| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
wami
Amir
jaký konzervy jste dávaly? Já ho zatím nakrmila granulema Eagle Pack, jsou dost velký, ale on si je rozkousal.... červy jsem už někde četla plus hovězí kuřecí apod....
A Gary z něj bude mít asi infarkt, celej se klepe - je to prostě magor...
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
no koukám, že je nás tady takových víc
Ebony
no tady mají totiž melancho-cholerici hnízdo, víš
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
Ebony
Nekecej
Ale Wami má buďto sangvinický talent a nebo má i tuto příměs
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:58
- Nahlásit
Amir
Tak to už je ale podezřelé
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:59
- Nahlásit
Mel
já mu kupovala "Čapi", hlavně bacha aby ježeček nedostal průjem, hlavně ne žádný mlíko, to by ho zabilo.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Mel
Já taky dneska při ranní procházce našla ježka.Ale byl mrtvej.Každopádně Abby se od něj nechtěla hnout,tak jsme ho alepoň pohřbily pod hromadku větviček.Ale i tak se na něj určitě při každé prochajdě bude chodit dívat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
Terri, Ebony
vitejte v klubu melancho-choleriku...
Wami má buďto sangvinický talent a nebo má i tuto příměs
ne, to je jen takova maska pro preziti...
Mel
jaký konzervy jste dávaly?
my nedavali konzervy. Davali jsme moucne cervy a kocici granule. Tak yvajicko natvrdo a obcas kousicek masa. Ale v podstate mu stacili ti cervi, zbtek zral jen aby se nereklo...
abby
Já taky dneska při ranní procházce našla ježka.Ale byl mrtvej.Každopádně Abby se od něj nechtěla hnout,tak jsme ho alepoň pohřbily pod hromadku větviček.Ale i tak se na něj určitě při každé prochajdě bude chodit dívat
uzasne morbidni...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
wami
uzasne morbidni
Prosím tě,kdyby neměla košík,tak si ho donese domů,dá si ho do pelíšku a bude čekat,že si s ní bude hrát
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:12
- Nahlásit
wami
melancho-choleriku
a co ty psychosomatické choroby, máte?
Taky jsem dnes našla na poli mrtvého ježka
ne, to je jen takova maska pro preziti
i kdyby byla, tak jí máš nasazenou dobře, to já třeba moc neumím, zdrhám okamžitě do koutku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
abby
Prosím tě,kdyby neměla košík,tak si ho donese domů,dá si ho do pelíšku a bude čekat,že si s ní bude hrát
voe...
Terri
psychosomatické choroby
chorob mam az az, jen jsem nikdy nepatrala, jestli jsou psychosomaticke...
to já třeba moc neumím, zdrhám okamžitě do koutku
hele, tohle umim uz nejmin od ctvrte tridy, tam mi davali posudek pri prestupu do jiny skoly: "v kolektivu oblibena, ale v podstate samotarska". Ja tomu rikam, ze jsem introvertni extrovert. Resp. dobre sice komunikuju s lidma a nemam problem vystoupit na verejnosti, ale kdyz se nade mnou okoli zamysli, zjisti, ze o mne vlastne vubec nic nevi...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:19
- Nahlásit
a co ty psychosomatické choroby, máte?
no jasně, a kolik
a ještě k tomu trpím duševním masochismem, například když si pořád dokola prohlížím útulkový stránky přesto že vím, že přes těch pět našich ujatých chuděrů už nejede vlak...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:36
- Nahlásit
wami
jsem introvertni extrovert
tak pro to mám škatulku "přizpůsobený inťa"
Jo jo, to dobře znám....
Ebony
Prosimtě, já jsem schopna jen na něco myslet a z toho se rozbrečet (a ještě si rozvíjím fantazijně jak to dopadne a )
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:38
- Nahlásit
jen na něco myslet a z toho se rozbrečet
jé to znám, a napadají mě samozřejmě samý katastrofický scénáře
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
Terri
Prosimtě, já jsem schopna jen na něco myslet a z toho se rozbrečet (a ještě si rozvíjím fantazijně jak to dopadne
Tak nevím,jestli nemluvíš o mě
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:44
- Nahlásit
Ebony
abby
wami
no to je mi ale povedený spolek
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:14
- Nahlásit
Ebony
a ještě k tomu trpím duševním masochismem
jo, to je taky oblibena stranka povahy melancho-choleriku...
mno, a to, ze me dojme kazda blbost, to uz tu taky jednou slo...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:19
- Nahlásit
wami
jestli jsi ještě tu, můžeš mrknout na žbrndy na Brunifid? Už mi odepsal p. Hota!! Tak jsem se tam svěřila a ráda bych získala nějaký rozumek abych se dokopla k rozhodnutí (převážila melancho stránka )
me dojme kazda blbost
jo a pak navenek hraješ tvrďáka a ostatní si toho vůbec nevšimnou
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:22
- Nahlásit
Terri
jdu se tam juknout...
a pak navenek hraješ tvrďák
hm, to moc nejde, tvarit se statecne, kdyz se cloveku hrnou slzy do oci... Posledne jsem brecela jak zelva dneska u toho filmu s vlcaty, i kdyz vlk byl natocenej zvlast a vlcata hrali haskounci... Ale proste v deji filmu vlcici zastrelili a ja brecela jak maly dite, kdyznedostane cuc na klade v cokolade...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:26
- Nahlásit
wami
ježiš a jak já jako malá četla Bílého tesáka, nebo Barího a Kazana...
Teď mně stačí když ve filmu někdo ubližuje slabšímu, nemocnému, postiženému nebo zvířatům
A celý svět je v globální prdeli. Pak se naštěství vrátím zpět u psa
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:52
- Nahlásit
Terri
Teď mně stačí když ve filmu někdo ubližuje slabšímu, nemocnému, postiženému nebo zvířatům
A celý svět je v globální prdeli.
silne vyvinute socialni citeni se v dnesni spolecnosti moc nenosi, co...?
Pak se naštěství vrátím zpět u psa
hm, nekdy mam depky i z nich. Mam vycitky, ze jsem nechala "vorechy". I kdyz teda nevim, nebyt Lumpa, nejsem ani ja...
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 06:49
- Nahlásit
Ahojky, včera jsem byla večer něco koupit v Tescu a nějakým omylem jsem zašla k nádržím s rybami (mám vypěstovanou pěknou fóbii na ryby, takže se jim obvykle vyhýbám, ale někdy mi to nedá a do těch akvárií prostě nakouknu) Co jsem viděla tentokrát, to mi vyrazilo dech - byl tam (mezi mnoha jinými) kapr, který měl strhanou kůži na různých částech těla a mám dojem že mu chybělo jedno oko.
Letěla jsem odtamtud opravdu pekelným tempem a ještě doma za barákem jsem tajně natahovala. Teď si vyčítám že jsem zbabělec a ani jsem se neozvala. Ach jo.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:50 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Terri
wami
Úplně se v tom vidím...
Zrovna předvčera jsem seděla u nějakáho filmu řvala jak želva, i když to zase tak strašně dojemný nebylo. mě ale prostě dojme všechno.
Taky mám v poslední době nějakej splín. Hodně věcí mě štve a ještě víc mě štve, že s těma věcma co mě štvou nemůžu v podstatě nic udělat, protože na to jsem moc malej pán.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:28
- Nahlásit
Hafina
čauky jak to tady čtu,tak jsi včera potřebovala 1.pomoc co?jenže holka u nás se situace mění každým dnem a jestli to dopadne dobře bude zázrak,večer mi přišla zpráva,že se podělal i poslední článek..takže momentál.jsem zase v řiti.Navíc lítám večer s baterkou a svítím psovi do prd..a stejně vidím prd.Jestli tam bude mít zase odpoledne krev,tak musím na tu veterinu.Jsem z toho nervní,jak přišli zvenku tak měl celý chlupy kolem zadku od krve..
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:12
- Nahlásit
wami
silne vyvinute socialni citeni se v dnesni spolecnosti moc nenosi, co...?
To ne no...ale už jen kvůli těm pár lidičkám..to jo
hm, nekdy mam depky i z nich. Mam vycitky, ze jsem nechala "vorechy". I
Můj první NO byl taky "vořech" - nejlepší pes na světě! (Zorro promiň ), a nebýt jeho, asi mám úplně jiné dětství...
Prosimtě, já se někdy podívám na psa, jak blbne, jak si hraje s hračkama jak velké chlupaté děcko, a je mi z toho do pláče, protože mi to připomene jakoby retardaci
No na depky melancho-choler. charakteru je nejlepší vyrazit do přírody, nejlépe něco adrenalinovějšího (bo i v přírodě mně někdy bere, když narazím na něco zničeného...) a hlavně si uvědomit, že dokud slouží zdraví... (taková ta otřepaná fráze, ale fakt pravdivá).
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:26
- Nahlásit
bord
seš tu ještě?
Ti brnknu, jo?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:29
- Nahlásit
Je krásný vidět, že svět je houfně poset magory většími, než je člověk sám...
|