| Autor |
Zpráva |
RenataL
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit
tu ti musí ověřit veterinář. Registrace čipu se dá ověřit na www.narodniregistr.cz (to je databáze kdyby se ti pes zaběhl), registrace pasu je stejná jako lidská "policajtská" evidence a vede jí komora veterinářů.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
Ano, ověření registrace pasu je na www.vetkom.cz , ale ověřit ho může jen ten, který tam má heslo.
|
Viggen
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:20
- Nahlásit
pejska s čipem nebo známkou zaqregistrujte sem:
www.cipy-znamky.cz
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:22
- Nahlásit
K čemu je to dobrý?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:36
- Nahlásit
zbrnd
taky moc nepobírám, existuje národní registr, či jak se to jmenuje, navíc bezplatný.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:41
- Nahlásit
PetraK
No to víte kolegyně, v našich letech už nám to líp pobírati nebude, ale Fy jste na tom přecy jen lépe, Vás aspoň někteří snesou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 16:17
- Nahlásit
Viggen
Trapný.
Když už bych chtěla regnout psa, tak na www.narodniregistr.cz, kde jsou operátoři nonstop a nebo na www.backhome.cz, kde se dá najít čip online. Známku z obce mám registrovanou na obci, tak mi nějak uchází smysl toho, že bych měla někomu za registraci sypat koňurky. A zajímalo by mě, jestli Váš registr taky spadá pod petmaxx.com ? Pokud ne, tak je stejně k ničemu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 16:23
- Nahlásit
Herdek, jsem chtěla cvičně zjistit, kolik to stojí sakumprdum a stejně to nefunguje. Tak k čemu taková databáze.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 09:13
- Nahlásit
impact
Souhlasím s Tebou, ale holt poslední příspěvek chi mít prostě jáááá!!!
|