Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / vrácen opatrovníkem
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:11
- Nahlásit

Od včerejška mám depku, z mnoha různých důvodů na mě padá splín. Pokouším se to řešit tím, že s v tm hnípu a rejpu a přidávám. Koukla jsem se na romanticky dětský film s vlkama (byl švédský, takže kupodivu tam vlčici hrála vlčice ), poplakala si u happyendu.

Nemá cenu říkat, co mě dostalo. Ale stojí to za zamyšlení...

vrácen opatrovníkem:

***Důvod vrácení: ničil zařízení bytu. Je čistotný, ale nechce být sám doma.

***Fena křížence slovenského čuvače: Stáří asi 6 měsíců, váha 18 kg. Vrácena opatrovnicí druhý den po svěření (!), protože je temperamentní a menší pejsci opatrovnice (francouzští buldočci) se jí (docela pochopitelně) bojí.

***fena kříženec knírače: Stáří asi 3 měsíce, váha 5,4 kg. Důvod vrácení: opatrovnice přišla do jiného stavu a zjistila, že na psa nemá ve svém bytě ani životě místo.

***byl adoptovaný, však týž den vrácený pro přílišnou aktivitu.

Někomu dát naději a hned mu ji vzít, to je důvod pro depku...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:14
- Nahlásit

wami
To je hnusne. A nedepkuj. Nema to vyznam. Ja som na to prisla nedavno

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:28
- Nahlásit

pigie
A nedepkuj. Nema to vyznam.
pro me depka stav duse. Chvili to trva, nez se stav duse zmeni... Nejak ji nechci, nezadam o ni, jen me proste chytaji zachvaty melancholie. Skutecna deprese coby nemoc to ale opravdu neni... (bohudik). Proste splin.

Hm, neni pro ma jako pro psovoda kombinace povahovych vlastnosti melancholicky cholerik naprosto nevhodna?

Asi nekomu daruju sve psy... Sice nevim, kdo by mi za tu pomstu stal a pravdepodobne bych se sla nechat adoptovat s nima, ale co uz...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:36
- Nahlásit

wami
Mna ked chyta depka tak zvycajne sa uistim, ze mam vsetko co potrebujem a ze toho clovek potrebuje fakt malo. A ked kuknem na Huga tak viem, ze nech sa deje cokolvek, tak NEMOZEM mat depku, lebo ON by to nechapal

A myslim, ze psi by ti neboli vdacne, keby si ich dala niekomu inemu nez prave tomu iICH melancholickemu cholerikovi

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:48
- Nahlásit

pigie
NEMOZEM mat depku, lebo ON by to nechapal
oni to nechapou, ale maji ji se mnou. Nebo teda ja z nich dneska budu mit jeste vetsi, neb jsem je nechala na chvili na dvore a semka dojdou dva kuloblati a budu mit co uklizet...

Jeste, ze mati prijede az zejtra, to stihnu vysmejcit...

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:54
- Nahlásit

wami

Neměj depku,těm pejskům v útulku to stejně nepomůže.Jestli chceš trochu potešit,tak moje sestřenka si vzala nedávno pejska z útulku a hned u něj zjistili poruchu krvetvorby.A víš co,nevrátila ho

(PS: dostala jsi ten recept?)

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:59
- Nahlásit

abby
dostala jsi ten recept?
dostala, ale jeste nevyzvedla, chtela jsem jasave podekovat, az to fakt zabere...

těm pejskům v útulku to stejně nepomůže
ja to vim, ale neni to jen kvuli nich.

Prave dneska se me pokusil podtrhnout clovek, ktereho jsem jeste nedavno povazovala za nejlepsiho pritele. To zaboli. Hodne.

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:02
- Nahlásit

***Důvod vrácení: ničil zařízení bytu. Je čistotný, ale nechce být sám doma.
wami
To byl přesně můj problém, neničil zařízení bytu, ale vchodové dveře zevnitř - ukusoval třísky. Několik známých mi taky radilo, abych ho vrátila (hluboce u mě klesli), ale to bych mu nemohla udělat, aby nadále žil jen v kotci (byl mu už rok). Depku jsem tenkrát měla pořádnou, ale vše se vyřešilo pobytem venku a topením v boudě a stálo to zato.
Jsem ráda, že to toleroval i manžel (vzal si mě se psem a smířil se s tím, že nějakého budu mít celý život).

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:21
- Nahlásit

wami
Prave dneska se me pokusil podtrhnout clovek, ktereho jsem jeste nedavno povazovala za nejlepsiho pritele. To zaboli. Hodne.
Tak tu viem presne o com hovoris. Ja to mam za sebou uz par rokov, ale stale tomu nemozem uverit a bolest zostava, len depky su uz prec Inak, s tym clovekom bohuzial uz nie som kamarat a to som sa este snazila kamaratstvo udrzat. Je zvlastne ako sa ludia menia...

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:25
- Nahlásit

Já tady k tomuhle napsala kdysi kratounkej blábol... Je to uveřejněný tady... Některý lidi fakt nechápu...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:25
- Nahlásit

pigie
ja si tak nejak rikam, ze jsem to treba akorat blbe pochopila, no...

Inak, s tym clovekom bohuzial uz nie som kamarat a to som sa este snazila kamaratstvo udrzat. Je zvlastne ako sa ludia menia...
po dnesku mam pocit, ze uz na udrzeni pratelstvi proste nemam silu... Ano, lidi se meni, tak si porad kladu otazku, jestli jsem se treba tak moc nezmenila ja...?

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:29
- Nahlásit

wami
Nakopala bych ty lidi do prdele tak rychle, že by nepostřehli, odkud to přišlo. Arogantní debílci, co si myslí, jak mají široký srdce, jak se ujmou psa a naopak mu jen uškodí. Chudáci zvířata, lítají od majitele k majiteli jak hrací karty...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:30
- Nahlásit

wami
ja si tak nejak rikam, ze jsem to treba akorat blbe pochopila, no...
Nuz... Aj ja som si to vravela. Ale druhy krat uz som to tymto ospravedlnit nemohla.
ze uz na udrzeni pratelstvi proste nemam silu...
ja som to vtedy spravila len preto, ze to bol moj naj NAJ NAJ kamarat. Dnes sa ozve, len ked nieco chce a ja mu zavolam, len ked ma sviatok. Nuz, aspon to nie je nenavist.

Ano, lidi se meni, tak si porad kladu otazku, jestli jsem se treba tak moc nezmenila ja...?
I to je mozne Ale v mojom pripade sa zmenila ta druha strana. Zmenila priority, zmenila svoj ciel zivota, vsetko. Proste pre ten typ kamaratov ako som bola ja, uz zrazu nebolo miesto...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:37
- Nahlásit

Garfield
ja si akorat tak rekla, ze teda chudak dite s takovou matkou...
opatrovnice přišla do jiného stavu a zjistila, že na psa nemá ve svém bytě ani životě místo.

Co az jednou bude mit pocit, ze pro decko nema ve svem zivote a byte misto...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:47
- Nahlásit

pigie
Proste pre ten typ kamaratov ako som bola ja, uz zrazu nebolo miesto...
takovy mam pocit z ni... ale treba za to fakt muzu ja...

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:52
- Nahlásit

wami
hele, bohužel takových lidí je hodně.... a není to o děcku, pro tyhle lidi je prostě pes jenom obyčejnej pes. Stejně by se u ní neměl dobře, když má takový přístup...
Jsem takhle sháněla nové majitele jednomu russelovi. Obrátila se na mě sestra přítele, že její známá musí dát psa pryč a jestli bych o někom nevěděla, tak jsme začala zjišťovat, proč ho dává pryč. Nejdřív to bylo proto, že se přestěhovali a ostatní nájemníci měli problém až jsem se nakonec dostala k tomu, že tohle by zas až tak velkej problém nebyl, jenže byla těhotná, měla porodit a měli jenom garsonku, takže by psa nemohli oddělit od miminka a vlastně by na něj stejně neměla čas... No a zlatý hřeb byl to, že toho psa dostala od kamarádek jako dárek (ani po něm nijak netoužila)

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:01
- Nahlásit

Mel
ja vim, ze to neni o decku, ale jak se rika "kdo nema rad zvirata, nema rad ani lidi" - proste z toho cisi chlad, nepochopeni, nezodpovednost vuci tomu tvoru, ktereho jsem si k sobe pripoutal...

Myslim, ze takove vlastnosti nejsou dobrou devizou do materstvi...

ale treba jsem jen "postizeny" pejskar.

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:03
- Nahlásit

wami
zdravím, a nebuď smutná i to patří k životu a stalo se mi to taky. Já to před mnoha lety cítila jako strašnou křivdu a nedávno jsem si to s dotyčnou osobou vyříkala ale stejně to nikdy nebude úplně dobrý, něco blbýho mezi náma bohužel už navždycky zůstane a teď je situace úplně naopak ... teď já už jsem se s tím vyrovnala a tu osobu to pořád mrzí ...
Chce to nějakýho jinýho přítele a nebo aspoň psa a ten Tě z toho zaručeně dostane a potom ten čas, ten dokáže divy ...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:03
- Nahlásit

wami
ale treba za to fakt muzu ja...
Za to nemoze nik. To je zivot. Ku kamaratstvo nikoho nedonutis Moj nazor je, ze za tieto veci nik nemoze. Kebysi vedela, ze si to bola ty, kto sa zmenil, zmenila by si sa spat??? Proste v istom obdobi zivota sa priatelia asi menia, aspon ja mam z toho taky pocit. Ti skutocni vytrvaju, ti prechodni proste odidu, aj ked sa zdali, ze budu na dozivotie

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:04
- Nahlásit

a si tak nejak rikam, ze jsem to treba akorat blbe pochopila, no...
wami
no a i tak to může být !

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:05
- Nahlásit

pigie
ze budu na dozivotie

a to není jen u kamarádů, že...třeba takový manžel...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:08
- Nahlásit

Ebony
Jo, presne. Ale v konecnom dosledku manzel by mal byt najlepsim kamaratom

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:08 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Amir
ja na to za par tejdnu zapomenu, jsou ale jiny veci, proste je toho vic pohromade, proc z toho mam tak blbej pocit, neni to jednorazova zalezitost.

Ale dost uz, to si stejne musim poresit sama...

pigie
Proste v istom obdobi zivota sa priatelia asi menia, aspon ja mam z toho taky pocit.
Hm, takze pocet mych nejlepsich pratel se timto dostal k uzasnemu cislu 2 a doufam, ze aspon ti dva mi chvilinku jeste vydrzi... I kdyz jsou daleko...

Diky za ne...

Ebony, pigie
v konecnom dosledku manzel by mal byt najlepsim kamaratom
snad teda v nejhrosim aspon ten mi zustane!

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:10
- Nahlásit

Ale dost uz, to si stejne musim poresit sama...
wami
no to je sice pravda, že to musíš vyřešit v konečné fázi sama ale ten pocit, že sama nejseš je dost důležitej ... věř mi, jsem starší

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:13
- Nahlásit

wami
Hm, takze pocet mych nejlepsich pratel se timto dostal k uzasnemu cislu 2 a doufam, ze aspon ti dva mi chvilinku jeste vydrzi... I kdyz jsou daleko...
Ja som na cisle 2 a 1/2. Ta polovica preto, ze som sa este nerozhodla, ci danu osobu povysit do tohto stavu. A po dnesku sa zda, ze ani nie Ja ani priatelov nemam vela, ale zas viem, ze ked sa obratim na tych dvoch, tak nech sa deje, co sa deje budu stat pri mne a to ma vzdy naplni pocitom, ze v tom nie som sama

Mimochodom, vzdy ma prekvapi, ze aj ostatni ludia mavaju malo dobrych kamaratov. Myslela som si dlhu dobu, ze som vynimka. Asi preto, ze tych obycajnych mavaju omnoho viac

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:13
- Nahlásit

pocet mych nejlepsich pratel se timto dostal k uzasnemu cislu 2
wami
hele babo, co si stěžuješ, je plno lidí, kteří nemají ani jednoho !!! Jo kamarádu těch je habakuk ale opravdovejch přátel, těch je jako šafránů a proto si těch dvou važ !

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

Amir
věř mi, jsem starší
ale prastena (s otresem mozku, takze dukladne)...

to musíš vyřešit v konečné fázi sama ale ten pocit, že sama nejseš je dost důležitej ...
ja vim a dik vsem za ucast, i za probrani, jen tak nejak moc nemusim "propirani spinaveho pradla" na verejnosti, puvodne to bylo mineno jen jako povzdech...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

Amir
le ten pocit, že sama nejseš je dost důležitej ...
jj
Ten je niekedy az zivotne dolezity

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:16
- Nahlásit

wami
hele a vůbec nefňukej ... jsi zdravá ? ... JO ... máš zdravý pesany ... JO a pokud tvoje blízké netrápí těžká nemoc tak to jsou všechno malý věci ty tvoje problémy a nestojí to za depresy, tak se na ní vyprdni a je to ! No a nebo se vybul, to taky pomáhá, z těla se vyplaví škodlivý látky a hned je ti líp

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

wami
pigie
holky, šla bych s váma na panáka, teď hned ... ach joooooooooo

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání