Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zvracení a průjem - otrava?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Barus
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 19:01
- Nahlásit

No moje štěndo má od včerejška průjem, dnes i zvrací. Byli jsme na veterině, má 40°C horečky (takže otrava to není), dostala antibiotika v injekční formě a máme chodit ještě 5 dní, je malátná, klepe se a ani se neudrží na nohou, je to smutný pohled... Dost se o ní bojím, je strašně slabá a od včerejška jí nedávám jíst, ale je tak slabá, potřebovala bych do ní dostat nějaký zdroj energie. Nevíte jaký? A můžu vůbec?? Nechce mi ani pít a nevim, jak to do ní dostat... Injekcí??

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 19:18
- Nahlásit

Barus

na dodání energie je snad Glukopur - jestli jsem to nezmatlala. Zeptej se veta, jestli ho můžeš dát a jestli ho můžeš dát už teď. To pití asi injekcí.

Radecha
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 22:40
- Nahlásit

Barus
Jak je štěňátko starý a jak velký? Pokud vypadá, jak píšeš, nebyla by od věci infuze, potažmo hospitalizace. Jestli zvrací, neměla by pití alespoň nějakou dobu dostávat, to opětovně dráždí žaludek ke zvracení...ale zase by se neměla odvodnit, proto ta infuze. Glukopur je dobrá věc, ale ne pro zvracející. Až když je žaludek uklidněný. I potom ale po malých dávkách.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit

Barus
mě dali na veterině nutriční pastu Rekonvalescent, ale bylo to až po tom nejhorším!!! Domluv se na tomhle přímo s vetem... Tady to nemá cenu řešit!

Barus
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 13:05
- Nahlásit

Dnes už je o 100% lepší. Včera večer už skoro nezvracela. Ale byla apatická a bylo vidět, že jí je fakt zle, strašně smutný pohled... Vodu jsem jí dávala injekční stříkačkou rovnou do tlamičkyDnes už se jí udělalo líp, tak už má i víc energie a to sem jí až teď dala poprvé jíst (vařenou rýži), asi ten hlad není tak velký, protože to jen očuchala Tak to vypadá, že už to bude dobrý.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 14:53
- Nahlásit

Barus
tak super...! Teď ale pomaloučku, více dávek, po menším množst raději nic neuspěchat

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání