Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všecky radostné kolemjdoucí :)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:14
- Nahlásit

Grin

to fakt nechápu. přece jen BŠO nejou žádný zabijáci. Ale zase ty velkosídlišníkynologové vědí houby, takže.... těžko se s někým dohadovat. Taky by mi to dost štvalo, to je jasný. Stejně tak jako mi dělá radost, když mi pesana někdo chválí, tak by mě štvalo (slušně řečeno), kdyby mě někdo furt buzeroval.. ale právě lidem to nevysvětlíš.

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:17
- Nahlásit

helps
Ale zase ty velkosídlišníkynologové vědí houby,
No právě, velkosídlištníkynologové to neznaj a tak se radši bojej. Tady chodí jeden naprosto pohodovej bíglolabrador a už se stalo, že nějaká matka malýho dítěte hystericky ječela, ať si toho rotvajlera daj na vodítko, aby jí nezakousl dítě.... někdy je fakt marný někomu něco vysvětlovat.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:02
- Nahlásit

Venta
Všude je marný někomu něco vysvětlovat. Za tu dobu co mám Grina jsem byla jednou příjemně překvapená a asi 10 000 nasraná--- a to už si docela už dávám bacha protože vzhledem k tomu že se mi 2x (opravdu jen dvakrát - vlastně jednou, podruhý se to stalo mýmu přítelovi na procházce) stalo že se někoho lek a štěkal na něj, tak ho mám furt na vodítku nebo na stopovačce a pouštim ho jenom ke psům (protože pak si většinou lidí nevšímá) a nebo na louce kde nikdo nikde neni...
a i když ho mám na śtopovačce a poslouchá dobře, tak stejně mě jebou a nebo (to teda je teď novinka když se rozneslo že mám vlka) se mi úplně vyhejbaj... jedna pani s krysařičkou se se mnou dřív radostně bavila a teď vždycky když mě venku vidí tak se otočí a jde domu. Jsem z toho fakt otrávená a smutná.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 17:04
- Nahlásit

Grin

simtě, vůbec se nenech nas.at. Můj pes už měl tolik jmen... Goro, Hačiko(to teda nevim, když to nebyl bílej pes) kříženec haskyho, bílej vlk, lední medvěd, saňovej pes(patrně kříženec psa a sáněk)sobí pes, jelení pes, bílej tesák..... a hlavně je to zabiják, vraždí děti a malý a i velký pejsky a zásadně útočí hlavně v noci, protože mi prej dycky uteče a pak chodí po sídlišti a vyje na měsíc, dyž je to ten vlk... lidi mají prostě fantazii, no...

tůdle se ňáká bába strachovala o svou tučnou řiť, tak jsem jí řekla, že žere jen libový maso.... a byl klid...

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:34
- Nahlásit

Pumpa
pani zvedla ste mi náladu

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:58
- Nahlásit

Pumpa
dobrý, já zas řekla jedný hysterický bábě co řvala ať si držím svýho desetikilovýho psa aby ji náhodou nesežral, ať se nebojí, že můj pes nesmí žrát svinstvo....

helps
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

vlk

ale já bych na to asi neměla, tohle říct. Já sem dycky hroznej slušňák.

Pumpa

dobře ty

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:07
- Nahlásit

helps
.... ale já jsem jí to řekla slušně.... vážená dámo, neobávejte se , můj pes má zakazaný žrát svinstvo....aby se mu něco nestalo.....hihi čuměla jak žid do kostela ...

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:13
- Nahlásit

vlk
já jsem jako helps, vždycky jsem slušná, ale muš naopak dycky všecky taky setřel .-) já jsem měkká

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:18
- Nahlásit

Grin
vždycky jsem slušná,
to je chyba.... voni to vycítěj a o to víc sou fšici na člověka slušnýho hubatý a sprostý.... zkus se jednou zdravě nasrat....

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

vlk
voni to vycítěj
tak možná proto mám u nás na sídlišti tolik problémů

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:51
- Nahlásit

vlk

jojo, "Diego pust to, bůch ví kde se to válelo" ))

Grin

patrně se toho ještě dost dozvíš, než si okolí zvykne jen si myslet a nekomentovat. Ale taky jsou příjemné ty reakce "normálních" lidí, těch obdivovatelů. Bílej pes nějak víc učaruje

jinak lidi sou hovada, túdle se ňáká bába snažila Clarka majznout taškou, škoda, že ji nekousl!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

vlk

čuměla jak žid do kostela

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:03
- Nahlásit

Grin
já jsem jako helps, vždycky jsem slušná, ale muš naopak dycky všecky taky setřel .-) já jsem měkká

nemyslím, že jsem měkká, ale kašlu na to, abych si kazila náladu nějakejma blbama... většinou... až na výjimky...

Kdysi jsme míjely s malou Toničkou v parku nějaký baby sedící na lavičce. Tonička si jich vůbec nevšímala.
Jedna babizna se ušklíbla a řekla druhé tak, abych to slyšela: "Co ty lidi na těch psech maj? No podívej na tuhle šeredu"... a zachichotala se...
To neměla dělat. Vytočila jsem se okamžitě do běla a měla jsem chuť báby princmetálový naházet do přilehlého rybníčku. Ale ovládla jsem se a klidně, nahlas a zřetelně artikulujíc, jsem jim sdělila, že Tonička je sice stará, stejně jako ony, jenže na rozdíl od nich není ošklivá, zlá a hloupá, ale krásná, chytrá a hodná.
Účel to splnilo, bábám jsem smázla ten hnusnej zlej úsměv ze rtů, už ani necekly, jen lapaly po dechu...

Jen podotek - není to o neúctě ke stáří - při troše štěstí všichni zestárnem... Prostě platí, že "z mladých telátek vyrostou starý krávy"...

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:11 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Nemám ráda, když se o člověku někdo baví tak, aby to slyšel, ale do očí mu to neřeknou... jednou jsem jela v autobuse asi 10 minut skřípaje zuby, měla jsem tenkrát jen krysařičku. Babka vykládala druhý, co lidi na těch psech maj, a že lidi s vysokou školou po nich sbíraj hovna, že sou úplně blbý, že pes patří do kotce na zahradu, ale to musí bejt pořádnej pes, ne taková blecha jako maj ty pražský paničky... a já seděla vedle ní Pěnila jsem a než jsem vystoupila, tak ještě zahlásila, že nejhorší je, že si ty ženský ty psy vydržujou místo dětí- tak jsem jí se vší slušností řekla: "Pani, vy ste fakt kráva," a vystoupila jsem.
edit: nevím jestli to bylo z popisu jasné, ale tu krysařičku jsem měla samozřejmě s sebou , na klíně

Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:16
- Nahlásit

A teď co mě dneska udělalo radost ...

Mám spoustu práce, takže trochu stres, ale zas prachy na cestě... Dneska okolo 17.30 jsem chtěla dát psům večeři a zjistila jsem, že Rozinka nikde není. Prolezla jsem všechny postele (bývá zahrabaná pod peřinou), na zahradě taky nebyla - vrata byly zavřený.

Vyrazila jsem s mobilem, dobrůtkama, (a po předchozí zkušenosti s nálezcem Hipíka i s krabkou cigár), obíhala jsem všechna známá místa a hulákala jak na lesy...
Závislák Róza, kterou mám skoro pořád za zadkem nikde, to už jsem začala mít opravdu strach.
Napadlo mě zavolat jednomu malýmu klukovi (cca 11), který jěště s kamarády se souhlasem rodičů brigádničí občas u mě na zahradě. Okamžitě zmobilizoval ostatní děcka. Za 5 minut přišla sms, že Rozina je nalezena a nesou mi jí. Jěště mi děcka pomohla najít místo u plotu, kde se ta obluda puntíkatá podhrabala , nanosila jsem tam těžký kameny. Káča jedna pitomá... Ufff

Zítra zase děti příjdou na brigádu - nachystám nějaký dorty...

Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Grin

jo, je to hnusný a smutný, jak si některý nešťastný lidi vylejvaj vztek na těch, o kterých si myslej, že jsou "pod nimi" ... psech i lidech...

Zažila jsem v tramvaji invalidní starou paní, která začala blbě šít do mladýho, slepýho kluka. Nechtěně do ní vrazil.
Omluvil se jí. Přesto furt mlela a mlela a mlela o tom, jak je bezohlednej a že ona je stará a invalidní. Když to trvalo asi pět minut a kluk se nešťastně svíjel pod palbou urážek a výčitek, nedalo mi to a paní jsem uřela...

Z jinýho soudku - Rozinka se chová dneska trochu dost jako magor. Kdyby nebyla vykastrovaná (před 3/4 rokem), touhle dobou by hárala - je možný, aby jěště po takové době v těle probíhaly hormonální změny?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:49
- Nahlásit

Grin
tak to s tím vlkem dobře znám... když jsem začala chodit se svojí švýcarkou ven, tak téměř Každý se ptal, to je bílej vlk, že jo, a když potkáme někoho kdo nás nezná, tak je to pořád to samý, mají z ní od pohledu respekt jakože z vlka

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:51
- Nahlásit

nedalo mi to a paní jsem uřela...
Tos dobře udělala, nesnášim když si někdo dovoluje a nemá na to právo, to baba nepoznala, že je kluk slepej, nebo co?

Eninka
ježíš tak aspoň někdo sem se bála že jenom tady u mě jsou ty lidi tak blbý

Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 21:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Grin
to baba nepoznala, že je kluk slepej, nebo co

Ale poznala... I jí na to upozornili lidi okolo... Prostě měla možnost se vyřádit za všechny sračky, který ji v životě potkaly. Na někom, kdo se nemůže bránit. Asi nejen proto, že je slepej, ale i slušnej. Tak ho prostě válcovala, co to šlo...

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

Grin
ono je to asi tím, že nejsou tak rozšíření, já nepotkávám nikoho s BŠO a žádného jiného vlastně neznám. A je fakt, že NO zná každý a vědí co a jak, ale když švýcaráček zaujme svůj postoj, postaví ušiska a podívá se tak, jak to umějí, tak ti lidi neví, co si mají myslet a čekat, a když sklopí uši, mává ocasem a povolí postoj, tak už nejsou ve střehu, ale předtím ano. Je to sranda pozorovat jejich reakce, a je fakt, že se za touto rasou skoro každý otočí

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 22:01
- Nahlásit

hnus, velebnosti

Eninka
nepotkávám nikoho s BŠO Je fakt, že jen tak na ně nenarazíš, no .. ale celkem mě překvapilo kolik lidí řekne Americko kanadský bílý ovčák, jako že to plemeno se už celkem do povědomí dostalo, ale eště ne jako BŠO

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 22:11
- Nahlásit

Grin
protože jeho název americko kanadský byl strašně dlouho, mám dokonce dojem, že nějak za Hitlera se to zneuznalo, protože on uznával jen NO a pokud měl NO bíloiu barvu, byl z chovu vyřazen - on u těchto ovčáků vyloučil bílou barvu obecně a proto ten název je tak zakořeněný, BŠO bylo zpět v Evropě uznáno docela nedávno, před pár lety, ani ne deseti...

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 01:55
- Nahlásit

Eninka
jj to vím, ale jako že to plemeno znají docela dost, jenom ne ještě pod bšo.

Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Dneska jsem měla docela úspěšnej, leč úmornej den. V noci jsem dělala a ráno jsem musela jet nutně do Prahy.
Zařídila jsem co bylo třeba, a zmordovaná nedostatkem spánku, vedrem, dusnem a Prahou jsem konečně v 18 sedla na autobus domů.
Cestou jsem klimbala, probrala jsem se, přestoupila tam, kde jsem měla, a zase jsem se odebrala do jiných lovišť... a pak mě probudil autobusák:

"Madam, vstááávat, konečnááá..."
"Co je, cože, koho ééé, jééžiš, promiňte, já usnula... Ale tady já nebydlim, kde to sme!?"
"Kde bysme byli, v Horních Krůtách, na konečný..."
"Ale já nechci bejt v Horních Krůtách, já chci domu!"
"No, tak to ste si měla přesednout na autobus, kterej jede opačným směrem!"
"Kurvadrát!"
"Máte štěstí, že bydlím tam co vy, tak vás vodvezu, jinak tady už nic nejede."
"Jéééééééééééé... kuju moc"

Měla jsem zas kliku klik , celých 15 km jízdy DOMŮŮŮ, jsme nepotkali ani jedno auto, takže kdyby ryby..., tak eště někde šlapu po okresce , ve tmě a s orientačním smyslem na který jsou i Gerda s mamkou krátký

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:25
- Nahlásit

Jsem mooooc radostný kolemjdoucí, za cca. 9 hodin už budu mít mojí holčičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:58
- Nahlásit

Měla jsem zas kliku klik

ŽjOFKA!!! to teda bezpochyby! fuj, děsná představa. Tyjo pak že nejsou už skorem vůbec hodný lidi, jak řikám já.

Monty
za cca. 9 hodin

7,5

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:09
- Nahlásit

PetraK
to jsem ještě nevěděla, jestli budu moc odejít z práce, takže o půl hoďky dříve
už jen 5

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

Pani, laskavě si zmiňujte někoho, kdo nemá orientační smysl, joooo????? ))))) Jinak ale vaše kliky, a že je sleduju, jsou takové dost zásadní a máte je, to se musí nechat, ste dost zaklikovaná. Včéra večer bych vám rozhodně šlapec okreskový nepřála, bylo fest hnusně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:57
- Nahlásit

Monty
už jen 5
4!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání