Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Světová výstava Poznaň
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:41
- Nahlásit

Zet
mno tak včera jsem si domluvila stříání teda jestli to stihnu nevíš v kolik je odjezd z Prahy??

Zet
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:35
- Nahlásit

leila
Co sis domluvila? Stříhání? Jezevčíka?
Ještě nevím ... myslím, že nám Olga řekne na výstavě

leila
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:43
- Nahlásit

Zet
jj zastřihnutí za ušim a tak aby byl pěkný a ne rozstřapený

Zet
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:46
- Nahlásit

leila
Aha, tak to slyším poprvé Já jim stříhám maximálně chlupy na packách ... jinak bych spíš potřebovala příčesky, než zastřihování

leila
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:01
- Nahlásit

Zet
to dago má hrozně moc srsti na uších a na krku tak to nějak hezky zastřihnut

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:14
- Nahlásit

leila
Vykašli se na stříhání a pojeď na tábor. Já ti ho tam vezmu srpem jako v létě Hesinu a svět nebude stačit koukat

leila
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 07:23
- Nahlásit

Biluška
mno já ho stříhám v den kdy odjíždím na svět takže tábor bych stíhala ale ta klubovka tam musím být páč děda není schopný ty psy předvést dostali by jsme VD

leila
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:13
- Nahlásit

Zet
tak jak dopadla klubovka my na oba hufy dostali VD tomu dlohánovy řekla že má něco s packama a vyhrál zase Amerák takže na světvce asi nemáme šanci

Zet
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:43
- Nahlásit

leila
Neboj, na světovce a zahraničních výstavách je to poněkud jinak ... aspoň tedy u standardních dlouhánů No, nezadaří se vždy. Asi jsi očekávala víc, tak to zamrzí. Ale většina psů prostě občas nějaké to VD "schytá". Příště to může být úplně jinak
Já měla docela štěstí. Brala jsem čoklíky hlavně kvůli chovatelské skupině ... taková malá reklamička se vždycky hodí, i když samozřejmě neočekávám, že bych se umístila. Červená po štěňatech vylínalá králice, která vyrazila jenom jako doprovod, dostala klubového vítěze ... jojo, dějí se věci Jinak staruše vyhrála třídu veteránů ... však tam taky byla jediná Mladá V4 z osmi mladých fen, což u černé s pálením hodně potěší. Pracovní ošklivka výborná bez titulu a červená štěnice velmi nadějná 3 ze 4 ... zrovna u ní jsem čekala, že třídu vyhraje a nakonec zabodovaly ty, které jsem zatracovala
Olga Hofmannová říkala, že na světovku budeme vyrážet asi v 8 od Krčské nemocnice, ale ještě nám prý všem dá vědět

leila
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:05
- Nahlásit

Zet
jj to mi na něm pár vd máme od spálové a od psotného páč chtěli krásně uklidit cestičku ale muller nám dal 2x BOB a Kalich nám dal 2. BOG a Buba 3x BOG ale co nevadí ale ten dlohán co vyhrál skupinu pracantů špatně chodil a byl na svou váhu hrozně velký jj reklamička vždy jsme tam strčili pár lidem rtodokmen pesků do ruky získali jsme asi 4 nové nevěsty proto jsme tam taky jeli jj tak já budu v praze asi kolem 4-6 tak budu mít čas na to abych našla cestu mno Dagín my začal při chůzi radostně skákat po kalhotech myslíš že to vadí??

leila
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:06
- Nahlásit

Zet

jejda má tam být že buba 3. BOG

Zet
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 21:03
- Nahlásit

leila
Aha, koukám, že jste měli ve třídě Celliniho ... toho pracovního dlouhána. Tak toho já celkem můžu. Je sice na hranici velikosti, ale hmotnost překvapivě nemá tak velkou, jak by se na první pohled mohlo zdát. A je to opravdu pan pes. V Brně vyhrál BOGa, takže určitě není ostuda skončit až za ním. Ale já jsem holt prostě úchylná na ty černý
No na světovce už jde o všechno, takže i třebas takové skákání na kalhoty může u stejně kvalitních psů rozhodnout o pořadí. Ale já asi nemám co mluvit. Jsem tu svoji šampionku vytáhla po dvou letech na výstavu a nebyla jsem schopná ji ani chvilku udržet v klidu. Zatímco ostatní stáli v postoji, ona poskakovala jak střelená ... no a stejně to nakonec dostala

leila
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:05
- Nahlásit

Zet
tak to jediný dago uměl stát v postoji bez nějuakého toho stavění ti dva potom museli se k nim shíbat. ale to skákání my už jde trochu na nervy páč dagín bez skákání asi nevydrží mno ale uvidí se a dívala si se na to dítě a pes sem se u té 1. skupinky musela smát

Zet
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

leila
Já to nějak moc nestíhala sledovat, ale na první skupinku jsem jen tak narychlo mrkla. Přemluvila jsem Irenu Quarles, aby přihlásila mrňouse (tuším, že mu teď je něco okolo 3 let). Celkem jsem se zasmála, jak tam důležitě špacíroval ... sice poněkud chaoticky, ale naprosto suverénně. Pak ho prý nemohla z kruhu odvléct ... nějak ho to chytilo.

leila
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:45
- Nahlásit

Zet
a kdo vlastně vyhrál celou výstvu?? do konce jsme tam nezůstali protože nás čeklala 4h cesta zpátky a ještě jeden chovatel po nás chtěl ať se jedeme mrknout na jeho smečku páč jsme mu prodali pejska takže dmů jsme přijeli až v 8

Zet
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:56
- Nahlásit

leila
Králičí drsňačka Honzy Bušty. Vybíral to Fichtl ... nejdřív vybral nejlepší každého osrstění. Hlaďáky nevím, z dlouhánů to byl trpaslík VALÉR z Debry (což je velký úspěch, neb mu letos bylo 11 . Tady jsou kompletní výsledky :
URL

leila
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:06
- Nahlásit

Zet
achůjky chtěla jsem se tě zeptat teď mi nabýdla přerovačka odvoz a mám to lepší než jet do prahy jde to nějak zrušit??

Zet
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:26
- Nahlásit

leila
To se musíš zeptat Olgy Hofmannové Předpokládám, že zrušit to jde, ale tím pádem ti pochopitelně propadne záloha Ledaže bys za sebe sehnala nějakého náhradníka.

leila
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:29
- Nahlásit

Zet
Takže náhradníka už bych za sebe asi měla

Zet
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

Několik fotek ze světovky ... neměla jsem moc čas fotit a také podmínky k focení v normálních halách byly pro můj foťáček dost bídné, tak z toho vylezlo jen toto: URL

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:14 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Ahojky!
Nemáte někdo fotky z Poznaně??Nebo nevíte, jestli nejsou někde na netu?? Díky

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 19:11
- Nahlásit

Musím se pochlubit !!!
Z 256 Čínských chocholatých psů, je otec mé fenky CODY z Haliparku Světový vítěz !!!

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 20:10
- Nahlásit

jorkaAmálka
Tak to moooc gratuluji!!!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:22
- Nahlásit

jorkaAmálka
Myslím, že to se dalo očekávat, ale též gratuluji. Je příjemné mít štěně od někoho tak slavného jako je Cody

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání