| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:01
- Nahlásit
abby
nemusis merat. Staci odhadom od oka Ci to ma cm 10 alebo 5 alebo 15
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:04
- Nahlásit
pigie
To jde vidět,že mě neznáš.Já totiž míry vůbec nemám v oku a většinou to řeknu úplně blbě.
Ale našla jsem to na stránkách wensday a má to 15 cm (a to bych i řekla.Lepším se )
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:04 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Teraz citam, ze od trixie ta lopticka ma 10cm a ten tvoj abby ma 15cm. To uz je lepsie.
Predbehla si ma
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:09
- Nahlásit
pigie
Klidně ho vemu na sraz a můžeš vyzkoušet,co na to tvůj Hugo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:12
- Nahlásit
abby
by ti ho sezral, aj ked dufam,ze 15cm nenatlaci do gagora Cudzie hracky zasadne nesmie. Kto ma furt kupovat nahradne? Minule sa ma dievcatko opytalo, mozemu mu hodit lopticku? Kym som jej cokolvek povedala, dievcatko hodilo tenisak. Vydrzal asi 2.5 sekundy a uz sme poculi to zname puk Nikdy doma nic neznicil, ale na hrackach sa vyziva a hlavne ked su cudzie!!! Aj tie lopty miluje len preto, ze dufa, ze ich bude moc rozparat na tisic malickych kusockov.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
pigie
tak ho sežere.To je riziko povolání Mě to vadit nebude.My to stejně moc nepoužíváme.
A ona si od vás na oplátku zase veme nějaké granule
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:20
- Nahlásit
abby
A ona si od vás na oplátku zase veme nějaké granul
To kludne moze. Mne sa vtedy fakt lubila. Ako to tam behom minuty presnorila, nasla piskoty, misku, vsetko Ma vyborny nos ;) Ok, ak ju hugo znici ma u nas zradlo zdarma
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:31
- Nahlásit
pigie
To má.Nos má opravdu výbornej
Já nevím,jak to minule udělala,ale nám za ty 3 dny nezmizla snad ani jedna granule.Buď byla celoui dobu hladem nebo se nažrala jinde
Ty naděláš s jedním roztrhaným míčkem.Já myslím,že za tu podívanou, Hugo x míček, to stojí
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:36
- Nahlásit
abby
Ty naděláš s jedním roztrhaným míčkem
bodaj by bol len jeden! To uz sa rata takmer na stovky od tenisakov po futbalky, aj tie velke nafukovacie plazove lotpy. Roztrha vsecko, vsecucko. Az ked je to na cimpr campr, je spokojny Ale len vonku, doma mu mozem nechat lopty pod nosom a nevsimne si ich. Az ked ideme von,t ak ozlomkrky nejaku uchmatne a je pripraveny ju vonku zdestruovat
ale nám za ty 3 dny nezmizla snad ani jedna granule. Buď byla celoui dobu hladem nebo se nažrala jinde
tipujem to druhe
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:49
- Nahlásit
pigie
Ale zase není vybíravá.Sežere všechno a všem
A proč je chce jen venku?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:37
- Nahlásit
abby
A proč je chce jen venku?
Ona nechce, co je vonku. Ona chce cudzie! Sa stavim, keby sme mali rovnake granule, tak zozerie tie z Hugovej misky a svoje necha tak
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:40 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
pigie
Ale ne Abby,ta chce všechno a vždycky,ale Hugo.Proč si hraje s míčkama jen venku.
Prosím tě,od našeho psa,by se psi nežravci mohli učit,jak se správně žerou granule
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:46
- Nahlásit
abby
jaaaaaj
Neviem. Doma sa skoro vobec nehra. Lezi a spi. Ani zuvacie veci mu doma nesmakuju. Doma sa hra maximalne s uzlom a to sa musime s nim. On je doma taka mrtvolka. Akurat oziva, ked sa niekto presunie do kuchyne, alebo ked je v byte trochu hlucnejsie. Prespi aj 18 hodin denne. Aj viac asi. Spi furt. A mam pocit, ze niekedy ho otravuje, ze sme doma, lebo potom sa musi presuvat, ked sa chcem dostat do skrine a pod. By si mala vidiet ten pohlad... Zabija nim a zmrazuje. Taku hravu naladu mava len rano, ked sme v posteli a nevstavame, len sa tak rozpravame, tak to on sa chodi pridat a prispiet svojou troskou do mlyna. Takze po nas poskace, ponosi nam uzol, kosticky a co najde. Raz doniesol aj svoj uterak a radi. Ale cez den by som ho musela rozkokosit, aby sa tak spraval On pride domov a loptu pusti na svojom mieste a dalej si ju uz nevsima. Tak je to uplne so vsetkym - starou flasou plastovou, palickou, vsetkym, co dotiahne domov... Neviem preco to tak je a neriesim to. Vlastne mi to vyhovuje. Aspon nabytok stale stoji na svojom mieste
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
pigie
Je fakt,že představa,že se mi taový Hugo rozběhne doma za míčkem,není moc lákavá
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:45
- Nahlásit
Takze tu su fotecky nasej aportovacej lopticky
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:37
- Nahlásit
tak co zorganizovat na 28.4. vodní výletek? šli bychom třeba do těch popůvek nebo lažánek dle toho kde je pěkněji tak co přidáte se? já budu mít po praktické musím se nějak odreagovat pak na mě zase bafnou přímačky
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:55
- Nahlásit
kiwikik
v Popůvkách se pak dá jít takovej okruh nahoru na Žebětín a zpátky... ale my děláme s jedním ze psů právě ten den ZOPky, takže nebudem moct
pigie
fajn fotky ))) míček vypadá jako dělanej do vody... Ty Trixie Aqua Toy jsou i kruhy a takový pešci a schnou dobře super nezničitelnej je tenhle, ale nevím, esi není pro Huga malej :
URL
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:59
- Nahlásit
wensday
Dik za pochvalu. Ta lopticka je mala 7cm uz mal v zaludku, takze to nie, dakujem. Aj ked uz tych neznicitelnych znicil dost. Skoda, ze sa ta lopta vyraba iba 10cm priemer. U nas plati cim vacsie, tym lepsie Ten kruh sa mi paci tiez
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:03
- Nahlásit
pigie
zas má tkaničku, třeba bys míček před spolknutím ještě zachránila
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:04
- Nahlásit
kiwikik
hm,tak sebe a Sysku rovnou omlovám,budeme na buldoččím sraze
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:11
- Nahlásit
a v neděli byste nemohli?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:15
- Nahlásit
kiwikik
my tam budeme do úterka,takže asi ne
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
kiwikik
m máme v neděli cvičák.... co 1. května ????
|
bel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
My máme 28.4 závod. Toho 1.5 zatím nic nemám
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:45
- Nahlásit
wensday
ma nestvi. To bolo to jedine, co ho zachranilo pred operaciou. Ze ten 7cm mal snurku!!! A ver, ze nie je nic prijemne tahat psovi zo zaludka nieco, co uz tam skoncilo
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 22:15
- Nahlásit
ok tak můžem udělat třeba výletky dva 1.5. je úterý? to bych musela být před třetí doma ale taky by to šlo. taky byste se beze mě obešli že ? tak jo předběžně na prvního máje můžem se popusinkovat....se svými miláčky chlupatými
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:17
- Nahlásit
pigie
tjo, tak to je drsný..... fááákt, jo ????
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
wensday
Upne vazne. 7cm lopticka s asi 30cm snurou. Po prehltnuti 5cm, ktoru nasiel na travniku a jej naslednom vyvrateni som si zacala davat fest pozor. To bola kamaratkina lopta a este mi vravi zo srandy, sak neboj, ma snurku za tu to vytiahneme, nechaj ho pohrat sa. Tak som mu nechala loptu na par minut. Nespustila som ho z oci a to bolo len dobre. Bol odo mna asi na 10-15m, ked som videla to zaskocenie a snurka pomaly mizla v hube, kym som k nemu doletela, mal vonku len tu slucku. Za to som ju chytila a ked pes sa ju snazil vyvratit, tak som tahala. Nastastie to slo hladko. A ten blbec potom, co som ju z neho vytiahla skocil po nej znova... Nepoucitelny... Takze uz ziadne obycajne a standardne lopticky velkosti 7cm so snurkou (ktoru ma snad kazdy a pes ich zboznuje). Minimalny rozmer som stanovila na 9cm, to ma este s dozorom. Bez dozoru az 12cm a viac
Inak, takto vypadala uz ku koncu hrania Fakt to nic nevydrzi. Dva krat pouzita
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:29
- Nahlásit
pigie
Tak mám blbou zprávu.Snažila jsem se ten míček najít doma a nikde není Ještě ho pohledám u rodičů,ale nevím,kde jsme ho mohli nechat.Možná jsme ho už někomu dali
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:33
- Nahlásit
abby
V pohode Po zraze by si ho urcite aj tak nenasla
|