| Autor |
Zpráva |
Jannah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:41
- Nahlásit
Kdopak se tam všechno chystá?
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:44
- Nahlásit
Jannah
Chystali jsme se, konečně mám psa, který by to zvládl i psychicky. Ne vyhrávat, ale být při tom, Jenže nožka se po operaci zlepšuje pomalu. Takže to bude jen na čumendo.
|
Jannah
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:15
- Nahlásit
Já taky jen na čumendu. Já chodím na nároďáky, ale světovka je už nad naše síly.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 21:22
- Nahlásit
Nároďáky jsou taky fajn, ale světovka to by bylo velké dobrodružství. Nemáme světového vítěze, ale ta představa projít se po světovém koberci mě moc lákala. Jenže pejsek má s nožičkou velké problémy, takže teď řešíme hlavně aby chodil. Pýcha na krásného psa mě přešla, teď doufám, že budu mít zdravého psa.
|
Ciarrai
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:52
- Nahlásit
My určitě pojedeme s pár terriérkama :o))
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 18:59
- Nahlásit
Ciarrai
No, tak to jste šikulíni. A jaké teriéry máte?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:46
- Nahlásit
Já tam asi vyběhnu s mým novým přírůstkem, kterému je teď 12 týdnů, do dorostu.
|
doda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 16:28
- Nahlásit
Určitě pojedeme,velké ambice nemáme ale zůčastnit se světové výstavy tomu neodolám.
|
Jannah
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:52
- Nahlásit
No já se rozhodnu až po MVP v Brně, ale vypadáto že opravdu jen na čumendu. Takový kynologický svátek si samozřejmě nemůžu nechat ujít.
|
Ciarrai
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 15:54
- Nahlásit
Vistra
Máme Kerry Blue Terriery.Pojede uro Ch.Ciarrai Blue Ivanhoe a pak nějací mladí od nás
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 17:08
- Nahlásit
Ciarrai
Jo. Kerry jsou nádherní. To byl můj sen když jsem začínala s chovem, ale mamka tenkrát (před 25 lety) chtěla do paneláku menšího psa. Tak jsme pořídili malého kníru a u těch jsme zůstali.
|
Ciarrai
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 08:03
- Nahlásit
Vistra
Jojo,jsou to úžasní chlupáči
Jestli chceš,koukni na www.bluevic.cz ; www.kerryblue.wz.cz - ale ty ještě nejsou hotové
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:39
- Nahlásit
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo tam jede vystavovat Bišonky?Děkuji moc.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:13
- Nahlásit
Janik
Teda ty chceš jet na světovku? Já bych ejla taky, ale Phoebe bude asi právě hárat.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:22
- Nahlásit
Verca
Tak jako kdo by nechtěl, že??
Ale asi bych se tam vůbec nevyznala
Podívat bych se ale chtěla jet strašně moc!
Vidět ty nádherné hafany
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:24
- Nahlásit
To musí být nejlepší pocit, vystavovat vlastního psa na světovce.
Jednou bych to ale zažít chtěla
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:37
- Nahlásit
Janik
Já si myslím, že bys to určitě mohla zkusit a pokud bychom tam jeli i my, tak bychom tě klíďo s Andym vzali.!!! Je to taky můj sen, ale nevím, co s tím háráním. Navíc Andy je fakt krásný a musím říct, že se mi líbí víc než Blondy, Blondy mi nepřipadá takový dobře stavěný na to, že je pes. A to si nedělám srandu. Jasně že se asi líbí, když má tolik titulů, ale myslím, že Andy by se taky dobře umisťoval. Je opravdu krásný a je škoda, když toho nevyužiješ. Já si myslím, že i kdybychom se neumístily, tak by jsme si určitě odnesly aspoň krásný pocit.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 20:21
- Nahlásit
Verca
Tak to by bylo teda úplně super, kdybych mohla jet s váma Teda pokud by jste tam jeli
Moc krásně si to napsala.Úplně jsem tady u toho monitoru zčervenala No Andy je fakt pes.Ten má tu kostru tak narostlou.....akorát se mi teď zdá, že mu zřídla srst, tak mu musím koupit na to nějký ten vitamín.Už jsem se dívala na netu, tak chci zajít k vetovi, jestli se to dá objednat.
Jasně, že bych od té výstavy neočekávala umístění ale fakt to musí být bezvadný pocit.
Jenže je horší, že ho ještě nemůžu vystavovat já, protože mi není 18
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 20:50
- Nahlásit
Janik
Teda to je blbý. Fakt to nejde? NO a jak jako zjistí, že ti není 18, když oni nekontrolují, jestli je ti tolik, co má být. Mě se teda nikdo neptal kolik mi je, ale asi to bylo jasné. Nejdřív projdeš bránou a tam se taky nekontroluje občanka a nic podobnýho a ve výstavním kruhu taky ne. Aspoň tak to bylo na mezinárodce. No a jestli by byl problém a nikdo by nejel s tebou, tak bych ho klidně vystavovala já, jenže mě jaksi nezná, tak nevím jak by to dopadlo. I moje chovatelka mi říkala, že nechává vystavovat její psy dceru, které je tak 12 a nemyslím si, že by psala o juniorhandling. Ptala jsem se jí totiž, jestli musím vystavovat já, když jsem majitel a ona řekla, že ne, že nechává vystavovat i její dceru. Ale klidně se ti na to poptám, jestli chceš.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:16
- Nahlásit
Vystavovat nemusí jen majitel. Já taky nejsem majitel. A co se týče věku,myslím že jsem v našem kruhu na výstavě v Brně viděla vystavovat holku,které mohlo být max. 15.
My taky uvažujeme o Poznani. Teda přemlouvá mě manžel. Já se trochu bojím.
Hárání nemusí být přesné. Belinka nám taky teď hárá.Začala o měsíc dříve. Paní co nám upravuje Bell má několikaleté zkušenosti s výstavami mi říkala,že její fenka někdy hárala za 5měs. a někdy za 9.
Hafulky to taky asi nemusí mít pravidelně.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:33
- Nahlásit
LenkaK
Já si taky myslím, že se asi věk nezkoumá.
Kurňa kdyby nám to s tím háráním vyšlo, tak by to bylo super.
Myslím, že se nemáš čeho bát. Bell dostala už tolik CAJC, i od p. Řehánka, který prý posuzuje dost přísně. A určitě to bude super zážitek
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:44
- Nahlásit
Verca
Já jsem vždycky před výstavou hrozně nervózní. Manžela diriguju ať mi podá hřeben a přidržuje Bellu,protože se pořád vrtí... Prostě to asi dramatizuju. Ale Belinka je skvělá. Mám radost,že v kruhu běhá nádherně. Ještě musíme pilovat ten postoj při kterém moc nepostojí.
No p.Řehánek mě pěkně dostal,když řekl by měla Bell trochu přibrat,že nemusí být jako já. Jsem totiž hrozně hubená.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:58
- Nahlásit
LenkaK
p.Řehánek mě pěkně dostal,když řekl by měla Bell trochu přibrat,že nemusí být jako já.
Dost dobrý.
NO my zase pilujeme chůzi v kruhu, protože Phoebe je nějaká vyděšená a nosí ocas svěšený.
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 08:58
- Nahlásit
tak já jedu s malou Aillín, ať si zvyká, bude tam její maminka, teta, bráška a sestřička, myslím, že to bude dobrá zkušenost a i když nejedeme vyhrát, je škoda nevyužít toho, že je to tak blízko (a že tam bydlí známí ) Ale jsem zvědavá, jak dopadneme ;) kdo by nebyl že ..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:17
- Nahlásit
Verca
Bela taky ocásek svěšovala. Musela jsem ji hodně povzbuzovat.Musela šílet nadšením a hodně jsem při tom odměňovala. Máš nějaký povel při postoji,aby zvedla ocas? Já ji vždycky říkám "ocásek" a ona ho pak zvedá.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:27
- Nahlásit
Verca
Tak kdyby to šlo, to bych byla moc ráda......jen kvůli tomu totiž naši moc jezdit na výstavy nechtějí, pač musí Andyho jedem z nich vystavovat a to oni na to nejsou.. Poprvý to padlo na taťku
Jako taky jsem si všimla, že to nikde nekontrolují, takže bych se musela pořádně namalovat, dát si nějaké vysoké boty abych vypadala starší
No třeba by to s tebou Andy vydržel ale musela bych se někam schovat, protože by mě hledal a nechtě by ti asi chodit
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:29
- Nahlásit
Janik
No třeba by to s tebou Andy vydržel ale musela bych se někam schovat, protože by mě hledal a nechtě by ti asi chodit
To se mi stalo v Brně,když p.Řehánek prohlížel Belinku. Uviděla manžela a začala kňukat a vrťet se.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:35
- Nahlásit
LenkaK
No nám to dělal při první výstavě.Jak ho tatík vystavoval, tak nás pořát hledal a jak viděl, kde jsme tak se pořát otáčel, sedal si a vůbec tatku nevnímal.Hlavně, že nás viděl.
Tak jsme museli úplně odejít do davu lidí
Jinak to prostě nešlo.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:14
- Nahlásit
Někdy bych chtel být ve Vaší kůži.
Já na světovku nechci, ale jedu jako řidič a doprovod.
Protože Biliška jsi usmyslela, že chce vědět co v pumici Bele je.
Doufám že jse tam všichni potkáme a já neskoncím jako když tam byly posledně. Vis bloudění po wroclawi.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:16
- Nahlásit
Jo a ten článek je na www.alfabruntal.com
|