Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / BARF-ano, ne
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2016 18:06
- Nahlásit

Elki
Tři dny naprosto v pohodě v lednici vydrží. Tedy ve vašem případě: vezmu trochu povolenou kilovku, uloupnu z ní denní dávku, nechám rozmrazit, zbytek je v lednici. Druhý den už i ten zbytek bude rozmrzlý, třetí den naprosto v klidu, čtvrtý a pátý den to pes taky bezpečně sní, jen háklivější paničky už to nedají

Elki
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2016 18:14
- Nahlásit

tak to ráda slyším asi je lepší ty namleté balíčky kombinovat s masem vcelku a kostmi v celku což? říkám si třeba kvůli zubům a tak..

Elki
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2016 18:14
- Nahlásit

teda ne kombinovat, ale střídat myslím

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2016 22:13
- Nahlásit

To je úplně jedno, klidně může měsíc být na mletinách a jednou týdně dostat pořádnou kost na okus. Jde o to, jestli vím, co v těch mletinách je - aspoň zhruba

Neumi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2016 06:27
- Nahlásit

třetí den naprosto v klidu, čtvrtý a pátý den to pes taky bezpečně sní, jen háklivější paničky už to nedají
tak u nás by to i panička dala, ale pes už by mě s tím hnal...
Teda krom toho, že mletiny jsou u mé zvěře na černé listině nepoživatelnin
Mražené větší jak to jde naporcuju a do mražáku.

teda ne kombinovat, ale střídat myslím
proč ne kombinovat? Hodíš k tomu kuřecí krk, křidýlko a dobrý.

Nakonec, on tě pes naučí, co je k jídlu a co ne

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2016 11:02
- Nahlásit

Elkiak řešíte dodávané už namíchané krmivo od dodavatele s malými a středními psy? myslím porcování a následné uchování. objednám si balení nahrubo namletého masa, vnitřností,kostí a zeleniny, např. kilo nebo 800g - je to zmrazené, ale můj pes potřebuje za den např. 300g.
kupujte mi zradlo v lidskych obchodech, ty namlete buhvico jsou mnohdy ze stejne hnusnych surovin jako granule .... ti, co to vychvaluji, to delaji prevazne proto, ze momentalne propadli mode krmit takzvanou prirozenou stravou, ale nejsou ochotni nebo schopni kupovat psovi/psum za ceny z lidskych obchodu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2016 11:04
- Nahlásit

Nakonec, on tě pes naučí, co je k jídlu a co ne
no to byc mohl bejte za chvili taky treba na cokolade, bonbonech, zmrzline a cukrovy vate...

Neumi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2016 12:25
- Nahlásit

no to byc mohl bejte za chvili taky treba na cokolade, bonbonech, zmrzline a cukrovy vate...
no pokud ho tím začne krmit, tak třeba i jo....nebo myslíš, že se psisko začne na základě, nevím - třeba odezírání mlsajících lidiček večer u TV, nebo reklam, nebo... - dožadovat konzumace výše uvedeného?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2016 19:09
- Nahlásit

Neumi
no pokud ho tím začne krmit, tak třeba i jo....nebo myslíš, že se psisko začne na základě, nevím - třeba odezírání mlsajících lidiček večer u TV, nebo reklam, nebo... - dožadovat konzumace výše uvedeného?
myslim, ze klidne i jo..kdyz tu jsou psi, co poznaji, ze druhy umira, ma rakovinu atd .... proc by se nedozadoval na zaklade informaci ziskanych z TV reklamy třá?
nicméně nemusí to být z TV reklamy, může třeba kousek čokolády upadnout a pes ji zblajzne čímžtopádem dává učí tedy psovoda, co je k jídlu a co ne
nebo jak jinak jsi to myslela s tím, že pes naučí.... tak psovod neví a bude zkoušet, tak pes se jako podle Tebe rozhodne, že bue žrát jen nezávadný věci?

Tercais
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2016 11:04
- Nahlásit

Klara a Bara
Já sem štěně v deseti týdnech učila žrát kosti tak, že jsem si sedla vedle něj, křídlo jsem držela v ruce a dokud ho aspoň trochu nerozkousal sám, tak jsem ho nepustila... On se ho totiž napoprvé pokusil sníst v celku a kapánek se mi přidusil... Ale dost záleží jestli si to od vás kokřík nechá líbit, jsou psi, kterým kolem misky projít nemůžete, můj pes si nechá z tlamy vytáhnout rozžvýkanou večeři, pokud je to potřeba...
Elki
Dělám to tak, že to nechám povolit, co nejmíň to jde, ostrým nožem (nebo sekáčkem) to naporcuju, množství na 2 dny hodím do ledničky a zbytek právě po těch 2-denních množstvích napytlíkuju a hodím do mrazáku... Vím že by se nemělo rozmrazovat-zmrazovat a tak dokola, ale nechám to fakt povolit jenom tolik, aby to šlo seknout... Potom, když rozmrazím pytlík, tak ho v každém případě zkrmím nebo v nejhorším vyhodím, ale už to znovu nezamrazuju..

Klara a Bara
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2016 15:07 - Změnil/a: Klara a Bara
- Nahlásit

Tercais
Diky za odpoved, mezitim jsem ji dala kridlo pomlacene palickou na maso a uplne vpohode. Odnesla si ho na pelisek a rozzvykala.

Ze by si trimesicni stene nenechalo projit kolem misky? To snad ne...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání