Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Samodržící obvazy - kde sehnat???POMOOOC
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:40
- Nahlásit

maixnerova

dík moc. jdu si emilovou adresu uložit-můžeš to smazati. Přes neděli sám určo nebude ani vteřinu - krom v noci, tak to snad půjde, pak huvidím, kdyžtak bych si dovolila teda se ozvat a pak bych poctivě vrátila.
Ešusovi vyřídím (on se vlastně jmenuje Ash, ale ještě než k nám přišel dělala jsem si srandu, že z něj stejně uděláme časem Ešusa a jak řekla, tak udělali )

Bassi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:41 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

PetraK

hele Basťoch si taky nechá na sebe navléct cokoliv,ale ten obvaz ...děs běs,kdykoliv mohl,chtěl si to strhat a lízat ...

což nesmí! to nedopusť,aby to lízal ..

jinak se obrať na tuhle kočku z Hafba([url=http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/inde x.php ?action=profile;u=2559][/url]) ,její fena měla cca před měsícem přervaný vazy a bůhví co jěště,takže bude mít asi nejlepšejší info ,co a jak ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:50
- Nahlásit

Bassi

já vím, že oni nemají bohužel moc nej reference. Taky jsem kvůli tý narkóze měla strach, protože zrovna tohle je tam prý problém Tak tentokrát dobrý. Snad to bude dobrý i dál.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:52
- Nahlásit

PetraK
Musím mu říkat, jak je krásnej, jak mu to sluší, pak to snad vydrží nesundat.??

... jistěže Ešuskovi takovýhle věci říkat musíš, a taky, že je hodnej, krásnej, chytrej a móóóóc statečnej , ale stejně.... sichr je sichr,... a trychtýř je trychtýř

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:53
- Nahlásit

Dines

tak snad se to bude dobře hojit i u nás, když to není v nášlapným místě.

Bassi - budu ho hlídat a uvidíme. díky za odkaz, číhnu na to.

Jdu namočit bundu a všechny věci. Vypadám jako masovej vrah.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 21:57
- Nahlásit

Jejda koukám že jdu s křížem po fůnuse ale ani moc neporadím. My ho dostali na veterině v Brně. Taky si plánuju koupit do zásoby kdyby se něco přihodilo...
Ale teda se děsím co se všechno může venku přihodit, ty střepy a skla jsou sfiňa a co bude to dobrý???

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:13
- Nahlásit

Fajka

snad jo. Šlachy by měly být v pohodě-když jsme to doběhli domů. Jestli to udělali dobře, tak to snad nepraskne, tak teď hlídat, aby to nezhňahňal ten blboň zrzavej. Nejhorší bude uhlídat sebe, aby mě nezačal terorizovat. Před chvílí ječel, tak jsme šli ven. Tam nic, tak dostal befel, že musí spát. Bóže, bóže to zas bude něco.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:17
- Nahlásit

PetraK
No já nevím jak ten tvůj je moc temperamentní ... asi dost co? tak hlídat jak vostříž, aby si to nějak rozškubal a nelízal a neponičil no A klidně dát i ten koš na hubu no... halt to musí nějakej čas vydržet je to v zájmu jeho zdraví....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:27
- Nahlásit

Fajka

já vím, lepší koš, než aby to dodrampal. Ach jooooooooooooo, ach jo!

tak já všem moc děkuju a půjdu spát.

Ještě jen dotaz - ten koš či límec. Dávali jste na noc? Budu spát na jedno ucho,tak ho snad uslyším. teď s tím taky nic nedělá, tak snad v noci taky nebude.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:33
- Nahlásit

PetraK
No upřímně já bych mu ho pro sichr dala pokud nemáš spaní jak princezna na hrášku... já spím jako dřevo a mě by to nevzbudilo kdyby něco Jestli s košem na hubě vpohodě usne tak bych ho radši dala...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:42
- Nahlásit

PetraK
Bóže, bóže to zas bude něco.

... si piš, že se pokusí z toho vytřískat kapitál , stejně jako děti zfrackovatěj, když jsou nemocný a všechno se točí jen kolem nich ... si vzpomeň, když byl člověk malej, nemocnej a trochu šikovnej ... jó jó kde jsou ty časy .

Jěště jsem si vzpoměla, tu nohu by Ešus určitě neměl moc namáhat, takže žádný skákání... spí v posteli? Jestli jo, tak si raději dneska ustel na zemi...
....Hmmm, já si takhle huntovala záda, když byl Piškot po operaci břicha. Druhou noc se tak v noci převalovaluju, nemůžu spát a hledám Piškota, abych zkontrolovala, jestli bobíšek pravidelně dýchá, nemá teplotku a něco ošklivého se mu nezdá. Našla jsem ho jak se rozvaluje na zádech na naší posteli a na rozdíl ode mne spokojeně chrápe, šťastnej, že si konečně může udělat pohodlíčko...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:48 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

PetraK
Ještě jen dotaz - ten koš či límec. Dávali jste na noc?

já ne, ale při každým podezřelým šustnutí a mlaskání jsem vyletěla, a skoro se nevyspala.... po pár dnech byla moje psychika jak nášlapná mina...

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 23:57
- Nahlásit

PetraK
tak my koš vůbec nedávali, ale na noc a přes den, když nebyl nikdo poblíž, tak Brut nafasoval límec. Mohla jsem alespoň v klidu spát a nevyšilovat každých pět minut.
K tvému dotazu co hlídat.... jen aby si nožku nelízal a moc nenamáhal. Klidně zítra večer odmotej obvaz, nechej chvíli větrat, vykoupej nožku v odvaru řepíku a počkej, až zaschne

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 00:22
- Nahlásit

PetraK
Jeeeje, chuďátko Ešusí, od Veveruchy posílám hubana a ode mě podrbání za uchem A ať paničku už nenervuje tolik (že my jsme do toho zdraví vůbec rejpali "u tebe" )...
Jinak s tímhle neporadím, Veverucha takovouhle akci naštěstí ještě na kontě nemá...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:09
- Nahlásit

PetraK
držím pěsti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:21
- Nahlásit

tož noc máme za sebou a pochopitelně vypadám, jak když jsem před týdnem zemřela. Teď tu sedím a čekám až mámě vyříděj zub, který se v noci rozhodl dělat problém a narušil mi tak harmonogram hlídání. Nemůžu do práce - ach to neštěstí!!!
Ešátor je snad v pohodě, hladově vymetl svou chudou snídani a teď smutně kouká na tu mojí - ne že by vona teda byla vo něco bohatší,když jsem včera už nestačila nakoupit a ještě mi to vožírá andulák

brut a ostatní

myslíte, že jako vykoupat v tom řepíčku už dneska????? Není to brzo?? Já se v to vůbec nevyznám

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:28
- Nahlásit

maixnerova

no Ešus dneska taky vypadá, že nic moc neřeší. Jen ráno jedákoval, kdy už bude panička vstávat, kdy už bude snídaně.... to mi to hezky začíná. Ale vypadá, že je snad v poho.

Eimy - no nějak se nám to doma rozjelo . Ale tohle snad bude brzo dobrý. Jen to někde nepoto.

Dagmar Fišerová - dík za držení pěstí. Teď tu leží a je za scípáka. Zatím ani nemá tentence něco dělat s obvazem. Uvidííme, jak to bude, až bude obvaz dole. Asi koupím takovou tu punčošku, aby to hodně luftovalo.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:34
- Nahlásit

PetraK
jééééé... to je mi líto! Držím pěsti ať se Ešusek zhojí co nejrychleji a co nejlépe! Ještě že to dopadlo dobře a byli jste rychlíci...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:35
- Nahlásit

blanulinka1

no on byl v klidu víc než já. Nezbývalo než to doběhnout domů. Fuj ještě teď je mi špatně z tý krve.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:45
- Nahlásit

PetraK
No já byla včera po ránu taky na pokraji infarktu a už jsem se smiřovala s faktem, že se vrátím domů be Bédi... Ale nechci to tu rozebírat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:47
- Nahlásit

blanulinka1

no nejsou to magoři??????? Hlavně, že to teda taky dobře dopadlo.!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:52
- Nahlásit

PetraK
pochopitelně vypadám, jak když jsem před týdnem zemřela.
Ha!!!!!Zombí ze středočech!!!Se začínáme množit!
myslíte, že jako vykoupat v tom řepíčku už dneska????? Není to brzo?
Je brzo,nech mu to zatáhnout,až tak třetí den začni omejvat a pak koupat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:55
- Nahlásit

jablunka

hehe paní, já si na vás hnedle taky vzpomněla . Asi bude zombie brzo velmi úspěšnej druh!

tak já s tím vomejváním ještě počkám a budu vomejvat zatím jen sebe. Ale jak poznám, že se to zatáhlo?? Poznám, když se zatáhne nebe, ale ránu nee

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:56
- Nahlásit

PetraK
že tys Ešusovi vyprávěla to s naším dědou a hoblovkou a on se chtěl opičit??? nesmíš mu doma vyprávět všechno
jinak přeju brzké uzdravení a tobě pevné nervy

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:59
- Nahlásit

PetraK
tak já s tím vomejváním ještě počkám a budu vomejvat zatím jen sebe.
Paní na vomejvání vás je nejlepčí Modrej Portugal,nebo něco podobnýho a nejlépe zevnitř!
Ale jak poznám, že se to zatáhlo?? Poznám, když se zatáhne nebe, ale ránu nee

Prostě třetí den je zataženo,taxi to pamatuj!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:59
- Nahlásit

PetraK
sice se neznáme ale psaly jsme si před časem o vydušení zdrhačů za plotem atd. .. tak Ešuskovi držím pěsti ať se rychle hojí a může zas paničku školit

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:11
- Nahlásit

Janiii

no evidentně budu muset doma držet kušnu nejen proto, aby Kosťa andulák neopakoval má velmi expresivně zabarvená slova

jablunka Modrej Portugalec se u nás včera nevobjevil,ale i kdyby byl růžovej tak by měl fčéra smůlu, nikdo by mu nevoteuřel, páč jsme byli fšicí na tej veterině. . A když nebyl ten Portugalec, špuntla jsem dárek od kolegy pravej hadžvaňskej rumík a poslala do sebe celou tu malinkou lahvičku. Pak jsem jí ještě vyždímala, ¨jestli nedá víc, když je tak malá
Tak třetí den zataženo! Dobrý, budu si to pamatovat a i kdyby Zárybňa v tydlevízi tvrdila, že roztažíno, tak vomejvám Díkec.
Ketrin
jsem si jistá, že po tom pohybovým půstu co ho čeká, mě proškolí až mi budou gatě krátký

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:00 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

PetraK
Jsou...děsní magoři... Našla jsem teď moc pěkné zákony... Zvedlo mi to náladu...tak Tobě a vůbec všem třeba také

Zákony psího vlastnictví
• Jestli se mi to líbí, je to moje.
• Pokud to mám v tlamě, je to moje.
• Pokud ti to můžu sebrat, je to moje.
• Pokud jsem to měl před chvílí, je to moje.
• Pokud je to moje, nesmí se to podobat ničemu z tvých věcí.
• Pokud to rozkoušu na kousky, všechny kousky jsou moje.
• Pokud jsem to viděl první, je to moje.
• Pokud si s nečím hraješ a položíš to, je to moje.
• Když se to rozbije je to tvoje.

V čem si jsou psi a muži podobní
• Oba zaberou příliš mnoho místa v posteli.
• Oba mají iracionální strach z vysavače.
• Oba si značkují svá teritoria.
• Žádný z nich neřekne co je trápí.
• Menší vzrůstem bývají nervoznější.
• Oba prdí bez ostychu.
• Ani pes ani muž si nevšimnou nového účesu.
• Oba jsou krajně podezřívaví k poštákům.
• Oba se honí za kočkama.

Co se můžeme naučit od psů
• Když na něco dostatečně dlouho civíš, získáš to.
• Buď k lidem otevřený, své pocity můžeš vyjádřit počuráním jejich bot.
• Když je čas spát, nech návštěvu návštěvou a bež si lehnout.
• Vítej lidi přátelsky - studený čumák v klíně je ta nejlepší z cest.
• Když neco provedeš, přijmi za to zodpovědnost (hned jak te vyvlečou z podpostele).
• Když to není mokré, není to opravdový polibek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:18
- Nahlásit

blanulinka1

taks to trefila hubu kolem celý hlavy tady mám

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
to je dobře
Zákony vlastnicví jsou nejlepší...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání