| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:40
- Nahlásit
já bohužel mám quick stále nízkej, musej mi ho zvednout,abych mohla už chodit, takže stále sem v posteli...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 21:13
- Nahlásit
stetisek123
ám quick stále nízkej, musej mi ho zvednout,abych mohla už chodit, takže stále sem v posteli...
tak jako trochu ti tu postel závidim kor ve chvílích kdy dotáhnu z práce a padám na hubu a ještě musim udělat mylyjon věcí ale zase ti moc nezávidim to stálý ohrožení živote teda...
fidalka
Ani nevim, kde jsem to potkala, snad to bude rychlé a bez obětí venčit z okna zvládám, neboj
no to držim palec ať je to velmi rychlé... nesnášim angínu
ten čtvrtek mi zachráníš život a psovi taky asi páč bych nechtěla vidět stav bytu po tom, co by byl nevylítanej 15 hodin s malym venčením kdesi uprostřed sám doma
hancaw
šak se nějak srovnaj ! Aspoń se proběhnou
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 21:23
- Nahlásit
Grin
15 hodin s malym venčením kdesi uprostřed sám doma
V pohodě, zahrada to snese a ty nebudeš muset rekonstruovat byt a já nebudu muset nemocná někde s psékem lítat
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 21:31
- Nahlásit
Grin
fidalka
já myslím, že už to nejhorší mám za sebou. Otok i bolest zmizely, jen občas je to ještě natlakovaný, když nemám nohu nahoře. Z mýho pohledu je nějaký tromboza lepší, než angína, páč mi rozhodně zle nebylo. Ale je jasný, že kdyby se to zvrtlo, tak to asi sranda nebyla. TeĎ sem holt přišla o léto u moře a pár měsíců budu modřinovatět
Už se ale děsně těším, že zase vemu holky do lesa, ony už snad ani nevěřej, že se někdy dostanou ze zahrady
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 14:25 - Změnil/a: Linda001
- Nahlásit
Ta nase bílá sfine uplne rozcupovala pelech za litr co jsem ji koupila pred 3 mesicema. To je asi odplata za to ze se v tech mrazech mohla valet doma v teple
A moc dobre vi ze neco provedla, protoze jak jsem to po cele zahrade uklizela trepala se v koute u dveri
Takze ted bude spat v prazdny boude, debilka. Novej ji uz kupovat nebudu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:46
- Nahlásit
Linda001
dej jí tam slámu, budeš mít klid... nebo slámu po celý zahradě
stetisek123
Už se ale děsně těším, že zase vemu holky do lesa, ony už snad ani nevěřej, že se někdy dostanou ze zahrady
no to my se taky těšíme, hlavně grineček si strašně užije s beďarem podle mě, už neni zašlápnutelná tak to snad bude cajk držíme palec ať se hojíš rychlostí blesku
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:56
- Nahlásit
Linda001
Taruše rozcupovala pelech za 200 kč tak jí novej klidně pořídim
stetisek123
S angínou se líp leží tak se dej brzy do pořádku, ať můžeme někam vyrazit
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:38 - Změnil/a: Linda001
- Nahlásit
fidalka
nenašla by se u tebe nejaká sláma když máš toho koníka? Nějak nevim kde jinde ji sehnat
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:04 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Linda001
Tady se toho najde momentálně tu je teda seno, na slámu by sis musela do víkendu počkat..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:35
- Nahlásit
fidalka
když už jsme u toho, došlo mi seno
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:44
- Nahlásit
Grin
když už jsme u toho, došlo mi seno
mně taky, ale ještě sem nepředala poslední platbu, tak mlčim
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:59
- Nahlásit
Grin
stetisek123
píšu si 2x seno 1x sláma
Linda001
Platba je lízátko
ale až o víkendu, my bychom se s těma pytlama zítra nevešli do auta
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 12:01
- Nahlásit
fidalka
v sobotu stačí, klidne si můžu někam dojet, ale nevim jestli trefim a dám ti za to místo lízátka tvrdej chleba pro koníka co ty na to?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:38 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Linda001
a dám ti za to místo lízátka tvrdej chleba pro koníka
Nn, žádné výjimky, bude blízátko
klidne si můžu někam dojet
Asi to dám všechno ke Grinečkový bude mít radost
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:47
- Nahlásit
fidalka
Asi to dám všechno ke Grinečkový bude mít radost no dobře no ale bude to na chodbě, páč do bytu se mi to nevejde
BTW akce zítřek. Takže pana Grina ti implantuji na zahradu odhadem v 8:30, ihned odjedu a přijedu si pro něj doufám nejpozději ve 12. Snad teda takhle dlouho venku vydržej, esi ne, tak moc prosím vem ho třeba jen do předsíně, ať tam nic nezničí...
Zvládneš to takhle ??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:53 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Zvládnu to v pohodě, v 8:30 neni problém, okolo 12 možná pojedu s otcem pro jeho auto do servisu v Jílovišti, tak bych ti pana Grina hodila domu.. kdyby to náhodou nastalo, tak bych ti poslala sovu, jinak budu počítat, že si ho okolo 12 vyzvedneš
Snad teda takhle dlouho venku vydržej
až bude v zatáčkách zamrzat, tak ho domu vemu
edit: Jedete v sobotu bránit? Že bych se možná přidala, mám dopo volno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:56
- Nahlásit
fidalka
No já právě doma nebudu, od tebe pojedu na LIhovar, tak prsknu auto a pojedu busem na budějárnu, kde mám bejt v 9:40 v zubařském křesle, budou mi dělat bílou plombu takže 40 - 50 minut to trvat prej bude nejmíň, hupsnu na busa a pak tradá z lihovaru autem za váma zasejc, ale stihnout bych to měla do 12 snad určitě, ..
ale hele esi si chceš bejt jistá, můžu ti dát klíče od svýho bytu a kdyžtak ho hodíš domu úplně a klíče narveš do schránky při odchodu?... ???
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:02
- Nahlásit
Grin
Klíče mi nedávej, bude doma sestra, tak bys jenom zazvonila, ona by si chytla Taruši a určitě by jste to spolu zvládli.. jde před tim plavat, takže v nejkrajnější nouzi, když bych musela do Jíloviště a ona ještě nebyla doma, tak by psi byli max. 30 minut na zahradě bez dozoru.. to by snad zvládli..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:12
- Nahlásit
fidalka
tak by psi byli max. 30 minut na zahradě bez dozoru.. to by snad zvládli
no to zvládli, jenom abych ho nemusela pak krást ze zahrady, budu strašně spěchat, musim totiž do práce a před tim eště trochu zušlechťování, páč du večír do společnostě. Fakt nechceš ty klíče, dám ti k tomu i mapku aby ses dostala z výtahu ke mně do bytu
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:50
- Nahlásit
Grin
Nechám odemčenou branku, tak si ho klidně ukradni
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:53
- Nahlásit
fidalka
je dobré vědět, že ho nebudu stěhovat přes plot!! Nevim totiž upřímně, jak bych to udělala
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:57 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Plot by přeskočil, možná přelez, ale určitě nepodlez jak s těma obranama? všimla sis editu?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:04
- Nahlásit
fidalka
všimla sis editu?
teďka už jo
Hele zatim nic nevim, nikdo nic nepsal, ale esi budou tak ti dám určitě vědět.
Plot by přeskočil, možná přelez, ale určitě nepodlez
hele Grineček by plot rozhodně nepřelez, ani nepodlez a už vůbec nepřeskočil, když má problém sejít z kopce, jak by to asi tak udělal
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:11
- Nahlásit
Grin
Hele zatim nic nevim, nikdo nic nepsal, ale esi budou tak ti dám určitě vědět
Žumpa strana 833 asi se tam taky budu muset přidat, občas se člověk doví věcí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:28
- Nahlásit
fidalka
twoe, no já nic nevim samo páč prostě nedočítám. Nepíšou esi od 10 nebo od 1?? Já totiž fakt nehodlám dočítat
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:37
- Nahlásit
Baicová vyzvedává Davídkovou (nebo opačně????) o půl 10, takže asi od 10.. a do kolika to tam tak bývá?? já jsem tam úplně ztracená.. to bude tim, že nikoho neznám osobně a v přezdívkách se ztrácim.. no nic tak zítra
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:40
- Nahlásit
fidalka
super, tak to pojedeme, akurát ti závidim pak procházku, bo já budu muset mazat do hokničky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 15:59
- Nahlásit
Hele, už můžu chodit, tak sem začala trénovat, dneska sem obešla tak 500m a postupně to navýším, abych vám stíhala..
fidalka
mě prosím seno netahej, je to pro tebe zbytečně komplikovaný, já ho nějak ulovím, třá od Maliny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 16:29
- Nahlásit
:Venta
Jak zítra??? 9:30???
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:24
- Nahlásit
Grin
hned jak ti tam Fidalka transportuje ten pytel pro me, prozvon me nebo napis, ja sice nebudu doma, ale obratem tam pro to poslu Honzu at ti to tam nezaclání
Jinak prochazkovat ja ted nejak nezvladam, v praci delam za 5 a jsem pak uplne vyrizena, taky mi to Andy dáva pekne sezrat tim jak zlobi
|