| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:32
- Nahlásit
PetraK
kup jim taky držky. a připrav si kolíčky na nos
píšu si .... koupit držkám držky
no kurecí skelet Fajfka vožužlala a to bylo tak šecko
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:38
- Nahlásit
Fajka
bo limit 2500 fakt dohromady nedám
nj, vsak ja taky objednavam pro 7velkejch psu, jednoho pizducha a utulek a pak delam rozvazku v okruhu 35km
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:45
- Nahlásit
Mathea
no teda pani vy fakt netroškaříte
a pro sebe chodíte k řezníkoj?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:48
- Nahlásit
Fajka
No sousedi zas dneska meli urcite velmi podivna tuseni a kdybychom dnes vecer grilovali, tak jim to bude jasny Ale zas nemam pak strach, ze bych se nedostala na tech 2500
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:50
- Nahlásit
Mathea
No sousedi zas dneska meli urcite velmi podivna tuseni a kdybychom dnes vecer grilovali, tak jim to bude ja
no tak to je jasný to jim nevymluvíš
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 08:39
- Nahlásit
Neberete někdo od Falca v dosahu Mělníka, Neratovic...?
Plánuju koupit mrazák a pak už bych se taky mohla přidat k velkoodběrům .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
a Frýdek-Místek a okolí asi Vetamix nebere nikdo ?????
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:33
- Nahlásit
ale při tom rozvozu od vetamixu pod 50kg se platí nějaký manipulační poplatek ne? co jsem tak četla na jejich stránkách...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
LucieS
Neberete někdo od Falca v dosahu Mělníka, Neratovic...?
já beru vetamix a zatím jsem spokojená o falcu zatím neuvažuju, jsem spokojená s vetamixem, zatím mi nic nesmrdělo ani nebylo zelený
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:49
- Nahlásit
kejtlin
ani nebylo zelený
ani dršťky????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:52
- Nahlásit
Monty
ani dršťky????
ale tak ty zelený byly to je jasný i smrděly to je taky fakt.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:53
- Nahlásit
kejtlin
no vidíš to, si odporuješ
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:06
- Nahlásit
při osobním odběru v prodejně vetamixu si můžu vzít jakékoliv množství, že? třeba i kdybych si tam přišla jen pro 2 kila něčeho...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:16
- Nahlásit
kejtlin
já beru vetamix a zatím jsem spokojená o falcu zatím neuvažuju, jsem spokojená s vetamixem, zatím mi nic nesmrdělo ani nebylo zelený
Já je mám taky na Vetamixu, ale chtěla bych zkusit a porovnat Falco...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 12:51
- Nahlásit
Falco má geniální, luxusní ryby, že bych je sama nejradši jedla.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
to u nás rodiče i babička největší pochopení.... ) rodiče viděli, jak se pes tváří na granule, a tak si maminka hraje na spasitele a dyž přijedem na víkend, tak má pes dycky připravený buď syrový nebo vyřený s přílohou. babička taktéž už ví, co psovi chutná nejvíc a vyloženě ho rozmazluje - dycky mu koupí nějakej úžasnej flák masa a jakmile k ní přijedem, tak pes z ní nespustí voči a jen čeká, páč už ví, že něco dostane
jinak je ale bohužel taky na granulích, ptž na studentským bytě nemáme gde skladovat jídlo ani pro nás, natož pro psa. tomu jen vobčas koupím třeba jako neska zadní kuřecí čtvrtky a to má tak na dva dny jako spestření.
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
LucieS
Mně už dvakrát vezla paní http://shop.zufrikteam.cz/ maso není to jen Vetamix, má tam právě něco i od dodavatele z Mělníka asi ?? byla jsem spokojená protože ona v podstatě hlídá "kvalitu" (zatím jsem neměla nic zelenýho či smradlavýho jak někteří psali) a nemusím toho objednat hned metrák.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
LucieS
Beru od falca pár věcí, když bere někdo z pražskejch. Jinak beru od Jirky Pružiny z Mělníka. Se mi zalíbilo, že nemusim brát 50 kg a má výbornou kuřecí směs za 16?, míň kostnatou než Vetamix.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:05
- Nahlásit
Jinak beru od Jirky Pružiny z Mělníka
Jo tak toho jsem taky chtěla zkusit. Díky za tip na to kuřecí. Taky chci pak zajet do Roudnice do Bakera, slyšela jsem na to docela chválu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
LucieS
kachna_
a hovězí beru od pochobradského MVDr. z vetrus, má ho kilovku za 20kč a je luxusní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:52
- Nahlásit
helps
hele, já na privátě bez mrazáku s malým skorošeltijákem prostě kupovala maso co 4dny. Samože jsem měla grancle pro případ nouze, ale za půl roku je měl asi 3x. Je fakt, že jsem teda měla cestou domu obchod s masem, i když předraženým
|
AlexxAla
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 14:23
- Nahlásit
Dobrý den,
vím, že je tento příspěvek starý,ale pro případ, že by si někdo pokládal stejnou otázku doporučuji url co nenajdete v textech, to vám rádi zodpoví Za mě B.A.R.F. rozhodně ano, krmíme tak už pár let a naši psi jsou naprosto zdraví a spokojení
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 15:40
- Nahlásit
Franta rikal, ze jeho pes po navsteve tutani.cz posel!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 15:41
- Nahlásit
AlexxAla
musíš fakt plácnout tu debilní reklamu do každého fóra o krmení, co tu najdeš?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 18:08
- Nahlásit
birma
Sak aspon neni lenoch a neco dela..... a tomuhle serveru to ut stejne ani neuskodi ani nepomuze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2016 18:41
- Nahlásit
zbrnd
Sak aspon neni lenoch a neco dela...
dává spoustě lidí radu, kde fakt nemají nakupovat?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:25
- Nahlásit
birma
no, mozna, ja nevim, nechci ti zas oponovat hned takhle po ranu )
|
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 13:19
- Nahlásit
Kdyz uz je tema ozivene, tak se tady zeptam. Jak (a kdy) nejlip zacit s kostma u trimesicniho stenete kokrspanela? Kridla? Pomlatit palickou na maso? Zatim davam mlete, ale uz ji docela vyrostla tlamicka.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2016 13:56
- Nahlásit
Ja bych s kostma u psa zacal nejdrive v "25. roku" veku.
Ale treba PetraK ji kosti celej zivot a tvrdi, ze prospiva, takze ono nazory se ruzni.
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2016 17:23
- Nahlásit
jak řešíte dodávané už namíchané krmivo od dodavatele s malými a středními psy? myslím porcování a následné uchování. objednám si balení nahrubo namletého masa, vnitřností,kostí a zeleniny, např. kilo nebo 800g - je to zmrazené, ale můj pes potřebuje za den např. 300g..
|