Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Samodržící obvazy - kde sehnat???POMOOOC
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:27
- Nahlásit

PetraK
to jsem ráda, že je Ešusek v pohodě .... taky bych začala s koupelema až tak třetí den, ale omýt ( jemně ... teda spíš jen lehce opláchnout ) můžeš klidně už dneska večer, kdyby jsi zjistila, že má nožku špinavou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:57
- Nahlásit

blanulinka1
Když na něco dostatečně dlouho civíš, získáš to - mě dostalo tohle a pak ještě Když je čas spát, nech návštěvu návštěvou a bež si lehnout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:59
- Nahlásit

brut

no snad mu tu nohu očistili???? Doufám teda.Říkala jsem doktorce, že tam bylo hafo bahna. Chjo.
Mimochodem, asi mi prej zakážou ho venčit. Buď mi ho napadne pit, nebo RR a nebo mu uříznu nohu. Tak prej se mnou ven už ne

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:33
- Nahlásit

PetraK
očistili, ale může jí mít ještě "špinavou" dezinfekci a krví ...... já mám taky zakázáno venčit Bruta... buď mi zlomí nos nebo nohu, popř. jen nadělá spoustu modřin, si z toho nic nedělej

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:36
- Nahlásit

aby to doma dýchalo a aby to neolizoval-dávám doma dětskou ponožku bez obinadla a jen omotám náplastíí (nepolštářková ,ta v ruličce)...nám se to osvědčilo...........

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:49
- Nahlásit

žanda
aby to doma dýchalo a aby to neolizoval-dávám doma dětskou ponožku bez obinadla a jen omotám náplastíí (nepolštářková ,ta v ruličce)...nám se to osvědčilo...........

jo jo nám taky přesně tohle

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:07
- Nahlásit

Fajka
žanda
dávám doma dětskou ponožku
tak to já mám smůlu... nejmenší ponožky doma jsou moje a ty nedám ..... jsem vázala místo ponožek jen tak zlehka obvazem

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
nejmenší ponožky doma jsou moje a ty nedám
no když já mám dětskou nohu tak používám svoje po jednodením nošení sou vůbec nejlepší to k nim má úplně osobní vztah a má furt dojem že sem s ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:40
- Nahlásit

Tak jsme byli na kontrole - rána vypadá moc hezky, nikde žádný sekret (kde by se taky vzal, když nemáme sekretář, že jo?), žádná krev. Nohu mu v meziprstí zapudrovali, aby se to nezapařovalo prý. Něco mu na to pleskli a znovu zavázali i do toho samodržícího obvazu s tím, že teď to ještě nemám sundavat. Na kontrolu jdeme v neděli večer, dostali jsme další antibibliotitéka a analgetika. Tak snad to bude dobrý! Jo a až tam jsem se dozvěděla, že včera páníčkovi při vyzvedávání řekli, že mu museli šít i šlachu. Tahle informace ke mě ovšem jaksi nedoputovala. prý abych nevyšilovala. Já ho fakt jednou něčím majznu po makovici!

Bassi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 23:28
- Nahlásit

PetraK

ahoj, to je fajn,že je to ok.
Jestli mu to budeš pak převazovat sama,tak mu dej i ty gázový obvazy do toho meziprstí,aby se mu tam neudělaly otlaky a nezapařilo se to ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:30
- Nahlásit

dám to i sem - může se to hodit ......

[b]Jednu malou vychytávku teď mám - je to na takový to prvotní krátký venčení kolem baráku- použila jsem místo pytlíku obalovou folii v které jsou vody na pití - je to pevný, neprochodí se to hned jako normální pytlík- vydrželo mi to dva dny - nohu jsem do toho zamotala a zavázala to lemem od punčoch, to pruží a zároveň dobře drží[/b

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:35
- Nahlásit

Bassi

díky moc. Dneska jsme zase byli na převazu, vypadá to dobře, mezi prstíkama má zásyp a vatu, tak snad se to zapařovat nebude. Jdeme zase ve středu. Dostal další antibiotika. Rána je suchá a vypadá to dobře, tak jsem zvědavá zítra,jak vydrží obvaz náš pobyt v práci. V noci je to vpohodě, dneska jsem dopolko vypadli na Hornbachu a taky dobrý, tak SNAD se do toho blboň obecný zrzavý nepustí????????? Jo a ten odkaz, co jsi mi dala, se mi neukázal - jen mě to hodilo na Hafácký stránky. V který sekci to mám hledat?

P.S. - už teď se z něj asi zblázním.

Bassi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:42
- Nahlásit

PetraK
hledej nick Ivana Ticha ... a napsat SZ nebo mail ..její fenka je Fany

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:30
- Nahlásit

Bassi

Fanynka?? RR?? Jéje chudinka. Ešus ji na Mikulášský hrozně obliboval. No tak já to zkusím pohledat. Díky.

Bassi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:40
- Nahlásit

PetraK
jj,přesně ona. Ale dopadlo to ok a teď už je v pořádku

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Bassi

já jsem fakt asi slepá!!! Koukala jsem do RR, koukala jsem do sekce Zdraví a prť! Ale je fakt, že moc nestíhám, tak jsem to možná přehlídla

Je fajn, že je Fany zase O.K. Tohle jsou příšený věci.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání