| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:33
- Nahlásit
Garfield
Brý den. Máme se dobře. Včera jsem si prohlížela Gafáka, jak mu šediíý brada a jak má pořád stejně krásný oči a ostražitý uši a jak mě pořád stejně bezmězně miluje a bylo mi líto, že stárne. Nicméně se mu daří dobře, je zcela zdráv, silně zklidněný a má sparingpartnerku, která mu jeho důchod zpestřuje.
tak to je bezváááá, o partnerce něco málo vím právě z těch tvejch článků, tak ať vám to dlouho vydrží
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
joo to je ten tvůj ohařnjn..eště že sou lidi co ti uvěřej že je to argentýna že
Tý vole, taky fšechno vykecáš, je to možný toto
Tady ještě jedna čistě "ohaří"
a protože bílých psů není nikdy dost ...
Monty
konečně další bílí psi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:40
- Nahlásit
Eldoguero
konečně další bílí psi
že jo - konečně rozumné slovo
Super fotky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:43
- Nahlásit
Eldoguero
konečně další bílí psi
Jak konečně. Včera jsem ti sem dala kupu křásných bílých šťěňátek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:44
- Nahlásit
Garfield
Včera jsem si prohlížela Gafáka, jak mu šediíý brada a jak má pořád stejně krásný oči a ostražitý uši a jak mě pořád stejně bezmězně miluje a bylo mi líto, že stárne
todle je děsný to mě drtí pravidelně,ten čas je děsně moc krátkej..
Eldoguero
žiš promintě pani esi sem něco prokecla a vy tim pádem neprodáte váš vrch ohařůch co ste jim vytiskla průkazy původu na kopírce to sem vopravdu nechtěla totok!! ale budte f klidu,to se neroznese,von semka stejnak nikdo nechodí takže je to tu úpa bespečný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:46
- Nahlásit
Zdravím paní slepicovou-garfíldovou a zas du. Já stíhám, abyste věděly, jenom hodinky se mi předbíhají. Asi tak o tři hodiny. Gdyby fčil bylo cca deset dopo tak jsem úpa v normě. Gdo mi ten čas furt krade, nevíte?
Jo a za tím psychijatrem sem gdysi byla. Řek mi, že papíry na hlavu mi klidně dá, ale že invalidní důchod na to neuhraju. Tak sem se na to zase vyprdla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:50
- Nahlásit
Biluška
Řek mi, že papíry na hlavu mi klidně dá, ale že invalidní důchod na to neuhraju. Tak sem se na to zase vyprdla
žes neřekla v neďelu, ňáký papíry kerý bych ti hodila na hlavu bych určitě našla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:53
- Nahlásit
Alexa
na papíry ti seru, chci ten důchod
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:56
- Nahlásit
Baico
Joo, já vím, v pořádku tak šup šup další, dnes je to nějak málo bílých psů
davidkova renata
žiš promintě pani esi sem něco prokecla a vy tim pádem neprodáte váš vrch ohařůch co ste jim vytiskla průkazy původu na kopírce
To tě neomlouvá vůbec, si tak pěkně množím a křížím a tisknu, mám nakrytí štyry feny z nich u tří neznám ani rodiče, natož plemeno ale lidi to kupovali dodneška ...
Za trest si je teď koupíš všechny sama
i s těma průkazamy vytisknutejma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:00
- Nahlásit
Eldoguero
tak šup šup další, dnes je to nějak málo bílých psů
Stačí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:03
- Nahlásit
Eldoguero
si tak pěkně množím a křížím a tisknu, mám nakrytí štyry feny z nich u tří neznám ani rodiče, natož plemeno ale lidi to kupovali dodneška ...
Za trest si je teď koupíš všechny sama
tak je ale navlkošeď!! bílý čokle nechcu,nemám bílou ráda vůbec.jo a cííí mnošstevní slevu samosebou!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
to mě drtí pravidelně,ten čas je děsně moc krátkej..
...ty vogo, tak ten tvůj výraz "pravidelně", TO mě drtí. Já si říkám, že to podruhé (ano teprve podruhé), že to dám líp, že už vím, do čeho jdu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:10
- Nahlásit
Baico
vidíš, jak ti to jde
krásný panoramata pani
davidkova renata
tak je ale navlkošeď
to je přece to nejmenší
bílý čokle nechcu,nemám bílou ráda vůbec
že to prásknu Velkému panu Dozákovi až bude mít špatnou náladu
jo a cííí mnošstevní slevu
ale jen 30% zas nésu socijálka ni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:11
- Nahlásit
Garfield
Já si říkám, že to podruhé (ano teprve podruhé), že to dám líp, že už vím, do čeho jdu.
Bolí to vždycky stejně, i když je to podesáté (
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:14
- Nahlásit
Eldoguero
krásný panoramata pani
Víte, co vám k tomu ještě povím pani? Buřty v lese, jsou buřty v lese ))).
ale jen 30% zas nésu socijálka ni
No ale rozhodně nejste nějaká levná strýtová atrakce, že
Škoda, že nechce bílé psy. Bych vám mohla nabídnout skvělého plemeníka a s ohařů jsme mohli vyrobit i čuvače. By jsme na tom trhly obě Vpráci mám barevnou tiskárnu, tak by jsme ty rodokmeny mohly mít vyvedené i v barvách
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:17
- Nahlásit
Garfield
Já si říkám, že to podruhé (ano teprve podruhé), že to dám líp, že už vím, do čeho jdu.
Biluše má pravdu, ať to přijde náhle nebo máš čas se připravit, ať je to poprvé nebo po desáté, je tu furt stejně smutné a bolestivé.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:19
- Nahlásit
Garfield
nene děvče,je to ještě horší než to předtim,věř mi..
ale serem na to ,to je téma vo který tu nikdo nestojí..
nemáš nějakou skandální historku ze života radši,?.-))
Eldoguero
až bude mít špatnou náladu
tu má furt ten máčofka!
Baico
Vpráci mám barevnou tiskárnu, tak by jsme ty rodokmeny mohly mít vyvedené i v barvách
tyjo barevný jo???? a máte taky modrou??? jako blankytně??? jako nebovou myslim! páč to bych to možná přehodnotila
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:23
- Nahlásit
Baico
Buřty v lese, jsou buřty v lese
Hmmmmm a počasí vám přálo i co
No ale rozhodně nejste nějaká levná strýtová atrakce, že
Jistě, je vidět, že máte uznání pani
Bych vám mohla nabídnout skvělého plemeníka a s ohařů jsme mohli vyrobit i čuvače.
Nech bejt, na druhý pololetí plánuju něco víc chlupatýho, třá ho ještě využijeme
Vpráci mám barevnou tiskárnu, tak by jsme ty rodokmeny mohly mít vyvedené i v barvách
No ty voléééé, ale to už budou opravdová plemena
Ok, jdeme do toho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:24
- Nahlásit
Baico
ať to přijde náhle nebo máš čas se připravit, ať je to poprvé nebo po desáté, je tu furt stejně smutné a bolestivé.
To si troufnu nesouhlasit. Přijde mi, že když je to náhle, tragicky tak je to horší než když to víš nějaký čas předem (třá v případě nemoci, nebo stáří) a máš čas se s tím nějak srovnat. Bolí teda obojí, ale ty tragické smrti mladých zvířat mi přijdou horší.
A uš na tohle téma taky kašlu, du radši dřít.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
tu má furt ten máčofka
Jseš nepoučitelná zas jsi to propálila, jsi hroznej bonzák tě říkám
jako nebovou myslim! páč to bych to možná přehodnotila
Jooooooo, vo štěňata bude 100% eště pořádná bitka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:27
- Nahlásit
Eldoguero
ale to už budou opravdová plemena
bože ty si debil )))))))))))))))))
děcka následuju svůj ydol biluši a du též dřít
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
tyjo barevný jo????a máte taky modrou??? jako blankytně??? jako nebovou myslim!
No jasně, že máme. A v rámci té množstevní slevy ti to vytiskn na křídovém papíře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:28
- Nahlásit
Eldoguero
Jseš nepoučitelná zas jsi to propálila, jsi hroznej bonzák tě říkám
ajo kurva.. ... hele a to víte že je horolezec??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:29
- Nahlásit
Baico
No jasně, že máme. A v rámci té množstevní slevy ti to vytiskn na křídovém papíře
ok beru ty bílý šmejdy všecky , cííí hodně barevnejch nebovje modrejch dokumentů budu se s nima laskat po večerech
a uš du
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
hele a to víte že je horolezec??????
Mooc blbá,ale opravdu moc
Eldoguero
Hmmmmm a počasí vám přálo i co
Přálo jsem si i zatačila mezi stromy, mít o 50 kilo míň, tak jsem hotová baletka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:33
- Nahlásit
Baico
Přálo jsem si i zatačila mezi stromy, mít o 50 kilo míň, tak jsem hotová baletka
úplná labut,,vole.-)))))))))))
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:36
- Nahlásit
Skandálních historek mám hafo. Sou lidi -jako třeba já - kteří průsery přitahují a márfiho zákony vznikly speciálně pro nás, abysme věděli, čeho se držet a nepustit.
Já jak teď lítám v koloběhu 2 děti, 2 čokli, 1 kůň, barák, zahrada, práce a ještě jiná práce, tak si občas říkám, že padnu na držku a umřu. A pak si vzpomenu na Bilušku a hned je mi líp, bo jsou daleko větší magoři a žijou, ač by potřebovali mnohdy gumovou klec. Viď Biluše?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:36
- Nahlásit
ŇYC NESTÍHÁM!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:43 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Garfield
A pak si vzpomenu na Bilušku a hned je mi líp, bo jsou daleko větší magoři a žijou, ač by potřebovali mnohdy gumovou klec. Viď Biluše?!
Prdim na klec, mým snem je momentálně invalidní důchod Na hlavu samozřejmě
Momentální domácí sestava je čtrnáct stálých psů, jedno odrostlé štěně co už asi nedám a tři malé štěňata. Dále kůň, koza, papoušek, několik morčat (už nevím kolik, pořád se tam ty počty mění) a čtyři strašilky. Děti stále dvě, muš stále jeden. Páč jsem se v podnikání cítila nevytížená vzala jsem ještě druhou práci a dělám agrozootechnika či jak to nazvat. Tam mám na krku ofce,kozy,králíky,slepice,krůty,kachny,husy a prý se má přivážet ještě kůň a lama. Aby toho nebylo málo tak vzhledem k cenám benzínu běhám z domu na Stonožku a zpět pěšky. Přesně 4,3 km tam a 4,3 zase zpět. Dost mě deprimuje, že mám v cestě brod. Zaprvé mi to vyzouvání a zase obouvání kazí časový limit a za druhé je ta voda nechutně studená
Myslíš, že gdyby mi něgdo dosvědčil, že jsem fakt blbá tak by mi ten důchod dali?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:50
- Nahlásit
Biluška
Ano Biluško. Invalidní.
|