| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:14
- Nahlásit
Grin
fajnéééé a Grineček je moc pěkný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:14
- Nahlásit
ty voe...
to vypadá úplně jako moje liška... akorát moje liška nemá půl hlavy. má pískátko v hlavě a v zadku?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:17
- Nahlásit
Monty
děkujeme, ale mohl by býti i hezčím nebejt těch trablů s alergiemi
helps
jj má myslim že tchoř takhle taky brzo skončí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
Grin
děkujeme, ale mohl by býti i hezčím nebejt těch trablů s alergiemi
jak jako?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:24
- Nahlásit
Monty
no znáš to, problémy se srstí, lupíky, červené skvrnky. Pracujem na tom ale je to složitý když ještě potřebuje štěněčí stravu a po jedinejch hypo granclích pro puppy large breed nehorázně sere
ale už jen 2 měsíce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
nazdár vyndancíííííí
helps
má pískátko v hlavě a v zadku?
heskýýýýýý
Grin
no znáš to, problémy se srstí, lupíky, červené skvrnky. Pracujem na tom ale je to složitý když ještě potřebuje štěněčí stravu a po jedinejch hypo granclích pro puppy large breed nehorázně sere
ale už jen 2 měsíc
hele takovej dotaz a nezkoušelas krmit normálně masem?????
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:30
- Nahlásit
Grin
tak tj ) tak to já asi tchoře nepotřeuju, páč liška byla taky drahá a teď už je taková roztrhaná... moc to nevydrželo
Alexa
cojééééé.... gdyť má
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:33 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Alexa
Zkoušela, zkoušela. Ale určo jsem mu podala mj i ten alergen, ptž jsem krmila takle cca 14 dní, dostával se z toho měsíc, strašný svědění, sračky... Samozřejmě jsem chtěla po vet. testy ale bohužel z krve mu vylezlo skoro všecko, s tim ale že ten organismus je tak podrážděnej že reaguje úplně na vše. Chtěl mu v 7 měs nasadit ty hypoalerg. grancle, já jsem mu říkala že se zbláznil, z čeho bude to štěně růst. Pak mi poradili to platinum natural a po tom se zlepšil, teď je to tak že se sice drbe ale ne moc, má sce lupy ale ne moc, nemá sračku (pokud má teda jen grancle) a vůbec celkově je na tom líp.
Jinak ale dostává teda odmala syrový kuře a morkový kosti a to mu nějak nevadí. Řekla bych že mu vaděj spíš určitý ryby a přenice.
edit: platinum natural mi neporadili na veterině samo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:34
- Nahlásit
Grin
aha, tak to holky naštěstí netrápí, Monty měl v pozdějším věku kvasinky, ale asi to mohlo být i těmi nemocnými ledvinami a slinivkou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:37
- Nahlásit
Monty
Oni ti bělouši jsou k tomu náchylní, bajková měla s bajkonůrem to samý a vyřešila to krmivem jehně + rejže, takže do toho půjdeme taky a uvidíme.
Jako my to ale máme petrý, čuba jaterní dieta a pes zase alergie...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:38
- Nahlásit
Grin
Jako my to ale máme petrý, čuba jaterní dieta a pes zase alergie...
hm, tak to je na prd
já doufám, že holky budou v poho
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
Grin
asi bych spíš zkusila to maso, zkusila bych jednodruhový tzn jen kuře, když bude dobrej, přidát třá mrkev, když dobrý tak přidávat prostě postupně dál, co mám zkušenosti ze širokýho okolí všem ten přechod na normoš žrádlo pomohl
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
Alexa
Jo takhle, rozumim.. vlastně bych tak i zjistila co mu nedělá dobře.
Já teda barfem teď krmit nemůžu, protože na to nemám místo (na mrazák) ale kdyby fakt to nemělo bejt lepší, tak se nebude dát nic dělat a budu muset to doma nějak přeorganizovat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Grin
no právě že tímhle způsobem krmení mu nedáváš nic co mu vadí, a hlavně opravdu víš co mu dáváš,přílohu ve smyslu obilí, kukuřice apod. mu vůbec nemusí právě dávat může bejt jenom na mase se zeleninou, případně jogurt, tvaroh vajíčka, když s nima nebude mít problém, masem nemyslím jenom svalovinu, ale i vnitřnosti a kosti
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:50
- Nahlásit
Alexa
JJ chápu chňápu. On by to určo taky uvítal já ne nesnášim maso a vnitřnosti tuplem i když mu oobojí teda dávám i kostičky.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:51
- Nahlásit
Čus bambus....už jsou zpět mamka s gerdomírou? Naposled jsem slyšela že u Adydasů na zahradě zachraňujou nějaký lybičty votrávený...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
vona je makrelito otrávená???
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:01
- Nahlásit
Grin
Chtěl mu v 7 měs nasadit ty hypoalerg. grancle, já jsem mu říkala že se zbláznil, z čeho bude to štěně růst.
Pracujem na tom ale je to složitý když ještě potřebuje štěněčí stravu a po jedinejch hypo granclích pro puppy large breed nehorázně sere
Nechtěla jsem ti psát sem, ale nakoukla jsem a nedalo mi to . Být tebou, zvysoka se vykašlu na štěněcí granule, štěně bude růst normálně i z dospěláckých, jen ne tak rychle a to u velkého plemene vůbec není na škodu. Honem rychle bych šla do těch hypoalergenních (když nechceš barf), než mu odrovnáš trávení úplně. Zdravá střeva jsou základ dobré imunity.
Tak a už zase jdu .
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:05
- Nahlásit
Monty
vona je makrelito otrávená
ta snad ne,ale lybicty u ségry v jezírku,zahradník tam dal nějaký chemikálie a pak alibaba chtře jim tam hodil granule a ty lybicty je snědli a voni byly násáklý tou chemié a zdechly...některý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty fole adidaska má štěstí, první ten jed na slimáky a teď lybička...
někdo je chce asi zničit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:13
- Nahlásit
Grin
Psala jsem ti maila
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:13
- Nahlásit
LucieS
myslíš?? a jsi vet nebo tak?? já totiž o tomhle nic nevím .a nic proti tobě to vůbec ale dát na 1 hlas v diskuzi.. no jde o psí zdraví.. ps pes už růst nepotřebuje jen mohutnět - má už 64 cm ze 66 cm standardu, takže..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:17
- Nahlásit
Atuschdík musim do práce ale odepíšu asap
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:18
- Nahlásit
Grin
Nejsem vet, ale po dost zkušenostech vím, že pes s citlivým či špatným trávením je obrovský průser, pak taky znám dost chovatelů, co schválně krmí míň nadupanými granulemi a drží štěňata do roku věku co nejvíc štíhlá (až dost hubená) kvůli kloubům a překotnému růstu (všechna štěňata následně normálně zmohutněla), no a taky píšu to, co bych okamžitě udělala já osobně. Klidně to prober s jinými lidmi a posbírej si názory.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:22
- Nahlásit
Monty
ty fole adidaska má štěstí, první ten jed na slimáky a teď lybička...
někdo je chce asi zničit
no asik jo....někdo je chce fšecky voddělat!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
někdo je chce fšecky voddělat!
vypadá to tak
nic děfčata, pomalu se balíme a jdu s harémem ven, budeme tady kolem páté
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:32
- Nahlásit
LucieS
No on mu chtel dat takove ty uplne o vse ochuzene granule, takove ty veterinarni dietove. Aby k nim pak mohl zacit zkouset alergeny postupne.. O hypoalerg.jako normalnich se nezminil. Btw grin je nezravec tak je i tak hubenej..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
Monty
jo já jsem otrávená maksymálně dneska
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:15
- Nahlásit
Sízra Milanová
ku... mě to krká jsem mohla jít sváma ale nefšimla jsem si že mi to davídkojc psala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:18
- Nahlásit
Grin
ku... mě to krká jsem mohla jít sváma ale nefšimla jsem si že mi to davídkojc psala
myslíš s nima já nešla já jsem ještě nemocná, ale zase o to víc mám času na vysírání na czpsu
|