| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:23
- Nahlásit
Hele teď se ke mě dostala informace, že od Nového roku všichni psi v celé ČR povinně s náhubkem a na vodítku. Víte o tom někdo něco nebo je to hoax...?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:25
- Nahlásit
Ale houno, beztak hoax. Tohle by neprošlo.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:26
- Nahlásit
Mucholabka
Že? A prej to bylo i na Nově. Ale mi se to nezdá. Vždyť to už by bylo halo jako sfině...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo na Nově, jo? Uhaháháááá
Jako zkusit to můžou...Dianu s košem stejně nikdo neuvidí
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:28
- Nahlásit
Mucholabka
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:31
- Nahlásit
bullvnouzi
Kto to vymyslel? Tlsty pes?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:31
- Nahlásit
Bela
Nééé, je to upa odjinud.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Víš co by mě zajímalo? Jak vypadáš! Máš nějaké foto?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
Mucholabka
Ty jsi upa blbá, né?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Hej fakt, si tě vůbec neumím představit
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:45
- Nahlásit
Mucholabka
Pojď na chat - tam ti to můžu dát šeptem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 13:50
- Nahlásit
bullvnouzi
Chviličku, na lidé.cz? Jdu tam
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:44
- Nahlásit
Mucholabka
Dianu s košem stejně nikdo neuvidí
Proč ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:58 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Terri
To je specifikum lady Di.
Ona totiž žere pejsky na potkání, tže zásadně bez koše. A navíc koš strááášně miluje, tak jí ho Mucholabka nedává za trest.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:15 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Terri
Proč ne?
Ale houno, vona kecá
Koš jsem jí dávala třikrát v životě, poprvé si urvala paspárek, podruhé se málem uškrtila v autobuse a potřetí si ho sundala asi za 0,1 ms, tak to vzdávám. Ona ho nepotřebuje
Ona prý byla vrácená z té nejdelší a nejnadějnější adopce proto, že se naučila sundávat si koš, ale ona je schopná pro koš zabít sama sebe.
A včera se vyznamenala, bo nezabila Fifinku. Byly obě u pana dochtora, a Diana panu dochtorovi zlomila jehlu, bo sebou mlela a já prostě neudržím dvacetikilového pitbulla v kleštích, asi stárnu
My jich teda k tomu panu dochtorovi natahali víc, v počtu čtyř, na kila asi metrák psů Fifinka má zánět v uchu, Emma s Dianou byly na pychanec a Drak si šel pro Sedalin, aby o Silvestrovi nezbořil barák a zase něco nezničil, aby třeba neskočil z balkónu nebo tak, bo on je toho schopný. Pan dochtor zaboha nemohl pochopit, proč je Drak červený, a chtěl mu to mocí mermo léčit, a přitom je to to nejcennější, co ten pes má
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:39
- Nahlásit
Mucholabka
v počtu čtyř, na kila asi metrák psů
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:52
- Nahlásit
Mucholabka
Pan dochtor zaboha nemohl pochopit, proč je Drak červený, a chtěl mu to mocí mermo léčit, a přitom je to to nejcennější, co ten pes má
Tak to se nám s Aaronem ještě nestalo
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 17:38
- Nahlásit
))))))) tomu nevěřím.
Lidi, kdo má zkušenosti s přepravou francouzkých buldočků ve veřejném dopravním prostředku? Týká se to totiž také náhubků. Existuje vůbec nějaké řešení, jak onáhubkovat fr. buldočka? To mu mám jako strčit hlavu do kýble, či mu pořídit tak velký náhubek, aby se mu tam vešla celá hlava?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 17:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
hele určitě to lze....brabantíci mají do MHD náhubky háčkovaný...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 17:45
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Buď mít hubu prořízklou a každému vynadat, jak si dovoluje mít pindy, když pes nemá čumák, nebo ve schráně s nepropustným dnem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:24
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Kdysi jsem byla svědkem strašné scény v autobuse. Paní vezla fr. buldočku na veterinu, fena byla po operaci, jeli tahat stehy. Bylo šílené vedro,léto, fenka funěla jak lokomotiva a to ji ta paní na zastávku přinesla v náručí. Řidič-debil dělal příšerné scény a odmítal ji vzít. Nakonec ji nevzal. Nepomohlo vůbec nic. Nikdy nevíš kdy na takového blba narazíš, takže asi nezbyde než nějaký náhubek sehnat. Třeba i nechat ušít kožený na míru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:36
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jedině uháčkovat,esi seš zručná..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
Jedině uháčkovat,esi seš zručná..
Coby háčkovala, koupí síťovku. Dělají se ještě vůbec síťovky? Dneska už ženský tahají nákup v igelitkách, ale to by asi nebylo správný řešení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:41
- Nahlásit
Biluška
Dělají se ještě vůbec síťovky
Počki,může mu na čumec teda narazit tu síťku vod pomerančů !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
Počki,může mu na čumec teda narazit tu síťku vod pomerančů !
No to by mohla. Vrazí jí tam celou hlavu, pod krkem to stáhne mašličkou a nikdo nemůže říct ani popel
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 18:56
- Nahlásit
naši čoklové si taky dokážou sundat i kožený i takovej ten nylonovej nebo co to je jak to obejme ten čumák a nemůže ho otevřít... takže se ještě pokusím sehnat kovovej a bude to plná sbírka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 19:08
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Bucka má koupený náhubek, vyráběný na francouzského buldočka. Nemohla jsem nikde sehnat na pitbulla, byly dělané spíš jak na rotvajlery, bo každý myslí, že pitbull má devadesát kilo a hubu jak kýbl. Ale nevím, jak by její koš padl buldočkovi.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:22
- Nahlásit
Mucholabka
Taky jsem ale přemýšlela, proč je Drak červený, no nejspíš, protože je Drak ne?
Add náhubek - no pokud ho nepotřebuje - problém je, kdybys chtěla právě do autobusu či nějaké neošetřitelné náhubkové situace. Jestli totiž neudržíš 20 kg pitbula, těžko bys ji tahala v kennelu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:44
- Nahlásit
Terri
Myslím, že ani ty bys neudržela 20 kg psa tak, aby se ani nehnul není to o síle, ale o takové té kočkovité mrštnosti. Drak je červený proto, že červení jsou jeho rodiče, prarodiče, praprarodiče a červení pitbullové pocházejí původně z Irska, v době bramborového hladomoru je jejich chovatel dovezl do USA, ale jejich chov byl žárlivě střežen, až pak v době novější se připouštěli s dalšími liniemi. Vyznačovali se právě červenou nebo čoko barvou, taky mohli být červeně žíhaní, se světlým jantarovým okem a červeným nosem. Nejedná se o depigmentaci nebo albinismus, ale pigment má prostě červenou barvu. Červená barva je silně dědivá a dominantní, je spousta psů, kteří jsou po někteém z rodičů do červena, ale Drak je unikát v tom, že je z čistě red nose linky, která se moc nevidí a v Evropě už vůbec ne. Nemá žádné barevné předky, jen čoko a červená. Akorát je blbej
Diana ten koš prostě nesnese, to bys musela vidět, jim je jedno, jestli se přizabijou, ale když nechce, tak si můžu trhnout kyčlí, na druhou stranu je u těchhle plemen 99% jistota, že do člověka nepůjdou. Ona se prostě v okamžiku, kdy jí koš nasadím, chytne předníma za koš a klidně by si i stáhla kůži, to je jí fuk, hlavně ať je koš dole. Úžasná fenečka
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 21:51
- Nahlásit
Mucholabka
Myslím, že ani ty bys neudržela 20 kg psa tak, aby se ani nehnul
no však, mají mrštnost a 4 tlapy, jsem si dělala mírně srandu
Drak je červený proto
díky, to jsem nevěděla...zajímavé.
99% jistota, že do člověka nepůjdou
ano, já bohužel nemám dobré zkušenosti pes-pes, kdy majitel nevěděl která bije a co jeho "mazlík co nikdy..." bez koše a bez vodítka, takže jsem už dost opatrná na "bezkošáky" obzvláště typů co chodí do psů...
jim je jedno, jestli se přizabijou, ale když nechce
umím si to představit
|