| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
Fajka
mám! a to takovou že velmi velkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:08
- Nahlásit
Fajka
budu se tam spráně tvářit takle tak vy se budete tvářit takhle
no a to zase budete špatně vy pani ...
no tož to je problém žáno
no ale časem to třá přebuduju na radostnou fóru
Tinta76
já sem vobyčejnej debyl
no po tomdle příspěfku mi nezbejvá, než souhlasit, ste úplně hroznej debyl
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:26
- Nahlásit
PetraK
ste úplně hroznej debyl
to je dneska moje jediná jistota
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:04
- Nahlásit
Tinta76
jistota
desetinásobku!
(ešče, že ste tak daleko, jinak bych si netroufla )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:55
- Nahlásit
PetraK
pche! dálka nehraje roli! na debyla si troufnete, co!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
Já su taky šťastné, dostala jsem tašku plnou plničkou lopatiček (vepřovejch), za 10káčé.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 13:05
- Nahlásit
Tinta76
na debyla si troufnete, co!
jistě, páč sama vim, že jako debyl nejsu nikomu nebezpečná, takže proč to nezkusit na druhýho
kachna_
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:28
- Nahlásit
kachna_
Já su taky šťastné, dostala jsem tašku plnou plničkou lopatiček (vepřovejch), za 10káčé.
Ja su taky stastne, dostala jsem tez tasku plnou lopat prasecich a kloubovych kosti...zadarmo.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:53 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Dneska ráno jsem šla na velký nákup, doma už nebyla ani ta oběšená myš... Bydlím na okraji malého městečka a auto nemám. Vyrazila jsem s taškou na kolečkách nejdříve na poštu pro velký balík, pak k paní s kuřatama, kde jsem si nechala balík a šla pro 5kg brambor a další nákup. Vrátila jsem se do krámu s drůbeží, nacpala kuřata do kabely (taška už měla asi tunu), popadla jsem balík... a před krámem mi upadlo mi kolečko...
Shodou okolností tam nakládali nějací lidé věci do auta, chystali se na hory. I když se vůbec neznáme, okamžitě mi sami nabídli odvoz, který jsem samozřejmě neodmítla.
Podotýkám - nejsem mladá blondýna ani prachatá panička ani bezmocná stařenka budící soucit... V tu chvíli spíš dračice, vykřikujíc cosi jako "kurnikšopakrámblbejnotomieštěscházelo"....
Vcelku nudná historka, pro mě však nejen pomoc s odvozem, ale i zahřátí na duši
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:25
- Nahlásit
jdu mejt auto. Radostná budu, až to budu mít z krku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 14:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
kachna_
Ja su taky stastne, dostala jsem tez tasku plnou lopat prasecich a kloubovych kosti...zadarmo.
hm, asi pudu do nasratejch, páč já nedostala ani prt. natoš lopatičku
Hipík a Tonička a Rozinka
I když se vůbec neznáme, okamžitě mi sami nabídli odvoz,
tjooooo, tak to bych byla taky naprosto radostná. A nevim esli víc z toho, že nemusim trajdat s taškou, která je jen půlpojízdná a nebo z toho, že ešče žijou na zemi taky lidi, co sou hodný
gabifi
Radostná budu, až to budu mít z krku
hele a nechceš......... nechceš bejt radostná hned 2x???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 15:53
- Nahlásit
PetraK
hele a nechceš......... nechceš bejt radostná hned 2x???
teď sem radostná 5X, páč v myčce byla taková fronta, že sem se na to vysr.... Asi mají všecky stejnej nápad. Bude jaro, je třeba vošplouchnout auto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:10
- Nahlásit
gabifi
teď sem radostná 5X,
škoda, sem si řikala, že kdybys vzala aji to naše auto jako, a že to teda je po víkendu zaprasený moc, byla bys pak moc a moc dvakrát radostná, že máš dvě auta za sebou. No nic, škoda, zkusim to jinde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:15
- Nahlásit
Jsem velmi dukladne protrimovala a prohrabala zarostly perdelice, ostrihala jim pacicky, aby nenosily spinicky domki (spesl pro esusku - pacicky jako pacicky, ne jako pacicky). Samou radosti se mi spustila alergie a normalne sem na jedny nasla lezouci KLISTE!!!!! Uz sou tady, svine cucavy, taky asi radostne zacinaj kolemchodit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:26
- Nahlásit
gabifi
právě ty fronty mě odrazujou. akorát, že už ani nemám za co otevřít dveře, když nechci být jako prase.Asi budu mosit pracovní rukavice.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:11
- Nahlásit
Fifi
normalne sem na jedny nasla lezouci KLISTE!!!!!
Po svém prosincovém nálezu klíšťat na kočce se už nedivím vůůůůbec ničemu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
PetraK
sem si řikala, že kdybys vzala aji to naše auto jako
no to si děláš prdel, ne? Mi z toho odpadává špína a ještě budu mejt nějaký úplně cizí auta.
makrel
že už ani nemám za co otevřít dveře
kliku na straně řidiče jsem dnes odrbala košťátkem na sníh...nasucho, pochopitelně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
Já su megamoc šťastné, páč za deset minut du z práce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:06
- Nahlásit
makrel
gabifi
akorát, že už ani nemám za co otevřít dveře, když nechci být jako prase.Asi budu mosit pracovní rukavice
kliku na straně řidiče jsem dnes odrbala košťátkem na sníh...nasucho, pochopitelně
děfčata, včera večer na benzínce sem si taky řikala, že bych měla umejt auto - do myčky jezdily i krásný nablejskaný auta, jen můj knedlíček nebohý obahněný tak, že není vidět ani rez kolem podběhů, stál u svého stojanu a vošplejchla sem do stěrkou na úrovni otevírání dveří a vejš.
Umíte jezdit do myčky? Jednak se bojim, že se mi to auto rozpadne, dvanak vůbec nevim, kam si mám stoupnout, ještě sem v myčce nikdy nebyla, třeťak ani nevim, jakej program si vybrat na megahustě zahnojený auto. Chtěla bych ho spíš umejt zevnitř, Nána a ostatní hnusní velcí psíci mi ho moc umazali.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
Gerda
neporadím ti, do klasický myčky posílám pézetko. Já to chtěla ošplouchnout u stojanu s tlakovou hadicí u éemfau. Je to levnější a taky si tou hadicí stříkáš kam chceš, třá na blatníky a tak....
Zevnitř auto neuklízím (taky podle toho vypadá).
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
Gerda
do myčky se jezdí úplně normálně a auto se ti nerozpadne.svítí ti tam světýlko a když se objeví STOP, takzastavíš. to je všechno, navíc jedeš po rovině, ne jak u přezouvání na ty vyvýšené nesmysly.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:24
- Nahlásit
makrel
ne jak u přezouvání na ty vyvýšené nesmysly.
na to mi vyjíždí servisák, já bych tam asi nevyjela ))) Ale zřejmě řeknu tomu pánovi, co pomáhá u pumpy debilním lidem, aby mi vjel i do myčky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 00:37
- Nahlásit
Gerda
Chtěla bych ho spíš umejt zevnitř,
tak to musis nechat otevreny okynka az tam vjedes
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:19
- Nahlásit
Gerda
tsss, to víš, že vyjela.se snaž, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:47 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
sem se taky dneska chtěla přidat že sem radostná, ale kazíte mi náladu debatou o mytí aut. Jsem se o totéž taky v pondělí pokusila, dojela k myčce, našla zrakem konec fronty, otočila se a okamžitě odjela. Konec mytí. Byl to už pokus číslo 2, totéž minulej tejden. Auto je zahnojený, navíc teď ještě čerstvě zlitý od benzínu - v neděli jsem byla na úžasný benzínce kde benál z pistole jaksi samovolně vytejkal.
Gerda
myčku zvládam i já, pán kterýmu u vjezdu odevzáš prachy za tebou vybranej program (máš moooře času si to ve frontě proštudovat ) ti řekne - počkejte, teď popojeďtě a vypněte motor, nedávejte ručku. Sedíš, čekáš a koukáš kudy ti do knedlíčka poteče. Až se rozsvítí zelená, můžeš odjet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 12:49
- Nahlásit
bonc
u nás není žádný pán, zajedeš tam a nesmíš tam zůstat. jdeš ven a až je to umyté tak zas nastoupíš.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:09
- Nahlásit
makrel
aha znam jenom tu naší jednu myčku sem netušila že nejsou přes kopírák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
vy ste velmi vtipná, že? ))
makrel
tsss, to víš, že vyjela.se snaž, ne?
nebudu se snažit, tam je děsně mrňavá garáž, servisák tam má tatínka, staršího pána, nerada bych z něj udělala mrtvolu, jen ať si tam vjede tak, jak potřebuje.
bonc
možná kdyby mě takhle navigoval...zkusim to někdy večer, až tam nebudou lidijové...jako knedlik by mytí a vosking opravdu snesl, je chudinka velmi ošklivý.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 16:12
- Nahlásit
bonc
Byl to už pokus číslo 2
já pokus číslo 3.
Počkám až začne lejt, to tam nikdo nebude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Gerda
jen ať si tam vjede tak, jak potřebuje.
eště furt mluvíš vo myčce nebo se debata uš posunula jiným směrem???
|