Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všecky radostné kolemjdoucí :)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 12 . 13 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:09
- Nahlásit

makrel
tož tak to jo, když ti je jedno, kdo ho uvidí
i se snažim, aby vypadalo tak, že ho nebude chtít nikdo ukrást. Třeba vůbec nemám autorádio, ale dráty trčej z toho místa tak, že to vypadá, že už v něm někdo kradl. Když bude zítra mrznout, měli by knedlíčka omýt nějakou teplejší vodou, nebo v mrazech myčka nefachá? Jezdim jen k jedné benzínce, je tam hodný pán a dofoukne mi kola, vymění žárovičku....tak mi zajede i do myčky

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:10
- Nahlásit

makrel
Ale co když bude zítra mrznout????
Tak si řekneš Zítra a odložíš to

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:13
- Nahlásit

Venta
helejte, nechte si to, jo? CO děláte v sobotu?

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

Gerda
CO děláte v sobotu?
Nevím ještě, ale auto asi mejt ani kydat zevnitř zase nebudu, jak se znám.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:14
- Nahlásit

Gerda
Pani si kupte na auto pyžámko se neumaže hele

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

Je tu makrelka? Dnes musíme dodržet ten slib s myčkou, jsem na to připravena a teoreticky vybavena.

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:27
- Nahlásit

To jsem teda zvědavá, jestli to zase neodložíte

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:31
- Nahlásit

Venta
já ne, jsem připravena na mytí vozu zvenku.

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:39
- Nahlásit

Gerda
Tak to Vám pani budu závidět čisté auto

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:06
- Nahlásit

Venta
Tak to Vám pani budu závidět čisté auto
ráda vám ho přijedu ukázat, bylo by to poprvé v životě, nechtěla bych si to nechat ujít. Ale nesmíte koukat dovnitř...už jste někdy vezla ruskou teriérku se zánětem v hubě po dvou hodinách obran na rozblácené louce a k tomu jednu Maryji, co sice nebránila, ale radostně skotačila? Chvilku teda jenom... a předtim několik měsíců smradlavou ušatou Nanynku společně s tou samou Maryjí, ale mnohem voňavější? To vše ve třídvéřáku bez kufru? Nesmíte se prostě koukat dovnitř....

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:59
- Nahlásit

Gerda
Tak co, hotovo?

už jste někdy vezla....?
Zatím nás jelo asi nejvíc 4 lidi s věcma pro sebe a pro psy na víkend, apenzelský pes, borderka, 2 středně velký kříženci a 1 jezevčík. Taky vozím psy průběžně a k tomu často i malý dítě, který dodělá to, co psi nezvládli... takže se ke mně taky nesmí koukat dovnitř, ještě že mám tmavý skla

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

Venta
hotovooooooo mám úplně umyté a navoskované auto, pomohla mi pani u kasy a pán u stojanu. Bylo to hnusné, bála jsem se, že ty kartáče projdou sklem a sklopila sem si sedadlo až do polohy ležmo, aby mě to nesejmulo, kdyby to projelo autem. Pán u stojanu stál nalepen u stěny a krs sklo se na mě díval a řezal se smíchy ))))) Za pomoc jsem mu dala padesát korun. Mám i navoskováno a pán mi umyl a doleštil zrcátka. Jsem nyní rovnocenné auto na parkovišti mezi ostatními vozy. Tolik jsem toho nevezla, mám malovůz, takže max tři lidi a tři psy s věcmi...ale prd, když jel i březen, byl tam dasty, maruna a březnovy holky. Ale ono je to fuk, páč to je zahnojený stejně od dvou jako od tří psů )))) Těším se na čištění vnitřku

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:48
- Nahlásit

Gerda
krs sklo se na mě díval a řezal se smíchy
To se nedivím teda.
Tak gratuluju k rovnocennosti s ostatními auty
Na to čištění vnitřku se já teda netěším, je to vždycky hrozná práce a za pár dnů už zase nikdo nepozná, že auto bylo čistý

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

Byla jsem v myčce!! Krabička je krásně naleštěná, jako nová! Nebudu si prasit ruce pouhým šáhnutím na kliku, otevřením kufru, nebudu tančit indiánské tance při nandavání nákupu do kufru při snaze se auta nedotknout..
Radost mi teda kazí že ten flek od benzínu tam zůstal Jak můžou mít na benzínkách tak kreténský pistole ze kterejch ten benál vytejká samovolně? Vypadá to jak orezlý, táhne se to od nádrže přes blatník až na kolo. To budu muset zkusit hrubou silou, nebo máte ňákýho typa jak to dostat dolu?

agáta12
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:07 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=cvER9G2wZBo&feature =player_detailpage

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:24
- Nahlásit

agáta12
šiš to je kravina)))))))))))))))
no zas du,páč sem dneska zralá do Nasranejch

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:19
- Nahlásit

bonc
budu muset zkusit hrubou silou, nebo máte ňákýho typa jak to dostat dolu?
vyměnit kompletně celý blatník

agáta12
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:31
- Nahlásit

Fajka
Funguje to jako vyhánění alkoholu po flámu.
- vyhnat stejnou věcí tj. použít technický benzín a vyšudlit do čistoskvoucna

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 08:17
- Nahlásit

umyto, vyluxováno, radost dvojitá, páč to udělalo pézetko
A taky mám radost, že mi přítel dcery rozdejchal exlej komp

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Dneska mi zdrhnul Hipík. Dělala jsem něco na zahradě, otevřela jsem vrata a Hipík se prosmejk. Já zařvala "zůstaň", on se zastavil, kouk na mě, na druhou stranu, na mě... blejsklo mu v oku jako v pubertě a byl v čudu...

Zná to tady jak svý boty, auto tu jede jednou za uherskej rok a neloví... ale je mu 16. Je na svůj věk sice ve výborný kondici (klepu na všechno, co nehoří), ale hůř vidí, slyší, má pomalejší reakce a je míň mrštnej. Běžela jsem domů pro vodítko (má na sobě pořád kšíry s tagiskou s mým tel. č.) a mobil, a letěla ho hledat.

U jednoho domu jsem potkala na první pohled ne moc vstřícného mladíka. Ptala jsem se ho, jestli viděl velkého černého chlupatého psa, on mi tak napůl huby odpověděl, že nee...

Pokračovala jsem poklusem po oblíbených Hipíkových místech. V tom jsem viděla na příjezdové cestě k našemu domu toho "neochotného" kluka, jak tlačí před sebou Hipíka směrem domů .

Jednak se mi hrozně ulevilo, za druhý jsem byla ráda, že jsem se tak sekla v odhadu toho puboše, a za třetí to byl dost komickej pohled, jak ten kluk má zapřený ruce o Hipíkův zadek a tlačí ho směrem k nám

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

hele pani, jestli vy tam nejste v nějakym ráji...ti lidi minule, co vás naložili s nákupem....teď mladík...nakonec si začnou losovat, kdo se o tu podivnou dámu bude starat ))) Je to ale velmi pěkné zjištění, že věci a lidi nejsou takoví, jak by se na první pohled zdálo.

Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

Gerda
...nakonec si začnou losovat, kdo se o tu podivnou dámu bude starat

Když sebou nebudou mít svěrací kazajku, tak proč nee

Je to ale velmi pěkné zjištění, že věci a lidi nejsou takoví, jak by se na první pohled zdálo.

Tak

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 00:12
- Nahlásit

Gerda

...podivná dáma...

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:18
- Nahlásit

přectava pubiše tlačícího XL černýho čokla mne rozesmála.
A taky je fajn, že mezilidský vztahy nejsou úplně k prdu

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

gabifi

Fakt to bylo legrační , navíc Hipík je bručoun a vyluzoval u toho takový svý specifický, táhlý, nesouhlasný "bůůůůů" . Nicméně puboš se nezalek a tlačil... .
Ptal se mě, když jsem mu děkovala, jestli nemám cigáro. Řekla jsem, že ne u sebe. Tak řek, že to je dobrý, ale hodně spěchá - už měl někde bejt. Když jsem mu teda nabídla to svoje rozkouřený, potěšilo ho to a s veselým pubošským zahalekáním a mým cígem odpelášil pryč

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

Ptal se mě, když jsem mu děkovala, jestli nemám cigáro. Řekla jsem, že ne u sebe. Tak řek, že to je dobrý, ale hodně spěchá - už měl někde bejt. Když jsem mu teda nabídla to svoje rozkouřený, potěšilo ho to a s veselým pobošským zahalekáním a mým cígem odpelášil pryč
tak to je úplně nejlepčí

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

příště ven jenom se zásobou cigaret

tohle potěšilo dnes mne (hodně!):

štěňátko po mý golyji

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:23
- Nahlásit

jste dáma s ptáčkem )))

gabifi
tohle potěšilo dnes mne (hodně!):
jejejku jejejku, to je ale klááááááááásný stenáááátkooooo!

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:24
- Nahlásit

Gerda
dííkíííí

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 14:17
- Nahlásit

gabifi
štěňátko po mý golyji

... no jejda , malý šmudlík velkotlapatý... kráááásnej

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 12 . 13 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání