| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
fidalka
zatím trénuju na menších tratích, bohužel nevím, zda je to normální, ale po zátěži mám večer koleno jak bambuli
hancaw
to má moje matka, jede už druhý kolo, páč je nenažraná a neumí držet dietku. tak držím palce
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:16
- Nahlásit
hancaw
hanca má hnusnou křipko blitku
fuj tak tu si nech
fidalka
já s ní 5 dní v kuse a ještě uklízet psychicky nezvládám
já jsem tak ŠŤASTNÁ že už žiju SAMA!!!!! a kupodivu neni tady ani bordel
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:20
- Nahlásit
Grin
Já když tu jsem sama, tak tu je taky pořádek, nemám s úklidem problém, ale mám problém s tim, když mi je dopředu naplánován a každý den připomínán.. pak k němu mám doopravdy velký odpor..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:25
- Nahlásit
fidalka
no hele já jsem měla problém s pořádkem když tu byl chlap.. ne že by on dělal bordel, ale furt mluvil o tom, že JE tady bordel a mě to tak znechutilo, že jsem prostě udržovala bordel... špatně se to vysvětluje, ale je to tak. Teď, když mě nikdo nenutí uklízet, je tady uklizeno.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
fidalka
To je přesně ono, uklidim i ráda, ale jakmile mi to někdo připomíná, tak neuklízim.. když tu nejsou tak v pohodě, uklidim si ve svym tempu, ale když za mnou běhaj, že bych měla ještě stihnout tohle a tamto, tak neuklízim vůbec.. dostuduju a půjdu..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:01
- Nahlásit
Grin bych se aji podělila ale jaxi není zájem.....a oposumové zbabělí hbitě prchají
stetisek123 já už nežeru od úterka jenže jak zakašlu...... ani nemusim nic jíst
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:39
- Nahlásit
hancaw
Fujky, fujky, tak ať je chřipka brzy pryč a můžete vycházkovat
stetisek123
Kdybys měla zájem o nějaký krátký venčení, tak bych klidně přijela, jen doufám, že už Rikoslav moc nenaskakuje, aby ho Tára nemusela pořád usměrňovat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:40
- Nahlásit
hancaw
bych se aji podělila ale jaxi není zájem.....a oposumové zbabělí hbitě prchají
fidalka
dostuduju a půjdu
je to je nejlepší, já se stěhovala ještě na škole a bylo to dost peklo zvládnout... jenže už to dost nešlo vydržet..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:41
- Nahlásit
fidalka
stetisek123
my taky klidně přijedem na krátký venčení! Ne že nás vynecháte, hajzlíci!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:42
- Nahlásit
fidalka
Až sem zítra pojedeš, tak klidně vem psiska s sebou Trixině jsem domluvila hlídání doma v teple ( jsou zvědaví na vycvičeného vegetariánského krysaříka ) a s Grinem bychom to prošli po polích, aspoň by měli s Taruší prostor se vylítát
toho jsem si všimla až teď ... no nevadí, příště ..:/
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:43 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Já doufám, že to už nějak doklepu, přece jenom řešit školu, psa, kočku, koně, sebe, práci..
edit: proč je sakra polovina věcí, který bych musela řešit, živá??? Proč nemůžu mít ráda třeba známky?? To jsou mi komplikace, ale je to poučení pro budoucí život
edit edit: Vy vynecháváte nás, nereagujete, nevšímate si zpráv.. no jde to s váma z kopce.. chtělo by to chlapa
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:04
- Nahlásit
fidalka
proč je sakra polovina věcí, který bych musela řešit, živá???
taky by mi možná bylo líp kdybych měla jako koníček třá inlajny nebo ping pong, ale prostě nedá se nic dělat
Vy vynecháváte nás, nereagujete, nevšímate si zpráv.. no jde to s váma z kopce.. chtělo by to chlapa
jen přes moji mrtvolu
spíš by to chtělo dostat přidáno, abych mohla mít jenom jednu práci a ne tři, abych to tady všecko utáhla pak to mám stíhat číst a reagovat
jestli ono by to nechtělo spíš traverzku na Grina, aby si uvědomil, že se má jak prase v žitě a nezkoušel mi zbořit barák, když se de jen na 1 a ne na 3 hodiny ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:05
- Nahlásit
du spáti!! jsem totiž mrkef..
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:08 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Zkoušej panu Grinovi ukazovat výplatní pásku pokaždé, když něco zničí a chce k večeři extra spešl granule a extra spešl maso s vyčítavým pohledem, že taky chceš občas jíst (každý den ne, ale tak párkrát týdně jídlo neuškodí) a třeba mu dojde, že by občas mohl něco nezničit a rozdělit se o maso s paničkou
edit: Dobrou noc snad ti myši moc neokoušou košťál
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:56
- Nahlásit
Grin
já jsem tak ŠŤASTNÁ že už žiju SAMA!!!!! a kupodivu neni tady ani bordel
Tak ti to vyhovuje? Nic ti nechybí, nezjišťuješ, že něco je teď pro tebe těžší? To je supr! Asi se k tobě přidám, páč s emi zdá, že se to doma zase blíží, velký výbuch, esli mi jako rozumíš...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:01
- Nahlásit
fidalka
Kdybys měla zájem o nějaký krátký venčení, tak bych klidně přijela, jen doufám, že už Rikoslav moc nenaskakuje, aby ho Tára nemusela pořád usměrňovat
Víš já si myslím, že s problémama dám maximálně 3/4 -1 hod, hodně pomalý chůze, takže sem spíš brzda. Navíc RIkoslav tráví veškerý čas u boudy, takže bude nejen nabitej energií,ale i chutěma. Naposledy potkanej pes byl samojed a toho se hned jal sjíždět, sotva se očuchali. FUrt švagrový říkám, aby už ho vykleštila, ale ona chce počkat do dvou let, to už bude mít tenhle zlozvyk zažitej a já ho přestanu brát s sebou, abych nemusela furt řvát
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:14
- Nahlásit
stetisek123
Nic ti nechybí, nezjišťuješ, že něco je teď pro tebe těžší?
Tak samo že ten chlap občas zachybí, ale že by mi chyběl doma, to zatim teda ne... max v noci ta oddychující silueta, ještě jsem se furt nenaučila spát uprostřed postele
Je trochu těžší to zvládnout finančně, no, když mu ještě doplácim nějaký věci co mi tady nechal... ale s tím se poperu. Halt si nebudu žít na tak vysoký noze
Pak je eště další problém a sice, že takhle prakticky nemám nikoho kdo by v případě nouze ohlídal nebo vyvenčil, myslela jsem že tuhle funkci zastane máma, ale ta je totálně nemožná, furt někam jezdí - od mýho rozchodu eště nebyla ani jeden víkend doma a přes tejden mívá večer takový nějaký ty svoje aktivity jako ejrobyk a tak, no prostě je mi úplně na nic že bydlí téměř za rohem jedině z toho těží ona protože mě furt úkoluje abych jí vypnula myčku protože zapomněla a tak podobně
Asi se k tobě přidám, páč s emi zdá, že se to doma zase blíží, velký výbuch, esli mi jako rozumíš
No rozumim Hele je to dost lahoda, možná bys to mohla aspoň demonstrativně zkusit, aby mu jako došlo dost věcí.. oni si to dycky uvědoměj až pozdě, pak by se přetrhli... Hlavně si na sebe dávej pozor. No, ty mi rozumíš.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:18
- Nahlásit
Grin
Tak to jako chápu, až budu mít zase nohu samostatnou, bez pomocí noh přídavných, tak samo se mnou počítej. On bude i Rikoslav rád, že se s někým vyblbne. Kdybych neměla děti, vůbec tu netrším a sem už dávno někde v podhůří na nějaký farmičce a balím si farmáře.
Jinak za mnou popojíždět nemusíte, já jsem mobilní, v autě mi to neva, jen holt nedokážu s těma bedlema dávat nějaký krkolomný horský stezky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:24
- Nahlásit
stetisek123
holt nedokážu s těma bedlema dávat nějaký krkolomný horský stezky
tak můžem vyrazit na cyklostezku, tam je to rovný a teď v mrazech i opuštěný... akurát se musim přesvědčit esi to tam neklouže.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:27
- Nahlásit
stetisek123
Pokud jsi mobilní, tak můžeme dát u nás čaj Grinečková se jistě ráda přidá, možná i Linda, pokud odkočkuju byt Jen teda nejdřív až příští týden, mojí matku by jste totiž určitě vidět nechtěli, resp. vidět ještě možná jo, ale ten její učitelskej ječivej hlas je o migrénu..
Grin
Vydrž ještě rok a půl sama, a pak se nabízím jako podnájemník
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:33
- Nahlásit
fidalka
můžeme dát u nás čaj
to si piš že se grinečková ráda přidá! Hlavně nezapomeň pak dát do sprchy dost utíracích hadrů ale...
Vydrž ještě rok a půl sama, a pak se nabízím jako podnájemník
no ještě toho trochu to bych to tady klidně mohla zbořit, aby s tim neměli Grin a Taruše tolik práce Ne dík, já rači zůstanu sama
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:37
- Nahlásit
Grin
Hlavně nezapomeň pak dát do sprchy dost utíracích hadrů ale...
Hadry jsem nakonec dodala, jo
A jak teda ten příští týden? Už znáš své časové možnosti?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:36
- Nahlásit
fidalka
Vlastne ve ct asi nebudu moct vecer tak od 4 takze predtim by to slo, v patek budu dopo spat a jinak mam zatim volno, tak navrhni termin. Jo a trasu taky ja se prizpusobim, a nemusi mit 20, za mne staci pulka ale 15 je maximum. Nejak me zlobi ta kycel posledni dobou tak at me to neznici moc.. Budu muset nechat trix samotnou doa, mati.zas odjela do pryc
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:51
- Nahlásit
Grin
Trix můžeš nechat asi i u nás, pokud jí nebude vadit zůstat s cizim člověkem jednou bych ráda ten okruh z Jíloviště, to bude tak max. na 3 hoďky a podruhý bychom mohli z Třebotova do Černošic, tam si dát oběd, a zpět.. to by bylo na dýl.. Já ve čtvrtek večer jdu taky pryč a spim na koleji, takže v pátek jsem k něčemu svolná případně až odpoledne Ve středu ve 2 jedu ke koni, takže to by přicházelo v úvahu jen dopoledne.. a tim nám vychází Černošice na pondělí nebo úterý, Jíloviště na čtvrtek, pondělí nebo úterý a menší venčení středa dopo a pátek odpol.. Závěrečné rozhodnutí nechávám na tobě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:02
- Nahlásit
fidalka
ouk, tak cernosice utery, jiloviste ctvrtek. V pondeli by se mi hodila takova normalni prochajda po o, treba ta modranska rokle. musim konecne v po zajet na ten nakup a stredu odpo a patek odpo dohodneme operativne, treba se i nekdo prida treba venta nebo linda. Trixina to prezije sama doma lip nez s cizim clovekem, to je v poho ona stejne hlavne spi
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:15
- Nahlásit
Grin
Ok, tak zítra po o a dohodnem se na úterku snad se k nám ještě někdo přidá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:33
- Nahlásit
fidalka
napíšem si zejtra sms a dohodnem přesnej čas a místo - uvidim jak budu stíhat ten nákup
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:18
- Nahlásit
fidalka
Pokud jsi mobilní, tak můžeme dát u nás čaj
No, já nevím, máš napuštěnej rybník? Páč Rikoslav je vodouch
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:20
- Nahlásit
stetisek123
rybník je zmrzlej woe to dá rozum
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:29
- Nahlásit
stetisek123
2x denně prosekávám 10-15 cm ledu a díra má průměr 20 cm, to by se musel hodně snažit, aby se vykoupal
|