| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:13
- Nahlásit
gabifi
už kvetou podběly a sedmikrásky
a už vylez česnek medvědí taxem si ho najebala úpa fšude bo ho mylákuju.-)))) tim pádem moje dvě kila shozený sou asi víte gde...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
tim pádem moje dvě kila shozený sou asi víte gde...
sem na diety dočista rezignovala
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
jablunka
gabifi
jak můžeš na něco takovýho zapomenout?!?
taky nechápu.
Dostěhovala jsem se ve 3.00 24.12... Protože vytopeno bylo asi na 8°, priorita bylo najít v nějaký krabici litrovku Tequily, vyrobit pelech ze všech peřin u kamen a obložit se psama.
Tequilu jsem si pak lila do čaje a kafe k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři a druhé večeři, až do poslední kapky...
Červený bych v tý době leda tak zneuctila svařením, tak jsem ho odložila na polici a zapoměla na něj... Až to šardonééé mi vrátilo paměť .
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 15:35
- Nahlásit
máš recht, tekila a kabernet saviňooon moc dohromady nejdou. Je si je třeba vychutnat s přestáfkou
Právě dopíjím růžovej francouzskej Cinsault koupený v akci. Mňam.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 10:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Včera okolo 23.00 jsem si uvědomila, že dneska přivezou jídlo pro psy a já u sebe nemám hotovost. Bankomat je vzdálenej asi 30 minut svižné chůze, z toho asi kilák po neosvětlené stezce, kde skoro nikdo nechodí. Protože nejsem ranní ptáče, rozhodla jsem se dojít pro prachy jěště v noci.
Nejsem až tak bojavá, ale přeci jenom courat se s prachama v noci po neosvětlených, opuštěných cestách, není moc rozumný. S výčitkama svědomí jsem probudila Hipíka, kterej je velkej, černej s hlubokým hlasem, ale taky už má hodně křížků... Řekla jsem mu: "Babuší, potřebuju psa obranáře, půjdeš se mnou pro prachy?" Nejdřív na mě mžoural, co jako blbnu, že už spí, ale pak mě oblíz a řek, že tada jde. Nasadila jsem čelovku a vyrazili jsme.
Všechno proběhlo v pohodě. Velkou radost jsem měla i z Hipíka, kterej se natřásal jako jura a celou cestu bez problémů poklusával , přeci jen, bude mu těch 17...
Akčnější obranář by byla Žofinka, jenže ta má 6 kg a vysokej hlásek. ...I když..., kdyby šla na loupežníka taktikou, jako když se hádali s Hipíkem - tj. popadnout za ocas a odtáhnout oběť v dál, by asi bylo hodně účinný. Jenže to by mi pak mohli přišít nepřiměřenou obranu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 11:27
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka+
+
Protože nejsem ranní ptáče, rozhodla jsem se dojít pro prachy jěště v noci.
ne ty nejsi ranní ptáče, TY SEŠ MA-GOOOOOOOOOOOOOOR!!! ty vado! takovádle bojofka!!
elkou radost jsem měla i z Hipíka, kterej se natřásal jako jura a celou cestu bez problémů poklusáva
von je pipináááááááááááá šikovnááá
- tj. popadnout za ocas a odtáhnout oběť v dál
a ty si blbáááááá
A JÁ SEM TAKY RADOSTNÁ!!!!!
Skrzevá ten dárek, kterej budu mít díky Tobě a Gerdě
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:22
- Nahlásit
Můj pubertální pejsánek přišel, i když měl u nosu háravku. )) mám z něj radost...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:23
- Nahlásit
smím být v práci, i když mám už tři hodiny po pracovní době.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:00
- Nahlásit
helps
Můj pubertální pejsánek přišel, i když měl u nosu háravku. )) mám z něj radost..
Jen počkej až začnem hárat a prudit na tréninku
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:47
- Nahlásit
Dines
Pfááá.. můj pejsánek je velmi ovladatelný
Ale bohužel další trénink je v nedohlednu ((((
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:21
- Nahlásit
dneska jsem si koupila v Baumaxu muškát s růžovobílejma kytkama a moc mu to u nás na terásce sluší
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:03
- Nahlásit
dneska jsme byli poprvé na cvičáku a nejen že sme váleli a Gríňa měl jako jediný velmi radostné přivolání, ale krom toho můj muš konečně uznal, že Gríňa je poslušný a úžasný a dokonce i řek že by měl cvičit se mnou, abych ho mohla všecko naučit a aby ho gríňa taky hefky poslouchal jako poslouchá mě
|
helps
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:41
- Nahlásit
Gratulujem, jste šikulky ))
Na druhou stranu můj pes je podle všeho na cvičáku taky třída, pořád nás nutějí ať jdem složit nějakou zkoušku, ale ve skutečnosti (v reálném životě mimo cvičák) to zas tak super není
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:10
- Nahlásit
Grin
poprvé na cvičáku
a kdes byla,na tom hafbu?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Dub 2011 06:06
- Nahlásit
Já su tak ščastnéééééé Oni přidali ešče jeden koncík ... a lístky huš jsem stihla vobjednat ... achich ochich, uvidím Eníčka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 07:55
- Nahlásit
Tinta76
pani, kdo je Enicek?
Jinak vam tu radost ze srdce preju
ja byla s holkama o vikendu tady http://youtu.be/YSCdhNw6HKI
zni to radostne, ze jo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
v sobotu jdu na fotografický kurz pro začátečníky. Moc se těším
tý jo, podívám se ven a leje jako z konve! Tahle věta ale patří spíš vedle k nas*anejm
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:31
- Nahlásit
leyenda
paní, Eníček je ten pán s tou hůlčičkou http://www.youtube.com/watch?v=ZNGe7iK1O-4
na to vaše videjo se juknu domki, bo tu v práci nemám zvuk
gabifi
fotografický kurz pro začátečníky
to zní výborně jsem si vybavila fotografický kroužek na základce, úplně cejtim vývojku a ustalovač, ale to vás na tom kurzu asi nečeká, což?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:31
- Nahlásit
fšichni radostní kolemjdoucí
některým z vás jsem už říkala že se po našem sídlišti rozneslo že můj pes je křížen s vlkem a tudíš se nám většina lidí obloukem vyhýbá. Nuže fčera jsem byla na poli a psi (ten údajněvlk a blechopes) aportili velmi nadšeně každý svůj míček.
Náhle slyším Zvuk. Přijíždí k nám asi dvouletý chlapeček na umělohmotné motorce. Zaparkoval těsně u mně, a koukal na psy. Načeš moje blechočuba mu hned k nohám dala míček (je naučená od dětí co máme v rodině, že házej rády a ochotně). Maminka dítěte někde vzadu volala: Nech ty pejskyyyy, ale dítě nedbalo, slezlo z motorky a hodilo blechočubě míč. Ta nadšená samozřejmě, Gríňa (mimochodem na vejšku už větší než chlapeček) tam ocmrdával kolem s tenisákem, tak jsem mu ho házela, čuba nosila chlapečkovi. Mezitím doběhla maminka, a užasla že můj skorovlk chlapečka ještě nesežral. A pak tam se mnou byli asi 20 minut, házeli psům (pak už oběma) míček, chlapeček úplně f tranzu a hrozně se smál (protože čuba je do míčku debyl a opčas u toho aportu fakt zakopne a přerazí se atp).
No takhle jsme tam nějakou dobu byli a najednou po tom poli začali chodit lidi, prostě se ta bublina co jsme kolem sebe na sídláku měli úplně zmenšila najednou
a nejepší je, že Grin ani jednou za celou dobu neštěknul.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:10
- Nahlásit
Tinta76
úplně cejtim vývojku a ustalovač
připomnělas mi starý časy, kdy jsme si všechno museli dělat sami, i ty fotky.
Pach fotokomory si vybavuju velmi dobře
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
gabifi
to tea byly časy! hned bych to vrátila
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Grin
Tak to je fajn taky jsem ráda, když potkáme nějaký fajn lidičky, kteří nic nehrotí. Ajsí je naštěstí jako každá šeltice vod pohledu miláček a ještě poslední dobou poslušnej, tak má už svoje fanoušky, kteří ho vždycky rádi vidí a opěvujou jeho krásu a dokonalost Jeden takovej pán mě vždycky rozesměje, protože chodí s takovým vopelýchaným uřvaným jorkšírem a ten pán pokaždý z Ajana úplně učúrává blahem
Ale jinak teda lidi jsou úplně pitomí z tý televize. Minulej tejden jsem šla se psem okolo rybníka a seděli tam nějaký dvě babči. Ajsí byl zvědavej a tak k nim s vrtícím ocasem přiběhl, jen se šel podívat, kdo tam je a najednou řev na celý kolo, ta jedna úplněj záchvat, já sem už myslela, že ženská je nějaká autistka nebo jinak postižená a pak z ní vypadlo, že se psů bojí a že to vděla v televizi jak zas nějakej pes někoho napadl a takový.... Tak sem se jí teda omluvila, i když pes se jí ani nedotkl, ale takový divadlo. To je fakt na hlavu
K tématu - mám radost, že jsem včera nesbírala ze psa ani jedno klíště a dneska zase šikulka přiběhl i od háravky - sice teda přiběhl jako obvykle ryclostí blesku, ale hračku si nevzal. Chudák se mu úplně klepala čelist
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
helps no jo... někerý lidi sou fakt padlí na hlavu... vo víkendu se stalo kámošce, že měla z vodítka svoji maďaru, na vodítku byli Grin (protože štěká) a její beauceron (protože fakt kouše). Maďara je miláček, nikdy neštěká, fšecky milánkuje, ale až po dovolení paničkou (což je unikum, to jsem nikdy neviděla psa takhle vycepovanýho - čuba se zastaví na 2m od lidí, celá se vlní a kouká na paničku jestli teda jako může nebo nemůže se jít pomazlit s kolemjdoucíma, panička vydá povel buď k noze a pes jde, nebo běž se mazlit a pes jde )
no a šli nějaký dva lidi, a čuba k nim, asi 2m před nima se zastavila jako vždycky a vrtěla se celá jak zběsilá. Koukala, jestli se teda smí nebo nesmí přivítat.
Načež ta ženská se úplně schovala za toho chlapa, a chlap začal řvát, že pes má bejt na vodítku a s košíkem a že na kámošku zavolá policajty.
Tak to už byl fakt vrchol.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
Grin
Nj... to je prostě na hlavu. Oni hlavně teda jak viděj velkýho psa, tak záchvat. Ale u šeltce mě to překvapilo moc, když tak ženská měla záchvat.
A prosimtě co máš za plemeno, že mu říkají vlk?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:49
- Nahlásit
helps prosimtě bílýho švýcarskýho ovčáka...
ale jako vlk vůbec nevypadá, to tady prostě někdo roznes, no to nepochopíš.. navíc je to te´d čerstvě pětiměsíční štěně
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:54
- Nahlásit
Moje stará a nemocná Bekynečka včera na poli "běhala" a lovila a sledovala stopičky a vyhrabávala myšičky. A byla u toho moc šťastná. Říkám si, že to jaro jí asi udělá dobře.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:23
- Nahlásit
Grin
ježiš to teda jsou vážně na hlavu... tady je pejskařů dost a ani jeden vychovanej pes, takže se tu nikdo přímo na sídlišti neohání po druhých... ale třeba u nás v paneláku mají jednoho šíleně nesnášenlivýho dobrmana, pokaždý co jen vidí psa (což na sídlišt je as vidí často), tak okamžtě napruženej a řve. Pak další nějakej kříženec asi s pitem a malinou - taky nedokáže ani kolem psa projít... A kupodivu asi nikdo neremcá proti nim
Jináč švýcaráci jsou skoro jak šeltičky v bílým kožichu s ksichtem ovčáka ne? Taky jsou děsně citlivý a občas uštěkaný?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
helps Yo, přesně ste to vystihla pani, cíťové, štěkny a ještě taky trochu bojavkové apsolutně neagresívní a k tomu strašný bolestíni.
Já zase dycky soptim, když ke mně z ničeho nic přiběhne nějakej smeták nebo něco velikostně pod kolena, pán v nedohlednu, že, a jde mi to obtěžovat čubu (krysaříka). Grin je na vodítku a může mi utrhnout ruku, jak se chce přivítat, ale čuba s těma psama většinou nechce nic mít, ona je taková svá. A páníček se teda jako po deseti minutách (kdy já krotim čubu aby se neoháněla, a Grin se mnou cloumá na vodítku) doloudá ke mně, píská na psa ať teda de s nim, pes prt, až po dalších 10 minutách výhrůžek teda pes de.
Jako tak tohle kdybych já udělala s Grinem, tak už na mě volaj policajty a buhví co si nevyslechnu za přednášky. Přitom já kdyš mám psy navolno, tak na mně půl sídliště bezdůvodně ječí už z dálky (a to mám přivolání u obou super, Grina odvolám i od psů, jediný je ta jeho lekavost, jako že se člověka lekne a seřve ho- proto ho tak často z vodítka nepouštim). Tohle mě pěkně krká teda.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
Grin
No jo, tě chápu.... tady mají třeba lidi jorkšíra (nějakej velkej ale je), kterej řve a běží za každým kdo projde, i za cyklistama- Občas vypadá i dost přesvědčvě, že by i kousl... A jak říkáš, bejt to větší pes, tak by se z toho ostatní zřejmě pos.ali, ale protože jde o jorka, tak docela nikdo neřeší - teda především majitel ne.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:29
- Nahlásit
helps
především majitel ne
dřív mě štvalo že to neřeší hlavně ten majitel ale teď už jsem nakrklá i na ty lidi, že těmhle majitelům nic neřeknou.. páč já nemůžu pomalu vylést z baráku aby se do mně lidi nepouštěli
|