| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:18
- Nahlásit
které psy máte nejradši, považujete je za nejchytřejší , nejhezčí ,nejlepší... a proč?
|
Brini
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:24
- Nahlásit
Toho co mám doma - Německého ovčáka - a proč ?? No protože je můj !!!!!!!
|
haha
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:31
- Nahlásit
nejhezčí pes je u mě bígl a německej ovčák, jsou takoví obyčejní není na nich nic zbytečnýho a přitom jsou krásní, pak taky labrador ten už se mi tak nelíbí vzhledově ale poznala jsem pár opravdu inteligentních ,jen promluvit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:39
- Nahlásit
Anonymní
Voříšci Protože v jednoduchosti je síla
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 18:22 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
beauceron je nej , pak taky belgičtí ovčáci, holandští, dobrmani, rotvíci, velký knírač...
|
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 18:43
- Nahlásit
Já miluju japonské špice od největšího až po nejmenšího. A samozřejmě taky kavkazany......To jsou moji VyVolení
|
Náhoda
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 18:57
- Nahlásit
Moje nej plemeno??
Jednoznačně knírač, líbí se mi jejich povaha. . .
Jinak si myslím, že každý pes má své nej, nej, nej.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:05
- Nahlásit
No nej je to co mám doma, a to je jezevčík
|
vlk
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:19
- Nahlásit
Mě okouzlila šiba a to jak vzhledem, tak i svojí velmi svéráznou ale přesto milou povahou.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:23
- Nahlásit
Me tez okouzlila shiba. Hlavne svou nezavislosti, ale pritom je to oddany a milujici spolecnik ktery dokaze vymyslet ruzne blbinky
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:31
- Nahlásit
Pro mě je po mnoha zkušenostech jednička jednoznačně shiba a hned za ní akita a velký japonský pes. Hlavně pro povahu, ale samozřejmě se mi taky moc líbí
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:55
- Nahlásit
NEJLEPŠÍ JE BULLMASTIFF
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:04
- Nahlásit
Nej je německý ovčák už kvuli vzhledu a i jvuli povaze. Fakt jsou super.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:05
- Nahlásit
zapoměla jsem se přohlásit....
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:07
- Nahlásit
Pupy
Vidíš, mě se NO líbí vzhledem, ale právě kvůli povaze už bych ho nechtěla Holt co člověk, to názor. A proto je těch plemen tolik
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:28
- Nahlásit
shiba
Jo to je pravda někomu se líbí čivava a někomu vlkodav. Každý má jiný názor. Měse ovčák líbí kvuli tomu jak sem psala a i proto že mi opřipimíná vlka.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:30
- Nahlásit
Když už teda NO, tak jedině černej nebo vlkošedej a to co nejtmavší. Ti žlutí výstavní hrbáčci ne-e
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:30
- Nahlásit
Abych věc uvedla na pravou míru-nej nej pes je přece jednoznačně boxer! A proč? Nebudu tu jmenovat všech tisíc důvodů,ale hlavně : je super k dětem,grimasou vyjádří vše,postava alteta,krátká stst,vynikající povaha,mazel a přesto hlídač,dobrý při výcviku,oddaný rodině......... A že trošku slintá,prdí a chrápe? No,ale to většina chlapů taky ne?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:34
- Nahlásit
White volf¨
Jo to souhlasim.1. fena byla upně celá čeaná jen trochu packy hnědé. Pak jsme si pořídlili 2.(ta 1 umřela) A byla také černá ale docela se vybarvila, tak není tolik. Ale vlastně na barvě ani tolik nazáleží jako na povaze.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:34
- Nahlásit
ola
|
Malina
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:37
- Nahlásit
Můj největší mazlík je náš čau čau, vzhled plyšového medvídka a hlavně je to pes jednoho pána - MĚ !!!!!
|
sibiska
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:48
- Nahlásit
Jednoznačně NO, jsou dokonalý. Pak se mi líbí taky ČSV a BOM...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:52 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Velký černý knírač
(A jinak také nedám dopustit na nehrbaté NO a jim podobné )
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 21:12
- Nahlásit
NO, BOM, DOB a VK z pracovnich linii.
|
Baffy
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 21:52
- Nahlásit
Já mám nejradši našeho šarpeje protože je krásně zmuchlanej, mazlivej a je to milášek.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 22:41
- Nahlásit
Z těch co nemohu mít -BOT nejlépe v barvě gris
Anglický setr
Z těch co jednoho už mám a druhého budu mít velmi brzy
sheltie
čchp labutěnka
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 23:49
- Nahlásit
Nejlepší je každý pes, který umí hodit na svého páníčka zamilovaný kukuč a v mezích s ním manipulovat. Mám ve své smečce tolik psů, že nejsem schopen říci, který je nejlepší. Každý z nich má svou osobitost a je něčím výjimečný. Ať už je to šiba nebo asiat, prostě jsou naši. Právě proto, že dělají to, co od nich chceme a ještě spoustu vtipných vylomenin navíc, je milujeme.
Sice mám ze všech "psů" nejraději vlky, přesto pořád hledám kopii fenky, o které jsme říkali, že je to čistokrevná motorová myš. Byla to křižovatka dlouhosrstého jezevčíka, krysaříka a bůh ví čeho ještě. Dokonale nám strčila do kapsy každého psa od ovčáka po dogu, kteří si málem zlomili vaz, když se ji pokoušeli ulovit a ona jim vždy v poslední chvíli proběhla mezi předními a pak jen nějakou škvírou v chroští vítězně vlažným krokem odkráčela lovit někam potkany.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 11:27
- Nahlásit
Jasně Olo nejlepší je boxer, milující a prdlá povaha.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:01
- Nahlásit
Ani nevím, proč to sem píšu, když je to tak jasné. Nej psi jsou zlaté šeltie a zlaté krátkosrsté kolie.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 06:16
- Nahlásit
Já jsem prošla snad všechna plemena co existujou.... Vždycky se mi líbil Doberman, ale byl na mě hodně velký a Rotvík zase hodně robusní....Hledáním v plemenné knize jsem našla pro mě ÚPLNĚ IDEÁLNÍ PLEMENO ----- NĚMECKÝ PINČ!!!! Postavou a povahově je to pes pro mě!!!!
|