| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:51
- Nahlásit
Gerda
Ty chodíš ven s čubama?????????????
je blbá no. Ale na její obhajobu budiž řečeno, že nemá balkon
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Grin
vy už jste s hokama splynuly v jedno?
bubečku - překlep - byly
Gerda
nooo, a s s kým bych měla chodit nebo nechodit ven???
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
řekla jsem ty debile bílej di vode mě nebo mi vydloubneš bulvu ... uznávám, nebylo to úplně košer oslovení poránu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:01
- Nahlásit
Biluška
nemám balkón, co se tu děje? Někdo jako s čoklema nechodí ven a venčí ho na balkóně?????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Monty
nemám balkón, co se tu děje? Někdo jako s čoklema nechodí ven a venčí ho na balkóně?????????????????
šiš každej správnej velkokynolok. Gde žiješ zase? Malokynolokové můžou venčit i na zahradě a na terase, ale velkokynolok venčí na balgóně .Jenom apsolutní žabař a béčko chodí s čoklama ven Dyť je to náročný, zabere to děsnýho času a tak vůbec
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:04
- Nahlásit
Biluška
takže jsme úplně v háji. včera jsme byly na výletě s čoklama. autem. dneska teda pro jistotu nejdu nikam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:05
- Nahlásit
Biluška
aha, takže mám zavést plíny???
Kdo to vyplodil - prozraď
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:07
- Nahlásit
makrel
a my byly asi hoďku a čtvrť v lese a odpoledne půjdeme tam na tři hoďku na louku - asi bych se měla zahrabat, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:08
- Nahlásit
čus debílci,doufám že dnes zase zvítězí zlo nad dobrem,možná i jo dyš sem tak načíhla vedle jedem k adydasům čuus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:09
- Nahlásit
Monty
aha, takže mám zavést plíny???
Mluvím snad někde o plínách? Prostě si kup byt s balkonem
Kdo to vyplodil - prozraď
Kdysi tady byla nějaká ženská, bydlela asi ve dvanáctém patře a chovala tuším trpasličí pudly a naháče. Nebo možná čivrány? Něco prťavýho prostě. A páč se jí nechtělo furt čekat na výtah a jezdit z té výšky dolů tak venčila na balkoně. Normálně, ne nárazovky. Děsně to obhajovala, že je to jako normál. Se to tu nějak ujalo . Ale jak vidíš tak i u Eninky je normální, že má tři veskrze aktivní zvířata výhradně jenom na zahradě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
užijte si to
Biluška
ježiš...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Biluška
tak to si asi fakt budu muset koupit byt s balkónem
holky budou mít velkou radost, že nebudeme chodit ven
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:33
- Nahlásit
urvaný dráp
jak dlouho trvá než se to zahojí předminulej čtvrtek přišla Daf na jezdících schodech o dráp a pořád se to né a né zahojit. Už to vypadalo v pohodě ale pak skočila na vrata a zas chvilku kulhala je to pořád dokolečka.Poraďte co s tím děláte?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
Monty
ak to si asi fakt budu muset koupit byt s balkónem
jasně, venčit psy prostě už neni in, chápeš?
mmch koupila jsem Grinovi takovýho chlupatýho látkovýho tchoře s pískátkem a ten se mi tááááák líbíííí.. venku jakmile vytáhnu tchoře tak už je u mě, už nepotřebujku vodítko, vedu ho za tchoře... a doma je tchoř na věšáku a Grin u něj sedí a kouká na něj Tchoř rules
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:54
- Nahlásit
Grin
jasně, venčit psy prostě už neni in, chápeš?
sakra, tak to mě moc mrzí a já si naschvál pořizovala westíky, že je to malé, ale aktivní plemeno
Tchoř rules už nepotřebujku vodítko, vedu ho za tchoře.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:55
- Nahlásit
Grin
Panííííííí,v bazaru věcí pro psy po vás sce Atušéééééé ty granulééééé.
Velmi výživný příspěvek dnešního dne.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:56
- Nahlásit
Monty
sakra, tak to mě moc mrzí a já si naschvál pořizovala westíky, že je to malé, ale aktivní plemeno
TSSS já si pořídila švýcaráka, aby dosáhnul na záchodovou mísu a mohl chodit na záchod jako všichni ostatní inteligentní tvorové. Jenom mi to zatím nějak nefunguje, neumí totiž zvednout prkýnko, takže jsme stále na těch 3 - 5 hodinách procházky za pracovní den
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:58
- Nahlásit
Jebloň
Dík pani, už jsem jí tam napsala ale gdybyste mi dala mail tak je sychr že se to k ní dostane.. napište mi ho na myshotaurus@gmail.com prosím, máte-li ho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:59
- Nahlásit
Grin
chudáci naši psi, moje kopretiny jsou tak 3-4 hodiny denně, asi je týrám
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Grin
máte-li ho
Nemám ho.
Ale něgdo ho 100% mít bude.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
Grin
mmch koupila jsem Grinovi takovýho chlupatýho látkovýho tchoře s pískátkem a ten se mi tááááák líbíííí.. venku jakmile vytáhnu tchoře tak už je u mě, už nepotřebujku vodítko, vedu ho za tchoře... a doma je tchoř na věšáku a Grin u něj sedí a kouká na něj Tchoř rules
já ci taky.... a gde se takovej tchoř dá koupit? ale počkééj radši mi to neříkej nebo zase rozhážu šecky prachy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:52
- Nahlásit
helps
jsem ho koupila v jednom z těch petcenter - na nadělu v centru NS. A maj tam různý velikostě. Ale je drahej
nicméně dobrej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:54
- Nahlásit
Grin
můžeš prosím hodit foto?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:57
- Nahlásit
Monty
foto tchoře???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
Grin
jooooooooooooooooooooooo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:00
- Nahlásit
Monty
jasně tak mmt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:01
- Nahlásit
Grin
Monty
Vy krávy, přestaňte okamžitě s tím Tchořem, nebo tu za chvilku máme Sali co půjde náhodou kolem, aby nám řekla, že s náma nemluví
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Grin
taky chci foto tchoře
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:05
- Nahlásit
Biluška
helps
nahrávám na rajče mmtík
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:10
- Nahlásit
helps
Monty
tady je, ale omlouvám se, nešlo od něj odtrhnout psa...
|