| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:31
- Nahlásit
AkkyHákky
no oni maj problém s její mámou ona ten byt co má teď neutáhne tak se musej dohodnout co a jak jenže problém je v tom že s ní se o tom normálně mluvit nedá páč se cejtí ukřivděná a dělá jim naschvály, Verča ani neví jestli jí dá máma blizárda
ach jo to jsou radostě. Tak držím palce ať to dobře dopadne
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:33
- Nahlásit
Alexa
děkuji snad jo bylo by to fain
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:07
- Nahlásit
děcka a to je to, co mááááám na žumpě tak ráááád
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:08
- Nahlásit
Adiddaska
jako že si tady pomáháme pšicholodžisticky
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:11
- Nahlásit
AkkyHákky
přesně, že pokud má někdo psychickej problém, my ho odhalíme..
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:16
- Nahlásit
Adiddaska
jo to je i jako dobře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:16
- Nahlásit
čau sem taky zpět z obchůzky
AkkyHákky
bezva, že je byt bezva
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:17
- Nahlásit
kejtlin
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 00:20
- Nahlásit
tady se taky loučím jdu chrňánkovat
dobrou noc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 05:56
- Nahlásit
vstávejte a prtínejte , já jedu za hodinu dom z hokny na volníčko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:28
- Nahlásit
dobré ráno, včera jsem zjistila, že mám dvě psycho kopretiny, šla jsem od našich do večerky, nechala jsem je doma u našich na asi cca 10 minut, jak jsem odcházela, tak se holky tvářily jak před popravou, přišla jsem a tatík říkal, že obě seděly u dveří a ani se nehly, dítaly mě, jak kdyby neviděly tak 10 hodin... Zajímavé, že i Sophyje, která tam vlastně vyrůstala. Takže z toho plyne ponaučení, že se mi nesmí nic stát, ale by kopretiny u našich asi zešílely
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:56
- Nahlásit
děcka jsem ospršená, mám vytřeno-tedy jen obývák a schody, uklizené nádobí, setřený prach vyvětráno a těším se do peřin, až se vyspím, tak půjdu s hafama ven, vypadá, že tam bude krásně, takže dobrou noc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:11
- Nahlásit
kejtlin
dobrou, jo dneska asi bude zase krásně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:28
- Nahlásit
Dobrý den celý den
kejtlin
mám vytřeno-tedy jen obývák a schody, uklizené nádobí, setřený prach vyvětráno a těším se do peřin
hele a nechceš přijít eště k nám, dneska bé krásně, tak je škoda to celý zbytečně prospat
Můžete mi někdo kompetentní říct, jako to teda vedle dopado, jsem se pokusila to dočíst, ale je to nad moje síly, vůbec tomu nerozumim a eště mě začal bolet žaludek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:34
- Nahlásit
Tinta76pani,zije jeste bedrisek,nebo se u louda v hlemyzdim nebi?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:37
- Nahlásit
brezen2008
jasně, že pořád ještě žije ... muš ho dobře opečovává ale uš nejni největší ze všech šnekůch, co máme
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:48
- Nahlásit
Tinta76supr,tak to zijou dlouho
takze jich mas vice nez jsi cekala? supr,dik za info,tak ho pohlad po hlemyzdim domecku a vyrid mu,ze ja sbíram,kdyz chodim na stopy s dastym,tak sbiram hlemizdi ulicky prazdne a davam si je za vokno,takypekna spbirka tu je
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:49
- Nahlásit
Dobry den. Nejaky nejapny kreten nechal u nas vprostred pole deckou zidlicku. Pes ji samo serval, naces se ukazalo, ze pod zidli odpociva kocka. Ta vyletela, pes take. Musela jsem po nem mrsknout voditko abych pana zastavila. nechapu proc lidi na sidlisti nechavaj f poli detsky zidle
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:57
- Nahlásit
brezen2008
no máme jich víc a aji víc druhů, ulitky muš sbírá taky
Bedříškovi pohlazení i pozdravení vyřídím
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:15
- Nahlásit
Grin
pod zidli odpociva kocka
nechapu proc lidi na sidlisti nechavaj f poli detsky zidle
To je obecně rozšířený vomyl pani to byla kočka šneková a tu židly si nosí místo ulity páč co kdyby začalo pršet Náš kocour si běžně nosí pytel vod granulí a někam si ho položí a udělá si stan chvilku stanuje a pak si ho zas přenese na výsluní
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:48
- Nahlásit
Dobré ráno, je tu nějak mrtvo.
Dneska dostal Bůšek ráno granule, co jsme včera dostali, tak je má jako snídani, aby nabral. Není to nic moc je to RC, ale jsou dost mastné, tak třeba. Ale k věci - všichni ovčáci co jsem je měla doma hltali, ale on je fakt extrém, polyká maso po velkých kusech, kus h. oháňky taky vdechl, nevím proč, žrádlo mu neberu, krmím ho blbouna denně a on žere s tím, že už asi nikdy najíst nedostane. Dnes ty grancle fakt ani nekousl a rovnou polykal a to byli větší než mívá normálně, dost mě tím sere. Fakt je to vysavač, dá se tomu nějak rozumně zabránil? Kdyby jednou dvakrát kousl budu spokojená, ale aby měl během 20 vteřin vyluksováno 1.5kg masa to fakt ne...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:54
- Nahlásit
Atusch
pak doporucuju kurz stolovani....nejlepe stadoviteho,bily ubrousek pod bradu a podavat z vidlicky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:56
- Nahlásit
čus dementíí naprosto nestíhám ty vaše aktivity
Pakunobecny
to byla kočka šneková a tu židly si nosí místo ulity páč co kdyby začalo pršet
Atusch
nána taky hltá,má rekord 16 vteřin ale to sme měli eště kočku(né šnekovou) a to jí děsně rajcovalo bo co dyby...
kámoška má takovou jorkšíru..málem zdechla na udušení,ta to tam hází jak krokodýl..nadhodí a polkne celý..bohužel cokoli a posledně to bylo cosi 25cm dlouhýho..debil no..řeší to tak,že nedává úpa nebezpečný věci.-))) a snaží se jí krmit z ruky aby jí určila trochu tempo..malinko to de
all gdo brání
Sobota 10h Bílá hora,jiřík je jiš schopen bez vady )
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
sarax
si bubá )) On fakt dnes ani nevěděl co žere. Prostě to vdechl aby náhodou mu to nikdo nevzal, asi podezřívá mě, nikdo jiný s ním není v pokoji když žere.
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Kdyby jednou dvakrát kousl budu spokojená
Šíš pani to je celej pakůn za mlada hltal až se dusil napřed sem mu patlala konzervu aby se ty grancle slepily a nevdechoval je zkoušela sem i tu štěněcí mysku pač musel luksovat krouživě dokola i máčela sem je a nic teprve ve třech letech jen tak začal žrát civilizovaně už polyká dokonce i třá šeskrát kousne než zhltne marný všecko marný bylo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
No to jsem sice ráda, že v tom není sám, ale jak to děláš s kostma? Necháš jí je zhltnout? Zkusila jsem mu dnes dát blbec ruku do misky, ať si ty granule vybírá kolem - jo byl to blbej nápad, hryzl mě ihned. A z ruky je to totéž rovnou to polknout, sice si to bere pomalu ale polkne to. A hlavně když sem na něj houkla ať si bere pomalu a vzala misku do ruky tak si nevodvážil ani zobnout. Je to magor.
jiřík je jiš schopen bez vady)
taky mi psal, co měl za vadu?????
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:04
- Nahlásit
Pakunobecny
To je obecně rozšířený vomyl pani to byla kočka šneková a tu židly si nosí místo ulity páč co kdyby začalo pršet Náš kocour si běžně nosí pytel vod granulí a někam si ho položí a udělá si stan chvilku stanuje a pak si ho zas přenese na výsluní
ježiš to je zase haluz poránu
davidkova renata
Atusch
tyjo docela vám závidim, Grin žere misku granclí půl hodiny a to moc dobře ví že jakmile něco nechá, sní mu to čuba (proto mě to asi tak se*e, musim nad nim tý půl hodiny stát aby to nenechal čubě která má jaterní dietu !!!! )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:05
- Nahlásit
sobota sobota....nechce nekdo na zavod tra v ZM ci ZVV I-II? )
v sobotu?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:07
- Nahlásit
Atusch
davidkova renata
Sobota 10h Bílá hora,jiřík je jiš schopen bez vady
hale a nemohla bych se s autem za někoho zapojit tady od nás z mýho kousku prahy, třeba za Atushi, já nevim jak se tam jede...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:08
- Nahlásit
sarax
simtě furt nějaký závody, neměla bys ty rodit nebo tak něco?
|