| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 21:32
- Nahlásit
Venta
bylo by super, kdyby se na nemoc Maňána dával invalidní důchod. Konečně bych byla za vodou
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 21:35
- Nahlásit
gabifi
To bych brala hned. Já jí mám v dost těžkém stádiu a postupem času se to jenom horší
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 21:46
- Nahlásit
gabifi
Venta
Moje sestřenka měla za manžela Itala, nedávno jsme na něho vzpomínali, že z jeho éry v rodině zůstalo "fumare", když se vzájemně vyzýváme, že si jdeme zapálit. A kdosi vzpomněl ještě na "domani", to říkal, kdykoliv po něm manželka něco chtěla.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 22:08
- Nahlásit
kinta
A kdosi vzpomněl ještě na "domani", to říkal, kdykoliv po něm manželka něco chtěla.
a von byl chudák vlastně nemocnej.....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 06:06
- Nahlásit
gabifi
no dneska se ještě asitaky budu styděr, protože nebudu mít čas. Ale zítra...zítra....už určitě na tu myčku pojedu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 07:24
- Nahlásit
ti, co své auto ještě neumyli, není to lenost, je to diagnóza
URL
no to jste mi udělali radost!! konečně někdo potvrdil, že za to nemůžu! Že nejsem bordelář ale nemocnej člověk
mimochodem, v myčce jsem taky ještě pořád nebyla ale každej den se na to chystam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 07:57
- Nahlásit
Lejdy Miňonka jede dneska k autíčkovému doktorovi, bude jí měnit brzdičky. Autíčkový doktor se asi bude divit jak špinavé umí autíčko být
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:11
- Nahlásit
Děfčata, pojďme si říct, že na oslavu té nemoci s odkládáním, si umyjeme auta. Co kdybychom jely do té myčky nekompromisně zítra - dnes nemůžu, nemám na to čas, budu mít instalatéra. A taky parkuju tak daleko do baráku, že než pro to auto dojdu, přestane mě jakákoli myšlenka na očistu vozu bavit. Ale je to megazoufalství, opravdu že jo. Po té středě budu mít ještě dva dny čisté auto, než se mi tam nasádlí hnusní smradlaví obahnění pejsci a jejich stejně hnusní páníčci.
Dáváte si auto voskovat? Já bych asi voskovala...třá to přilnutí další špíny trošku zamezí....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:16
- Nahlásit
Gerda
dobře, takže zítra jdu na to. i s voskem, ať nežeru!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:57
- Nahlásit
makrel
beru tě za slovo a zítra večer sjedu hned po práci do myčky též, ve čtvrtek ráno si řeknem zážitky ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:59
- Nahlásit
makrel
já budu mít náskok, páčpojedu dopoledne, abych už odpoledne mohla frajeřit a být za dámu s čistým autem
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
Gerda
zítra - dnes nemůžu
přesně to si říkám.... takže nemůžu zaručit, že se tu budu mít ve čtvrtek čím chlubit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:33
- Nahlásit
Venta
takže nemůžu zaručit, že se tu budu mít ve čtvrtek čím chlubit
já jo, protože jsem ještě nikdy nebyla s žádnym autem v myčce, ještě nikdy jsem neměla čisté auto, jen když jsem ho kupovala. Takže ve čtvrtek se budu chlubit vnějškem, až bude vedro, nechám vytébichovat i vnitřek.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
Gerda
Já si umyla auto v sobotu, růčo a kupodivu, stále je ještěvidět, že je Zelina zelená
Očistu vnitřku nechám až bude hezčejší počasí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:03
- Nahlásit
já jsem myla auto zevnitř i zvenku a pak jsem vezla špinavou Nánu a krásnou a chytrou Maryji. Trixe netřeba zmiňovat, je maličký a nedělá vůbec bordel. No, ale výsledkem je, že můžu auto klidně mejt znovu... ale to asi až v létě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:19
- Nahlásit
Baico
Maky a Trix
Očistu vnitřku nechám až bude hezčejší počasí.
můžu auto klidně mejt znovu... ale to asi až v létě.
)))) vnitřky jsou za trest )))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:13
- Nahlásit
já rovnou řikam že zítřek v myčce neproskočí, mam čas jedině v pondělí. A to mi do toho vždycky něco důležitýho vleze - třá se mi vůbec nechce a tak
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:15
- Nahlásit
Mě se do myčky chce furt. Ale ty peníze se mi za to utrácet nechtěj, takže to vždycky meju hadicí doma na dvoře. Bez šamponu a bez vosku. Beztak akorát vylezou všechny šrámy a na to není nikdo zvědav.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:51
- Nahlásit
Beztak akorát vylezou všechny šrámy
Maky a Trix
Hele já sem vloni koupila lak na nechty v barvě vozidla vzhledem k tomu jak řídím sem ho velice využila akorát hafmobil má životnost cca2roky a pak má nárok na kovoštot,ale vypadá to líp neš rezavej kráter
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:01
- Nahlásit
Gerda
to jako fakt si nebyla nikdy mýt auto? to kecáš
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:37
- Nahlásit
makrel
fakt si nebyla nikdy mýt auto? to kecáš
Já tam byla jednou se svou skodou110 rv.1971 a dyž sem vyjela zmyzeli mi prahy kus blatníku a stěrače sme taky už nikdy nenašly
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:41
- Nahlásit
danajasa
Já tam byla jednou se svou skodou110 rv.1971 a dyž sem vyjela zmyzeli mi prahy kus blatníku a stěrače sme taky už nikdy nenašly
ze stejného důvodu jsme nejezdili do myčky s naší Škodou Favorit Pick up před pár lety, časem jsme ho přestali mýt úplně, protože jsme zjistili, že pohromadě ho drží jen špína
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:41
- Nahlásit
makrel
Tak si asi vždycky koupí nový, když to starý už je neúnosně špinavý.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:47
- Nahlásit
Venta
a jo, to jsou ti co pracujou v reklamě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:48
- Nahlásit
makrel
chápu, že jsem se projevila jako největší prase, ale opravdu ne, nikdy jsem nebyla mýt auto...jen jsem luxovala zevnitř a tu část, které se zvenku dotýkám, jsem omyla tou stěrkou, jak si s ní meješ normálně okna...ještě nikdy jsem nebyla v myčce...u fiesty jsem se bála, že by to nevydžely plechy, byla velmi stará, u knedlíčka jsem na to ještě nikdy nepomyslela, až teď, když jsem jezdila celou zimu, je velmi zasraný...někdy jsem tu vrchní část poleštila třeba ubrouskem, ale jinak vozy nemyji. Zítra to ale udělám, neboť jsme domluvené ) poprvé v životě Ani jsem nebyla v myčce s někým v jeho voze, prostě jsem myčku zevnitř nikdy neviděla. Nesmim to řikat v rouvr klubu, tam by jim to bylo moc líto.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:52
- Nahlásit
Gerda
co máš s rouvr klubem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:54
- Nahlásit
kachna_
společný auto......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:58
- Nahlásit
Gerda
já neříkám, že jsi prase, ale já třeba musím i vypadat slušně, když z toho auta lezu, proto i auto musí vypadat slušně.A Fiestu jsem měla taky, 17-ti letou, tak se nevymlouvej na stáří, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
makrel
já neříkám, že jsi prase, ale
to bys tam nedávala to ALE!!!!!!
já třeba musím i vypadat slušně, když z toho auta lezu, proto i auto musí vypadat slušně
moje auto neni můj reprezentativní prostředek, lezu z něj na parkovišti v práci, do styku s klientama nepřijdu, žádný z nich mě neuvidí vystupovat z auta. V mé nynější práci vypadat slušně fakt nemusim, auto mám výhradně jako dog taxi )) FIestu sem měla taky 17letou ))) Ale jen rok, byla celý rok špinavá.
Ale zítra!!! Zítra bude knedlik vymydlinkovanej. A když se mi to bude v myčce líbit, budu tam jezdit častěji. I na tébichování.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:06
- Nahlásit
Gerda
tož tak to jo, když ti je jedno, kdo ho uvidí, tak to chápu samozřejmě.ale mě z něj vidí vystupovat poměrně hodně lidí, tak to musí vypadat aspoň čistě, když už to auto samotné není nic moc. Ale co když bude zítra mrznout????
|