšťujete? To jde jo? Takže s nimi nejste vůbec v kontaktu?
Ale lidi jsou různí. To respektuji. Co mi ale vadí je fakt, že ty čuby jsou nervózní ze sebe navzájem a především z tebe. Prohlídni si to video pořádně a třeba to taky uvidíš.
Jakpak jste paní kynoložko identifikovala, že se nejednalo například o nervozitu z neznámých osob, ze štábu, ze světel, z narušení teritoria atd.?
Třeba to, jak tu borderu pořád křečovitě držíš mimo ostatní psy nebo jak chválíš za vrčení. Je smutné toto veřejně ukazovat.
Teď se ukáže nakolik jsi soudná, abys dokázala otevřít oči.
Tak každej třeba nenatáčí denně jako vy, tak se třeba před kamerou chová trochu jinak nebo to nejní možný?
Na tom se ukáže soudnost jo?
No vlastně jo, protože už zhruba rok se tu snažíte Eninku zhusit a zapudit projevy nechutností vašim osobám tak vlastním, snažíte se ji ublížit, jak to jen jde a stále se vám to nedaří.
Tak byste po tý době už přeci jen mohly mít některý trochu tý zmíněný soudnosti a dál se touto činnosti neztrapňovat třeba před těmi, kteří vás ještě neznají a neví, jak jste ubohé.
Ovšem já nejsem žádný etolog, tak tomu vlastně nerozumím. Jsem prostě jenom takypejskař.
tak to je naprostá pravda, evidentně pejsci pomáhají foukat četná soulbebí.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:56
- Nahlásit
pawLINka
Jo a psíček se ani nemusí unavovat na mě reagovat, protože mu odpovídat nehodlám
Naprosto souhlas, se zvířaty není potřeba nadbytečně mluvit, stejně nám nerozumí.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 16:58
- Nahlásit
Gerda
Vůbec se toho nemusíš bát, vím, že víš, že 100% se ti to nikdy nemůže stát, a jelikož je to tak strašně moc jasný, vůbec si ani náznak takového pocitu nepřipouštěj.
Dříve jsem si myslela, že pro bytosti, jež jsou svou inteligencí a intelektem značně výš než většina prostředí, v němž se aktuálně vyskytují, mají značný problém s takovým prostředím splynouti.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:00
- Nahlásit
Blá, blá, blá. Nečtu to, ptž jak jsem psala: o a psíček se ani nemusí unavovat na mě reagovat, protože mu odpovídat nehodlám
Grina budu mít normální psy
... a Tomáše pani
Co na to říct?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:01
- Nahlásit
janapalko
Proč podsouváte ostatním svůj pohled?
Proč ne?!Já nejsem politik nemusim bejt nestranný pozorovatel
Nicméně nejsem si jista, že byste takový pořad snesly, když nejste schopny dokoukat filmeček o týrání zvířátek.
mě by to bavilo
A v čem vám spalovačka pišla jako magor? Tohle by mne opravdu hodně zajímalo.
v ničem,byla v klidu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:01
- Nahlásit
pawLINka
Co na to říct?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:07
- Nahlásit
janapalko
No vlastně jo, protože už zhruba rok se tu snažíte Eninku zhusit a zapudit projevy nechutností vašim osobám tak vlastním, snažíte se ji ublížit, jak to jen jde a stále se vám to nedaří.
Tak byste po tý době už přeci jen mohly mít některý trochu tý zmíněný soudnosti a dál se touto činnosti neztrapňovat třeba před těmi, kteří vás ještě neznají a neví, jak jste ubohé.
to je to nastavený zrcadlo? fakt? Já čekala že se budeš zabejvat závažnějšíma tématama a že by se našly a ukazovat kdo má máslo na hlavě a ne bránit to že se někomu nelíbí nějakej stupidní pořad a že o někom něco povídá...jsem zklamaná teda,ale fakt... tohle neni konverzace na úrovni
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jistě, není nad to nestresovat pejsky.
http://www.youtube.com/watch?v=pBGrWt5YowA
Proč ne?!
Neznáte odpověď na mou otázku, že odpovídáte další otázkou? Ale má otázka nebyla náročná.
Já nejsem politik nemusim bejt nestranný pozorovatel
To jakože politik by měl být nestranný pozorovatel? Zajímavé!
Stydím se, díky te své izolaci zjevně nevím o takovýchto základnách věcech.
mě by to bavilo
Opravdu? Vy víte, co by tam bylo?
v ničem,byla v klidu
Aha ...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:12
- Nahlásit
janapalko
Opravdu? Vy víte, co by tam bylo?
Představuju si to živě...kam by se "Katka" od Třeštíkový hrabala...
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
to je to nastavený zrcadlo? fakt? Já čekala že se budeš zabejvat závažnějšíma tématama a že by se našly a ukazovat kdo má máslo na hlavě a ne bránit to že se někomu nelíbí nějakej stupidní pořad a že o někom něco povídá...jsem zklamaná teda,ale fakt... tohle neni konverzace na úrovni
To je fakt, je to už totální zmatek, ale já pro to mám pochopení, některý lidi prostě musí psát za každou cenu.
Většinou to odchází se zrakem, vyjímečně i dříve.
pawLINka
Blá, blá, blá. Nečtu to, ptž jak jsem psala: o a psíček se ani nemusí unavovat na mě reagovat, protože mu odpovídat nehodlám
Už jsem vám dala jednou za pravdu a musím to udělat znova!
Opravdu na zvířata zbytečně souvisle nemluvme.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:14 - Změnil/a: janapalko
- Nahlásit
Sízra Milanová
Představuju si to živě...kam by se "Katka" od Třeštíkový hrabala...
To nevím teda. Poučte mne prosím. A kdo to je, ať už s uvozovkama nebo bez.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:18
- Nahlásit
janapalko
není to splývání, nemám Eninku ráda od chvíle jejího tématu o čubách, co se jí rvou, dala sem odkaz na pořad, ve kterém se vyskytla, pořad ani jeho zpracování se mi nelíbil, napsala jsem jí, proč, sama se vyjádřila, že nechce být jako žumpice, ujišťuji jí tedy, že to se stát nemůže, toho se vůbec obávat nemusí. Je mi protivná svým netovým vystupováním, kdyby žumpu přestala navštěvovat, byla bych jí nesmírně vděčná a sama ji nikde nevyhledávala.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:22
- Nahlásit
nemám šanci reagovat na tu kupu příspěvků zpětně, ale ani se nemíním obhajovat, není za co. Všimla jsem si, že si tady někteří pletou aussinu a borderku, která je která, že tady kdosi mele cosi i tom, že mi doma někdo napadá BŠO, blbost, BŠO nikdo nenapadá. Podivovat se nad tím jak píše janapalko
že se někdo pod vlivem štábu, kamer a narušení toho teritoria nechová dle očekávání místního hejna vos, je nervózní či tak něco, vypovídá opět o jediným cíli, mlet si svoje kraviny a pomlouvat. Já, ani moji psy nejsou tak kované modelky a tak často nefilmují, jak některé vezdejší celebrity, aby se chovali tak, jak byste si všichni přáli. Opakuju, já jsem s výsledkem filmu nadmíru spokojená, se sebou taky a se svýma psama taky.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:25
- Nahlásit
Gerda
Já se Vás nesnažím přesvědčit, jen jsem vyjádřila svůj pohled.
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:28
- Nahlásit
Eninka
Tak už je nepopichujte slečno, takovej zmatek jim vnést do hlav, to se nedělá.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:29
- Nahlásit
janapalko
psíčku, víš, že děláš pořád stejnou gramatickou chybu?
Eninka
BŠO nikdo nenapadá
ale napadal. BŠO s těma ostatníma fenama moc nechce bejt v jedný místnosti. To přece musíš vidět i ty.
já jsem s výsledkem filmu nadmíru spokojená, se sebou taky a se svýma psama taky.
To je jasný, však si nikdo nic jinýho ani nemyslel.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:30
- Nahlásit
janapalko
takovej zmatek jim vnést do hlav
já myslím, že větší zmatek, než maj, už mít v hlavách mít nemůžou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:31
- Nahlásit
Eninka
Opakuju, já jsem s výsledkem filmu nadmíru spokojená, se sebou taky a se svýma psama taky.
to by možná mohla být taková pěkná tečka za tím celým tématem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:31
- Nahlásit
Grin
BŠO s těma ostatníma fenama moc nechce bejt v jedný místnosti
di s tím do háje, sama víš, že BŠO, koho neznaj, jsou rezervovaný vůči těmto lidem, chtěla bych vidět tebe a Grinečka, kdyby mu vlezlo tolik cizích lidí dom
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:32
- Nahlásit
Eninka
pěkně si nám to dala teď!!!! Jen doplňující otázečku....hmmm jakej je Dostál milenec?
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:34
- Nahlásit
Gerda
to by možná mohla být taková pěkná tečka za tím celým tématem.
A co kdyby to byla tečka poslední větou první stránky?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
....hmmm jakej je Dostál milenec?
tobě je odpověď na tuto otázku zcela k ničemu, protože by sis to nemohla nikdy ověřit
|
janapalko
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:36
- Nahlásit
Eninka
tobě je odpověď na tuto otázku zcela k ničemu, protože by sis to nemohla nikdy ověřit
A co já?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:37
- Nahlásit
Eninka
chtěla bych vidět tebe a Grinečka, kdyby mu vlezlo tolik cizích lidí dom
Grin by jen stál a řval Možná by si zacouval za gauč Já bych je potom vlastoručně vyhodila, páč jsem jako Grin, taky nesnášim cizí lidi.
Určitě byla v nervech o to víc s těma lidma uvnitř, to uznávám. I přesto ale lupala očima po těch fenách.
di s tím do háje
...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:39
- Nahlásit
janapalko
A co já?
to budeš muset vykoumat sama
|