| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 07:52
- Nahlásit
Monty
Nasraná přímo nejsem. Spíš je tak nějak moc věcí zase špatně. To druhý o psech nepatří k tomu prvnímu.
Za vyžrané psy jsem ráda.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 08:01
- Nahlásit
pawLINka
aha, tak snad se to zase spraví
já jsem dneska zjístila, že jsem udělala chybu v práci, tak doufám, že nebudu zabitá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 08:48
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:11
- Nahlásit
děcká, potřebuju se někomu omluvit a nebere mi tel. asi je na mě hodně nasraný a plánuje mojí vraždu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:16
- Nahlásit
Monty
mu pošli sms, naštiv osobně? Pošli dopis...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:19
- Nahlásit
dobré ráno, u nás jen -7 a sněží celkem hustě velký vločky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:21
- Nahlásit
Tímto hlásím, že sem přežila první noc. ALe málem ne, bo sem v noci koukala na děsně lekavej trihler, ale první půlka filmu byla pohodová, tak mě to ukolíbalo a najednou, z ničeho nic se tam objevil strašnej, nečekanej lek. Tak sem zařvala, hrozně zařvala, z plnejch plic až mě zabolelo v krku. Vzbudila sem celou rodinu a děti chuděry, včera chtěly vysvětlit, co mi je, přiběhly vyděšený, že se dusím. Oči navrch hlavy, fakt jak šneci na tykadlech a vystrašený... Strašně mě to mrzí, ale myslím, že když se mi trumpeta neurvala po takovým leknutí, že už se neurve. Vůbec se nedivím, že někdo může na leknutí umřít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:21
- Nahlásit
stetisek123
je to ohledně práce, něco jsem zvorala
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:24
- Nahlásit
kejtlin
tady taky sníchuje! Asi naschvál, páč na to můžu koukat jen z postele.
all
apropo, potřebuju radu, myslíte, že ten klid, co mám dodržovat platí i na ruce? Mohla bych třeba v posteli skládat prádlo? CO myslíte?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:27
- Nahlásit
Monty
tak emilem? Chápu tě, tohle asi zamrzí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:29
- Nahlásit
stetisek123
joooooo, už to vzal, tak jsem se mu omluvila jsem mu řekla, že mě může zabít a že jsem strašná lopata a omluvila jsem se mu snad 10 x během 10ti minut, vzal to v pohodě, že se prý nic tak hrozného nestalo
stetisek123apropo, potřebuju radu, myslíte, že ten klid, co mám dodržovat platí i na ruce? Mohla bych třeba v posteli skládat prádlo? CO myslíte?
si děláš prdel, že?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:50
- Nahlásit
Brýtro, nemám náladu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:54
- Nahlásit
Gerda
nemám náladu
A to nejdeš jako já odpo k zubaři. A jindy pažravej pes ti na jakýkolov žrádlo dívá, že ho chceš otrávit. Nechce ani čistý maso
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:59
- Nahlásit
Gerda
jakto????
Baico
hm, to mi něco připomíná, Soph byla jak popelnice, snědla úplně vše kromě mrkve, ta jediná ji nechutnala a mě to ani nevadilo, protože to na bílou srst není to pravé ořechové, jedna ananasy, pomeranče, fakt úplně všechno a pak se z ní stala anorektička (sice na to nevypadá, ale jíst nechce, no teď už je to o něco lepší, ale pořád se to nemůže srovnat s tím jaká byla)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:18
- Nahlásit
do pyče vypne něgdo tu zku*venou zimu?????????????,
stetisek123
jakej horor,,potřebuju si nutně zvednout náladu a janapalko se svejm a šokujícíma videjama tu asi neni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:22
- Nahlásit
vývar za chvíli dám čoklům a pojedu na mělník pro mletinu pro čokly a stavim se v kaufu.
sem koupila v lidlu před cca 14ti dny olivovej olej pro psy litr za 100, což je dobrá cena a je to nějakej super a speciál fakt dobrej, kdybych to tušila, tak vezmu dva, ale XXL týden v lidlu už skončil, tak už těžko bude
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
Tohle byl Pád do tmy.
Monty
Jako já ten dotaz myslela vážně. Manža by mi přinesl prádlo do postele a já bych ho tu skládala. Myslíte že to taky nemůžu? Nechce se mi kvůli tomu volat doktorům. NEchci nějak ohrozit svoje zdraví, všichni se o mě dost bojej, ráno asi pět smsek, jestli sem živá, děti se bojej, manža kupodivu taky (a to je co říct), ale jednak se tu nudím a jednak bych ráda s něčím pomohla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:29
- Nahlásit
Zdar bopci
Dnes již není taková zima, ráno jen -10 a teď se to vyšpalhalo už na -8 a sněží teda no ...
pawLINka
Ráno jsem zjistila, že mám pěkně vyžraný psy. Furt jsem žila v tom, že jsou strašně hubení, ale dneska jsem je přeměřila kritickým okem a zjistila jsem, že jsou vykrmení jak prasátka na porážku
Vždyť to furt říkám, kanárek je v blahobytné kondici, Bjútin přibrala pěkně, picbumové na Moravě jsou klustí - asi něco mezi nebem a zemí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:31
- Nahlásit
Baico
Nějaká viroza?
Ty seš furt po zubařech, ne?
Gerda
A co by ti pomohlo? Mám udělat Vozembouch?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:35
- Nahlásit
stetisek123
Čulibrka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:35
- Nahlásit
stetisek123
Podle mě můžeš, to ten noční úlek byl mnohem nebezpečnější
Gerda
Baico
A jé ... copak?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:37
- Nahlásit
stetisek123
Nějaká viroza?
Asik jo. Zatím to řeším jen smectou. Pes pije a je veselej. Srajdu sice má, ale nějak ho to neprohání, protože v klidu vydrží celou noc spát doma. Když se to do zítřka nezlepší, tak zajdu k vetce.
stetisek123
Ty seš furt po zubařech, ne?
Si to s někým pleteš. Jsem tam nebyla už půl roku.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:39
- Nahlásit
U nás -14stupňů....znatelný oteplení, topím v kamnech...v pokoji i v kuchyni...pro dřevo chodím 400metrů...prasata spěj a když nespěj tak vyrážej futra-pár hodin denně....něco na mě leze, ale do lékárny daleko a znamenalo by to-vzít baterku z koupelny, odkopnout prasata od futer, vyndat starou baterku, nandat nabitou baterku....pokusit se nastartovat, v případě že se to podaří otevřít pojistkovou skříň a pokusiot se nandat modrou pojistrku na světla....pak odledovat okýnka a....při návratu z lékárny pak jen stačí, vyndat baterku, odnést jí do koupelny, otevřít pojistkovou skříň a vyndat.....jen při pomyšlení na tuhle akci je mi znatelně líp. Jinak Doga leží u kamen, když přijde čas na venčení dělá mrtvou, když zjisrí že jí nezbyde nic jinýho než zase ožít, hraje zmrzačenou.....a Pepka...ta vojíždí polštář.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:04
- Nahlásit
stetisek123
Pád do tmy.
to je hovno proti tomu co sem viděla já esi mi rozumíš!
hally001
twe mám dost,ani nejsu schopná strávit historku vo prasatach,dogách a spol..jistě víš..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
Ještě jsem vám neřekla, že dnes slaví narozeniny naše Kájí a s ní i celý náš A vrh
Hodně štěstí všem holkám i klukovi na Slovač
A zde jedno foto na důkaz toho, že argentina je schopná žít v klidu a míru se všemy tvory světa, dokonce i těmy, které by měla ze zásady zabíjet je-li na to náležitě od mala navykána
aneb Abigail Furia infernalis
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:20
- Nahlásit
proč dvakrát co to je toto?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:22
- Nahlásit
Eldoguero
Venta
Dnes slavijou vaši pejskové, jeden oranžovej a mooooc bílých! Pejskům vašim jen to nejlepčejší do dalších rokůch, ať jsou pořád krásní a zdraví, ať nikdy netrpí nedostatkem ani dostatkem, a´t jsou vyvážení jako chuť kávy instatntní!Dárky nedávám, bo se mi to tu nějak celý rozbilo a už vůbec nemůžu na imageshack.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:25
- Nahlásit
Eldoguero
dnes slaví narozeniny naše Kájí a s ní i celý náš A vrh
ježišmarjá!!! to je ale každej den něco!!!!
přeju úpa všem úpa ke všemu co kdy v tomdle i dalšim životě budou mít a už mě nechtě žít laskavje s gratulacema furt
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:27
- Nahlásit
Gerda
kujeme
Venta
i zde vše nej zrzavopsu
Ještě jednou fotka, koukám, že se mi neobjevila
|