| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:32
- Nahlásit
žanda
jestli máš na mysli, jestli se bullů bojí, tak rozhodně nebojí. Gary je tam vždycky obdivovaný, oplácávaný, ohlazený a olichocený
Za to jim vždycky proleze celou ordinaci, jestli tam náhodou neskrývají nějaký poklad a je tam trochu za exota, bo nechce dobrůtky, co mu tam jsou nabídnuty (myslím, že dostal frolíka nebo něco podobnýho a to on nerad)
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
žanda
Jezdíme za ním s bull... psiskama (a mnohdy s vícero najednou), všichni je tam znají a naši psi tam chodí naprosto v pohodě, chovají se přirozeně, nebojí se, naopak se s panem doktorem a sestřičkou vždycky pomuchlují... A ano, nejprve jdou rovnou do skříňky s mňamkama
Jinak i ty dvě paní doktorky (Illíková a Kraváriková) jsou velmi milé a šikovné, ale s ortopedickými potížemi se obracíme jen na dr. Kubáta.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
je tam trochu za exota
Mel
naše taky trochu, bo nejraději leží a dělá, že spí na tom vyšetřovacím stole
Ale lepší, když je na stole, protože jinak se vydá na pochůzku po ordinaci a sousední ordinaci
Illíková je moc hodná, je tam už docela dlouho, myslím, že se specializuje na drobnou havěť typu králíci a spol.
Kravárikovou jsem nezažila, jen při prodeje spotu proti klíšťákům, ale od pohledu mi byla víc sympatická Berenika Urbanová, co tam byla před ní.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:39
- Nahlásit
tak jste měš kočky příjemně navnadily, no dneska už i nějakou tu dobrůtku panička povolí,tak by si to tam mohl i ten náš krakeník oblíbit. hlavně aby se už konečně přišlo na to, co mu je,nebo fakt každou prochajdu už skoro obrečím. Hlavně,že mi tam jede nějaký to mhd od baráku, od bývalého Centrumu (pro mladší ročníky albert myslím dneska) už to snad dojdeme.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:42
- Nahlásit
Mel
no nemyslela jsem zrovna "bojí" i když taková vete znám taky.......ale někdo je prostě moc nemusí.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:47
- Nahlásit
žanda
já myslím, že ten, kdo je "nemusí", se jich bojí... protože každej normální vet naopak ví, že tihle psi jsou tak vyrovaní, mají práh bolesti kus posunutý a jako pacienti jsou tudíž perfektní.
A co je vlastně Garrymu?
Jo, a taky je Kubát fešák
fromeli
tak to ten můj blázen chvíli nepostojí, on je děsně zvědavej a snaží se všechno prolézt a prozkoumat - a to mi dělá u každého veterináře... Každý normální pes se bojí a Gary mě tam vláčí po ordinaci od čerta k ďáblu
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:51
- Nahlásit
fromeli
Kravárikovou jsem už párkrát zažila, i když s ničím akutním (potvrzení březosti na sonu, očkování a prodej odčervovacích tablet), ale vždy byla ochotná, příjemná a profesionální. Ačkoliv není taková upovídaná a "rodinná" jako Kubát s Illíkovou a tou fajn "lehce praštěnou" sestřičkou ) Možná se teprve rozkoukává..
žanda
Co máte za problém?
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:55
- Nahlásit
Mel
Jojo, fešák to je
!! Ale zadanej... jsem zjistila. I tak tam se mnou chodí vždycky "radši" manžel...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:12
- Nahlásit
Mel
fešák,jo- hihi, tak to snad fakt půjdu- )
co mu je, prostě kulhá- původně mysleli,že chronický zánět ramene- pak zánět okostice......nechala jsem si udělat rozbor krve a zánět tam žádnej nemá, ale na nohu napadá ,chodí pomalu,ale přesto na sedačku a dolů klindě vyskočí a to mám pocit, že bezbolestně. procházky krátké, dlouhé nedělám,je hotovej cca p o půlhodinové pomalé chůzi-chodí sám u nohy,někdy i za ní- prostě na H. léčba mě stála už přes osm tisíc a výsledek furt nula ( klidně dám dalších osm,jen ať už je zase ready.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:14
- Nahlásit
žanda
a rtg jste nedělali?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:14
- Nahlásit
daliva
viz výše pro mel....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:15
- Nahlásit
Mel
jo dělali, tam má kloubky jako nový-nic...žádná artroza, nic ulomenýho-NIC
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:22
- Nahlásit
žanda
hmmm, zvláštní... tak hlavně, aby to dobře dopadlo
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 16:45
- Nahlásit
Jo, a taky je Kubát fešák
viď
A teď jak nám trochu prošedivěl
Právě jsem od něj přišla, špagetka je zdravá, lidí jak naseto.
Dneska taky dostala mňamku, ale způsobně si od něj z ruky nic nevzala
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 16:46
- Nahlásit
žanda
a dělali testy na boreliozu?
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:23
- Nahlásit
žanda
A co vazy - natažené, natržené, přetržené? Žádná příjemná varianta, ale řešitelná...
Dej pak vědět, jak to s vámi vypadá...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:02
- Nahlásit
tak jsem před chvílí přijela, máte pravdu fešák je, jen trochu mladej )
vím, co jsem vědět chtěla,ale radost nemám, "babral" se tam s ními asi hodinu, udělal několik dalších rtg, od zápěstí až po krční páteř (čili fronta za námi měla jistě děsnou radost). Podle pana doktora máme všechno krásně čisté až na jedno místečko -pidi místečko- u ramenního kloubu a na 75 procent,jak říkal, tam máme cystu. Chirulgicky moc nedoporučuje odstraňovat,aby se nepoškodil ramenní kloub. Souhlasil a doporučil léčbu homeopaticky, snad mrcha praskne. Máme prášky na bolest-zatím na papíře, zítřa vyzvednu v lékárně. Už jsem psala naší homeopatce,pokud nemá dovolenou, snad ji brzy uvidím a něco hned naordinuje. Jinak je to na H,pokud nepraskne, bude asi kulhat pořád. (
Pan doktor má fakt báječnej přístup ke psům, i když nám "lámal" packu a garrymu se moc to moc nelíbilo,pak se s ním muchlal a pesan byl fakt nezvykle v pohodě. Měla jsem tam jít asi dřív, ušetřila si nervy a ( taky prachy), psovi žaludek a třeba mohla už být prasklá a mohl být klid- teď jen aby fakt svině cystová praskla- držte nám palce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:39
- Nahlásit
žanda
tak to mám radost, že víte na čem jste, i když chápu, že nic moc předpověď...... naštěstí má rád homeopatika a je to většinou od něj první varianta léčení.
Budeme držet palce, ať Garrymu cysta praskne a je z něj zase super běhavý, radostný pes
Kraváriková nám určovala první diagnozu u Denynky, velmi jemně, ale dost naléhavě nám vše vysvětlila a nabádala nás, aby jsme určitě druhý den ještě přišli za panem doktorem .... pak taky Alu čipovala, žertovala tam s ní, mazlila se s ní. Je miloučká, jen bych řekla, že v určité chvíli má jazykový hendikep a jemně komolí
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 20:53
- Nahlásit
máte pravdu fešák je, jen trochu mladej
no on je o pár dní starší než já
naštěstí má rád homeopatika a je to většinou od něj první varianta léčení.
vždycky poslouchá, když mu vykládám svoje přírodní léčení
žanda
tak třeba to prdne a bude klid.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:08
- Nahlásit
fromeli
vždycky poslouchá, když mu vykládám svoje přírodní léčení
občas mám pocit, že některé rady jsou přímo od tebe ... jenže mu nemůžu říct, že už o tom vím, by se asi divil, kdybych řekla, že tě znám jen podle nicku a špagetky
koukej se tu ukazovat častěji.... občas potřebuju radu a pak mám smolíka a musím pracně zjišťovat od jiných ( a jak jsem zjistila ne moc spolehlivých )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:27
- Nahlásit
fromeli
no tak to jsi mladá holka, no )
holky, máte zkušenost ,ale pořádnou a přímou s alternativním léčením, myslím tedy spíš přímo zvířecí léčitele,než homeopatika- na to zatím lidi mám. kdysi jsem měla cystu taky a léčitelka mi jí "praskla" . Jenže ta léčila jen lidi a dnes už na ní ani nemám kontakt.......tak že to funguje (já na to prostě věřím -a nejen v tomto případě mi pomohla -a v tuhle chvíli i věřit chci) tak že jestli máte na někoho kontakt, budu moc ráda.....jsem paličatá,zkusím všechno,co by mu mohlo nějak píchnout.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 23:37
- Nahlásit
žanda
Držíme tlapy, ať to dopadne co nejlépe! Přímou zkušenost se zvířecím léčitelem nemám, zatím jsme naštěstí nic nepotřebovali, ale nechceš zkusit kontaktovat a požádat o konzultaci MVDr. Šťourače? Má i-poradnu na www.deutsche-dogge.cz, mimo klasickou medicínu praktikuje u zvířat alternativní postupy, homeopatii, akupunkturu apod. Velice ochotně reaguje jak v té poradně, ale i na maily nebo po telefonu (ordinaci má u Brna, tam předpokládám asi nebudeš chtít jet).
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 06:34
- Nahlásit
občas mám pocit, že některé rady jsou přímo od tebe
myslím, že si na to přišel sám
žanda
možná zkus Sychru - www.symed.cz je někde na Vinohradech. Ten dělá zvířátka i lidi.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 07:49
- Nahlásit
daliva
fromeli
díky za info, poptám se tam.
pokud jsou jiné nápady- sem s nimi )))
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 07:21
- Nahlásit
daliva
tak jsem pana doktora oslovila, poslal mi radu, tak že to vyzkoušíme...........snad budeme mít štěstí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 07:53
- Nahlásit
žanda
a co poradil? Jsem zvědavá
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:41
- Nahlásit
fromeli
dávat cétébé-vitamín cé......napsal i jak,aby pes neměl průjem,ale jako vitamínovou bombu........pak homeopatika- Rhus toxicodendron a Ruru graveolens.....doporučil chondoprotektiva- jenže ty my právě dobrali,tak teď je pauza.....
ty homeopatika jsem ještě na netu nezkoukla na co to je a co to je,tak opisuju latinský název.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
žanda
Rhus znám, ten se dává na pohybový aparát.
A třeba éčko nedoporučil? Mně to doporučovali na cysty, tedy jako pro mě.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
fromeli
ne o éčku nepadlo ani písmenko, ale je taky možné že cysta a kostní cysta se chovají jinak.....dnes můžu "litovat", že mou cystu mi "rozpustila" léčitelka dřív, než jsem začla chodit na léčení....a tudíž nic nevím....
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
žanda
Jsem ráda, že máš s oběma "mými" doktory dobrou zkušenost Opravdu se je nebojím doporučit, protože jsou to podle mě dobří odborníci s lidským a rozumným přístupem, což už se dnes strašně těžko hledá...
K těm chondroprotektivům - v případě akutního stavu a léčby není pauza nutná, min. lze prodloužit doba podávání. Co jste dávali? Já mám výbornou zkušenost s GAGem (ve vašem spíš Gag Forte), který je sice dražší, ale zato u něj mám skutečně pocit, že funguje, navíc je čistě přírodní, takže nejsou nutné pauzy v podávání... Zkus to ještě zkonzultovat s odborníkem.
Tak ať se vám zadaří a brzy se pejsovi uleví!
|