| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:34
- Nahlásit
PeKrato
Prejavilo by sa to vtedy, ked by sa vzhladom na tie ulomky vyvinula artroza, ktora zavisi kus od kusu ako ju ktory pes zvladne... Mne vet hovoril, ze niekedy sa ulomok zapuzdri, nehybe sa a pes s tym v pohode moze prezit cely zivot, hoci je uplne mimo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 07:24
- Nahlásit
HanuleGR
nebo že by to měl jeden doktor jenom? ) i když nevím,kde holky byly.......hlavně aby to bylo dobrý..........
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 08:25
- Nahlásit
pigie
aha, díky za vysvětlení. to zní vcelku rozumně. takhle nějak jsem si to myslela.
|
Korda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 17:49
- Nahlásit
Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda nekdo netusite, jestli je nekde na ustecku nejaky veterinar ortoped ? Byl jsem u jednoho veterinare se svym pulrocnim retrivrem a naslimu osteochondrozu. Tak se chci ujistit, jeste u jineho lekare, zda je to pravda, nez pujdu na operaci. Diky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 21:14
- Nahlásit
Korda
Bydlíme na ústecku, k ortopedovi jezdíme do Prahy. Po dálnici jsi tam za chvilku
|
Zuziste
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 19:44
- Nahlásit
Ahoj všem, ráda bych otevřela již neaktivní debatu. Mé téměř půlroční štěně bohužel potkala hrůza jméném osteochondróza a to na obou zadních kolínkách- ověřeno na rtg. V plánu je operace ve vetcentru stodůlky u MvDr Duchka. Měl by mu nejen odstranit tu špatnou chrupavku, ale transplantovat tam štěp z jeho chrupavky odněkud jinud z kolínka. Nemáte s tímhle způsobem operace ocd zkušenost?? Budu moc ráda za jakékoliv rady, je to pro nás hodně těžké období
|