Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 19:23 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

agáta12Taky tam bude meganákupní centrum atak , takže prachy ssebou ! Protože teprve na místě zjistíte , že jste nemožně oblečeni a používáte šílené pomůcky a je třeba honem investovat do nového protože jinak ty čokle nevycvičíte !

a toho se vždy bojím.. pouť pak dorazí o týden dýl k nám, asi si zatrhnu na týden kapecný a dám si s sebou jen na kafe a párek, bo jinak tam zas nechám majlant, kterej ani nemám

a zas??? to jednou nezkontroluju kerej sem příspěvek a hned to zjistím - první

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 19:27
- Nahlásit

Crysa
- první
gratuluju k prvenctví.-)))) co by za to jiní dali že?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:11
- Nahlásit

Ty jo vono je Oskárkovi už 9 jo???? Hele a ten Ziko je ten novej zlazovlásčí žejo

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:25
- Nahlásit

davidkova renata
Co furt protěžuješ Lilátko. Mám více krásných pejsků, koukni

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 22:24
- Nahlásit

co jste dělali?
My dneska byli tři hodiny venku, jak jsem byla v práci, tak bylo celou dobu jasno, jak jsme vyšli s děckama ven, tak už se zatahovalo, ale nepršelo
hodinu jsme byli na louce s kamarády a pak jsme se šli sami projít na dvě hoďky do lesa, děti byly hodné, ale pak jsme kvakrát potkali srny a..... no asi víte co bylo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 22:46
- Nahlásit

Nazdar lidé, už sme domki, eště sem venku česala svého překrásného lesklého černého pejska, nyní jest tento již odpočívajícím, neboť má zákaz pohybu po bytě s tou svou pelichavou srstí ))) Taky vám tak děsně pelichaj psové?????? Peklo je to, už 3 dny luksuju každej den!!!!!!!!!! A stejnak, když se Máňa zvedne, zůstává po ní černej kobereček. A jak jí teď češu každej den, má strašně moc krásnou srst.

Monty
no asi víte co bylo
bumbárum přes držkárum? )))

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 22:50
- Nahlásit

Gerda
zdrhly mi obě
příští sobotu je u nás v Ově výstava, koupím klikr, snad to předejde zrhacím situacím, když ne, vyfasujou pro mě nenáviděné spotopačky

Taky vám tak děsně pelichaj psové??????
ne

nic, jdu spát, jsem nějak KO, teď když je světlo, tak jsme dlouho venku a nějak nestíhám, ale jsem krásně KO

dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 23:01
- Nahlásit

Gerda
vysaj i Máňu.

špym a špym, sem unavené.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 07:35 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Bré ráno, co je? jsem první

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 07:36
- Nahlásit

čuuus bambus, už má pawlinka Dáška a Biluše sbalenej raneček? Páč za chvilku jedeeeeem Dneska jen 6 hodin v práci, páč v jednu tradáááá do dža!

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 07:39
- Nahlásit

jo děcka včera jsem vám zapomněla řícz vtipnou (no spíš trapnou ) situaci z procházky, jdeme si tak lesní cestičkou a přivolávala jsem si Soph A Guliše, a řvu na něj Guláš ke mě!!!! Přišel a já na něj jak dement, no hooodnýýý Gulášek, otočím se a za mnou cyklistka na kole, nevím, jak se tvářila, ale až jsem si to uvědomila jak jsem na něj volala, tak musela z nám mít pěknou prdel

Dneska to vypadá, že bude hnusně
tak si asi s dětma udělám kosmetický podvěčer a přetrimuju je

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 07:45
- Nahlásit

Čus bus!!!
Oznamuju, že Zlatovlásek bude v neděli ve Zlofsi. Takže, kdo chce může si přeijet kousnout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:30
- Nahlásit

bonc
a Biluše sbalenej raneček?
nemá, ale uš si fspoměla, že by stran tohoto měla něco podniknout a začala přemýšlet kde má povinnou

Beztak můžu jenom na mid, Mášen se vrátí domů v noci z pátku na sobotu ( . Dokud nebude doma tak prostě vyrazit nemůžu ( . Ale to je fuck, s mýma kloubama budu i po midu vypadat hůř než normální lidi po longu

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:31
- Nahlásit

Monty
Nic si z toho nedělej, já kdysi přivolávala Megynu slovy "Megero dělej", za mnou stál nějaký houbař, děsně se smál a říkal "fakt se tak jmenuje, nebo je to přezdívka?"

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:51
- Nahlásit

Biluška
taky dobrý
a ro ještě můžu být ráda, že slyšela to pěkné přivolání a nebo mě neslyšela jak jim říkám, že jsem moje hodné pipinky (už to slovo a ještě styl jak jim to říkám - myslím, že bych byla odvezena směr Opava - blázinec

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:57
- Nahlásit

čus paka
mám děsnej fofr, páč musím ted hned (v pondělí bylo pozdě) spočítat náklady na provoz školky do rok 2024

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:59
- Nahlásit

Alexa
spočítat náklady na provoz školky do rok 2024
a ty jsi vědma? jak můžeš vědět jaké ceny budou za rok natož za 12 let???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:23
- Nahlásit

zdar dementi nestíhám tradyčně uš.-(((
bonc
Páč za chvilku jedeeeeem Dneska jen 6 hodin v práci, páč v jednu tradáááá do dža!
magor,no..zima má bejt navíc jak v ruským filmu víš to????
Monty
příští sobotu je u nás v Ově výstava, koupím klikr, snad to předejde zrhacím situacím
kup si raději EO
Alexa
spočítat náklady na provoz školky do rok 2024
a nejdeš s kříškem po funuse uš?? se mi zdá,žes to nechala na poslední chvíli!

zas du dementi

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:29
- Nahlásit

Monty
a ty jsi vědma?
tak nějak
davidkova renata
a nejdeš s kříškem po funuse uš?? se mi zdá,žes to nechala na poslední chvíli!
neser dostala sem to za úkol včewra večer

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
kup si raději EO
si myslíš, že jsem milionářka??? pro dva psy??? postupně pro tři???

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:31
- Nahlásit

Nazdar,
jak se máte? Já akorát dorazila z noční na klinice.
Přivedli nám 75kilovou tosu, která se opravdu mnou s mými 50kily odmítala nechat strčit do kotce. zápasily jsme tam s ní asi čtvrt hodiny
A pak přišli utratit kokříka, to bylo velice smutné. ale už to dál nemělo smysl, tak to bylo asi lepší.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:44
- Nahlásit

Maky a Trix
zápasily jsme tam s ní asi čtvrt hodiny
jenom???

A pak přišli utratit kokříka, to bylo velice smutné
to se nedivím , co mu bylo bobkovi?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:57
- Nahlásit

Monty
jasně, pak si dala říct. ve skutečnosti teda už začla bejt nasraná a vrčet, takže jsem trochu přitvrdila v metodě nakládání, abych nešla domu třeba bez ruky
Kokřík měl špatný srdíčko, bylo mu 14let a v noci měl nějaký křeče... prostě už mu to srdíčko selhávalo, takže majitelé přijeli v jednu ráno, aby se už netrápil. Vypadal dost odevzdaně, myslím, že to byl ten správnej čas.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:09
- Nahlásit

Maky a Trix
takže jsem trochu přitvrdila v metodě nakládání, abych nešla domu třeba bez ruky
tosička by si pochutnala na lidském "barfu" nebo lépe řečeno "barfu z lidského masa a kostí "
bobek, tak teď už mu bude dobře...
Vypadal dost odevzdaně, myslím, že to byl ten správnej čas.

jo, když už ten pes tě sám prosí očima, tak je ten správný čas...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:13
- Nahlásit

Monty
Jo. Nejvíc se bojím toho, že to nepoznám a nechám to zvíře trápit dýl než je nutný. Ale snad to v nejbližší době nebudu řešit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:15
- Nahlásit

DObré jitro blázni, venku je teda zase docela fest hnusně. Dnes budu opět luksovat, protože fčéra vyluksovaný koberec je opět začerněný Mařčím vlasem.

Maky a Trix
nazdar pani, jdeš taky s těma pošahancema na ten trek dneska?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:18
- Nahlásit

Gerda
vůbec ne, paní. Chtěla jsem a to převelice, ale jednak mě už druhý týden trápí chřipka (kterou ty noční úplně nevylepšej) a navíc se otvírá naše oblíbená hospůdka na chatě, což je každoroční velkoakce, ne které nesmíme chybět.
Ale mrzí mě to, asi bych se radši prošla... kdybych teda byla momentálně schopná dojít dál než k autu

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:21
- Nahlásit

Maky a Trix
Nejvíc se bojím toho, že to nepoznám a nechám to zvíře trápit dýl než je nutný
Před pár lety jsem měla úplně stejný strach. A musím říct, že to poznáš
jdeš taky s těma pošahancema na ten trek dneska?
Jsou to cvoci, počasí, že by psa nevyhnal. Počkej jak budou ronit kroupy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:22
- Nahlásit

Baico
Nene, tady je strašně moc krásný počasí
Dokonce je skoro i vidět sluníčko někde za mrakama teda.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 10:26
- Nahlásit

Maky a Trix
Nene, tady je strašně moc krásný počasí
Však ono to přijde. V Práglu ž ten hnus je. Jítra je to na Moravě.

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání