Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pro brut a fromeli....
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:40
- Nahlásit

daliva
na doporučení vete (a doporučil mi to i teď mvdr Šťourač) jsem dávala Caniviton. Má ho už vlastně po třetí,ale vždy s měsíční pauzou,jak mi tedy vete říkal. Předevčírem dobral měsíční dávku.....upřímně s chondroitiky moc zkušenost nemám, žádný z předešlých psů žádné pohybové problémy neměli a kdysi se to ani nevyrábělo, že -tak roboran nanejvýš.... až teď. Jinak Caniviton mám doma ještě další dvě dávky-vzala jsem rovnou velké balení....tak asi pro jednou zkrátím pauzu) ale raději se ještě zeptám,abych to třeba nepodělala......

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:40
- Nahlásit

žanda
my berem chondroprotektiva bez pauz, neustále. Po vysazení mi začal Gary po velké zátěží zase kulhat, takže berem neustále Alavis 3 a všechno super.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:29
- Nahlásit

Mel
a to si dávkuješ sama, nebo to máš od vete?

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:21
- Nahlásit

Mel
no, já dávám dávku normálně kolik je na obalu - takže dvě tablety denně. Konzultovala jsem to s kamarádkou, dělá na veterině a i vet mi řekl, že nevadí, když to bere pořád. Jeden čas jsem k tomu i přidávala želatinový kapsle a možná zase dokoupím. Myslím, že chondra nijak ublížit nemůžou...
Jen se nějak nedokážu pořád dokopat je koupit i sobě... pro psa cokoliv a pro mě mi to přijde zbytečně drahé Vždycky je koupím při odchodu od ortopedky, která mi klade na srdce, že jako lyžař mám extrémně namáhaný kolena a že bych je vyživovat měla. Ale už jsem tam dlouho nebyla, tak chondra neberu

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:28
- Nahlásit

Mel
ale asi zálěží jaké bereš- my pouze 1 denně..........a tak je to i doporučované na obalu (i od vete).

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:29
- Nahlásit

Mel
pro sebe je taky nemám, buď klidná, taky se mi nechce "vyhodit " za to ty prachy, když je nejhůř namažu nějakým opodeldokem a je)

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání