Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / vaše nej plemeno
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 18:18
- Nahlásit

Eimy
Tak to ti vydrželo pěkně dlouho!! To jsem ráda a už se neobávám, že tě to přejde

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 19:02
- Nahlásit

LUCKA
No mamka doufala, že v 15 už psa chtít nebudu, když mi slibila v mých 12, že až mi bude 15, tak možná toho psa teda jooo.
Nakonec si nadává, že jsme si nepořídili hafíka už dřív.
S druhým je neoblomná taky, ale třeba se to taky "vstřebá".

Lenka + T.
# Zasláno: 31 Srp 2005 19:38
- Nahlásit

Můj kavalír http://antony.wz.cz
A cvičíme skoro všechno kromě obran

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 21:13
- Nahlásit

Eimy
když jsme si jeli pro Borga, mamka nadávala a byla proti, teďka by bez něho nebyla. Když jsme si jeli pro Enny (ta první malinoiska),mamka nadávala. Pak jsem En musela dát pryč (byla nemocná), mamka zase nadávala, ale proto že už nebude mít svou Ennynku. Teďka mamina je zamilovaná do Kellinky a vyhrožuje mě, že Kell nesmím nikomu dát ani prodat (i kdyby byla nemocná). Když jsem týden na táboře s bafákama, mamka každej den volá, ale neptá se, jak se mám já,ale co Borg a Kellinka...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 21:33
- Nahlásit

LUCKA
No u nás to bylo něco takovýho s bráchou, ten nadával, že žádnýho "čokla" doma nechce a nakonec se cítí ukřivděnej, když ho Eimy ráno nepřijde "pozdravit"
No třeba časem ten druhej hafik bude moct přibýt. Uvidíme

Anonymní
# Zasláno: 1 Zář 2005 10:07
- Nahlásit

Lumik,

no snad to nebude tak horký, jsou to dost profláklý věci, ale např. ten článek jak jsi mohl, jsem četla už snad 20x a pokaždý na konci bulim, jo jo, cíťa...
Kalliope

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 12:11
- Nahlásit

Eimy
To se fakt poddá. Je to tak všude, nejdřív ten největší odpor, pak si psa zamilují a už bez něj nemůžou být

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 12:25
- Nahlásit

My mame take stranky
www.sweb.cz/sheltie/zany
Mrknete se.

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 12:27
- Nahlásit

Tak chyba,je to takhle:

http://www.sweb.cz/sheltie.zany

Anonymní
# Zasláno: 1 Zář 2005 12:59
- Nahlásit

Lumik
taky mně to "jak jsi mohl" totálně dostalo.
Jinak teda musim říct že Mayllinka je nádherná, fakt krásná.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:00
- Nahlásit

to poslední to je ode mně

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:14
- Nahlásit

Zany
ty máš šeltičku z Ďáblovy studánky? Tak to ti schvaluji já sice šestičky nemám, ale moje kámošky mají a také od paní Svobodové. jedna kámoška má Extra Endy z ´Dáblovy studánky ( www.sweb.cz/energy-spirit ) a ta druhá Jazz Night z Ďáblovy studánky ( www.sweb.cz/soloriens )

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:15
- Nahlásit

Zany
a ještě jedna věc! paní Svobodová je velice sympatická dáma...byla jsem u ní na návštěvě (s těma holkama) a je to fakt bomba. jeden den u ní a já jsem neměla slov...všude samé šeltičky,šeltičky a šeltičky

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:32
- Nahlásit

Lucka: Obe slecny znam,v cervenci jsme meli u pani Svobodove sraz dabliku,myslim,ze tam take obe byly a bylo to super

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 14:12
- Nahlásit

Zany
tak to věřím, že to bylo fajn. Ona je paní Svobodová fajn ženská, i obě "moje" holky tak ať se s bafákem daří! jak jsem si všimla na stránkách, tak to je taky pěkný pracovní ďáblík. a to je moc fajn, že se věnuje někdo výcviku i se šeltičkama

Zany
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 14:21
- Nahlásit

Diky,

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 21:22
- Nahlásit

Pro mě nejlepší psi jsou cane corso a potom knírači
[url=]http://www.altar.webzdarma.cz[/url]

Anonymní
# Zasláno: 2 Zář 2005 16:54
- Nahlásit

Já nejradši České strakaté psy. Jsou to skvělí miláčci

Lucinka
# Zasláno: 9 Zář 2005 21:48
- Nahlásit

Já měla hodně plemen a nejvíc se mi zalíbila Border kolie. Proč? tak například svou inteligencí, sedni se naučila hned 1.týden, co jsem ji měla...Po měsíci v pohodě zvládala odložení před obchodem bez uvázání... Dále svou věrnou povahou a rychlostí, obratností

Ketynka
# Zasláno: 22 Zář 2005 06:39
- Nahlásit

ahoj lidi hledám maleho pejska ktery nemuže vyrust hodně vysoko .jestli si tu to spravu budete čist tak jrstli by pro mě nekdo nemel maleho nemeckeho pinče prosim moc moc za vihodnou cenu prosim prosim!!!!!!dekuju a až mi budete neco poslat tak na::::: b.novotna@atlas.cz dekuji

Tasy1
# Zasláno: 22 Zář 2005 07:58
- Nahlásit

Moje oblíbená plemena...www.zgipova.com

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 08:06
- Nahlásit

jaktože nikdo kromě Lucky nezmínil labradora??
Pro mě jsou samozřejmě nej- .... právě oni!
Ale jinak se mi líbí, co jsem jednou četla někde od nějaké paní rozhodčí, že výborný je každý pes, který (byla řeč o goldenech)v kruhu ukazuje tu svou zlatou povahu a tmavým okem visí na svém pánovi

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání