Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / vrácen opatrovníkem
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

Amir
To som jej radila vyssie, inymi slovami. Ze sa ma vyplakat to ma nenapadlo. Asi preto, ze mne po placi je zvycajne este horsie

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:20
- Nahlásit

Amir
Ja by som tiez sla. Zivot na mna akosi dolieha a ja uz nemam sil. Ale moznost depresii si uz nepripustam. Som zdrava, vsetci su zdravi, mam co jest, mam kde spat, co by som mala vymyslat

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

pigie
jj, znamych je spousta, jen skutecnych pratel velmi malo. Ted jeste nezbyva, nez doufat, ze me tak vnimaji i ti dva moji blizci...

Amir
proto si těch dvou važ !
ani nevis, jak moc si jich vazim a jsem za ne vdecna...

nebo se vybul, to taky pomáhá
se ozeru a pak se budu bulat furt...

---
a porad - deprese jsou nemoc. Ja mam proste jen splin, no, az se v melancholii vyracham dostatecne, bude lip...

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:20
- Nahlásit

ale prastena (s otresem mozku, takze dukladne)..
wami
no a to až ti někdy budu vyprávět co následovalo při a po otřesu mozku to budeš čučet ... nikdy bych nevěřila co se všechno může stát když se praštíš do hlavy

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:22
- Nahlásit

pigie
wami
ježišmarjá já bych už jela na tu Vysočinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:23
- Nahlásit

pigie
aj ostatni ludia mavaju malo dobrych kamaratov.
já bych řekla, že to je právě známka toho, že to jsou opravdu dobří kamarádi, ne? Já mám taky jenom dvě kamarádky, znám je od dětství a vím, že ať přijdu s čímkoliv, vždycky se mě zastanou... a nikdy jsem ani netoužila mít těch nejlepších kámošů nějak víc, bych je nestíhala

wami
ale treba jsem jen "postizeny" pejskar
jo, podle ostatních lidí (rozuměj normálních lidí) jsme prostě postižený pejskaři... říkala jsem to té přítelově sestře, že nechápu, jak si někdo může pořídit psa a pak ho izolovat od miminka a ona by to dělala stejně (a to po psovi děsně touží). Prostě někteří lidi jsou někde jinde...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:24
- Nahlásit

wami
Ted jeste nezbyva, nez doufat, ze me tak vnimaji i ti dva moji blizci...
Ja som sa to dozvedela od jedneho v piatok (po 11 rokoch kamaratstva). Krasny pocit byt niekoho naj kamarat. U druheho viem, ze uplne naj nie som, ale to predsa nevadi Ide o to, ze je tam vtedy, ked potrebujem

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:25
- Nahlásit

Mel
praveze poznam zopar ludi, ktorych maju viac dobrych kamaratov 5-6, co je pre mna cislo kde vopcham vsetkych svojich znamych s ktorymi som ochotna ist na pivo

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:25
- Nahlásit

Amir
co následovalo při a po otřesu mozku to budeš čučet ... nikdy bych nevěřila co se všechno může stát když se praštíš do hlavy
teda neznam tvy pocity, ale byla jsem u toho, takze zvnejsku vim, co se delo pri otresu mozku... vykladej, co bylo pote...

Mel
Prostě někteří lidi jsou někde jinde...
jo, neberu jim to. Ale nechapu to a nekdy me to proste rozcili...

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:28
- Nahlásit

pigie
no, mě to prostě přijde divný.... stačí, když líčím svoje problémy dvakrát, kdybych to měla převyprávět pětkrát, tak se z toho zblázním

wami
Ale nechapu to a nekdy me to proste rozcili.
naprostý souhlas.... prostě mě neustále udivuje, že i dospělý člověk si pořídí naprosto nezodpovědně psa (nepromyslí to)

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:30
- Nahlásit

wami

Nečekala jsem jásáníJen jsem si říkala,jestli se to někde nezatoulalo.je dobře,žes to zatím nemusela zkoušek.

Nějak ti nevím,ale s tím kamarádstvím,asi každej si tím musí projít.Kamarádů může mít člověk spoustu,ale těch opravdových je málo.A i za ty 2 buď vděčná.Někdo nemá ani to.

Já mám 2 top kamarádky a pak přítele a rodiče.Tohle jsou lidičky,o který se můžu opřít a jsem za to vděčná

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:35
- Nahlásit

abby
Nečekala jsem jásání
jo, tak to ja doufam,ze az to opravdu BUDE potreba, tak budu moct jasat...

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:35
- Nahlásit

vykladej, co bylo pote...
wami
to se veřejně publikovat snad ani nedá ... no jenom stručně : v tý době jsem byla čerstvě rozejítá se starým přítelem a čerstvě sejítá s novým přítelem a jak jsem se praštila, tak jsem prostě zavolala tomu starýmu, neboť zvyk je železná košile a pak následoval tok událostí a z toho mě bolela hlava ještě víc jak z té rány ... ale teď už je to dóóóóbrý ... no ale plyne z toho ponaučení, že rána do hlavy je opravdu nebezpečná !!!

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:36
- Nahlásit

Amir
a pak následoval tok událostí
au au au au au...
a s kterym teda nakonec jsi?

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:36
- Nahlásit

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids. individual&videoID=1281723000

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:37
- Nahlásit

a s kterym teda nakonec jsi?
wami
no s tím novým ale bylo to těžký

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

wami
Tak co, už je ti líp ?

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:42
- Nahlásit

jen tak OT: z dnešního venčení jsme si přinesli ježka, Gary je neustále u dveří (je v garáži než přinese máma nějaký odblešovač) a hlídá toho svýho ježečka... má 300 gramů a jak jsem si našla na netu, zimu by nepřežil (jsem zvědavá, jestli přežiju já, až přijde přítel domů...) Ježek zblajznul granule a spokojeně chrní...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

Mel
Moja kamoska sa starala minulu zimu o piatich. Takze bud rada, ze je len jeden. Zasvetili im pivnicu

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:45
- Nahlásit

abby
já chci taky nějakej jásavej recept

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:46
- Nahlásit

abby
jo a jak to vypadá s nožičkou? Už jsi byla na veterině?

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:47
- Nahlásit

Amir
mně jde tedy jen zvuk, ale i tak dobrý :

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

Amir
ti mluvici psi jsou fakt super! tomu poslednimu jsem i rozumela...
(lip, trosku, pobavily me skodolibe nasledky tveho otresu mozku... )

Mel
z dnešního venčení jsme si přinesli ježka
doporucuju: vysokou bedynku, krmit moucnymi cervy (ty maji nejradeji) a pripadne kocicima granulema (ty zas tak radi nemaji). My jednoho letos uz vykrmili a vypustili, cesta autem ho nastvala natolik, ze se nas pak snazil neustale popichat, jen nekde videl lidskou ruku. A jinak na konci tech 2 mesicu bud spal v rphu bedynky, nebo drepel u misticky a cekal...

Mel
Člen
- Nahlásit

pigie
no, u nás jich je spousta... jenže jsem si vždycky myslela, že jsou dost velký na to, aby přežili. Tohodle Gary trošku poválel, tak jsem se bála, jestli mu něco neudělal a vzala ho dom... při té příležitosti jsem mrkla do chytrých webových stránek a zvážila ho - a světe div se, je malinkej. Takže taky myslím, že z garáže na zimu vystěhujem auta (takže mě dobije kdyžtak zbytek rodiny)

Amir
Člen
- Nahlásit

Ježek zblajznul granule a spokojeně chrní...
Mel
taky jsem měla ježší miminko, papal psí konzervy a najaře byl pěkně tlusťoučkej, když jsem ho pouštěli

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:50
- Nahlásit

mně jde tedy jen zvuk
Ebony
jak je to možný a kde máš obraz, ten je taky dost dobrej

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:51
- Nahlásit

lip, trosku, pobavily me skodolibe nasledky tveho otresu mozku...
wami
POTVORO !... to jsem ráda, že je ti líp

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:52
- Nahlásit

Wami
Tys taky melancho-cholerik? No jo, dost blbá kombinace na přespřílišnou citlivost, labilitu a vnímavost. Na druhou stranu pak vlastnosti, které se jakoby vylučujou...
Jo jo, ideální na psychosomatické choroby Bych Ti mohla povídat...

No kamarádi občas vyšumí, občas se vyeliminujou časem i událostmi...a dobré jádro zůstáva (A taky mohou přijít noví.)

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:54
- Nahlásit

Amir

Díky za optání.je to zánět v kolením klouby.Prý tam má povolený vaz nebo co.Dostali jsme práška a byl nařízen klid.Za 14 dní se uvidí a kdyžtak následuje RTG.

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Tys taky melancho-cholerik
no koukám, že je nás tady takových víc

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání