| Autor |
Zpráva |
klára
|
# Zasláno: 29 Srp 2005 08:07
- Nahlásit
Moje nej plemeno (bohužel ho asi nikdy mít nebudu) je afgánský chrt a královský pudl proč? Protože z nich elegance a šarm přímo stříká, povahy to jsou ale diametrálně odlišné a to je jiná věc.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 11:31
- Nahlásit
Můj nej pes je pointr. Bohužel můj pragmatický manžel tvrdí, že u nás, v našem horském kraji nemá patřičné využití a tudíž nebude. Dokonce jsem naznačovala něco v tom smyslu,že příští rok na 35. narozeniny by se hodil jako výborný dárek, ale mám smůlu. Takže to je zase moje srdcová záležitost.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:02
- Nahlásit
Evicka
Třeba bude, přece Ti manžel nemůže říct: "Tak teda jo, když si ho tak přeješ", to by nebylo překvapení. Musíš o tom pořád mluvit, jak by se Ti líbil, a že je to Tvoje nej přání. On změkne uvidíš.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:10
- Nahlásit
Nezměkne, v tuhle chvíli totiž doma máme 17 foxlíků, je to sice včetně štěňat, ale je to moc. A pokud další pes, tak zase jedině foxlík. Bohužel, budu si muset zvyknout nebo spíš už jsem si zvykla.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Srp 2005 19:49
- Nahlásit
Tak se taky pridam ...pro mne je nej plemeno Nemecky ovcak ale ted jsem si poridila Jacka Russela a ten nema chybu )
|
JanaK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 14:20
- Nahlásit
Taky přispěchám z troškou do mlýna - pro mě je nemilejší a nekrásnější pes jezevčík. Tato rasa mě provází už od dětství, protože taťka byl lesákem z povolání a na hájenku se hodil asi nejvíc. Dnes už na hájence nebydlím a taťka se na mě dívá tam někde shora a pozoruje jak jeden jezevčík střídá druhého. A určitě má radost. Jsou to malí hajzlíci, ale jinak miláčci nejmilejší.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 07:50
- Nahlásit
Jani, tak kdyby jsi někdy sháněla skutečně špičkovou kvalitu, mám dobré kamarády, kteří chovají hladkosrsté a drsnosrsté v špičkové kvalitě za dobrou cenu. Možná znáš chov. stanici Horalka.
|
JanaK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 08:38
- Nahlásit
Evicka
Evi moc děkuji za typ, teď mám 8 měs. štěndo, ale přemyšlím, že ji za rok pořídím kámošku.
Díky.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:04
- Nahlásit
já se taky přidám...moje neoblíbenější plemeno je chodský pes, a to nejen proto že ho mám doma, ale pro jeho všestranost, výbornou povahu, nekonfliktní vystupování vůči jiným psům, dají se s ním dělat snad všechny psí sporty, což už mnozí prokázali v praxi. Jsou také lehcí, elegantní.....a úžasní psi vhodní i pro začátečníky, k dětem, do rodiny - jsou velmi přizpůsobiví.... prostě kdybych si pořizovala někdy dalšího psa, bude to jen a jen choďák
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:17
- Nahlásit
Ono je strašně těžký říct, jaké je nejoblíbenější plemeno...samozřejmě že pro člověka je nejoblíbenější právě to jeho, a já nejsem výjimka...nej nej pro mě je maliňáček...prostě během týdne, co jsem měla první fenku maliňáčka, tak jsem poznala, že to je právě to "moje". pak následovala druhá fenečka (ta první byla nemocná) a ta druhý fenečka mě v tomto nározu jen utvrzuje a potvrzuje můj názor - "já+malinois". ale také nesmím zapomenout na mého labradora, takty takové zlatíčko
Máte lidičky stránky vašich bafáků? Ráda bych se něco o vašich miláčcích dočetla, popř. koukla i na fotky hm? tak pište!! moje stránka je www.sweb.cz/laretbo (no co,musíme si udělat reklamu :cool
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:27
- Nahlásit
LUCKA
pokud by tě to zajimalo tak http://eimy.unas.cz . Ale oproti tobě je to v podstatě o ničem
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:32
- Nahlásit
Eimy
moje stránky taky nejsou nic extra, ale stačí to, když tam je info...a nezáleží na tom, jestli je pes s PP, nebo jaký má původ! Obdivuji kohokoli, kdo se psem něco dělá...takže klobouk dolů!!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:43
- Nahlásit
tak já se taky pochlubím svým výtvorem:
http://www.mybox.cz/melanie/
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:56
- Nahlásit
LUCKA
Eimy
Krásní pejsci bezva stránečky.
Mel
Supr fotky, hlavně ty s pískomily.
Závidím vám že si umíte udělat stránky. Já o tom nemám ani páru.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:56
- Nahlásit
LUCKA
No jo, jenže on je rozdíl "něco dělat" a dělat to dobře. Myslim, že to, cos ty dokázala do teď já nedokážu dokonce života , takže asi tak to bylo myšlený.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:22
- Nahlásit
Naše www.pospichal.wz.cz ale já už jsem tady profláklá a naši foxlíci taky.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:28
- Nahlásit
Eimy
Heleď, tohle neříkej. Kdo ví,jestli já budu mít možnost v tomhle ještě pokračovat. Třeba je tohle moje "konečná". Co víš? samozřejmě se budu snažit být ještě lepší,ale nezáleží to bohužel na mě, ale na povaze pejska, kterého teďka mám.takže se nejdřív musíme sehrát, říct si, čeho chceme dosáhnout a začít něco dělat!! A ty si taky třeba v budoucnu pořídíš třeba ovčáka a ještě o tobě uslyšíme!!!
Mel
moj pěkný stránky, pěknej bafák, pěkný kometáře, pěkný fotky...super
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:34
- Nahlásit
LUCKA
No, teď se chystám začít něco dělat s tou svojí maou vopicí, i když je už docela pozdě, ale co nadělám Nakonec mi jde teď stejně hlavně o to, aby si zkusila časem vyběhnout tu coursingovou licenci, aby mohla závodit a k tomu mě moc nepotřebuje.
No, ale každopádně dík, asi se konečně pujdu i kouknout na nějakej ten cvičák agi
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:38
- Nahlásit
Eimy
Jo tak teďka mě trošku nedošlo, že ty se s tou tvou malou potvůrkou věnuješ asi něčemu jinýmu než všestrannýmu výcviku. To víš, já teďka všude vidím jen ovčáky a všestranný výcvik ale co, i já čtu výsledky a kometáře z agility, tance se psem,coursingu...takže se o tobě můžu dočíst i v tomto oboru hm?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:41
- Nahlásit
moje nej byl westík - houževnatej pes, s věčně dobrou náladou a šibalským kukučem. Druhé nej je pro mě rotvík - ale to teprve od nového roku, co jsme si ho pořídili. Kdyby mi někdo dřív řekl, že budeme mít rotvíka, klepala bych si na hlavu, no a je to tady. Žádný jiný plemeno už nechci (snad někdy v budoucnu mazlíka, zase westu :biglol .
Jinak kdo by se chtěl mrknout, tak stránky našeho "skoro rotvíka" jsou na:
www.pida.estranky.cz - musím se všem omluvit, ale v této oblasti jsem laik, a tak stránky v porovnání s ostatními moc profeionálně nepůsobí a ještě nejsou hotové......
Kalliope
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:43
- Nahlásit
Mel
máš suprové stránky, to jsem ani nevěděla, žes tam tak rychle přihodila ten coursing....super Jsi šikovná, by ses klidně těmi stránkami mohla živit
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:43
- Nahlásit
Eimy
S tím se netrap, všichni nemůžou bejt dobrý . Hlavní je, že máme svoje psy rádi, staráme se o ně a hledáme jim aktivity. Třeba se někdy potkáme na coursingu osobně - taky plánuju licenci, protože toho mýho blba to úplně dostalo - vyváděl, jak když viděl figuranta. Ruce mám úplně vytahaný a jednou mě málem odtáhnul za střapečkem
Jinak všem děkuju za pochvalu stránek, vaše jsou taky super (vlastně všechny weby o psech jsou super)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:44
- Nahlásit
Ja mam doma dvě Bordo dogy a ty bych nedala za nic na svetě a to tady k tomu mam jestě pet 8tydeních štěnat,tak mam o zabavu postarano.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:45
- Nahlásit
Ja mam doma dvě Bordo dogy a ty bych nedala za nic na svetě a to tady k tomu mam jestě pet 8tydeních štěnat,tak mam o zabavu postarano.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:46
- Nahlásit
Evik
No, ono vytvořit stránky je maličkost, horší je ta příprava grafiky. Teď mám hafo fotek, co chci přihodit, ale nemám moc čas se s tím piplat.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 16:04
- Nahlásit
LUCKA
No, já bych chtěla zkusit časem všestrannej výcvik, ale tady ta obludka na to moc není (i když určitě i mojí vinou), ona radši běhá, hopsá a tak
Mel
No uvidíme, jestli se uvidíme, já doufám, že to psici na dalším treninku už pujde líp. Přece jen minule z toho byla vyvalená a nechápala, proč jí tím igelitem mávám před čenichem, teď už ví, že toho "lumpa" má "chytit" tak snad ...
Na tvoje stránky jsem se koukala a jsou uplně super
http://www.zbojnicek.net/akce/0507_coursing/photos/photo25.jpg
Jinak tady přihazuju fotku té ojí "lítající Veverky" z treninku coursingu, na kterým sme byly... Na stránky to snad časem dostanu taky
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 16:07
- Nahlásit
Eimy
tak to budu držet palečky, pokud tě ta myšlenka o všestranném výcviku za chvíli nepřejde. kdo ví, třeba si jednou budeš brát štěňátko maliňáčka ode mě držím palce!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 16:19
- Nahlásit
LUCKA
No, já tu mylšnku měla už tak v 9ti letech, jenže doma to nepodporovali, takže myslim, že mě ta myšlenka tak honem nepřejde, když mi vydržela už tak dlouho.
|
Lumik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 16:22
- Nahlásit
Já mám nejradši moji Mayllinku, je to maďarský ohař, je to hroznej mazel a přitom prdlouš, rozhodně se s ní nenudím
http://www.vysla.com
|
Lumik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 16:41
- Nahlásit
Kalliope
Tak jsem se koukala na stránky ostatních pejsků, které jste sem napsali a hned první mě totálně rozbrečely, jsem ještě v práci, tak tu na mně bude každý koukat jak na blázna.
Koukla jsem se na tyhle stránky:
www.pida.estranky.cz
a přečetla si článek o desateru psa a to už jsem byla na měkko a když jsem došla k poslednímu desateru, kde se píše, že máš být se svým pejskem i když bude umírat, že mu bude lehčeji, když budeš u něj a ještě ho pohladíš a řekneš mu pár slov než usne, tak to mě dostalo a teď tady brečím. Vůbec nevím, co budu dělat až ta moje bláznivá maďarka umře, vůbec na to nechci myslet.... A pak jsem si ještě na této stránce přečetla "Jak si mohl" a to mě dodělalo, pěkně jsem si pobrečela a uřvaná a nateklá můžu jít domů...
opravdu pěkné stránky
[b][/b]
|