Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zvracení a průjem - otrava?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:33
- Nahlásit

Tááák večerní teplota 38C, teď ráno 38,2... Vypadá mnohem lépe, večer už doma šmejdila co by kde zblajzla Ještě pořád to není ono, sama se ještě nenapila, "rvu" to do ní stříkačkou. Jo a ta "salámová konzerva" je Chejn - oranžový plastový obal, kuřecí maso, těstoviny... trvanlivost ještě 11 měsíců...

Masové konzervy CHEJN jsou produktem nejmodernějšího způsobu šetrného konzervování krmiv bez použití chemických přísad, antioxidantů, emulgátorů či potravinářských barviv. Společnost CHEJN vyrábí masové konzervy CHEJN ve sterilizačních autoklávech nové generace, kde jsou produkty krátkodobě vystaveny vysokým teplotám. Záruční doba masových konzerv CHEJN je 12 měsíců. Jsou dodávány v praktickém, lehkém, nepropustném obalu ve dvou druzích v balení 1000 g.

Složení výrobku:
- maso a produkty živočišného původu min. 90 %
- zelenina
- obiloviny

Masové konzervy CHEJN je možné skladovat při pokojové teplotě (kol. 20 °C) a to spolu s potravinami určenými pro další členy domácnosti.

(i přes možnost skladování mimo lednici, jsem ji měla celou dobu v ledničce...nenačnutou...)

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:41
- Nahlásit

blanulinka1
No, teď jse o to, jak a kde jí skladovali předtím - jestli třeba nebyla někde vystavená na přímém slunci, v igelitce,nebo tak

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:51
- Nahlásit

Dines
No tak nějak...
Teď si říkám, že je nakonec dobře, že jsem si to "skrblíkovsky" nechala (když už si to Béďa tak moc zasloužila...) a nepřidala to k věcem co jsem dávala do sbírky na útulky... To to mohlo dopadnout... Každopádně, pokud jí teď budu chtít "přilepšit", koupím čerstvé maso, zeleninu, rýži nebo těstoviny a raději jí udělám nějakou dobrotu sama... A takových "výher" se vzdám ve prospěch popelnice...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit

Tak to je super,že se pesa uzdravuje.
Jinak jsem se včera dívala do bylinkáře na ten ostropestřec a chce to opravdu vyráběné přípravky - ta látka,která ochraňuje a regeneruje játra není rozpustná ve vodě,takže ani čaje nebo odvary příliš nepomáhají. To jen pro info,kdyby někdo jindy potřeboval

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:50
- Nahlásit

blanulinka1

tak to je skvělý! Pokračujte dámy, pokračujte tímto směrem, žádný jiný než pozitivní zprávy se neočekávají

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit

PetraK
"čerstvé fotky" maróda...:

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit

blanulinka1

čudinka malá! Jak se tváří! Hlavně, že už jí je mnohem líp. Sice tohle byl taky humáš, ale naštěstí to nebyl jed na krysy a podobný humusy. Tak ať je chlupatá žížala brzo úplně fit!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit

PetraK
Sice tohle byl taky humáš, ale naštěstí to nebyl jed na krysy a podobný humusy
přesně tak...když mi řekl, že vše ukazuje na otravu, tak já už měla ty nejčernější myšlenky...opravdu...
Děkuju, žížalce ráda vyřídím

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit

blanulinka1

Tyhle humáče jsou moje noční můra (ještě k tý torzi ). Protože i když se z toho pes dostane, tak jsou asi vždycky nějaký trvalý následky . Tady to snad nehrozí, nebo jo? My se takhle jednou přiotrávili na chalupě u kamaráda. Celkem hustě a krom makovice snad žádný jiný poškození nebylo .

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:01 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

PetraK
Dneska, tak za hodinku, jedu na kontrolu..., takže se zeptám, zjistím co a jak... Já doufám, že v tomhle případě to bude dobré....Tyhle humáče jsou moje noční můra (ještě k tý torzi ). Protože i když se z toho pes dostane, tak jsou asi vždycky nějaký trvalý následky Tak tak... navíc kamaradům z Plzně, s jezevčíkem, se toto stalo a po roce špatného léčení, šel pod kudlu jinému vetovi a ten "odhalil" takový zvěrstva na játrech....no hrůza... Pes už nikd ynebude v pořádku... Ještě že jsou játra schopna takové regenerace!!!
...Celkem hustě a krom makovice snad žádný jiný poškození nebylo . Jen jestli tu makovici neměl už před tím...

Radecha
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

Nám se jednou takhle rozpustil pacient. Něco venku sežral, okamžitě apatie, ukrutně bolestivej, křeče, koma. Všechny léky, infúze, analgetika... během hodiny mrtvej. Pak jsme ho otvírali - fakt měl úplně naleptaný trávicí cesty. Nic moc.

Bassi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

blanulinka1

tak to sem ráááda ...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit

Tak, máme po kontrole, teplota normální, sliznice také, viditelně pokřála, žebrá o jídlo Dostala ještě inj. Catosal, No-Spa a atb Noroclav. Plus Noroclav tbl. na 6 dní, Rekonvalescent pastu na dnešek, a Protexin Professional - pro-bio prášek na 5 dní. Od zítra může rozvařenou rýži...
No, suma sumárum, ne že by mi o to šlo, spíš jen tak pro info, jedna taková "přilepšující konzervička" nás přišla na cca 1500,-... Teď jsem za to pojištění ráda

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:26
- Nahlásit

blanulinka1
Bylo ti vysvětleno, co konkrétně ( v konzervě ) fenky problémy způsobilo?

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

blanulinka1

ty chejny jsem zacal kupovat kockam pac jsou za 20 korun kilo...treba pochcipaj a bude klid. diky za povzbudivou informaci

Bassi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit

argosek

diky za povzbudivou informaci

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Smečka
No, to mi asi konkrétně nikdo neřekne... Rozbory se mi platit fakt nechtějí...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit

argosek
woe Ale ty Chejny musejí bejt vyhraný... Když si je člověk sám zaplaatí tak to nepla... Mě teda jeden Chejn vyšel na 1500,-...tebe trapně na dvacku

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

blanulinka1
argosek

Mě teda jeden Chejn vyšel na 1500,-...tebe trapně na dvacku

tomu říkám kauf!!!!

ale že se to hásky ftipkuje, když to dobře dopadlo a vykrvácela jen portmonka!! Joj!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit

PetraK
ale že se to hásky ftipkuje, když to dobře dopadlo a vykrvácela jen portmonka!! Joj
Nóóó teď už jóóó...čert vem prachy

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:42
- Nahlásit

blanulinka1

čert vem prachy

to je mi jasný , když Ešusa pobil ten pit, tak se mi to pak taky ftipkovalo! (ale mě to trvalo chvilku dýl, páč sem v tomdle směru-možná nejen v tomdle směru - dost retardovaná , trvá mi dost dlouho, než se oklepu )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:22
- Nahlásit

Tak poslušně hlásím, že před chvilkou dostala druhou várku rozvařené a rozmixované rejže (po schladnutí takovej puding...)
No (klepy klep) nezvrací, neprůjmuje... Běhá jako torpédko, vrtí chvostíkem, chce si hrát, chce se mazlit, štěká na říďu... Sice toho moc nevydrží a je slabá jako mucha, ale nejhorší už má asi za sebou

Mar
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit

blanulinka1
tk to je dobrá,že to žere, berry měl 2 dni hladovku,že průjem ten minulej tejden, a další 2 dni jednu dobrovolnou,že rejžu prostě žrát nebude
musela sem mu koupit intestinální konzervičky Hills i/d háááj*ovi inak nechcel žrat nic

zato tedko, nejenom že má svoje 2 kg po tejdnu z5,ale ještě minimálně 0,5 kg navrch, protože žere jak vživot ne! aj sní denně svoji 1 denní dávku! a někdy i víc!!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:43
- Nahlásit

Mar
No...to vona s tím teda nemá vůbec problém... Ta by teď zblazla ajik mrtvýmu z... No nic Ještě že je to taková žravka... Jen v práci musím na každýho řvát, že nic nesmí žrát... Ať vyklidí z odpadkáčů kelímky od jogurtů apod. ...

Mar
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit

blanulinka1
joo,tak to Pan borůfka 4.den hladovky - tomu neuvěříš - rozkousal roh pytla od granulí a dobře 0,5 kg pojedl za dobu,co jsem byla v práci (a ty sama viš, jak moc von granule miluje ) tže dle toho sem naznala,že asi už fakt tagle nemoh hlady dál k té rýži, k té se ale nesnížil....... to zase by snědl upa cokoliv si myslim, jenom rejžu ne......

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:21
- Nahlásit

Mar
tjo, kdybych nezametla opravdu důkladně podlahu v kuchyni a obýváku... No a postavit před ní té rejže kýbl, tak to klidně zBlajzne... Hlavně že se to dá sežrat, žáno...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 15:07
- Nahlásit

blanulinka1

Tak a je to hotofo! Chlupatá žížala je fit! Squelý

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 15:24
- Nahlásit

PetraK
Už jen dočerpat energii a je z ní zase torpédo

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit

blanulinka1

to půjde, voni regenerujou líp než panely na sluneční energii

Džuska
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit

blanulinka1
NO EŠTE ŽE TAK!!! Ešte že to dopadlo dobre, uf. To je fakt naprd, keď ani nevieš z čoho sa ti pomaly môže ten pes priotráviť...ja som minule dala Wendys takú tu malú kapsičku od pedigree (je to humáč, viem, fakt len na pomastenie granuliek), ale už jej NIČ takéto dávať nebudem. Radšej vážne nejaké to masko, keď už mám mrazák

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání