Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:47
- Nahlásit

Bry vecir! Ted jsem prijela domu. Byla jsem vencit u kamaradky a jasne, ze jsme se zakecaly a probraly jsme upa vsechno od a do zet.
Kamaradky psice Barunka kousla Tomase do nohy, aby mu jako sdelila, ze je tam doma ona a Tomas zahral silenou scenu, mel nozicku hore a jecel, ze mu ji urcite ukousla, ale on se na to nemuze ani podivat. Mel na noze celkem jeden kus slinty samozrejme, protoze Barunka jenom delala bububu.

Jdu se umyt a haji. Zitra bude narocny pracovni den.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:56
- Nahlásit

Dneska se postarám o vaše estetické cítění a trošku vás v této oblasti povznesu. Koukněte se na krásné pejsky

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:58
- Nahlásit

dneska bylo nádherně, děckám jsem nahradila tu včerejší jen hoďku a půl venku skoro tři a půl hodinovou procházkou, potkali jsme kámošovu neřízenou střelu, tak ještě polítali na louce a já jsem využila toho krásného počasí a vytáhla jsem zrcadlovku
fotky budu mít až večer, protože se mi vybily baterky, jak jsem je chtěla natáhnout do compu

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:04
- Nahlásit

Biluška
na té předposlední vypadá jak morčátko ale normální ne plešo od Dines

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:05
- Nahlásit

Monty
na té předposlední vypadá jak morčátko ale normální ne plešo od Dines
jj, má takový postoj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:17
- Nahlásit

Nazdar oslavenci, tak kdo se opil,kdo ne? Já ne, jedině essi se počítá podbělovej čaj

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:19
- Nahlásit

Biluška
brý večír, děkujeme za postroj, akurát mě to nedošlo, že máme novou adresu, pan doručovatel musel o 20 km dál, ale dal to
PS: někdo vám poblil štěňata paní

pawLINka
Čau, už se těšíš? Přišla sem tě pozdravit, prej má byt pěkně hnusně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:27
- Nahlásit

Nemam jeste spacak. Je to hotova detektifka, ale chlapek se mi dneska skoro podepsal vlastni krvi, ze ho zitra priveze.

Zimu nechciiiiii!!! Chci teplo a nedest!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:30
- Nahlásit

pawLINka
Nemam jeste spacak. Je to hotova detektifka, ale chlapek se mi dneska skoro podepsal vlastni krvi, ze ho zitra priveze.

Zimu nechciiiiii!!! Chci teplo a nedest!!!!

nebuj dneska mělo bejt hnusně a pršet a svítlilo sluníčko a musela sem si sundat kabátek gdyž sem byla s čoklema venku

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:41
- Nahlásit

pawLINka
Je to hotova detektifka,
Aspoň to máš s dobrodrůžem
nééé, teď sem byla vypustit psy na poslední čurací a je tam vcelku teplo, tak snad to vydrží.
Kuva to zas budou bolet nohy. A boncovku nechcu ani vidět, je nechutně rychlá a jen pohled na ni mě zpomaluje a vyčerpává

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:51
- Nahlásit

Alexa
nebuj dneska mělo bejt hnusně a pršet a svítlilo sluníčko a musela sem si sundat kabátek gdyž sem byla s čoklema venku
šak bylo prej taky dneska poslední den v dubnu, kdy bylo hezky ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:58
- Nahlásit

Biluška
prosim te, proc si ty cokly neumejes nez je fotis? Jeste te pomluvej

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:09
- Nahlásit

leyenda
prosim te, proc si ty cokly neumejes nez je fotis? Jeste te pomluvej
To je fakt

Tak tady sou uš umytý

Dáška
PS: někdo vám poblil štěňata paní
mi upadli do džogurtu

A boncovku nechcu ani vidět, je nechutně rychlá a jen pohled na ni mě zpomaluje a vyčerpává
Jo A víš co dělal posledně ten její? Asi na devadesátým šestým BĚŽEL dopředu, aby se mohl schovat a přepadat nebohé kolemjdoucí Takový lidi by se měli střílet

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:17
- Nahlásit

Biluška
Tak tady sou uš umytý
jo, tady vypadaji jako slusna stenata od pecliveho chovatele

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:39
- Nahlásit

špym a špym, to mytí štěňat mě nějak vyčerpalo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 05:29
- Nahlásit

Bre den, dneska vstavam nejak pozde. Osidim ranni prochazku kvuli sve lenosti.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 05:52
- Nahlásit

Dobre rano

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 07:40 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

bré ránko, dneska by mohlo být jak včera a vůbec bych se nezlobila, nebo by tak mohlo být celé jaro

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 08:42
- Nahlásit

Dobré ranko holubičky
dneska bude krásnej den, odpo du na masáž a pak deme brániti

co děláte jelimani????

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 08:47
- Nahlásit

Alexa
co děláte jelimani?
ja zkousim prisit knoflik

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 09:14
- Nahlásit

Cus bus!!
Nejde mi v praci na poci cz-pes. Asi mi ho blokli. A pres telefon se mi pise dost blbe.

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 09:46
- Nahlásit

brej den vinšuju!

Dáška
Biluška
A boncovku nechcu ani vidět, je nechutně rychlá
by sem si vyprosila takový nechutný pomluvy!

A víš co dělal posledně ten její? Asi na devadesátým šestým BĚŽEL dopředu, aby se mohl schovat a přepadat nebohé kolemjdoucí
Oni je nestraší, oni je otáčí zpátky s tim že jdou blbě Zaběhnou si kvůli tomu klidně i nějakej ten kilák cestou necestou lesem, aby se dostali nenápadně před někoho. Někteří tuto lekraci špatně chápou, kor když je otočej zpátky do kopce Obzvlášť kulhající opuchýřovaní prvolongaři to úplně neocení Ale nám to dělaj furt, f podstatě už těm dvoum už nevěřim ani dobrý ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno megerojdi!
Asi se mi dnes nic nechce. Za chvíli vyráži Paw na svůj trek? Stejnak se s Boncem vůbec neuviděj, Boncovna zaplácá na startu mapou a pak jí uviděj až v cíli, neboť je šaľená.

Biluška
slušnou barvu má snad jen to první štěně, že je trošku tmavý, jinak sou moc světlý mi přijde...

Jo, děcka, sem prvně v životě viděla úplně narozený malý vrčáky, chovala sem si několik hodin starý mimino, psa-fenu. Sou děsně srandovní, vypadaj jako jezefčícííí, sem v životě neviděla na živo takový malý štěně! A se eště těšim, až se naroděj ty malý oranžový, jak budou vypadat, malomalinu sem taky eště neviděla, pročež si myslim, že budou strašně ňuňu! Úpa mě to vzalo za srce, sem si řikala cí takíí štěňatkoooooooooo! Ale Maryje by asi nechtěla.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:18
- Nahlásit

Hurá, tak už mi to fungá, takže mě žumpu neblokli.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:20
- Nahlásit

Gerda
Za chvíli vyráži Paw na svůj trek? Stejnak se s Boncem vůbec neuviděj, Boncovna zaplácá na startu mapou a pak jí uviděj až v cíli, neboť je šaľená.

Jo, tak nějak mi to Dáška popisuje.

bonc
V kolik plánujete příjezd na místo???

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:26
- Nahlásit

pawLINka
V kolik plánujete příjezd na místo???
někdy večer, mam to 5-6 hodin jízdy, tak podle toho jak vyjedu. Z práce hodlam zdrhnou v jednu, pokud po druhý vyjedu můžu dorazit kolem osmý. Ještě jsem ani nekoukala kam to vlastně jedu

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:45
- Nahlásit

Gerda
jak budou vypadat, malomalinu sem taky eště neviděla, pročež si myslim, že budou strašně ňuňu!
malomaliny sou úpa nejrozkošenější těńátka jaký sem viděla, úpa malý teda ne top sou fšici stejný ale jak jim naroste ten sametopvoplyšovej kožíšek tak sou úpa nejvíc ňuňuňu

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 10:46
- Nahlásit

bonc
ni je nestraší, oni je otáčí zpátky s tim že jdou blbě Zaběhnou si kvůli tomu klidně i nějakej ten kilák cestou necestou lesem, aby se dostali nenápadně před někoho. Někteří tuto lekraci špatně chápou, kor když je otočej zpátky do kopce Obzvlášť kulhající opuchýřovaní prvolongaři to úplně neocení Ale nám to dělaj furt, f podstatě už těm dvoum už nevěřim ani dobrý ráno
no ty woe bych je asi zabila essi bych nebyla dřív mrtvá jíá, i když vlastně m,ě todle nehrozí tak dobrý

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 11:02
- Nahlásit

pawLINka
Jo, tak nějak mi to Dáška popisuje
No dyť, sem z ní viděla na šerákovi jen záda!! Sem si chtěla pokecat, ale furt nám utíkala, to trapas prostě, normální lidi ji nestíhaj :-P

bonc
Oni je nestraší, oni je otáčí zpátky s tim že jdou blbě Zaběhnou si kvůli tomu klidně i nějakej ten kilák cestou necestou lesem, aby se dostali nenápadně před někoho. Někteří tuto lekraci špatně chápou, kor když je otočej zpátky do kopce
Ježismarjá s kým vy chodíte? Beztak ho znám, tenhle popis je mi povědomej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 11:06
- Nahlásit

nazdar jelimáni
Alexa
malomaliny sou úpa nejrozkošenější těńátka
´ ty jsi dneska něco pila, viď vždyť každej dobře ví, že malomaliny jsou jedna z nejočklivějších ščeňátek na svjetě
Mě se třá líběj štěňata jezevčíků, ale zase už se mi pak nelíbí ti jezevčíci když vyrostou. Nebo vrčáci taky nejsou úpa očkliví (jak kteří teda), když jsou malí. Jinak jsou hezký samozřejmě jen bílá štěňátka, která zůstávají krásnými celý život

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání