| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
Mate niekto s nim skusenosti, prosim? Dnes sme to dostali proti bolesti, tak by som rada vedela, ako dlho to posobi a aky to ma ucinok. Dakujem.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:00
- Nahlásit
pigie
Hugina bolia nozky?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:06
- Nahlásit
Bela
Hugo pravu prednu uz skoro nepouziva po vstavani. V stredu ideme na RTG, dovtedy nam dali toto... Snazim sa presvedcit, ze to je len pocasim
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:14
- Nahlásit
pigie
nepresili si ju niekde?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:17
- Nahlásit
Bela
Bodaj by. Ale vobec nie. Pes bol v pohode cely den, ziadne dlhe prechadzky, skor taky prechadzkovy podstav a vecer pred poslednou prechadzkou, ked vstal, tak proste krival a nie trochu, ale poriadne. A pritom bez problemov prisiel domov... Aj teraz to vonku rozchodi, ale po dlhsom lezani je na neho strasne pozerat, ked vstava. Uz to trva od stvrtka, a vobec sa to nelepsi.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:21
- Nahlásit
pigie
myslis, ze je to DLK?
chudatko moje "male", vyskrabkaj ho za mna
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:31
- Nahlásit
pigie
To je mi líto Doufám, že to nebude zlé.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:35
- Nahlásit
chudatko moje "male", vyskrabkaj ho za mna
Bela
A co bude se mnou,taky mě bolí nožičky.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:40
- Nahlásit
Smečka
pigie moze vyskrabkat aj teba
(mna zase dnes boli hlavicka , z vinka a pocasicka )
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 13:53
- Nahlásit
pigie
mému psovi se něco podobného stalo 2x v zimě, byl to natažený sval. Když jsem mu sáhla na nohu u ramene, cítila jsem "bouli" ve které jakoby tepalo. Během 2 - 3 dnů se nám to podařilo rozmasírovat. Na tu nohu se vůbec nemohl postavit a když mne vítal, tak chůďa upadl, měla jsem tenkrát také hrozný strach.
Držím moc palce, aby to nebylo nic vážného.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 14:14
- Nahlásit
pigie
Tak přesně tohle teď Lenny dostává...pravá přední Když měl půl roku, stal se mu omylem při hře s větším halamou úraz a od té doby se nožička občas ozve. Většinou to sám rozchodil během jednoho dne, ale tentokrát to bolí už 4 dny, dřív dostával Metacan a teď jsme byli u jinýho veta a ten dal ten Norocarp a nějak pořád kulhá, tak nevím...zítra jdem na rentgen, tak se snad zjistí, co a jak.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 14:17
- Nahlásit
pigie
Jo a ještě, to s tím rozcházením ,tohle Lenny dělá taky, třeba naposledy na táboře, když delší dobu ležel, tak pak pár kroků kulhal, ale rozchodil to. Připisovali jsme to zvýšené zátěži- trénink 2x denně je něco jinýho než 3x týdně...Taky kulhá od čtvrtka! Co to bylo ve vzduchu???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 14:54
- Nahlásit
Dasha
jj, aj u nas to skoro preslo, ono sa to ozyva. Ale nikdy nie takto markatne, skor som ho videla zakrivat, ale tak dva tri kroky po vstavani, ale teraz to rozchadza strasne dlho a pokial nemusi, tak ani nevstane S nohou nic nema inak, celu som mu ju prehmatala, aj klby, ci nie su teplejsie, ale nic Inak s tym stvrtkom. Otec mi tvrdil, ze bola zmena tlaku, ze jeho artroza to citi. Len to trva uz pridlho...
Bela, Smečka
Skrabkala by som Vas aj Huga do konca zivota, keby mu to pomoholo
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Srp 2007 14:58
- Nahlásit
V podstatě je to rimadyl, jen od jiného výrobce, proto s jiným názvem... Jinak je to nesteroidní antiflogistikum, působí proti zánětu a bolesti....
Tak ať se mu to co nejdřív zlepší, chudinkovi
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 15:10
- Nahlásit
pigie
Náš Ringo užíval v pokročilém věku Rimadyl.
Při dlouhodobém užívání mu vždy bolesti polevily.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:18
- Nahlásit
pigie
Mně vet řekl, že je to klidně počasím. Jeden je přesvědčenej, že je to artroza, druhej nadhodil i to, že by tam mohl mít od toho úrazu miniatrurní úlomek kosti, ta může cestovat a občas docestovat na místo, které je bolestivé. Ukáže to zítra ten rentgen. Tak Lennyho to asi tak moc nebolí, když klíďo píďo lítá jak splašenej za balonkem, když běží, tak to ani není vidět, jen když jde pomalu, tak je vidět, že na tu nohu mírně dopadá a pak po tom vstávání chvilku rozchází. Ale mě na tom děsí spíš to, že když se to stalo dřív, tak jsem věděla třeba, že vletěl do díry a jako by si tu nohu "vyhodil" nebo letěl šíleně za balonkem a ujel a tak. A skoro vždycky to rozchodil. Ale teď už to trvá dlouho, bere prášky a navíc nevim o ničem, co by se mu stalo. Prostě si po prochajdě lehl a když vstal, tak kulhal.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 19:26
- Nahlásit
Dasha
Mně vet řekl, že je to klidně počasím. Jeden je přesvědčenej, že je to artroza, druhej nadhodil i to, že by tam mohl mít od toho úrazu miniatrurní úlomek kosti, ta může cestovat a občas docestovat na místo, které je bolestivé. Ukáže to zítra ten rentgen
Mne povedali presne to iste A presne tak isto sa to stalo, ako tebe Aj take iste priznaky mame... Si mozme potriast ruky...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 19:45
- Nahlásit
pigie
Ach jo, tak přeju tvýmu hafunkovi, ať to dobře dopadne! Ani nevím, co bych viděla na rentgenu radši...no, nejradši bych tam viděla zdravej kloub!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 19:51
- Nahlásit
Dasha
Diky, aj vam. Zajtra referuj. Budem zvedava. Inak, poviem pravdu, radsej by som tam videla ulomok, ten sa vybere a je nadej, ze to bude v pohode... Ale take prekvapenie ako zdravy klb ma cakat isto nebude
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 19:55
- Nahlásit
pigie
S tím úlomkem máš recht. Vyndá se a je to. S artozou nic moc nenadělám... Jdem dopoledne, tak určitě podám hlášení!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:01
- Nahlásit
Dasha
jj, presne tak. A budem naozaj zvedava, takze na nas nezabudni. Ozaj, budu ti ho prispavat, ci len jedna rychla foto?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:10
- Nahlásit
pigie
já bych byla pro superrychlou fotku, ale budou ho uspávat. Teda myslím, že jo, vet nařídil(pokud do pondělí bude kulhat) nedělní hladovku, tak mám pocit, že rychlá fotka nepřipadá v úvahu...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:51
- Nahlásit
Dasha
Hm, to ja som povedala, ze prispat nie. Ja to znasam horsie ako pes. Ho snad dvaja udrzime.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:19
- Nahlásit
Dasha
netrpezlivo cakam na novinky. U nas sa to cez noc zase zhorsilo Prosim vas, ten norocarp ucinkuje po akom dlhom case?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Já mam hafana se stejným problémem,momentálně po operaci loketního kloubu.....někdy v dubnu začal napadávat na levou přední(dostali sme Rimadyl a za dva dny zase chodil normálně jako předtím)-,tak hned rtg - úlomek "kosti"v kloubu + asi zlomená jedna kůstka......před 2 týdny mu to otvírali a byla tam už jen jakási měkká tkáň či co(kterou teda vyndali,ale nemůžou mi zaručit že bude 100% OK
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:46
- Nahlásit
pigie
Takže Lenny je právě v rauši, leží rozplácnutej na dece a neví o světě. Máme přijít ve středu nebo ve čtvrtek na kontrolu a mrknout na snímky. Vet je chce ještě totiž poslat do Brna k ortopedům. Takže ještě nevíme...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:52 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Dasha
Hm, tak drzime palce
Jo a ten Norocarp sa zda, ze nema vobec ucinok, kedze pes je na tom OMNOHO horsie ako predtym.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:03
- Nahlásit
pigie
Upřímně, já mám taky pocit, že je to slabý...dřív, když kulhal, dostával Metacan a po první injekci byl v pohodě. Dostával to i jako sirup na piškotek, to se mu líbilo Ale vet říkal, že Norocarp je na stejné bázi, tak jsem to neřešila. Ještě jsem mu koupila u veta Caniviton Forte, tak snad mu to aspoň trošku pomůže. No fakt jsem zvědavá, co na těch snímcích bude. A ještě jedno překvapení, Lenny váží 27kilo, je to labrador. Čekala jsem 30kg, takže mám trochu výčitky, že mu chudákovi nedám nažrat. Ale vet mě uklidnil, že je to dobře, že každý kilo navíc by ty klouby zle pocítily...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:04
- Nahlásit
Dasha
Ja si teraz tiez vravim, ze chvala bohu, ze ten pes vazi ako fena. Inak by som ho asi nezdvihla na nohy
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:07
- Nahlásit
pigie
Zrovna včera večer jsem potkala policajty a oni si chtěli velice povídat a že prý má taky labradora, ale ten je trošku macatější. A já na to, kolik jako váží. A ten milý policista se usmál a hrdě pravil: 43kilo slečno!Je to kus chlapa! A Lenny, ten můj chrtík, 27kg!
|