| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:41
- Nahlásit
Protože Biliška jsi usmyslela, že chce vědět co v pumici Bele je.
Moc jsem to nepochopila. Můžeš mi to prosím vysvětlit?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:49
- Nahlásit
Biluška je moje přítelkyně a máme doma fenu pumi. A protože v ČR je pumi neznámé plemeno tak ty výstavy podle toho vypadají. V polsku to bude posuzovat Maďar a pimu jsou Maďarské plemeno. Tak konečne to bude objektivní.
Ale že by se mi tam chtělo jet,tak to jse mi moc nechce.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:59
- Nahlásit
Lájoš
Dík. Nějak se mi přehřívá mozek
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:05
- Nahlásit
To je v pohodě ja jsem už pomalu k jídlu. Do večera nebude rozdíl mezi mnou a řízkem.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:06
- Nahlásit
Já taky zrovna neskáču,že tam pojedeme. Já na tolik lidí nejsem.Zvlášť,když Belinku povedu já. Myslím,že mě to přejde a nakonec pojedu ráda.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:10
- Nahlásit
To víš že jo já jsem taky vždycky naštvanej a vůbec se mi nechce ale pak to přejde a někdy se těším i měsíc předem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:42
- Nahlásit
Janik
Já se teda ve výstavách moc nevyznám, ale proč si nemůžeš Andyho vystavovat sama? Pokud se hoooooodně moc nepletu, tak není nikde podmínka, že vystavovateli musí být 18 let. Může ti být třeba 9 když toho psa zvládneš. Leda by světovka měla nějaké jiné požadavky než běžné výstavy, ale dost o tom pochybuju.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:50
- Nahlásit
Biluška
Myslíš??
No já to právě pochopila tak, že pokud ti není 18, tak můžeš vystavovat jen v Junioru....tak doufám, že je to tak jak říkáš..
Však si o tom můžeme povykládat na táboře Už se těším až uvidím tu vaši Pumu
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:03
- Nahlásit
Janik
Psa může vystavovat kdokoliv ... bez ohledu na věk, pohlaví, vyznání, ...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:11
- Nahlásit
Zet
Tak to jste mi teda moooc zlepšily náladu
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:15
- Nahlásit
Janik
Tak teď už jedeš určitě,že?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:16
- Nahlásit
LenkaK
Strašně moc ráda bych jela ale musím ještě přemluvit rodiče
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:18
- Nahlásit
Janik
odkud jsi?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:20
- Nahlásit
LenkaK
z Hranic na Moravě
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:23
- Nahlásit
Janik
zkusim se zeptat manžela co by řekl na to,že bychom tě vzali,kdyby tvoji rodičové nechtěli jet. Ale to by ses musela dopravit k nám.(třinecko) Ale neslibuji ti nic najisto.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:29
- Nahlásit
LenkaK
No mi ještě nabízela Verča ale ta taky neví, jestli pojedou, protože by zrovna v tu dobu měla hárat ta její fenečka.
Jo děkuji moc.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:34
- Nahlásit
Janik
Jojo s fenama to není nikdy jisté. Já taky nevím jestli si Bell usmyslí,že bude hárat právě v době kdy bude Poznaň
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:36
- Nahlásit
LenkaK
To je hrozné, jak jsou ty fenky v nevýhodě
Ještě, že mám pesana
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:39
- Nahlásit
Ale někdy bych chtěla radši fenečku to je fakt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:44
- Nahlásit
Janik
V Juniorhandlingu můžeš vystavovat jenom do 18 - to je soutěž pro mládež. Ale přímo na samotné výstavě může předvést psa kdokoliv. Jedna slečna, co bude s náma na táboře si normálně předvádí svého papilona a to je jí asi tak 11 a vypadá na 9
Pumice vzkazuje, že se na všechny taky moc těší a doufá, že se najde alespoň jeden člověk, který dokáže celý den v kuse házet ragbyče
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:52
- Nahlásit
Biluška
Aha tak to jsem blbě pochopila.Moc děkuji za informace.
Třeba se někdo pro Pumici najde
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:54
- Nahlásit
Nabízím spolujízdu na neděli do Poznaně. Vezmu dva lidi + dva menší nebo střední pejsky..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:46
- Nahlásit
Janik
nemáš maila ? Napsal bych ti na e-mail ohledně té Poznaně
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:03 - Změnil/a: jessiertw
- Nahlásit
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:59
- Nahlásit
jessiertw
Nezbaští tvůj hafi malého pesana?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:54
- Nahlásit
LenkaK
Můj pesan určitě ne... chceš jet??
|
charlie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:04
- Nahlásit
Na světovku míříme.Jednoho Světového vítěze máme už z roku 2002, loni na evropce v Tullnu jsme ulovili CACA i Res.CACA, tak by se zase něco hodilo Jen máme německou rozhodčí a ta nic moc, ale co aspoň se mkrneme a budou zážitky.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 20:15
- Nahlásit
Já už jsem začala špekulovat jak se tam nejlépe dostat a kde se ubytovat. Zjistila jsem, že nejjednodušší varianta je autem a vlakem (jedu bez psa), letecky nic moc a přestupuje se a autobus jsem nenašla. Jenže problém je ubytování, když budu bez auta, nechce se mi bydlet někde daleko od výstaviště, ale blízko je to strašně drahé (fakt tři tácy za noc...) Hotely typu Ibis apod. už jsou obsazené. A vůbec, má cenu tam jezdit na ty tři dny, když plemeno, které mě zajímá, se vystavuje v neděli? No, přiznám se, že jsem na zahraniční výstavě kromě Slovenska nebyla. Původně jsme měli jet se psem, to by mě manžel odvezl, takhle jen na čumendu se určitě šprajcne a začně mi důležitě vysvětlovat co pro něho znamená čas.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:08
- Nahlásit
lidi hledám odvoz na světovku do poznaně to znaméná jena osoba + jezevčík na čtvrtek
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:37
- Nahlásit
jestli by mě někdo mohl vzít pište na Maceckova@email.cz
|