Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pro brut a fromeli....
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 23:11
- Nahlásit

Kočky vy chodíte k mvdr Kubátovi,jaký je ortoped???? máte zkušenost? jsem teď na nějakou dobu asi nepojízdná a potřebuju dobrýho doktora blízko- a k dojetí mhd....

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 07:37
- Nahlásit

Ahoj, chodím tam. My ho jako ortopeda nepotřebovali, ale mám tu zkušenost, že když neví, tak to řekne.
Ale myslím, že za ním jezdí s velkýma psama právě kvůli tomuto.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 09:56
- Nahlásit

žanda
ortoped dobrý, když si neví rady, tak odesílá do Brodu nebo do Brna..... máme zkušenost s Balinkou

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 09:58
- Nahlásit

fromeli
už jsem si říkala, jestli jsi na nás nezanevřela.... co špagetka?

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

Brut, špagetka dobrý, dneska jdeme na kontrolu měla nějaký kašel, obr mandle a ulziny, takže brala ATB, ale jinak se má dobře.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:30
- Nahlásit

fromeli
my měli pro změnu psincový kašel.... začal Brut, dostala to Balinka a nakonec i ta naše mrňavka. Naštěstí bez atb, ale Brut měl drobný šelest na srdci, tak budeme muset na kontrolu, aby se potvrdilo nebo vyvrátilo onemocnění srdíčka ( pevně doufám, že šlo jen o "přehřátí", když jsme čekali ve vedru před veterinou, až na nás přijde řada... měli akutní případ)
A co ty? Chybí mi tvoje rady ohledně bylinek

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:34 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Brut, co já? Já bohužel nic, za měsíc nás čeká druhý pokus, tak uvidíme

Michelle už musela na ATB, bohužel měla dost rychlej nástup a docela se dusila, ikdyž ležela. ALe akotát jsem natrefila na Kubáta, tak jsem byla ráda, že jsme v těch nejlepších rukou a měla jsem jistotu, že ta ATB nejsou zbytečná. Jo a ještě se mi omlouval, že je to jako drahý (470 Kč)

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

fromeli
tak že jak čtu i ceny mírné? ))

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:42
- Nahlásit

fromeli
tak to budu držet palečky, snad to tentokrát vyjde... musí!!

U nás nástup rychlý, chrčení, kašel jen při pohybu, jinak se to dalo ustát. Konzultovala jsem to taky s Kubátem a kontroly byly jen u něj. Taky jsem byla ráda, že jsme v nejlepších rukách
O "drahým" mi něco povídej ... omlouvá se pokaždý

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:43
- Nahlásit

žanda
ceny super... jezdím k němu 60km ( nejen kvůli cenám,ale jsou příjemné)

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:43
- Nahlásit

žanda
jj, nejsou drazí.

brut
dík, snad už to vyjde.

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:45
- Nahlásit

brut
fromeli
no i to dost potěší, když už jsem za toho našeho "pajdu" dala celej maljant a bez výsledku((

objednání nutný,že....

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:46
- Nahlásit

doufám,že nebude naštvanej,že jsme chodili jinam......

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:48
- Nahlásit

žanda
oni neobjednávaj. Zavolej si, kdy tam Kubát bude a pak si to budeš na něj muset vysedět. A neboj, naštvaný nebude, on je fajn.

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:50
- Nahlásit

fromeli
no tam u nás jsem si to vyseděla taky, i objednaná-to mi neva.....se psem čekat budu, u sebe bych to vzdala)díky

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:52
- Nahlásit

žanda
v pondělí je do 20.00, v úterý až čtvrtek do 17.00, pátek neordinuje... přes poledne mají 2 hodiny pauzu, to operují. Jo a začíná v 10.00

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

Jenže teď jsou dovči. Třeba minulé pondělí tam byl sám.

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:05
- Nahlásit

brut
dopoledne ted fakt nehrozí,že bych mohla jít.........mám zástup snad za všechny,co maj dofču) a ú-č- jen do 17:00- no to pak na mě zůstává jen to pondělí asi...........
díky.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

fromeli
já se ho ptala, jak tam bude, kvůli tomu srdíčku a právě říkal, že v pondělí do osmi a pak přes týden zkráceně, ale pravidelně...dovolenou už prý měl a nebude si zatím vybírat jinou. Ovšem, já si taky předem volám, aby věděl, že jsme na cestě ( občas totiž uvízneme někde na okruhu a pak na nás čeká)

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

To tam zase dneska bude nával.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:21
- Nahlásit

fromeli
takže taky držím palce...a fakt musí..dej pak nějaký info

daliva
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:36
- Nahlásit

žanda
Já jen potvrzuji, co už tu napsaly brut a fromeli, s Kubátem mám jen ty nejlepší zkušenosti (vč. ortopedických problémů - páteř, kyčle) a doporučuji, kudy chodím. Takových veterinářů je málo...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:09
- Nahlásit

daliva

fromeli
bude, ale on je rád

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:12
- Nahlásit

bude, ale on je rád

brut
no to jo Ale když on je tak upovídanej, což mi neva, když jsem v ordinaci, ale v čekárně mě to zrovna nevzrušuje

sarax
dík, snad bude info pozitivní.

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:15
- Nahlásit

fromeli

tam co teď chodím jsem objednaná na 19:00 a příjdu na řadu stejně až v 20:30,když se zadaří- tak si vezmi něco na čtení))

daliva
jen doufám, že má rád taky pesany typu bull.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:15
- Nahlásit

fromeli
jj, taky proberete od psů přes auta všechno?
Ale fakt tak super veta bych nerada ztratila.....a hlavně má rád i tu alternativní část léčby ( a jak jsme zjistili, často experimentuje přímo na sobě), což nám vyhovuje

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:18
- Nahlásit

žanda
má rád všechny psy... k Brutovi leze po čtyřech, aby se ho nebál, má spešl skříňku s dobrotama a většina psů po první návštěvě ví, kam má zamířit
Aluška je hodná a stejně jí na stůl nedal, prý se raději ohne , než jí zbytečně stresovat

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:21
- Nahlásit

U nás se pokaždý podivuje jak je možnej tak lesklej kožich, takže většinou končíme u žrádla
Ale už jsme řešili i jeho teorii, že by mu bylo nejlíp někde ve stodole, kdeč by léčil zvířata a lidi mu za to nosili vejslužky, takový výměnný obchod.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:24
- Nahlásit

fromeli
Ale už jsme řešili i jeho teorii, že by mu bylo nejlíp někde ve stodole, kdeč by léčil zvířata a lidi mu za to nosili vejslužky, takový výměnný obchod.
jj, tohle jsme taky probírali ....

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:29
- Nahlásit

No každopádně teď už tam má aspoň ty dvě doktorky, jednu dobu to tam táhnul sám, to muselo být hrozný.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání