| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:48 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Hanulaov
nechcem ti brat iluzie, ale Acana opravdove maso neobsahuje ani nahodou, jedna sa o masovo-kostnu mucku, co je dost podstatny rozdiel
Tiez neviem, kde citas, ze je ho tam 60%. V kazdom pripade je to zavadzajuca informacia, lebo take granule sa este nikomu nepodarilo vyrobit z jednoducheho dovodu, taka technologia zatial nie je
Aj u Orijenu zabudol vyrobca uviest z coho vlastne tych 70% vypocital, teda o akom pomere k comu vlastne hovorime...mozes si byt ista, ze sa tu nejedna o celkovy pomer k zlozeniu granul, mozno je to pomer z celkoveho obsahu proteinov v krmive, ale to nevieme, kedze nam to vyrobca prezieravo taji
Ale ako reklamny slogan to znie dobre, nie?
pre mna je taketo spravanie vyrobcov granul len dalsim povrdenim mojho rozhodnutia krmit prirodzenou stravou, tam aspon clovek presne vie co, v akej cistote a v akom pomere svojmu psovi dava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:36
- Nahlásit
Bela
pre mna je taketo spravanie vyrobcov granul len dalsim povrdenim mojho rozhodnutia krmit prirodzenou stravou,tam aspon clovek presne vie co, v akej cistote a v akom pomere svojmu psovi dava
přesně tak . Navíc nemám ráda, když mě někdo tahá za fusekli a dělá ze mě neuvažujícího trotla. Protože -kdyby tam bylo to co vykřikujou, bude cena těch bobků někde jinde. Lhát se nemá, kdo lže ten krade, kdo krade, ten může i zabít, říkala moje máma. A od vrahů nic nekupuju
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:43
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:48
- Nahlásit
Bela
dík za souhlas náčelníku
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:00
- Nahlásit
PetraK
bobků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:53
- Nahlásit
Silwuska
No a nejni to pravda?? Já jsem si jednou spletla granule s králičíma bobkama na poli , kde jsem se lekla, že to tam někdo poházel. Ve svý pomatenosti, jsem hned viděla katastrofický scénáře toho, jak tam někdo hází votrávený granule Brtník se moh uřehtat . a bůh ví, jestli vůbec místo granulí neprodávaj králičí bobky
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:56
- Nahlásit
PetraK
Pani to bude ta marijuaana co ste si cestou po poli pofajcila
Ale teda inak suhlasim...ono tie granule aj vecsinou maju zlozenie ako bobky...teda byliny, obiloviny a tak dale
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:57
- Nahlásit
PetraKa bůh ví, jestli vůbec místo granulí neprodávaj králičí bobky
poniektore tomu svojim zlozenim odpovedaju
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:59
- Nahlásit
Bela
Heehe...tentokrat som ta predbehla jaaa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:00
- Nahlásit
Silwuska
Bela
poniektore tomu svojim zlozenim odpovedaju..............ono tie granule aj vecsinou maju zlozenie ako bobky
to je shoda!
no a a viděl už někdo psa vegetariána, kterej dožije víc než do švestek? já ne.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:02
- Nahlásit
kterej dožije víc než do švestek?
Este raz prosim...pomaly a spisovne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:13
- Nahlásit
Silwuska
No to se u nás tak říká, .... já asi už ani švestek nedožiju. ...Jako limit, že teda do podzimu už nevydržím a scípnu
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:23
- Nahlásit
PetraK
No tak to joooo...uz to chaapem esteze viem co su svestky ooo vdaka vam obaly od susenych sliviek vyhotovovane v dvoch jazykoch
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:25
- Nahlásit
Silwuska
co je ale zaujimave je, ze su svestky a pritom sa z nich robi slivovica
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:38
- Nahlásit
Neurážajte prosim kraličie bobky.
Moj prvy pes ich miloval a chodil ich zbierať pod králikáreň.
Je to výborná prírodná vláknina vhodne natrávená pre masožravca.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:53
- Nahlásit
PetraK
no a a viděl už někdo psa vegetariána, kterej dožije víc než do švestek? já ne.
asi se spatne koukate, slecno petrok.
Lhát se nemá, kdo lže ten krade, kdo krade, ten může i zabít, říkala moje máma.
moje mama zas rikala - kdo neskace neni cech, co cech to muzikant. ten pejsek, co skakal pres oves, musel byt cech jak poleno - a vsadim se ze si piskal polonezu z rusalky..
gabi
gabi gabi gabi, slysel jsem dnes od duveryhodneho zdroje, ze vis o nejake chalupe na samote ve svazove republice kosickaja rus.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 11:38 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
argosek
teda, nechcem sa vam (ja osobne), do toho nejako miesat, ale Tesak hovori, ze
http://www.youtube.com/watch?v=4bM_l443VV4
a ja, imho, vravim, ze http://www.youtube.com/watch?v=Ykgh0SV_yCs
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 14:50
- Nahlásit
Bela
viete, slecna bela, ze les pistols su zrovna ted u vas?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 21:58 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
argosek
vieme
http://www.images.dogforum.sk/viewer.php?file=dnlz i09brkrthati3xsn.jpg
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:17
- Nahlásit
Tak díííky za dlouhou diskusi, je rozhodnuto! Eukanuba mě zklamala, přestože je obecně považována za kvalitní krmivo, takže mě to zaujalo natolik, že jsem se ponořila do studia složení granulí. Humus, co ti psi v ni baští! Je ale (jak doufám) pár výjimek, které nejsou až tak hnusné a ještě pořád mají oproti klasické stravě tu výhodu, že jsou poměrně vyvážené, tak jsme definitivně skončili u Orijenu.Štěněti chtutná, viditelně se po něm spravila srst a pes je po něm veselejší.
|